Nieuwe advocaten Hof van Justitie Suriname

9

Chanderwatie Algoe (l), Saskia Wendy Plein (m) en Renushka Tiersna Gangaram Panday (r) zijn vrijdag beëdigd tot advocaten bij het Hof van Justitie. Waarnemend president van het Hof, Iwan Rasoelbaks, heeft de nieuwbakken advocaten op het hart gedrukt zich betrouwbaar op te stellen in het vak en het vrouwen, dat de gemeenschap in ze zal stellen, niet te beschamen. Hij riep ze op advies in te winnen bij meer ervaren collega’s, als ze situaties tegenkomen, waarop ze niet meteen een antwoord hebben.

Bekijk ook:

9 REACTIES

  1. Proficiat dames. Hoop dat jullie heel erg integer zijn en niet laten misleiden door enig politieke situatie in Suriname. En vooral er waken voor een goede rechtsgang ongeacht kleur, vermogen of geloof overtuiging.


    Maak melding

  2. Gefeliciteerd dames en gezien de criminele inslag op alle nivo’s in en buiten Suriname zullen jullie altijd voldoende klanten hebben.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.