Grootste oppositieblok Suriname ingeschreven

7

PARAMARIBO, 16 mrt – Suriname’s grootste politieke combinatie, V7, heeft zich ingeschreven voor de verkiezingen. “We zijn er klaar voor”, zei Chandrikapersad Santokhi, leider van de Verenigde Hervormings Partij. De volgende fase gaat in.

Nu de combinatie staat ingeschreven bij het Centraal Hoofdstembureau vindt er wat controlewerk plaats. Het bureau gaat onder meer na of V7 voldoet aan de één procent regeling. De regeling schrijft voor dat politieke partijen een lijst moeten overhandigen met daarop naam en handtekening van minstens één procent van het totale kiezersaantal. V7 is nu aan zijn landelijke verkiezingscampagne begonnen.

De campagne moet naam en logo van V7 meer gaan positioneren. En ook waar de combinatie voor staat en gaat. “We willen niet alleen een sterke president, maar ook een sterke regering, een sterke rechterlijke macht en een sterke samenleving. Dit land is niet bestemd voor politici, maar voor de landbouwers, ondernemers en studenten die hard werken. We gaan dit land uit handen nemen van een kleine groep en terug geven aan de samenleving”, aldus Santokhi.


7 REACTIES

 1. Die kleine groep heeft wel een behoorlijk loyale aanhang. Een aanhang die veel heeft gekregen in de vorm van posities en subsidies. Deze aanhang heeft geen behoefte aan verandering van beleid, heeft weinig met de rechterlijke macht (de criminelen onder deze aanhang zien liever slappe rechters dan sterke), hebben geen behoefte aan een sterke regering (die subsidies afbouwt en werkgelegehneid in de plaats daarvan creeert) en wil geen sterke samenleving die lanterfanters en criminelen vijandig gezind is.
  Hoe gaat V7 de onwilligen onder deze mensen overtuigen dat werken beter is, dat recht en orde voor vooruitgang en gelijkheid leiden, dat de lange termijn minstens zo belangrijk is als de korte termijn? Ben benieuwd.


  Maak melding

 2. Zeg gerust Suriname uit handen nemen van de roversbende onderleiding van maffiabaas Desie Bouterse. Desie Bouterse is de grootste vijand van Suriname.
  Zij die dit nog niet inzien zullen dat merken na de verkiezingen ongeacht wie wint. Nu al is er een grote financiele crisis bij het AZ , ziekemhuis, geen geneesmiddelen.


  Maak melding

 3. Mijn advies aan de overige politieke partijen die aangesloten zijn in V6 : Stap uit de bus , want Santi ( VHP ) loopt met de intentie om na de verkiezingen zichzelf los te maken van V6 om daarna samen met de NDP de nieuwe regering te vormen .
  De intentie – verklaring voor samenwerking in V6 is in principe , enkel de VHP helpen om aan meerdere DNA – zetels te komen .
  Deze verworven zetels moeten bij onderhandelingen met de NDP de positie van de VHP versterken !!!
  De VHP heeft een dubbele agenda en is hard bezig met het bedrijven van ‘ verraad en kiezers – bedrog ‘ !!!
  VHP verkiezings – strategie ???
  Wellicht !!!


  Maak melding

 4. Chan, je moet niet teveel praten! Het domme surinaamse volk heeft al genoeg geluisterd naar jullie loze beloftes. Jullue moeten nu dingen gaan doen wat jullie beloofd hebben. En studenten? Die kun op je buik schrijven want die gaan liever met een dure i phone of laptop of liever nog een dure auto aan de haal dan te gaan leren. Probeer die zieke studenten maars eens aan werk te helpen , want tot op heden zijn chinese winkels waar alleen maar domme en achterlijk chinezen werkzaam zijn. Lekker giedkoop maar ondertussen wel beloven dat ze aan het werk komen. Waarom studenten uit nederland naar su? Waarom mensen die wonen in ned maar ondertussen in su wonen en werken. Ik ben benieuwd, wat jullue gaan presteren!


  Maak melding

 5. Ja dies na torie. We gaan ervoor volk van Su. Wie ó jagie jadie 5x. ding gwé Ding zaka-zaka ndp boeven, nog nooit eerder is er zoveel van dat Su volk gestolen als nu met de NDP aan het hoofd van dit alles. Op naar de 41 zetels voor V7, anders na boef NDP ó boef a verkiezing. Volk van Su oeng no sribie- oeng broko na DiDiBrie nanga ing herie boto op 25 mei sa é kong dé. Fri Su foe ding rovers diesie. Stem dus allllllemaaal op de NPS/V7. Odiiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 6. HOOLIGAN, Glenn Pengel! Fa wan LIEBIE-SOEMA kan go stem tapoe wan NPS – NA POOR SANI?

  NPS – NA POOR SANI INIE WAN V 7 – WAN VIEZE 7.

  In feite a moes’ de V 6. Ding sma é kari V 6 – Vieze SEX, bika SOMO drapé.

  Ik denk niet dat jij de politieke ontwikkelingen in Suriname op de voet volgt.

  Trouwens OPWELLINGEN passen en maken een wezenlijk deel uit van uw HOOLIGAN bestaan.

  DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.