Propagandalied Nationale Partij Suriname geweerd

37

PARAMARIBO, 13 mrt – Een propagandaliedje van de Nationale Partij Suriname, NPS, mag niet worden afgespeeld bij publieke omroep SRS. Dit meldt de Ware Tijd. Het deuntje is één keer afgedraaid om daarop in het verdomhoekje te worden gelegd. Toch triomfeert de oppositiepartij.

Op heel slinkse manier komt het beleid met de billen bloot. Het liedje waarin de eregering Bouterse op de korrel wordt genomen, is te horen geweest. Dit wist NPS-bestuurslid John van Coblijn voor elkaar te krijgen. Hij drong er bij het management op aan het af te spelen voor het actualiteitenprogramma Bakana Tori. Het gebeurde ook en toen kwam het verbod. “Alleen maar om de SRS in een kwaad daglicht te stellen”, zegt SRS-manager Guno Ravenberg.

Duidelijk inzicht dat te laat kwam. Normaal worden spotjes vooraf beluisterd en getoetst. Het radiostation stonk er in. “Ik ben zwaar teleurgesteld in meneer Van Coblijn”, aldus Ravenberg. Van Coblijn zelf roept nu discriminatie. Tegenstanders van de regering worden geweerd. Aan de andere kant wordt via Bakana Tori en op andere momenten van alles gezegd over de oppositie.


37 REACTIES

 1. Het is een verkapte vorm van dictatuur maar ja, dat heb je met zo een partij vader crimineel, zoon crimineel achter slot en grendel. Klote zooi.


  Maak melding

 2. Wat zei ik: Bouterse overspoelt met Surinaamse belastinggeld de Surinaamse tv met paarse propaganda.

  Nu belet jij om BETAALDE spotjes van concurrerende partijen te worden uitgezonden op de staartelevisie.

  PURE CENSUUR!

  Boutanie lijkt Noord Korea wel.

  En dit is nog maar het begin van de totale braiswash die wordt geproduceerd door Paarse Brulaap LIMBO


  Maak melding

 3. maar triest genoeg om telkenmale te concluderen dat een door de staat betaalde “spreekbuis” alleen podium geeft voor Bouterse en trawanten en oppositie weert! Overduidelijke censuur en willekeur.


  Maak melding

 4. Beste Henk Molenaar,

  Dit zijn ordinaire Noord Koreaanse toestanden in Suriname. Hiervoor hadden we al gewaarschuwd. Het begon allemaal met de schoolboeken kwestie. Hele revo passages uit de geschiedenisboeken werden geschrapt en Bouterse werd neergezet als volksheld. Journalisten en studentenleiders worden systematisch geintimideerd en in sommige gevallen fysiek bedreigd.

  Het is te triest voor woorden. Mag hopen dat brulaap Limburg na de verkiezingen opkrast.


  Maak melding

 5. Ja,zo begint een dictatuur,sluipend,en op een sneki manier.Die guno ravenberg,moet zijn grote mond houden,want hij is bang dat hij niet meer uit de pot zal kunnen vreten.Mensen die lovend praten over ddb,vergeten dat hij eigenhandig onze broeders en zusters heefd vermoord.Waar ter wereld kun je srd inwisselen,er is totaal geen verschil tussen su en die afrikaanse landen,sterker nog,het wemelt van criminelen in su,van allerlei soorten en rassen.Je leefd in een kooi,en toch ben je niet veilig.Ben geschrokken na tig jaren bezoek aan su,alle huizen zijn totaal met ijzer omringd.Nee ik heb niet de su gezien,waar je na schooltijd,als je ouders er nog niet waren,dat je dan bij de buurvrouw een potje kon eten.Suriname is nu letterlijk een latijns-amerikaans-land geworden,dood,en verderf.Hoe kun je als recht geaardt surinamer in hart en nieren,zeggen dat iemand charisma heefd,en de juiste leider is,terwijl bijna alle politici, bloed aan hun klauwen hebben.


  Maak melding

 6. Van Coblijn kent Limbo en Guno goed en al lang. Dus ze vertrouwden hem. Wat Guno Ravenberg niet wist is dat van van Coblijn misbruik zou maken van hun “vriendschap”. Hopelijk ziet Guno Ravenberg nu in dat in de politiek niemand te vertrouwen is, in Suriname. Van Coblijn wil gewoon aandacht voor dat spotje. Ik vind persoonlijk niets bijzonder aan. Het is alleen maar lachwekkend. Ik zou het gewoon afdraaien.


  Maak melding

 7. -Dit is het gedrag van Chavez en er zal meer volgen als de Surinamers nou niet wakker worden. Zie Venezuela waar precies hetzelfde gebeurt.

  -Hebben de Surinamers het ook niet door dat als er even een fout gemaakt wordt de SLM straks ook niet meer van Suriname is???waarom, de vele schulden die deze regering maakt en geen goed beleid heeft.

  velen wachten nog steeds op hun salaris!!!


  Maak melding

 8. De SRS is een staatszender en op grond daarvan, hoort het bericht van de SRS in een democratische rechtsstaat ook de ruimte te krijgen om uitgezonden en gehoord te worden door alle Surinamers, cq de kiezers.

  De NPS moet zich hierdoor niet uit het veld laten slaan. Er zijn meerdere mogelijkheden om het propagandalied in de internet ICT tijdperk bij de Surinaamse kiezers gehoor te laten vinden.

  Internet, app, you tube, andere radio stations, een bericht van de nps te maken, waarin dit lied in te horen is en dit regelmatig op website te plaatsen, waardoor de itc dit kan beluisteren.

  Time4Chan(ge)
  Anoe no afoe njan inie karbasie moro! Surinamers kunnen nu ook met bestek uit een borden eten en het doen, als anderen hen met primitief gedrag tegen werken.
  De NPS kan ook een kort gedicht tegen SRS aanhangig maken in een democratische rechtsstaat.

  Time4Chan(ge)!
  Sranansma, brada nanga Sisa in her sranankondre oe Bondroe kon na wan.

  Stem voor V7
  – Chandrikapersad Santokhi – VHP,
  – Gegory Rusland – NPS,
  – Paul Salam Somohardjo,
  – Celsius Waterberg – BEP,
  – Guno Castelen – SPA,
  – Winston Jesserun – DA91

  Leve de democratische rechtsstaat,
  Leve de grondwet van de republiek Suriname;
  -wetgevende macht,
  – uitvoerende macht,
  -rechterlijke macht;
  -Internationale verdragen, oa mensenrechten

  Leve alle democraten van de republiek Suriname
  Leve verstandige Surinamers die rationeel zijn, de ratio, ik denk dus ik besta,
  Leve Surinamers die kunnen denken en een juiste beslissing kunnen nemen en maken en weten wat goed is voor Suriname en de Surinamers,
  Leve de Surinamers die weten wat normen en waarden, principes, respect, karakter, niet boven de grondwet van de republiek Suriname en internationale verdragen willen leven zijn, hard en op een eerlijke manier aan hun geld komen, een andere in zijn waarde laten, naar een andere luisteren en een eigen mening mag hebben, bereid zijn om te studeren, te ondernemen, enz, enz
  Leve Surinamers die verstand hebben van politiek en geen oerwoudfatsoen hebben en hun ondro bere niet hoeven te verkopen, respect voor de vrouw hebben, hun moeder, dochter, enz,

  De politiek is niet voor criminelen die hun misdaden tegen de menselijkheid willen ontlopen, anderen bedreigen, boven de grondwet en internationale verdragen willen leven, veroordeeld zijn in het buitenland, een schande zijn voor Surinamers en de republiek Surinamers en geen investeerders het land binnen kunnen halen, zichzelf verrijken, in dure auto’s rijden, dure advocaten in het buitenland betalen, paspoorten ondertekenen, die in handen komen van de USA en hier de Surinamers niet over informeren, enz. Dit valt ook onder criminaliteit. Zie de criminelen die u bang maken. ik ken ze u toch ook?

  Time4Chan(ge)!
  – Leve V7
  Stree Def Stree, Wi No Sa Frede
  Leve V7
  Hoera, Hoera, Hoera!

  Leve Surinamers en de Surinamers

  God Zij Met Ons Surinamer(s)!


  Maak melding

 9. 13 maart 2015

  Als NPS betaald heeft of tegen betaling dit wil doen, dan moet SRS dit wel toestaan. Iedereen moet toegang kunnen krijgen naar de media toe. Dus SRS, als nu al blijkt dat de regeringspartij straks na de verkiezingen als grootste uit de bus zal komen, waarom dan die weigering aan de NPS? SRS en (…), Sor’ dat yu bigie !!!
  Srika


  Maak melding

 10. … En iedere keer denken wij weer: erger dan dit kan het niet, en toch. Wij hebben er een zwembad bij, in wanica, het ziekenhuiszwembad.

  Straks krijgen wij voor 130 mio. € een treinzwembad bij. Lekker zwemmen met zijn allen spetteren spat.


  Maak melding

 11. Zou dit “mooie” NPS deuntje als NDP strijdlied ook door de keel van een toevallige NPS regering kunnen worden geperst? Het problem van de NPS is de NPS zelf!
  Helaas zijn het precies dezelfde mensen, die door ALLE tijden henen steen en been klagen maar het botweg/categorisch verdommen om voor eens/altijd de hand aan de ploeg te slaan.


  Maak melding

 12. Net teruggekeerd van zakenreis uit Suriname. NOOIT meer zal ik een voet op Surinaams bodem zetten. De grote markt is een rotzooi geworden. Die staat volgens mij al een maand onder water en is voor de helft gesloten. Niemand die het initiatief neemt om de schade zo snel mogelijk te herstellen. Want ja, er is geen geld ondanks dat de president de Surinamer wil doen geloven dat het zo goed gaat met dat land. De markt is een broeinest van ongedierte en ziektes. Mocht u kip of vis op de markt hebben gekocht….eet u vanavond vooral smakelijk !


  Maak melding

 13. HOOLIGANS, Bos caper,Henk Molenaar en alle andere HOOLIGANS, een hele goeie dag DEUGNIETEN. Wij begrijpen met z’n allen best dat HOOLIGANS sensaties nodig hebben om hun “dagje” door te komen om zo te kunnen overleven.

  Is de FABELTJESKRANT geen mooi nummer voor jullie jongens om lekker naar te luisteren BELHAMELS?

  Dat jullie een BIJDRAGE willen leveren om de Surinaamse samenleving te moeten VERSTOREN is zelfs ZWAKZINNIGE personen – waar jullie HOOLIGANS vrijwel allen onder vallen – meer dan DUIDELIJK.

  Meneer Ravenberg bij de SRS is – om niet te vergeten – een ZEER DESKUNDIG – persoon. Hij weet best dat HOOLIGANS van GEKKIGHEID houden, maar hij heeft de taak om jullie in BESCHERMING te nemen tegen UITWASSEN.

  GEESTELIJKE MISHANDELINGEN van HOOLIGANS wat meneer Van Coblijn met zijn liedje beoogt – indien het zou worden afgedraaid via de SRS – zou een vorm wezen van SLECHTE OVERHEIDSCONTROLE. Dat roept meneer Ravenberg hier een halt toe.

  HOOLIGANS zie het gewoon zo: meneer Van Coblijn van de NPS staat aan de ene kant LANGE TIJD in Suriname bekend als een UITWAS; meneer Ravenberg staat aan de andere kant bij een ieder bekend als een ZEER GOEDE MANAGER die goede OVERHEIDSCONTROLE voorstaat.

  By the way: Henk(ie) Molenaar er zijn nog enkele OUDERE CREOOLSE mensen bij de NPS toentertijd riepen ze “GIEM MIE OWROE SOE”. Deze personen kwets je als je meneer LIMBO “Paarse Brulaap” noemt. Ze zullen denken oh, dan zijn wij “Groene Brulapen”. Mevrouw Cheung die “nieuwe” WARRIGE CHINESE mevrouw” van de NPS zal het haar niet schelen. Maar je weet maar nooit. APEN hebben hetzelfde HAAR als Chinezen. Wie weet kwets je haar ook.

  Trouwens Henk(ie) Molenaar je hebt één dekking: men beseft dat je een WAANZINNIGE HOOLIGAN bent.

  Koloniale Henk(ie), CREOOLSE mensen leven vaak trouwens HEEL LANG. Die enkele OUDJES bij de NPS, denk je niet dat ze bij de komende verkiezingen minstens een “zetel” zullen halen GEKKE Henk(ie)? Als SOMO twee zetels haalt wordt hij dan de baas over de NPS in de V 7. NPS, MALLE Henk(ie) Molenaar, Na Poor Sani, is toch geen SERIEUZE partij meer? Denk je dat Vene toch op ze stemt?

  HOOLIGANS, wij hebben een heel GOEDE PRESIDENT in Suriname die van alle mensen houdt. Daarom heeft hij voor jullie allen VRIJE GENEESKUNDIGE BEHANDELING geregeld.

  Zelfs een Nederlandse mevrouw met mooie HEEL MOOIE BLAUWE OGEN en BLOND HAAR die in Suriname op vakantie was en opeens GEK werd, toen ze de JULES WIJDENBOSCH-BRUG zag toen zij in Suriname een wandeling nam. Ze schrok – achteraf vanwege de leugens onver Suriname – belandde helemaal in het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) aan de Letitia Vriesdelaan 1-3.

  Henk(ie) Molenaar, onze PRESIDENT houdt van een ieder, dus ook van jou als HOOLIGAN. Je bent eenmaal zo en kan er niets aan doen, tenzij. Onze PRESIDENT heeft er geen moeite mee, als jij bij het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) wordt geholpen. Misschien zelfs worden opgenomen.

  Henk(ie) je MAKKER Ray(tje) gaat er ook naar toe. Er lopen daar zulke mooie BLONDE ZUSTERS rechtstreeks uit Nederland met ECHT BLOND HAAR Henk(ie). Echt een PLEK voor jou als ZWAKZINNIGE.

  Henk(ie) je zult het merken: die BLONDE ZUSTERS hebben echte ZACHTE handjes en ze AAIEN je ook over je KOPPIE. Als ze je jou pillen geven joh, MOET JE ZE INNEMEN. Echt MOOIE BLONDE MENSEN! Ray(tje) vindt het zo heeeeeerlijkkkkkk!

  Henk(ie) Molenaar, wat je ook kunt doen als je dingen van EERLIJKE MENSEN niet begrijpt. Praat met je buurman of buurvrouw erover. Maar ga sowieso eerst met je “hoofd” minstens VIJF MINUTEN onder een KOUDE kraan/douche.

  Als je dat had gedaan, zou je het artikel beter kunnen lezen en dan hebben gemerkt, dat meneer Ravenberg een heel BESCHAAFDE en ZEER DESKUNDIGE MAN is.

  Henk(ie) Molenaar ga er vanuit dat onze PRESIDENT meneer Bouterse, EEN IEDER zelfs jij, altijd zal BESCHERMEN tegen UITWASSEN.

  DON’T FORGET ONE THING, YOU’RE STILL MY BROTHER!


  Maak melding

 14. In troebel water is het goed vissen.

  Suriname wordt overspoeld met leden van motorgangs zoals Satudarah en No Surrender. Gisteren struikelde ik bijna over dit gajes met hun motorjacks.

  Suriname is prima land om crimineel zaken te doen.

  Rechtstreeks met ministers en de president.

  Lekker zooitje.


  Maak melding

 15. Natuurlijk als men jaar in jaar uit met de zelfde liedjes komen n.l. dibrie slaap nog, dibrie slaap nog,waneer wordt hij waker, waneer wordt hij waker etc. Kom met iets nieuws en krachtig.


  Maak melding

 16. Velen zijn je voor geweest met jou grote bek. Ik hoop niet dat jou overkomt wat velen voor jou meemaakten. Sommigen deden het spontaan in hun broek tijdens het landen op Zanderites.
  *
  Leo
  Net teruggekeerd van zakenreis uit Suriname. NOOIT meer zal ik een voet op Surinaams bodem zetten. De grote markt is een rotzooi geworden. Die staat volgens mij al een maand onder water en is voor de helft gesloten. Niemand die het initiatief neemt om de schade zo snel mogelijk te herstellen. Want ja, er is geen geld ondanks dat de president de Surinamer wil doen geloven dat het zo goed gaat met dat land. De markt is een broeinest van ongedierte en ziektes. Mocht u kip of vis op de markt hebben gekocht….eet u vanavond vooral smakelijk !


  Maak melding

 17. @Leo

  Blijf AUB in je land Nederland en geniet van je status als tweederangsburger. De grote markt kan schoongemaakt worden maar je huidige status als paria kun je niet wegpoetsen. En kijk uit met de plofkip uit de Nederlandse supermarkten want de salmonellabacterie discrimineert niet. Eet smakelijk!


  Maak melding

 18. Ach zoveel heisa om een propagandalied hoe zit het eigenlijk met jullie programma.

  Wat een afgang van die ooit hele grote NPS, ze hebben geen programma meer maar liedjes.


  Maak melding

 19. En zeer recent bood SRS de NPS gratis zendtijd of dezelfde NPS had het aanbod pertinent afgewezen met het argument dat Bakana Tori de intentie had om de NPS in het kwaad daglicht te stellen /plaatsen .
  Dat de NPS-Frambo gemarginaliseerd is tot een thee-lichtje hoeft toch de theorie van de communicerende vatten in het brein van de NPS post te vatten ???
  Actie NPS was en is ver onder de maat , ‘ INTRIEST ‘ !!!
  ETE 05 MORO , NEK’S NO FOUT !!!


  Maak melding

 20. @ Leo ,
  Dat jouw ‘ zakenreis , niet geslaag is , ligt niet aan SU .
  ‘ Zelf-reflectie ‘ is hierbij zeer gepast .
  En indien dat niet helpt , ben jij zo vrij om over te gaan tot ‘ intro-spectie ‘ .
  Trouwens , eerlijkheidshalve gebied mij te zeggen dat jij ‘ eer aan jouw naam doet , LEO !!!!!!
  Te yu wani abra liba -watra
  No kosi kaaiman – mama .


  Maak melding

 21. Paraman ik ben voor 1000% zeker dat als jij en de rest van de Suri Neds haters de kans zouden krijgen om naar Ned te komen zonder problemen dan waren jullie allemaal gekomen wie wil het niet beter hebben er zijn genoeg met een kronkel in hun hoofd die zich niet in Ned kunnen aanpassen Ned is geen paradijs maar we eten als je in Su om wat voor reden niet kan werken hoe of wat eet je vast en zeker een pakket uit Ned of sterf je liever van de honger snap je nu waarom meer dan de helft van de Su bevolking in het buiten land zit ik denk dat ze het beter hebben dan jou en de Suri Ned haters blijkbaar word het ons niet gegund ik weet niet wat het verschil is tussen een Sur en Ned plofkip in Su ben ik kippen boer in 6 weken zijn de kippen al tussen 2 a 3 kg voer haal ik bij vensu of bij lbn ik voer ze 3x daags en niks extra dus ik snap niet waarom ze ploffen ik denk een speciaal ras je zegt iets waar je niks van weet wij Suri Neds bemoeien ons met het land waar we zijn geboren vrienden en fam wonen en jullie de Suri Ned haters waar bemoeien jullie mee??? vul het maar zelf in…………LAAT ME


  Maak melding

 22. Koos

  Beste Henk Molenaar,
  laten wij de brulapen niet beledigen een vette vieze beer zou beter passen bij deze smeerlap en eet zich vet en vol dank zij de N.D.P.


  Maak melding

 23. Als je de braaksel postings leest van Freedom2u weet je direct hoe geestelijk en moreel gestoord de achterban van de Paarse Roversbende denkt en handelt.

  Echt ik wist niet dat dergelijke ‘mensen’ daadwerkelijk bestonden.

  FReedom2u “Henk(ie) Molenaar ga er vanuit dat onze PRESIDENT meneer Bouterse, EEN IEDER zelfs jij, altijd zal BESCHERMEN tegen UITWASSEN.”

  Hij heeft het hier over een massa moordenaar, drugsdealer, dubbele coupepleger en vader van een draaideur crimineel die Suriname over de hele wereld te schande heeft gemaak.

  En deze Paarse Gek loopt er als een schoothondje achterna en beschouwt Bouterse als een door God gezonden president,

  Hoe ziek in je hoofd kan je zijn.


  Maak melding

 24. Beste Koos

  Ik vind dat Brulaap Limbo juridisch vervolgd moet worden vanwege valse informatie/propaganda en het aanzetten tot haat tegen alles en iedereen die het niet eens is met Bouterse

  Deze gek die zich journalist durft te nemen, moet NOOIT meer een media functie uitoefenen in Suriname.

  Ik vergelijk Brulaap Limbo met de radio en krantenmakers in Rwanda die ook met valse informatie de bevolking aanzette tot een burgeroorlog.en genocide

  Deze man is pure evil en levensgevaarlijk. Iedereen die kritiek heeft op Bouyerse wordt door hem bestempelld als landverrader. Ik word al misselijk als ik die kop van Limbo elke dag 12 keer voorbij zie komen op alle zenders met zijn Bouterse grote leider bullshit..


  Maak melding

 25. ==Beste Surinamers, nogmaals Chavez zijn handelen gebeurt in Suriname en daarom zal het land onder deze criminelen NOOIT goed gaan.

  ==Het valt mij op dat velen Santhoki de schuld geven dat hij het land Suriname aan Nederland wilt verkopen, maar het is Bouterse die nu rijk wordt en alle bezittingen eigendom van zich zelf maakt.
  De buitenlanders vertrekken langzaam maar zeker uit het land Suriname. Men leert ook wat in Venezuela is gebeurt.

  +++15 Mar, 02:00 Dit is een stukje tekst en had het al eerder gelezen::::::

  -Chan Santokhi, voorzitter van de VHP, zei op een massameeting van de partij in Commewijne zaterdagavond dat Suralco in juli sluit. Hij zegt dit te kunnen weten omdat hij met de Alcoa-top heeft gesproken. Ook Iamgold heeft volgens hem enorme problemen omdat de regering een concessie heeft weggegeven aan een bevriende persoon. Deze concessie was nodig voor de uitbreiding van de goudmaatschappij. “Iamgold we are coming”, zei Santokhi.

  -Lees hier ook de leugens van Bouterse::::

  De NDP had op haar bijeenkomst voor jongeren in Ocer een groot spandoek boven het podium opgehangen, met daarop de tekst: ‘Revo de basis. Wij zijn de toekomst’. Paarse partijtoppers memoreerden de alfabetiseringscampagne en andere sociale projecten in de jaren tachtig.

  Zij verzwegen voor de jongeren dat er op 25 februari 1980 geen sprake was van een revolutie, maar van een bloedige, militaire staatsgreep tegen de democratische rechtsorde. Zij verzwegen de systematische schendingen van de mensenrechten, waaronder folter en moord. Zij verzwegen het leed van de kinderen van de slachtoffers van de decembermoorden, die het hun levenlang zonder vader zouden moeten stellen.

  ‘Revo de basis’ aan de jeugd voorhouden als ideaal, getuigt van de pedagogiek van het geweld. De leuze deed mij denken aan een uitspraak van salsero-politicus Ruben Blades: mensen die tijdens hun leven niet van gedachten veranderen, hebben niets geleerd. Het is een gevaarlijke en contraproductieve gedachte dat gewapend geweld tegen de democratische rechtsorde een goede basis vormt voor sociale hervormingen en de toekomst van de jeugd. Een verantwoorde opvoeding leert dat niet geweld en onverdraagzaamheid, maar vrede en empathie de inclusieve basis bieden aan een goede toekomst voor jeugd, familie en gemeenschap.

  !!!!!!!!!SURINAMERS WORDT EENS WAKKER!!!!!!!!!!!MAAK NIET UIT VAN WELKE PARTIJ JE BENT DENK AAN DE TOEKOMST VAN JE LAND!!!!


  Maak melding

 26. @Freedom2u, ik wens je heel veel geluk met jou baas Bouterse.
  Bepaalde medicijnen zijn NIET meer te vinden en mensen zullen onnodig sneller dood gaan.

  Als Limbo erg deskundig is waarom is hij dan niet in debat gegaan met die vrouw Sh???

  -Herk Molenaar reageert tenminste veel beter dan jou en komt tenminste op voor mensen die in ellende dreigen te gaan en re leven en jij staat achter een boef!!!en moordenaar.

  -Je geeft weer af op blonde mensen, shame on you. Zodra ze in de familie voorkomen worden ze op armen gedragen, omdat ze mooi lang haar hebben en een prachtige kleur hebben, terwijl jij dit “niet” hebt.
  Wie is hier nu zo hypocriet????????Je eigen mensen vertrouw je niet als het om zaken gaat, je gaat altijd bij de buren dus zing een toontje lager.

  Die hoofdletters die je gebruikt zegt iets over macht krijgen op anderen, maar vergeet het, mij krijg je niet, omdat ik mij niet verlaag aan mensen met jou stijlgedrag.


  Maak melding

 27. =Ik hoop dat alle NDPér ook kunnen genieten van eerste klas zorg als die van de president, zijn familie, vrienden en kennissen.

  -Zingen jullie een toontje lager want het gaat echt NIET goed in Suriname. Lees en belangrijke stukje over de vergadering van alle ziekenhuizen en de problemen die er NU zijn::::

  -Dit zegt Manodj Hinodri, voorzitter van de NZR aan Starnieuws. “Wanneer ziekenhuisdirecteuren van onze medische specialisten te horen krijgen dat bepaalde medische verbruiksmaterialen die gebruikt moeten worden bij bepaalde operaties, opgeraakt zijn en niet bijbesteld kunnen worden; wanneer wij van onze apothekers bericht krijgen dat geneesmiddelen niet meer geleverd worden zolang de opgelopen schulden niet worden afgelost en er niet contant betaald wordt; wanneer wij van onze labmanagers vernemen dat reagentia op zijn waardoor bepaalde labanalyses niet meer gedaan kunnen worden; wanneer wij van onze technici te horen krijgen dat geen onderdelen voor medische apparatuur gekocht kunnen worden; wanneer financiële managers aangeven dat rekeningen van binnenlandse en buitenlandse leveranciers van medische benodigdheden torenhoog zijn opgelopen en onze kredietwaardigheid is aangetast; wanneer de bankmanagers melden dat wij geen nieuwe leningen meer kunnen krijgen om lonen van het personeel uit te betalen, ja, dan gaan we aan de bel trekken. En dat doen we niet om de vicepresident of de regering onaangenaam te zijn of om paniek te zaaien. Dat doen we omdat het de feitelijke situatie is dat het water ons tot aan de lippen is gestegen”, geeft Hindori een uiteenzetting.


  Maak melding

 28. Beste Ira,

  Freedom2u staat model voor de domme ongeletterde Surinamer die geen scholing heeft, voor een broodje pom is te lijmen, de blanken overal de schuld van heeft en niet door heeft dat hij door Bouterse 10 x keer zo hard wordt genaaid dan ooit de blanken hem hebben gedaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.