Training voor jeugdige werkzoekenden in Suriname

1

Achtentachtig jeugdige werkzoekenden uit Paramaribo, Wanica en Para hebben dinsdag hun certificaat in ontvangst genomen na de succesvolle afronding van een vijf weken durende training in Life Skills en Pre-employment skills, verzorgd door Kari Yu! Youth to Youth Facilitators. Na de certificaatuitreiking waren de jonge enthousiaste werkzoekenden in de gelegenheid om potentiële werkgevers te ontmoeten tijdens een job en opportunity fair waaraan meer dan 15 bedrijven hebben deelgenomen. De geslaagden zullen voor de komende drie maanden, door de Youth to Youth Facilitators worden begeleid bij het vinden en vooral behouden van een baan.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.