Parbo lanceert Light innovatie op biermarkt Suriname

4

In de komende weken zal er een nieuw soort Parbo Bier verkrijgbaar zijn in de Surinaamse supermarkt en horeca: Parbo Light. Met 4% alcohol en 35% minder calorieën lanceert Surinaamse Brouwerij een zeer verfrissend biertje en speelt het in op de trend van consumenten die bewuste keuzes willen maken. Parbo Bier is de nationale trots en het meest actieve en grootste biermerk in Suriname. Als toonaangevend bedrijf staat de Surinaamse Brouwerij N.V. bekend om haar innovatieve karakter. Parbo Light is gebrouwen op basis van het Parbo Bier receptuur, waardoor de typerende Parbo smaak gewaarborgd is.

Verfrissend Surinaams Parbo Bier
Parbo Light is echt Surinaams Bier wat voor 100% gebrouwen en afgevuld wordt in Suriname. “Met de introductie van Parbo Light spelen we in op andere consumenten behoeften en voegen we zo nieuwe doelgroepen toe aan het biersegment. Parbo Light is verfrissend van smaak en bevat minder calorieën en alcohol.” Aldus Rutger van de Stegen, Marketing Manager. De innovatie is voor de brouwerij een mooie toevoeging aan het portfolio maar biedt vooral voor de consument meer keuze op de biermarkt.

Milieuvriendelijke innovatie
Surinaamse Brouwerij N.V. is al sinds 1955 een Maatschappelijk Verantwoorde onderneming en staat met Parbo Bier centraal in de Surinaamse maatschappij. Naast investeren in medewerker en maatschappij is milieu een van de drie pilaren waarop Surinaamse Brouwerij N.V. haar duurzaamheidsstrategie focust. Voor Parbo Light is daarom de keuze gemaakt om het te verpakken in een 0.25cl retourfles en krat. Een retourfles draagt bij aan minder afval op straat en een schoner Surinaams milieu. Dit sluit daarom perfect aan op de duurzaamheidsstrategie van de brouwerij.

Lancering gevierd in horeca
Om Parbo Light op een feestelijke manier te introduceren, is afgelopen zaterdag gestart met een grootse horeca activatie bij de Garden, Amtassa en Dream Café. Tijdens de lancering werden nietsvermoedende horecabezoekers verrast door het Parbo Light promotieteam dat binnen enkele seconden de hele horeca zaak van Parbo Rood naar Parbo Light blauw ombouwden. Vervolgens was er de gelegenheid om het product te proeven en werd de lancering gevierd met muziek en leuke promoties. De nieuwste innovatie van Surinaamse Brouwerij werd door consumenten zeer positief ontvangen.

4 REACTIES

  1. Kan alleen in Su, in Europa wordt light bier haast niet meer genuttigt. Achterhaald en niet lekker. Sorry, Parbo goed(commercieel) bedoeld, maar in Su zal het nog eerder een flop worden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.