woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurNajaar bij uitgeverij Conserve in teken van Suriname

Najaar bij uitgeverij Conserve in teken van Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het wordt een heel Surinaams getint najaar bij uitgeverij Conserve. Er wordt hard gewerkt aan de boeken die gaan verschijnen. In mei hoopt Cynthia Mc Leod haar langverwachte historische roman ‘Zenobiah, slavin van het paleis’ af te ronden.
Op dit moment scherpen Tante Es en haar trouwe kompaan Guus Pengel de potloden om wijsheden van tante vast te leggen onder het motto ‘Bekijk het leven eens van een andere bril’ en zo de traditie van Max Tailleur – moppen op het toilet – in ere te herstellen.

De Suriprofs bestaan dit jaar 15 jaar, reden voor een feestelijk jubileumboek waarvoor Hamied Ahmadali, Stanley Menzo en Gerhard Verwey zich hard maken. Tot slot vertelt Gail Eijk het levensverhaal van Glory in haar roman Tranen voor mijn horizon, waarvoor al heel veel Surinamers gemeld hebben.

De titels zijn nog niet te zien op de website van uitgeverij Conserve (pas in de zomer) maar kunnen wel al besteld worden via [email protected] (portvrij, geldt alleen voor Nederland) en in Suriname bij boekhandels Faranaz Literair, Sanousch Books, VACO en Warteco. Zodra bekend is wanneer de boeken worden gepresenteerd laten we dat weten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES