DRS wil Surinaamse ambassade in Genève

13

PARAMARIBO, 20 mrt – Suriname heeft een ambassade nodig in Genève, Zwitserland. Dit stelt voorzitter Clifford Marica van de onlangs opgrichte partij voor Duurzaam & Rechtvaardig Samenleven, DRS. De keus van de huidige regering voor Parijs is een ‘geldverslindend experiment’.

Meer niet. Suriname heeft niets overgehouden van nog een diplomatieke post in Europa. De huidige regeerders geloven dat Parijs voor Suriname de ‘nieuwe’ poort is naar Europa. “We zeggen niet dat we tegen zijn wat deze regering heeft neergezet, maar we kijken naar de functionaliteit van de dingen”, zegt Marica tegenover de Ware Tijd. Die functionaliteit is nodig voor een ontwikkelingsland.

En dat is Suriname nog steeds. Bij het uitzetten van diplomatieke posten is het belangrijk te kijken naar wat het oplevert. Genève is bij uitstek de plaats van internationaal diplomatiek verkeer. Belangen kunnen daar veel effectiever worden bepleit. DRS gaat alleen de verkiezingen in. Er is naar politieke partners gezocht, maar die zijn niet gevonden.

13 REACTIES

 1. Nederland is een uurtjes verwijderd van Brussel, het hart van Europa. Internationaal strafhof is in Den Haag. In Zwitzerland zitten alleen de bankrekeningen van de Surinaamse corruptelingen.


  Maak melding

 2. Werkelijk pies in mijn broek van het lachen. Trouwens de Surinaamse belangen zijn al goed behartigd namelijk door de Chinezen. Zoals je mag verwachten van een kolonisator.


  Maak melding

 3. Heeft Clifford Marica belang bij een ambassade in Zwitserland?????? Of wil hij achterhalen wie de rekeninghouders zijn van de circa 771 miljoen????????


  Maak melding

 4. Marica heeft gezien hoeveel de NDP corruptelingen hebben gemaakt met hun “ambassade” in Parijs. Het denkt waarom niet hetzelfde herhalen wanneer zij aan het bewind komen zodat ook zij kunnen Njang Driingi & Prisirie.


  Maak melding

 5. Meer ambassades wil zeggen meer coca en meer junks wereldwijd te creëren,des te meer winst voor een handje vol boeven met als hoofd de weledele dibrie dé fedie!


  Maak melding

 6. Als je nu een echt duur land wilt hebben om naar toe te gaan en een diplomatieke post wilt openen, moet je inderdaad naar Zwitserland gaan, maar ja geld speelt geen rol in Suriname, toch


  Maak melding

 7. En vervolgens in Ghana, Congo, Liberia, Guinee-Bissau, Zambia, Gambia, Equatoriaal Guinee, Oeganda en nog een paar landen. Allemaal meer voor de hand liggend…….


  Maak melding

 8. aah….waar slaat dit op? Ambassade in Geneve?…..
  Helaas Suriname is een Al Capone staat verworden. Beetje hersenwerk aankunnen is geen vereiste.


  Maak melding

 9. Ach, niemand wil daar naar toe! Weet je hoe koud het daar kan zijn!! LOL

  Afgezien van bovenstaande, hoe serieus moet je deze roeptoeteraar nemen, deze politieke onbenul.
  ” functionaliteit van DINGEN”, je mag verwachten van een politicus dat hij/zij zaken benoemd anders dan dingen,dinges en dat dus!


  Maak melding

 10. De kapster van somo was ambassadeur in Jakarta, de strenge buitenvrouw van marcia gaat naar Geneve zodat marcia vrij spel heeft in Paramaribo.hihihi


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.