Denise Jannah keynote spreker vierde Clark Accord lezing

0

Zangeres Denise Jannah is de keynote spreker bij de vierde Clark Accord lezing. Deze vindt op maandag 11 mei plaats in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam, Nederland. Jannah zal ingaan op het belang van het beheren van maatschappelijk relevant erfgoed. De rollen die familie en maatschappij daarin hebben en wat zij persoonlijk hoopt dat men van haar doorgeeft als zij er niet meer is.

Internationale Jazz-zangeres Denise Jannah is in meerdere stijlen thuis: van Soul, Gospel, en R&B tot Latin, Surinaamse- en Wereldmuziek. Ze staat bekend om haar innemende uitstraling. In februari gaf zij 9 concerten in Rusland. Haar muziekjaar begon met een concert in Barbados en vervolgens 5 succesvolle voorstellingen ‘ELLA!’ in Suriname. Met de voorstelling ‘ELLA!’ zal Jannah vanaf dit najaar tot en met april 2016 weer in de Nederlandse en Belgische theaters te zien zijn.

Thema
Een samenleving bouwt voort op het gemeenschappelijke erfgoed, de samengeperste nalatenschappen van zijn kunstenaars. Het is het weefgetouw dat het kleed vormt welke zich om de pilaren van de maatschappij drapeert. De samenleving vleit zich erin neer. Maar waar ligt de verantwoordelijkheid voor conservering van erfgoed welke voor de geschiedenis van een samenleving cruciaal is? (Foto: Ed van den Oudenoven)


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.