dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie Rechter VS veroordeelt Dino Bouterse: 16 jaar straf

[UPDATE] Rechter VS veroordeelt Dino Bouterse: 16 jaar straf

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/NEW YORK, 10 mrt – Vandaag volgt de uitspraak in de zaak van Dino Bouterse, de zoon van president Desi Bouterse van Suriname. De Amerikaanse rechter stelde de uitspraak voor een dag uit die in eerste instantie ook op dinsdag gepland stond. Volgens bronnen in Manhattan, waar de zaak wordt behandeld, hangt hem 30 jaar tot een levenslange gevangenisstraf in de VS boven het hoofd. UPDATE 18.00u NL tijd:
Dino Bouterse heeft ruim 16 jaar gevangenisstraf gekregen in de VS. De rechter heeft zojuist de uitspraak gedaan.

Bouterse werd in 2013 opgepakt in Panama en uitgeleverd aan de VS. Hij wordt daar verdacht van drugs- en wapenhandel. Hij zou een pakket van 10 kilo cocaïne naar de VS hebben laten sturen en in het bezit zijn geweest van wapens. Ook zou de zoon van president Bouterse contacten hebben met de terroristische organisatie Hezbollah. Hij zou betrokken zijn bij plannen van deze groepering om een trainingskamp op te zetten in Suriname.

Dino Bouterse heeft inmiddels gedeeltelijk schuld bekend. Hij kan hierdoor voor strafvermindering in aanmerking komen.

https://www.youtube.com/watch?v=5cH2fIojcDA

opening
Fernandes Express
Passion in concert

85 REACTIES
 1. Volgens gehaaiste advocaat van Suriname zou ‘the first son’ in een ander systeem niet veroordeeld worden. In een ander systeem zou papa al lang veroordeeld zijn en geen president zijn geworden, je kan als mens niet altijd alleen maar alle geluk van de wereld hebben. “Into Each Life Some Rain Must Fall”.

  Op speciaal verzoek, om papa, zoonlief en advocaat een beetje op te beuren:

  https://www.youtube.com/watch?v=ayGkA-vxrMc


  Maak melding
 2. Volgens ka-naai advocaat van dino in suriname zou hij ‘indien’ in nederland vrijgesproken worden,en zelfs met willem alexander poseren. Hier geef ik hem gelijk want de amerikanen zijn niet zo laag als de nederlandse ellendelingen. Maar ja heel jammer voor deze veelpleger dat daar in de u.s.a. men niet met twee maten meet en dit heet gerechtigheid .


  Maak melding
 3. Volgens Dementerende advocaat Kanhai op starnieuws, zou Dino Bouterse nooit veroordeeld zijn in andere landen als, Nederland, Duitsland of Frankrijk, omdat ze een ander systeem in Amerika zouden toepassen en volgens deze zelfde Zwerver van kanhai dit een grove belediging is voor Dino en het Surinaamse volk.Hij vergeet er bij te zeggen, dat deze landen deze Bouterse ook zouden hebben uitgeleverd als Amerika dat zou verzoeken.
  Kanhai wil het Surinaamse volk laten geloven dat Dinootje het braafste jongetje van de klas was,terwijl deze crimineel uit een criminele famillie een strafblad heeft zo dik als een telefoonboek., in ieder geval kijk ik met genoegen naar de uitslag van het vonnis, en zal een exstra sopi nuttigen op de gerechtigheid, en die ouwe heer massamoordenaar en veroordeelde drugscrimineel Bouterse komt ook nog aan de beurt. leve het Amerikaanse rechtssysteem. proost.


  Maak melding
 4. In de USA komen ze niet met een amnestiewet om schuldigen uit de gevangenis te houden om zo hun terechte straf te ontlopen,

  Dat is het verschil.

  In Suriname passen de wet snel aan als de te verwachtte uitkomst ze niet bevalt ( amnestiewet, Sasur)

  Kan nergens ter wereld alleen in Suriname.


  Maak melding
 5. Ik hoop van harte dat hij namen heeft bekend gemaakt die deel uitmaken van het netwerk, maar vooral de naam van zijn vader die leider daarvan is. Verder wens ik hem 40 jaar gevangenisstraf toe om Desi Bouterse een beetje te laten voelen hoe het is zijn kind nooit terug te kunnen zien.
  Ik zeg een beetje omdat hij niet dood is dit in tegenstelling tot de zonen van ouders die Desi Bouterse heeft vermoord. Als de naam van Desi Bouterse op de lijst voorkomt geef ik een feest waarbij mensen gratis kunnen komen eten en uitbundig dansen.


  Maak melding
 6. Fronters gaan jullie vandaag er lekker voor zitten, met popcorn, chips, bier en al. Het is jullie grote dag vandaag en dat moeten jullie vieren.

  De rest van de Surinamers zal het een worst wezen.


  Maak melding
 7. Wat mij betreft gaat Dino Bouterse levenslang de Aryan Brotherhood en de Latino Kings gezelschap houden. Zou een zegen zijn voor Suriname. En na Dino gaat Pappie voor de bijl. Een zware klap voor de paarse kliek.


  Maak melding
 8. Uitstellen de zaak tot 10 juni 2015, dan heeft de
  ndp de verkiezingen verloren of gestolen(de winst) dan mag mag de boel de bak in nml: de hele NDP CREW and MEMBERS dan kan Su in alle rust en vrede verder met het opbouwen an dat land. Bigi odiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding
 9. DINO mi boy.
  Wanneer de Aryan Brotherhood en de Latino Kings je gaan inwijden ga je dagelijks een pamper moeten dragen.
  Want het gaat uitrekken.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 10. Ik brgrijp Amerika niet hoor.Wij hebben hier de grootste criminelen en misdadigers amnestie verleend,kan zo’n machtig land als Amerika geen amnestie verlenen aan één kleine crimineel?
  Onze duurste advocaat Ka-haantje moet toch naar dat land gaan om de amerikanen bij te scholen?


  Maak melding
 11. Is geen Suriname waar ze kakken te kort hadden om de rechtelijke macht uit te schakelen om verdachten van moord en foltering buiten de gevangenis te houden.


  Maak melding
 12. @Glenn Pengel

  Waarom krijg ik bij jou altijd het gevoel dat je niet helemaal honderd bent? Ben jij soms de braboneger uit Brabant? Je komt me zo zwakzinnig over met je dom en stompzinnig geklets. Zonder de NDP is Suriname reddeloos verloren.


  Maak melding
 13. De Venezolaanse president Nicolas Maduro noemt de nieuwste Amerikaanse sancties “de meest agressieve, onrechtvaardige en schadelijke stap die ooit is genomen door de VS tegen Venezuela.” Eén van de functionarissen die de VS op de zwarte lijst heeft geplaatst, is de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken in Caracas.

  Mocht Dino vanavond veroordeeld worden dan kan Bouterse Sr nog wel eens vreemd uit de hoek komen. In theorie zou hij de Staat van Beleg kunnen uitroepen omdat de Yanks Suriname willen binnenvallen. Alles is mogelijk.


  Maak melding
 14. @ Shaka
  Aaai mi boi Dino die yanks gaan je kieren. Je gaat op die blaren moet sitte

  Boi no gi mi a san so mang. Ik denk dat het zal worden “Ai Dinootje kon dja da mi sa poeroe a tranga beré djie joe. Vanaf tamara joe sa abi loes beré. Ala dei joe moes kon sidong tapoe mi schoot.”
  Want as usual “mi sa saka a san djie joe” zoals papa dat zegt
  Mi sa pai joe en a kleingeld joe mag orie.


  Maak melding
 15. Dino is kreeg, 16 jaar dat zijn 3 regeerperiode NDP onafgebroken en dan komt hij vrij, waarschijnlijk zal hij zich bekeren tot moslim of sterf in de cel als een gangster. Hoe je het ook bekijk het is voor vader Bouterse een slechte dag maar voor Suriname en het Surinaamse volk is het een goeiedag dit noem ik een win > win situatie zonder DINO aanwezigheid in surinaem, frontjes kalm aan jullie hebben geen hoofdprijs gewonnen. Ray schreef in zijn oude posting dat volgens zijn Bronnen zeker weten de ( VHP) zou dino als een kanarie zingen en Bouterse oog een zilveren dienblad dienen voor de Amerikanen voor strafvermindering! Dames en heren de Dino hoofdstuk is voorbij en nu gaan we op de orde van de dag, de frontjes hebben maanden lang hun pret gehad. Ik heb het donkere vermoeden dat Santhoki en sommige VHP leden samen met de Amerikanen betrokken zijn om Dino in de val te lokken om Bouterse presidentschap te beschadigen en ik ben heilig overtuig dat Bouterse geheimendienst dit uitzoekt want iedereen met verstand weet dat de Amerikanen interne hulp hebben gehad van hooggeplaatste Surinamers. Als men bewijzen vind van betrokkenheid van VHPleden dan adviseer ik hun om de eerste beste boot of vliegtuig richting India te nemen want dan wordt Suriname te klein voor hun om te overleven !


  Maak melding
 16. 16 gouden kerstdagen voor deze levensgevaarlijke gek. Nu de verwekker van deze minkukel nog en dan is de cirkel rond. Opzouten met zulke megacriminelen.


  Maak melding
 17. Menselijk gezien is het vergissing van Dino om zulke misstappen te maken. Een verwend jongetje die meer geld wilde. Daarbij een hele natie te schande brengt met zijn wan praktijken. Misdaad loont niet, laat hij daarin een goed voorbeeld zijn voor anderen die in de verleiding komen om crimineel te worden. Dan komt er toch nog iets positiefs uit deze vergissing van Dino Bouterse.


  Maak melding
 18. Papa zorgt er nu voor dat hij nog 2x wordt herkozen, zodat zoonlief over +/- 10 jaar hem kan opvolgen.

  Surinamers zijn gek op misdadigers en boeven – zeker als ze het opnemen tegen de blanke en een beetje gevaarlijk doen…

  Dino is dan +/- 55 jaar, mooie leeftijd om president te worden.


  Maak melding
 19. Etienne Boerenveen heeft van zijn 12 jaar er maar 5 uitgezeten wegens goed gedrag. Hij is nu president-commissaris van Staatsolie! Ik voorzie hetzelfde scenario voor Dino. Even een paar jaar lief zijn en over een tijdje kan hij de scepter overnemen van Boerenveen. In Suriname is alles mogelijk! Dit land gaat werkelijk over een paar jaar naar de kl….


  Maak melding
 20. Insiders info: hier wordt door vrienden van de president beweerd dat Amerika de heer Dino Bouterse erin heeft geluisd om zijn pappie politiek te treffen. Dit is een van de grootste bullshit story die in Suriname de ronde doet. Indien meneer Dino Bouterse verantwoordelijkheidsgevoel, eerlijk, betrouwbaar en niet hebberig was, en zijn hoge functie niet zou misbruiken om criminele activiteiten te ontplooien, dan zou het Amerika ook nooit gelukken hem tot strafbare feiten te bewegen. Dus de heer Dino Bouterse zat al in die drugsbusiness, het kan niet anders.

  Ik neem mezelf als voorbeeld, en ik zal eerlijk zijn, maar voelt u zich niet aangesproken, aangezien mijn uiteenzetting hier niet persoonlijk gericht is; .. Ik ben een echte dierenvriend, ik lust bijna alle dieren alleen geroosterd, gefrituurd of gebakken, maar niet om als huisdier of iets dergelijks te laten fungeren. Ik moet er niet aan denken een hond in mijn huis te hebben, jakkie, want ze kwijlen, laten winden, vegen hun bilreet schoon aan mijn tapijt of aan de bank en ze stinken uren in de wind, ook al was je ze driemaal daags met Rexona of Lifeboy.

  Ik ben afkerig van beesten en word er misselijk alleen al als ik eraan denk een hond in mijn buurt te hebben, laat staan om daarin te gaan handelen vanwege de opbrengst. No mi no de, a no mi! Ik stik al als ik aan hondengeur denk en aan mensen die een hond als huisdier hebben. Ik geef meestal ieder beleefd een hand, maar ik veeg direct daarna mijn hand weer schoon met een vochtig doekje. Heb ik altijd bij me, want je weet het maar nooit. Ai mi boi die hondenbezitters, ze stinken naar lala meti hoor maar ze beseffen dit zelf niet, ze zijn aan die geur gewend. Bah, maar afijn ieder zijn hobby toch!

  Gelukkig heb ik een telepathische gave en kan daardoor met dieren communiceren, want honden komen nooit aan mij snuffelen, omdat, wanneer ik een hond van verre zie aankomen, denk ik in gedachten “hond kom niet in mijn buurt, ik ben geen vijand van je, maar ik kan je niet verdragen, ik hou wel van dieren maar alleen gefrituurd, geroosterd of gebakken.”

  En het werkt, de honden kijken mij meestal ook niet eens aan en gedragen zich alsof ze mij niet zien staan. Heel soms denkt een hond mij te willen benaderen, maar mijn houding en mijn zware legerlaarzen doen ze altijd van gedachten veranderen. Dit vertel ik uit ervaring en ik fantaseer dit niet.

  Ik heb altijd geleerd om mijn mening eerlijk te zeggen ook tegen dieren, en wie zich door mijn mening beledigd voelt is zijn/haar pakkie-an en niet de mijne, ik word er niet koud of warm van. Met andere woorden; een hondenliefhebber zou mij nooit ertoe kunnen bewegen om een levende hond of dier te kopen die zogenaamd gouden eieren legt. Ik ben aldus niet voor omkoperij vatbaar.

  Dus het staat voor mij vast dat Dino al langer de drugscontreien bewandelde daar hij ook niet vies was van drugskarweitjes, het kan niet missen. Helaas heeft zijn hebzucht hem tot verregaande stappen gebracht die hem nu fataal is geworden.

  Niemand hoeft meer aan te nemen dat de heer Dino Bouterse onschuldig is, en om te testen tot hoe ver zo iemand als Dino in zijn positie als hoofd van het CTU kan gaan hebben de Amerikanen hem op de proef gesteld door hem de gelegenheid te bieden om zijn criminele en hebberige gezichtsveld te verbreiden. Dino hapte helaas gretig toe als een hongerige vis.

  Iemand die zich tot alles kan laten verleiden is inderdaad gevaarlijk en gewetenloos. De heer Dino Bouterse is in staat om over lijken te lopen en was dus de Surinaamse dictator in wording, daadwerkelijk een groot gevaar voor de Surinaamse bevolking.

  Als de Amerikanen hem geen kopje kleiner hadden gemaakt, wie weet was hij van plan Idi-Amin na te bootsen in Suriname. Tjonge tjonge, en dan te bedenken dat ik hem in eerste instantie een onschuldig rond rommelende boefje vond. Dus papa Bouterse “Your son is now in good hands, don’t worry, be happy”.

  Ondanks de harde feiten die nu vreten aan de heer Dino Bouterse, vind ik het toch erg zielig voor hem en voor zijn familie. Het is voor niemand leuk om in de shit terecht te komen ook al is men schuldig tot en met Rome.
  django


  Maak melding
 21. Opgeruimd staat netjes en wie denkt dat Dino na 16 jaar een vrije man is komt van de koude kermis thuis. Er volgt nog een uitleveringsverzoek van Mexico.

  Prachtige dag voor Suriname en haar inwoners.

  Proost mensen !


  Maak melding
 22. Frontliner
  De frontjes hebben maandenlang hun pret gehad, wel mevrouw Dino zal jarenlang pret hebben in de VS.
  En dan nog de rechter bedelen om strafvermindering omdat de 11 kinderen hun pa zullen missen.


  Maak melding
 23. @blaka bakra, inderdaad gaat het land Suriname naar de kl…..

  -Zoon zou in 2030 president van Suriname worden. Laat Bouterse net als Venezuela de ambassadeur maar weg sturen.
  Vergeet die sancties van Rusland, Cuba, nu Venezuela en nog vele ander landen niet.
  Zie maar hoe arm die mensen zijn geworden.

  -Velen hadden gezegd dat Bouterse buitenlandse investeerders zou aantrekken en het land op hoger niveau zou brengen. Lachen allemaal.

  ==Alleen maar boeven, criminelen, oplichters, fraudeurs etc regeren het land Suriname.
  Wat een bananen republiek.


  Maak melding
 24. Eerst was er een tekort aan US dollars omdat de Centrale bank constant miljoenen moest overmaken voor de amerikaanse advocaten.
  Nu gaat de centrale bank miljoenen moeten overmaken voor de sex change operatie die Dino gaat ondergaan.
  Dus het houdt nooit op.
  Wanneer zij terug komt Wedden dat ze even grote billen heeft als reuze baby.boerenveen.
  Sterker nog dan wordt zij ook direktie lid bij staatsolie.
  Ma na hiep hiep hiep


  Maak melding
 25. Ik kom nog 1 keer terug op de Waterkant om een lange neus te trekken naar mensen als Afu Sensie, Keihard De Waarheid en andere (Dino) Bouta-lovers.
  16 jaar exclusief voorarrest in een Amerikaanse cel.
  Een jaar in zo’n cel is niet prettig, maar 16 jaar …..
  Daddy moet maar veel vaseline sturen, want Dino komt terug met een hole, waarin je gemakkelijk een manja kwijt kunt.


  Maak melding
 26. @ Frontliner,

  Je lijdt aan een syndroom. Een complot-theoriesyndroom. Jij ziet achter iedere boom een beer. Altijd maar wijzen en anderen beschuldigen. Kijk eens naar de realiteit, als je dat kunt natuurlijk. Maar ik ben bang dan geen psychiater je nog kan helpen.


  Maak melding
 27. We krijgen straks in SU een nieuwe boer bij want Dino gaat in de gevangenis landbouw studeren. Dat heeft hij gezegd in zijn slotstatement.
  Su wordt zo gematst door de amerikanen want zo blokkeren ze een criminele bouterse dynastie om verder dan 1 generatie te komen met hun stoute activiteiten.
  Respect voor de moeder van Dino die ondanks alles zijn zoon heeft bijgestaan. De zielige vader zal verder in eenzaamheid zijn dagen doorbrengen met veel whikskey drinken en lijntjes trekken. Hij mag misschien financieel de rijkste man van Su zijn geworden maar echt plezier zal hij daarvan niet hebben.
  The devilis in the detail want niemand weet wat Dino allemaal heeft verteld dus is dat een blackbox. Van de amerikanen krijg je echt geen cadeau en de vergelijking met Boereveen die een enorme korting kreeg gaat niet op omdat toen de val voor Desi Bouterse was opgezet maar die heeft een uur voor vertrek toen Boereveen laten opdraven met alle ellende van dien. en als tegenprestatie mag Boereveen nu de topper zijn bij staatsolie.
  In deze is ook Boereveen uiteindelijk een slachtoffer van desi bouterse geworden. Mensen die serieus geinteresseerd zijn moeten het boek ‘de danser” lezen. Hardcopy’s zijn er heel moeilijk te krijgen maar het is voor enkele € te downloaden.
  Ben nu benieuwd naar de volgende acties van de amerikanen want die zijn niet voor niks ondanks alle vernedringen van de ambassadeur in SU aanwezig en hun presence wordt alleen maar verder uitgebreid. Ook enkele zogenaamde rijke en intergere hindoestanen mogen op hun tellen passen want desi bouterse verdiend nog steeds veel geld met en via hen en dat weten de Amerikanen nu ook. houd de komende tijd Rachied Doekhie maar in de gaten..
  Hopelijk heeft dit alles ook het effect van een “wake up call” voor de natie waardoor ons mooie SU weer een beetje een nromaal land kan gaan worden.


  Maak melding
 28. Een Paarse Kat in het nauw maakt rare sprongen en er zijn nog genoeg ongeletterde Paarse Randdebielen zoals Frontliner, Rocket, Afu Sensie en Milton die nog steeds vinden dat de Bouterse clan het beste is wat Suriname in de afgelopen 40 jaar is overkomen. Deze soap gaat nog even door want ook Muntslag gaat voor de bijl daarna volgt pappa. Dino gaat 24 pd moeten rondlopen met een opgepropte vaatdoek tussen zijn benen. Pampers kennen ze daar niet. Have fun mien jong… Zweer het je ga helemaal stuk van lachen hier.


  Maak melding
 29. Ti de tamara we naai go moro fara, soso lobi, Surinamers denken niet verder dan hun neus lang is, hierdoor is Suriname naar de klote. Abop zwijt met zijn TOLI en Zoon Bouta NDP zwijt met zijn wapen. Toch zijn er mensen ( dieren ) die nog in deze 2 parijen geloven, en hun toekomst ziet .


  Maak melding
 30. Ik schaam me diep voor wat ik deed. Ik zal mijn tijd in de gevangenis nuttig gebruiken en zal landbouw gaan studeren zodat ik straks als ik vrijkom, voor mijn familie kan zorgen
  Dino Bouterse


  Maak melding
 31. Ik schaam me diep voor wat ik deed. Ik zal mijn tijd in de gevangenis nuttig gebruiken en zal landbouw gaan studeren zodat ik straks als ik vrijkom, voor mijn familie kan zorgen
  Dino Bouterse

  Tja 2 zware jaren voordat hij AOV krijgt, hopelijk dat hij antroewa en okroteelt gaat studeren en geen ganja teelt.


  Maak melding
 32. Advocaat Irwin Kanhai is ervan overtuigd dat Dino Bouterse (42) in Suriname, Nederland, Frankrijk of Duitsland niet veroordeeld zou worden. “Het systeem in Amerika is heel anders. Daar weet je nooit hoe het zal lopen. ‘De verdediging heeft er alles aan gedaan om zoveel mogelijk zaken op een rijtje te zetten. Er is ook veel materiaal in Suriname verzameld

  Het materiaal verzameld in Suriname bleek niet van importantie en relevant te zijn. Reden hiervoor is: dat alle informatie uit Suriname een farce en verkrachting van de waarheid te zijn.

  Volgens Dino gaat hij landbouw studeren om zijn kroost te onderhouden.
  Ik wil dit zeggen “baka 16 jaar joe kroost bigi keba dus no spang papa sa sorgoe djie joe kroost”
  Studeren????????? Dan heb je wel het intellect doch niet van degene die je heeft verwekt tenzij hij niet je vader is.
  Je gaat zeker cassave en rijst planten om deze later om te zetten in cassavemeel en rijstmeel één ding ze hebben beiden de witte kleur en goede structuur


  Maak melding
 33. “Ik schaam me diep voor wat ik deed.”

  Voor iedereen die de onschuld verdedigde en overal complotten achter zagen. Is dat geen 100% schuld bekentenis.

  Helaas komt berouw na de zonde en dat is te laat.


  Maak melding
 34. Die rechter wilde hem eigenlijk 11 jaar geven netals wat zijn pa heeft gehad in Nederland, maar die us ambassadeur hoorde pres e n zijn aanhang smeken om nog 5. …nog 5…nog 5 ….dus heeft hij het door gegeven aan de rechter, dus heeft de rechter besloten om er 16 van te maken.


  Maak melding
 35. Dino Bouterse, die in de rechtszaal verscheen in zijn gevangenispak, leek opgelucht. Hij stak na de uitspraak zijn duim op naar zijn moeder en salueerde naar zijn familie op de publieke tribune.

  „Denk alsjeblieft aan mijn elf prachtige kinderen in de leeftijd van twee tot negentien jaar, die niet zullen opgroeien met een vader”, zei Bouterse in zijn slotpleidooi tegen de rechter.

  „Ik schaam me diep voor wat ik deed. Ik zal mijn tijd in de gevangenis nuttig gebruiken en zal landbouw gaan studeren zodat ik straks als ik vrijkom, voor mijn familie kan zorgen.”


  Maak melding
 36. Ach ja in Brazilie was hij ook uitgelokt en hadden ze stiekum allerlei telefoonnummers van FARC en drugsbaronnen in zijn cel gezet.
  En die wapens die in SU gevonden zijn waren ook door derde bij hem neer gezet.
  En die 1 kg coke in zijn bureau lade is vast door de oppositie daar neer gezet.
  En die 11 kinderen dat is vast ook een complot want die arme jongen weet nergens van. Dat is nog zo’n knulletje.

  Wel in PRISON zal hij wel heel snel volwassen worden.


  Maak melding
 37. Leve Amerika, ze hebben ons bevrijdt van een ellende/gevaar voor het hele continent Amerika. wat zo’n man in staat was. Maar ik zeg U de vader is prima, als dat niet zowas dan hadden de Amerikanen hem te pakken. Denk maar Gadafie van Libie en Sadat van Irak. De invloed sfeer van Amerika is groot. Dit is het beste bewijs . Dus mensen niet meer klagen Suriname is in goede Handen. Sta op uw land roept., helpt Suriname positief vooruit gaan. Geen koloniale bemoeienis meer. Maar Suriname en China als onze visier.


  Maak melding
 38. Ben benieuwd hoe Paarse Brulaap Limbo in InfoAct gaat uitleggen.

  “Het is allemaal een complot van die gemene racistische kolonianen die Bouterse willen treffen”


  Maak melding
 39. Heeft Obama de massamoordprocessen in Sranan gered ?

  Denk dat alvast ACHT DECMBERmassamoordproces
  ongestoord wordt voortgezet, en dat het eindvonnis wordt uitgesproken !

  In de DINO-strafcase zal de rechtsstaat Sranan winnen,
  de crimis zijn totaal klemgezet door de USA !

  Teki yu ai luku !!

  PS: Bouta is door de knieen gegaan om de Megastraf voor
  zijn zoon iets te verzachten !
  Grote mond van Kanhai is soso propaganda, USA is keihard !


  Maak melding
 40. Ik hoorde dat Dino zijn lippen bewoog en zei zich diep te schamen. Waarom moet jij je diep schamen Dino (de beste van de besten) als je paarse achterban in Suriname zegt dat het een complot was van wie dan ook behalve jezelf of je vader?
  Gaat hij zijn medegevangen dan zijn schaamlippen laten zien?
  Ma na hiep hiep hiep


  Maak melding
 41. @frontliner, je schrijft:::::Als men bewijzen vind van betrokkenheid van VHPleden dan adviseer ik hun om de eerste beste boot of vliegtuig richting India te nemen want dan wordt Suriname te klein voor hun om te overleven !

  ==Naar welk land zou men jou naar toe moeten sturen???????

  -Ik zou oppassen met , de Chinezen, Hindoestanen en Javanen. Deze groep kan Bouterse klein krijgen, omdat het vermogen in hun handen ligt, zie wat er gebeurt in Venezuela.
  Niemand wil meer met Maduro samen werken.


  Maak melding
 42. Hmm…. wordt het ganjateelt of cocateelt met de Boutas weet je het nooit.
  Gelukkig maar dat de kinderen 16 jaar lang niet het slechte voorbeeld in hun omgeving zullen hebben. Rest de dementerende opa nog.


  Maak melding
 43. Nu moet het domme paarse volk 16 jaar wachten op de volgende paarse president. Hij had ambities om zijn vader op te volgen.
  Hopelijk volgt zijn Pa hem heel gauw op.


  Maak melding
 44. Is te weinig mang! Voordat je het weet gaat dino zijn wens in vervulling. Ik wordt Opa en ik ga nu van mijn kleinkinderen genieten. Verhaaltjes vertellen zal geen probleem zijn want die zal hij zat hebben en als dino slim is zal hij in de gevangenis een boek schrijven die een paar miljoenen zal opleveren. Kortom de nakomelingen zullen net als opa en overgroot opa hetzelfde gaan doen. Ik ben benieuwd!


  Maak melding
 45. Even voor alle duidelijkheid als dino zich heeft bezig gehouden met strafbare feiten dan verdient hij straf.Maar men moet niet gaan doen alsof het recht systeem in usa goed functioneert.bv de recente moorden op de donkere amerikanen ddor nota bene de politie en de vele onschuldigen die vast zitten en daarna met wat miljoenen worden blij gemaakt als hun onschuld is vast komen te staan.

  odi odi Mundo


  Maak melding
 46. En wat doet de staat Sranan met de landverradelijke
  activiteiten van Dino B ?
  Hoe zit het met de op Sranan-bodem gepleegde misdrijven ? Waaronder Staatsgevaarlijke activiteiten !

  Srananvolk wiki !!! Jaggi den crimis !!!

  PS : Ook bij de Veiligheidsdiensten zijn geen maatregelen
  getroffen ! Leve de Bananen Republiek !


  Maak melding
 47. @Srafu, je haalt de woorden uit mijn mond. We zijn anderhalf jaar verder en de misdrijven die Dino op surinaams grondgebied heeft gepleegd blijven onbestraft. In een fatsoenlijk rechtstaat zou dit ondenkbaar zijn. Dino Bouterse heeft landverraad gepleegt.

  Voor deze misdrijf staat een gevangenisstraf van max. 50 jaar in Suriname.


  Maak melding
 48. Mooi, Dan maakt hij tenminste de begrafenis van zijn vader niet mee. Ja pappa Bouta? nu ga je het voelen hoe het is om andersmans leven te beroven. Leki dja yu o pai alla sani contant!@


  Maak melding
 49. Srafu en koos

  De Surinaamse rstaat moet prioriteiten stellen.

  Dus gaan ze eerst alle landverradelijke activiteiten van Sandopie en andere fronters onderzoeken en mogelijk strafrechterlijk vervolgens.

  Hopelijk begrijp je dat de staat Suriname hiermee z’n handen vol zal hebben en de komende 16 jaar geen andere zaken zal kunnen onderzoeken laat staan berechten.

  Gr,

  Lloyd


  Maak melding
 50. @Mundo-srafting Wat te denken van de meerdere
  Massamoorden op onschuldige DONKERE SURINAMERS !

  Un egi “blaka”-sma gemarteld, verminkt en uitgemoord door
  uw NDP-crimis, enkelen met Hollands paspoort !

  Inderdaad wat voor systeem is dat ?

  De Sranan-nabestaanden wachten nog steeds op enig
  rechterlijk vonnis !
  Begin potti wan tu miljard na tapu a begroting ! Monni de !

  Pe yu verstan de sribi srafu !


  Maak melding
 51. Het zou mij niets verbazen als deze veroordeling Bouterse sr. juist in de kaart speelt. Er zullen ongetwijfeld velen zijn die medelijden met hem hebben en juist om die reden op hem gaan stemmen. Suri’s zijn nu eenmaal erg emotioneel. Wij wachten het resultaat maar af.


  Maak melding
 52. Sranan is wereldnieuws ! Presidentszoon veroordeeld !

  Bananenrepubliek : Hoofd terreurbestrijding wil zijn land
  verkopen/verhuren aan terroristen-Landverraad-In gevaar
  brengen Staatsveiligheid-Internationale Handel in Harddrugs-Internationale Wapenhandel-Terrorisme-planning tegen Ons
  land en tegen de USA !
  DINO wilde EIGEN PRIVE Hezbollah-Terreur-strijdmacht !
  Tegen wie gericht en met welk doel ??

  HELAAS hebben de Surinaamse autoriteiten een presidentieel VERBOD om actie te ondernemen !

  De ONDERDRUKKING van de Sranaman blijkt DUIDELIJK !

  Er is sprake van een crimi-staat in de staat !

  Marrrr, Sranan is wereldnieuws !


  Maak melding
 53. „Ik schaam me diep voor wat ik deed. Ik zal mijn tijd in de gevangenis nuttig gebruiken en zal landbouw gaan studeren zodat ik straks als ik vrijkom, voor mijn familie kan zorgen.”

  Maar hij zat toch al op de landbouwschool en zijn vrouw(en) op de huishoudschoo,l hoe komen ze aan 10 kinderen ?????
  Of heeft hij al die tijd handenarbeid gedaan met een hand !!!


  Maak melding
 54. Zoals eerder in mijn posting aangevoerd, lag een jarenlang gevangenisstraf van D.Bouterse in de lijn der verwachting. En het Amerikaans gevangenisregime staat bekend dat het niet zachtzinnig omgaat met gedetineerden. Het liefst hadden de USA Bouterse op moeten sluiten op Guantamo Bay wegens zijn betrokkenheid bij het beramen van terroristische aanslagen dan wel het mogelijk maken daarvan.


  Maak melding
 55. Vind beschamend wereldwijd, wereldnieuws dit artikel.
  Echt niet normaal het land begint echt op suribabwe te lijken.
  In een beschaafd land was de president allang afgetreden maar in een criminel republiek zit de president vastgeplakt met cetabever aan zijn regeerstoel. Het electoraat van deze paarse partij bestaat uit criminelen, junkies vandaar dat ze ook voor zo een president hebben gekozen.


  Maak melding
 56. Mooie verhalen allemaal. Iedereen soort van blij dat dino van de kaart is en liefst word zn vader ook van de kaart geveegd. Maar ondertussen stemt iedereen op bouta. Zegt wel veel over surinaams bevolking.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES