Ramada Princess Hotel organiseert eigen Miss Verkiezing

0

PARAMARIBO, 29 mrt – Het Ramada Paramaribo Princess Hotel in Suriname organiseert dit jaar een eigen Miss Verkiezing. Vrouwen tussen de 18 en 28 jaar kunnen eraan meedoen. De verkiezing, die de naam ‘Miss Princess Suriname 2015’ meekrijgt, wordt op 29 augustus gehouden.

“Het wordt een top evenement met een hoog entertainment gehalte”, vertelt model Yoni Brunswijk die het geheel coördineert. Ook de bevolking zal worden betrokken. Zij krijgen de gelegenheid om via sms op hun favoriet te stemmen. “Deelnemers konden zich de afgelopen week inschrijven” aldus Yoni.

De winnares van de Miss Princess Suriname Verkiezing komt in aanmerking voor 10.000 US Dollars. Daarnaast zijn tickets en vakantietpaketten naar het buitenland en weekendarrangementen, diners en kortingsbonnen beschikbaar gesteld. Een der prijzen is ook een baan in het hotel.(Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N))


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.