Discotheek Zsa Zsa Zsu na het weekend gesloten

11

PARAMARIBO, 26 mrt – De bekende discotheek Zsa Zsa Zsu in Suriname sluit haar deuren. De oprukkende concurrentie en de terugval in het nachtleven zijn de oorzaken van de voorlopige sluiting van de populaire discotheek in Paramaribo. Dat zegt vicepresident operations & sales Regilio Glunder van Suit NV, die de club runt.

Zsa Zsa Zsu werd in maart 2007 geopend. Bezoekers kunnen komend weekend voor het laatst de club bezoeken. Hierna wordt het bedrijf voor onbepaalde tijd gesloten. De terugval is volgens Glunder al enige tijd te merken. Zo zijn de bezoekersaantallen van Zsa Zsa Zsu de afgelopen jaren langzaam afgenomen. De afgelopen zes maanden is het wel dramatisch te noemen.

Glunder belooft dat de club terugkomt en wel met iets vernieuwend.(Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N))

11 REACTIES

 1. Mense hebbe geen geld over om uit te gaan. Alles is zoooo duuuur geworde. Je hou geen centje over.
  Je krijg basispakket ziektekoste maar je moet je midicijne zelf betalen, je krijg kinderbeslag maar je moet heel veel dure poedermelk kope, je krijg AOV maar je kan geen ete kope.
  Dus dat. Daarom gaat niemand meer uit ’s avonds. Kost te duur.


  Maak melding

 2. Komt vooral door de concurrentie van club pikin olo.Hier mag alles.Een kaboela of asi wagi is hier heel normaal en deze gasten hoeven niet bang te zijn om op straat te zijn in de nachtelijke uren.Want hun overkomt niets.


  Maak melding

 3. De sluiting van Zsa Zsa Zsu zegt meer dan alle opiniepeiling over hoe het gesteld is met de Surinaamse economie en hoe tevreden de bevolking is over de prestaties van de huidige regering, Surinamers zullen eerder bezuinigen op eten en drinken dan op dansen. Zelfs als ze ter grave gedragen worden willen ze nog dat er met hen gedanst wordt, en nu beperken ze het bezoek aan Zsa Zsa Zsu vrijwillig? Dat wil zeggen dat ze binnen de kortste keren skeer zijn, het moet wel heel erg gesteld zijn met hun koopkracht.


  Maak melding

 4. Ja, bouterse gaat suriname langzaam nederland maken, dan zullen de surinamers denken aan de goeie ouwe tijd dat alles anders was.. het komt wacht maar!! het duurt niet lang…..


  Maak melding

 5. @Fransje

  Het lijkt wel of je het over Nederland hebt. Ook hier in Nederland speelt het en eigenlijk nog veel erger. In Suriname heb je tenminste geen zinloos geweld tegen mensen die uitgaan.


  Maak melding

 6. maar begin eens bij de valuta srd waarom omdat
  percelen en huizen zijn in euro,s (verkoop)
  auto,s in usd
  meeste werkloon in srd
  huur huizen zijn ook in euro wel gemiddeld150 perweek lees ik overal
  bijna alles wordt geimporteerd
  en wel hard werkende suriname verdient maar gemiddeld srd1000 a srd 1700 ik denk dat de regering hier maar eens wat aan moet gaan doen want als men alles betaald heeft, heeft men geen geld over om te gaan stappen


  Maak melding

 7. CITAAT
  Zo zijn de bezoekersaantallen van Zsa Zsa Zsu de afgelopen jaren langzaam afgenomen. De afgelopen zes maanden is het wel dramatisch te noemen
  REACTIE
  Een indicator van de ellende die DDB veroorzaakt. Langzaam maat zeker zijn steeds meer mensen skeer.


  Maak melding

 8. Zsa Zsa Zsu moest misschien ook wat ander muziek gaan draaien. Het mocht wat mij betreft gevarieerder. Te veel house en jump muziek de hele avond, is ook niet fijn. Hopelijk pakken ze de draad weer op. Succes…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.