Politieke combinatie V7 geregistreerd

8

V7 heeft zich maandagmiddag als eerste organisatie ingeschreven voor deelname aan de verkiezingen in Suriname van 25 mei aanstaande. De inschrijving duurt van maandag 16 tot en met zaterdag 21 maart. V7 bestaat uit 7 partijen: VHP, NPS, BEP, PL, DA’91 en SPA. Hoewel V7 wordt beschouwd als de belangrijkste tegenhanger van de regerende NDP van president Desire Bouterse, loopt zij ver achter in de opiniepeilingen. Op de foto wachten toppers van V7 het verloop van de inschrijving van hun politieke combinatie bij het Centraal Hoofd Stembureau in Suriname af. Lees ook: “Grootste oppositieblok Suriname ingeschreven“.

V7_BEP

VHP


8 REACTIES

 1. Ooh oooh ooohhhh V6 ,
  Jullie lopen regelrecht in de valkuil van de VHP !!!
  PL slaapt volledig
  NPS – Frambo ( leest ; thee-lichtje ) is uitgedoofd en het is donker
  De dokters hebben het veels te druk met de patienten
  Het glasje SPA – water begint ook te verdampen onder de hete zon
  Santi ( VHP ) misleid zijn partners ( ????????) !!!!!
  NA WAN SARI , FU TRU !!!


  Maak melding

 2. ja ja wat een reacties, een balletje kan nog alle kanten op rollen, en vergeet de 30/40% zwevers niet, als ze voor NDP zouden gaan stemmen hadden ze niet gezegd nog te zweven hoor 😉

  Time will tell

  N0g 9 weken 😛


  Maak melding

 3. Kiezers als jullie Bouterse weer kiezen betekend dat jullie, jullie doodvonnis hebben getekend.Deze man heeft geen economische kennis en daarom komt het land niet vooruit.Hij verrijkt zichzelf en zijn familie ten kosten van alles.


  Maak melding

 4. Waar zijn de ontwikkelingsgelden gebleven die vanaf 1975 werdt over gemaakt naar Cbvs , of zit dat bij kuldipsinh of jokohama , of bij sasur of bij de famillie leden van het nieuwfront ra ra waar is het naar toe ??????
  dit moet onderzocht worden .
  rook ze uit .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.