Winnen Miss India Holland 2015, droom die uitkomt voor Shaïsta Thakoersingh

4

Voor Shaïsta Thakoersingh was het winnen van de Miss India Holland Verkiezing 2015 een droom die uitkwam. “Het was altijd al een droom van mij om een keer in mijn leven mee te doen met een miss verkiezing en deze te winnen. Ik ben ongelooflijk blij en vereerd en het betekent ook ontzettend veel voor mij”, vertelt ze. De nieuwe Miss India Holland belooft deze titel op een waardige wijze te zullen uitdragen. “Ik weet dat ik nu voor veel vrouwen en meisjes gezien wordt als voorbeeld en dat moet ik natuurlijk waar maken”.

Shaïsta, heeft van elke seconde van de Miss verkiezing genoten. Naast de titel van Miss India Holland 2015 is ze ook nog gekroond tot Miss Fotogenetic. De winnares gaat volgende maand naar India om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de Indian Princess verkiezing in Mumbai.

Shaïsta Thakoersingh is 21 jaar en komt uit gezin van zeven kinderen (5 jongens en 2 meisjes) waarvan zij de jongste is. Haar moeder is een Nederlandse en haar vader, Redjinder Thakoersingh, komt uit Suriname. Hij heeft het RCR Medical Centre Paramaribo opgezet. Ze rond nu haar HBO studie Hotel- en Eventmanagement af. Daarnaast werkt ze bij Stichting CliniClowns Nederland.(Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N.)/ Foto: Raul Neijhorst)


4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.