Geuzenpenning voor journalist Henna Draaibaar

1

In de Grote Kerk in Vlaardingen is afgelopen weekend de Geuzenpenning 2015 uitgereikt aan negen journalisten die verbonden zijn aan Free Press Unlimited. Onder hen oud-correspondent van de NOS Hennah Draaibaar van het 10 minuten Jeugd Journaal in Suriname (2de vanuit rechts, achterste rij). Deze prijs is toegekend door de organisatie Free Press Unlimited voor het stimuleren van persvrijheid wereldwijd. Hennah Draaibaar startte in 2004 met steun van deze organisatie het Jeugdjournaal in Suriname. Ze is als hoofdredacteur van het Jeugdjournaal elke dag bezig met persvrijheid in een land waar dat niet altijd voor de hand ligt.

Geuzen-2


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.