vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentTwee contesten in club Havana Lounge

Twee contesten in club Havana Lounge

-

Does Travel & Cadushi Tours

Discotheek Havana Lounge in Suriname was zaterdagavond in de ban van het Mister Sixpack Contest en het Suck a Lolly Contest. Op de foto boven probeert een deelnemer aan het Mister Six Pack Contest het publiek op zijn hand te krijgen. De winnaar is getrakteerd op een retourticket naar Aruba. Op de foto hieronder dagen twee contestanten van het Suck a Lolly Contest elkaar zondag uit op het podium. De winnares ging ervan door met een paar honderd Surinaamse dollar aan contanten. Beide wedstrijden in de nacht van zaterdag op zondag vonden plaats in Havana Lounge. De organisatie was in handen van Amba & Okasi Events.dansr2

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

7 REACTIES
 1. Ja, feesten kunnen die Surinamers als geen ander. Ook al hebben ze geen geld om in het levensonderhoud te voorzien er moet gefeest worden. En waarom ook niet ? Werken laat de Surinamer maar over aan de andere bevolkingsgroepen. Het valt mij ook op dat de waarden en normen in Suriname hard aan het vervagen zijn, En dan kan Roue Verveer de komiek uithangen door een boek op de markt te brengen over opvoeding op zijn Surinaams maar weet al op voorhand dat dat boek geen bestseller wordt. Misschien wordt Verveer wel voor een stoorzender uitgemaakt. In ieder geval is Suriname van een ontwikkelt land gedegradeerd tot een dictatuur met levensgevaarlijke fanaten, racisten en criminelen aan het bestuur.


  Maak melding

 2. Nog 5 jaar Bouterse en het lachen zal ze vergaan. Deze mensen die nu staan te dansen zullen straks in de rij staan voor brood, melk, meel, olie etc etc…. Dit is een afterpart van de regering Ventiaan. Zou geniet ervan zolang het duurt. Binnenkort worden jullie gesponserd door de Surineds en Jos Steeman Shipping.


  Maak melding

 3. @ Koos

  Boi wat heb je gelijk mang.
  Ik kijk er reikhalzend naar uit wanneer de eerste reclame boodschappen zullen verschijnen onder de titel van
  “help uw achterban in Suriname”
  “help uw geliefd Suriname door een cheque van € 100 te komen voor uw naasten zodat zij op een humane wijze kunnen leve in Suriname”

  Boi ma mi saka skeer ma dang fa dang?


  Maak melding

 4. @Koos,

  nou wat mij betreft ook: nog 5 jaar bouterse, dan zal het lachen hun vergaan. ben het helemaal met je eens!

  we zullen het gaan zien.


  Maak melding

 5. @ Koos en Pokai Tongo

  Dat het niet goed zal gaan hopen jullie allemaal daar he. Je zit te wachten op de reclame. Hier hebben ze billboards staan waar Surinamers een pakket kunnen sturen voor jullie “zogenaamde rijke” daar in tata.

  Het gaat voor jou info HEEL GOED IN SURINAME en zelf jullie ontwikkelings hulp is niet nodig!

  Stuk verdriet jullie


  Maak melding

 6. @jan willem

  Bemoei je lekker met zaken uit je eigen land. Waar het de afgelopen tijd erg lekker gaat met al die Oost-Europeanen en Marokanen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES