Edgar ‘Bugru’ Burgos maakt debuut in Nederlandse film

4

De bekende Surinaams-Nederlandse zanger en entertainer Edgar ‘Bugru’ Burgos maakt binnenkort zijn debuut in de Nederlandse bioscopen. De voorman van de band Trafassi is namelijk te zien in de nieuwe film over het leven van André Hazes getiteld ‘Bloed, zweet en tranen’. Deze draait vanaf 2 april in vrijwel alle Nederlandse bioscopen.

“Het gaat om een kleine rol hoor” aldus de zanger vandaag tegen Waterkant.Net. “De mensen die mij kennen weten het: ik ga nooit voor geld, maar voor glorie”, aldus een trotse Bugru. In de film moet hij samen met collega muzikanten Harvey Avans, Henry Menes, Mark Westfa, Loyd Muringen, Tim Welvaars en Eddy Veldman ervoor zorgen dat André Hazes wat ‘soul inspiratie’ krijgt.

bugru.soul

In de film ‘Bloed, zweet en tranen’ volgen we het leven van Andre Hazes, een van de grootste zangers die Nederland ooit heeft gekend. In drie fases van zijn leven zien we hoe Hazes uitgroeit van klein jongetje naar barkeeper tot de zanger van hits als De Vlieger en Zij Gelooft in Mij.

Edgar ‘Bugru’ Burgos is op zondag 5 april de special guest op de Caribbean Easter Party met La Fiesta in de Sir Winston Club te Rijswijk (www.carifesta.nl):


4 REACTIES

  1. je moet die man niet lastig vallen; hij is bezig om een salaris te verdienen.. met werken. die muziek is meer dan 30 jaar geleden, joebloemh !!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.