Politieke carrière Damaru niet ten koste van muziek

16

PARAMARIBO, 21 mrt – De politieke carrière van Suriname’s King of Love Songs Damaru gaat niet ten koste van zijn muziekcarrière. Dit vertelt hij in een interview met Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N). “Ik treed nog steeds op. Alleen gaan jullie voorlopig geen nieuwe songs van mij horen. Nu is het ff gefocust. politiek, politiek en doen wat ik moet doen”.

De Mi Rowsu (Tuintje in mijn hart) zanger zegt pal achter zijn keuze om in de Surinaamse politiek te gaan te staan. Wat voor hem belangrijk is, zijn de jongeren. Hij wilt veel voor deze groep betekenen. “Het is een harde strijd, maar zet me 100% in zoals ik me voor zet voor mijn projecten”.

Damaru vertrekt over enkele weken naar Nederland voor een groot optreden. Verder staat op zijn programma een optreden op het Bosh Milli Festival op 8 en 9 mei in Frankrijk. De man die zich de afgelopen 10 jaar heeft ontpopt van tiener sensatie tot dé nationale volkszanger van Suriname, is helemaal klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven.[Bron: Paramaribo Entertainment Newz Network P.E.N.N]


16 REACTIES

 1. Booi blijf bij je muziek hoor! Want het politiek spelletje wat je wilt gaan spelen zal net zo een mislukking zijn als jou onderneming in water. De jongeren? Wat ga je aan ze veranderen. Luister naar je muziek dan zul jezelf horen wat je ze geleerdt hebt. Hebben ze geluisterd? Neeeeeeen. De jeugd van , vooral su, zijn verloren.


  Maak melding

 2. -Damaru, jij zal ook gebruikt worden om Bouterse zijn doelen te realiseren. Zie wat hij met de anderen heeft gedaan. lees de krant om wijzer van te worden.

  Zielig voor jou jongeman.


  Maak melding

 3. Dit noemt men” een ander voor je karretje spannen”. Welk een rol denkt deze Damaru zich toebedeeld te krijgen?
  Juist! Mooi opzitten en pootjes geven! Niets anders, jammer dat hij het zelf nog niet snapt dat DDB op een uiterst geraffineerde manier een ” jongerenlokker” maakt van een muzikant die van toeten nog blazen weet op politiek gebied. Kenmerkend ook voor het (denk)niveau van bedenker(s) en beoogde kiezers.


  Maak melding

 4. Om te gieren!!
  Wat gaat hij in de politiek doen?? Zingen in het parlement??
  Heeft hij zijn lagere school afgemaakt?
  Wilt hij iets voor de jongeren doen? Laat hij dat middels muziek doen.


  Maak melding

 5. politiek is niet een nummer schijven en feest vieren met een bepaalt groep mensen je moet ook wel verstand van hebben.daarom heeft het land moeite om voor uit te komen een land en jongeren leiden moet wel weten wat je aan het doen ben.


  Maak melding

 6. waarom moet men altijd zo negatief reageren? Ik begrijp dit even niet. Onderschat de mens niet. Als een ander het kan waarom kan damaru het niet dan? Jullie houden ervan om negatief te praten. Power die jongen. Gun een ander. Ze spraken ook negatief over onze president. Kijk wat hij heeft gedaan. In nog geen 5 jaren, dan heeft hij al een heleboel gedaan. Soms erger ik mij met die stomme reacties van jullie. Die jongen heeft altijd gezegd dat hij de politiek in wilt gaan en het is hem gelukt. Laat hij zelf zijn keuze maken. Ja hij moet blijven zingen wat politiek staat hem niet. dat weet niemand, Wie weet verrast hij ons, vooral de jeugd. Hou op mensen. Geen negatieve reacties. Power die jongen en zeg hem om zijn best te doen. Ik vind dit echt zielig van jullie surinamers hoor, echt waar. Dit is echt PUUR JALOEZIE, niets anders. Damaru, ga ervoor en doe je best. Blijf bidden. Er is een God en dat weten wij allemaal. Van de mens verwacht j niets maar van God wel. Gado Bless you boi. Zoals jij zei jouw studie afmaken en het gaat zeker lukken met de kracht van de HERE daarboven. ik stop want dan ben ik vandaag niet klaar.


  Maak melding

 7. Kansloze en domme keuze om zich aan te sluiten bij een partij die wordt geleid door pure criminelen.

  Daar gaat hij heeeeeel veel spijt van krijgen.


  Maak melding

 8. @Henk Molenaar

  Wat vind je van het feit dat Nederland erkent dat ze de aanpak van pedofilie vele jaren hebben laten liggen? Ik stel die vraag aan jou omdat je ervaringsdeskundige schijnt te zijn. En wat Damaru betreft, we houden van hem en we wensen hem heel veel succes met zijn keuze. O ja, nog een vraag. Wat vind je van de deal van Fred Teeven met de blanke criminelen in jouw mini landje?


  Maak melding

 9. Damaru in de politiek,het toppunt van moreel verval in Suriname.
  Ontwikkeling is niet noodzakelijk,niemand heeft ooit kunnen denken dat Suriname zo zou wegzakken!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.