Academie Lichamelijke Opvoeding A’dam bezoekt Suriname

0

Van donderdag 26 maart t/m zondag 29 maart 2015 brengt de Academie voor Lichamelijke Opvoeding van Amsterdam een bezoek aan het Instituut voor de Opleiding van Leraren studierichting Lichamelijke Opvoeding in Paramaribo. De delegatieleider is Sabrina Oudkerk Pool coördinator licentie-onderwijs, internationalisering en minor sportcoaching.

De initiatiefnemer is Milton Jones. In augustus 1992 behaalde hij zijn MO-B diploma met genoegen aan het IOL met afstudeerrichting vakdidactiek. Sinds zijn vertrek naar Nederland begin 1993 is er frequent contact met de cursusleiders van de afdeling Lichamelijke Opvoeding. Iwan Tseng bezocht hem vanaf de jaren 1999 regelmatig in Nederland om lessen bij te wonen, kennis op te doen en breedvoerig geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen op het vakgebied.

Zowel onder de vorige cursusleider Ryan van den Berg als de huidige Iwan Tseng heeft Milton Jones tijdens zijn bezoek aan Suriname, zowel in Paramaribo als in Nickerie, clinics verzorgd aan studenten van de MO-A opleiding Lichamelijke Opvoeding. Hij legde met name de nadruk op het enthousiasmeren van leerlingen, het verzorgen van effectief onderwijs en competent leren.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.