NDP stuurt op solo aan tijdens verkiezingsslag

24

PARAMARIBO, 9 mrt – Het heeft er alles van dat de Nationale Democratische Partij, NDP, alleen de verkiezingen in wil. Politieke partners in en buiten de eigen combinatie vallen één voor één af. Aan de bereidwilligheid ligt het niet.

Zeker niet aan de zijde van die partners. Ronnie Brunswijk met zijn Abop is nog het meest sprekende voorbeeld. Die wilde maar al te graag een verbond sluiten om de verkiezingsstrijd aan te gaan. Uiteindelijk wees NDP-voorzitter Desi Bouterse Brunswijk’s huwelijksvoorstel van de hand. De ‘oude’ partners in de Mega Combinatie zijn of worden bedankt. Bij de ene gebeurt het sneller dan bij de andere. KTPI en Nieuw Suriname zijn al uit huis.

Beiden moesten elders hun heil zoeken. Node, want ook zij waren maar al te bereid tot contractverlenging. Nu lijkt het de beurt aan de laatst overgebleven partner. Het is de Palu van minister Jim Hok (Natuurlijke Hulpbronnen). Volgens de Ware Tijd is in Coronie een splitsing zo goed als onafwendbaar. Coronie is nog wel het district waar Palu de meeste aanhang heeft. NDP-kopstukken sluiten al bij voorbaat herstel uit, wat te denken geeft.


24 REACTIES

 1. Mijnheer Paal, het staat toch als een paal boven water vast dat iedereen, die met Desi samenwerkt, vroeg of laat, tijdens de vlucht gekortwiekt en doodgeschoten wordt (KTPI), en als je echt pech hebt, word je tijdens de vlucht alleen gekortwiekt, waardoor het een hele tijd duurt voordat je te pletter valt (PALU).


  Maak melding

 2. De NDP is zeker van zijn zaak en dat is logisch. Suriname zit in de lift en de kiezer waardeert het gevoerde sociaal en economisch beleid waardoor winst nu al zeker is. Go NDP!


  Maak melding

 3. Grootheidswaanzin en zelfzuchtigheid speelt een prominente rol binnen de NDP. Dit allemaal met een dikke laag (linkse) populistische sausje. Mark my words als de campagnes straks losbarsten komt de NDP met een waslijst aan beloftes die ze nooit en tenimmer waar kunnen maken. De bekende worst weer eens voorgehouden. Wat mij betreft gaat deze club solo de ravijn in.


  Maak melding

 4. DDB de Alleenheerser wil het Rijk alleen voor zichzelf, ik hoop dat je er bedrogen uit komt. Ook na de verkiezingen moet men deze DESPOOT links liggen!!!


  Maak melding

 5. Hoogmoed komt ten val.

  Velen hebben dit reeds jaren geleden voorspelt. De NDP assimileert al haar partner en spuwt de botjes als restanten uit.

  Nu is Palu als laatste aan de beurt.
  Dit is duidelijk een voor opgezet plan waarin veel kleine partijen veel stemmen weg moeten gaan snoepen voor de concurrentie.
  Ofwel de NDP tracht met ongeveer 40% van de stemmen de meerderheid in handen te krijgen.

  De NDP loopt naast haar schoenen vanwege de peilingen en denkt dat zij het enige alternatief zijn.

  Een land krijgt de regering die het verdiend.


  Maak melding

 6. mmm ik mag niets slechts hopen maar ik hoop dat ze op hun smoel gaan….. NDP propaganda is serieus een vies smerig spelletje… op een zeer puberale manier, NPS topper weghalen, inelkaar geflanst interview op Info Bigi Act 1000 x herhalen, paarse vlaggen oorlog houden, echt andere valggen ook verwijderen heh, of paars op een gezonken schip plaatsen [mag zo leie dat dit een historische foto wordt] Alle Dc vervangen voor een Paarse DC 😉 ja ja hij is zeker van zijn overwinning, ra ra waarom…. want er zijn ontzettend veel ontevreden burgers OOK en die gaan 100% zekerheid NIET stemmen op ndp, ook de angstcultuur die er wordt gekweekt, je merkt het hoor als je NIET voor NDP bent, huh welke democratie… ach tja nog 2 maanden , eng spannend…. welke koers zal Su opgaan ….


  Maak melding

 7. Goed zo NDP.

  Al die combinaties die nu worden opgericht, betekenen alleen maar dat er intern alleen maar gechanteerd zal gaan worden.

  Vene zei het al na zijn Presidentschap, hij kon niets tegen de PL want ander zou de regering zijn gevallen, maw PL en alle andere partijen konden doen en laten wat die wilden.

  Na deze verkiezingen moet er per direct een wet worden aangenomen waarin combinatievorming voor de verkiezing verboden is, na de verkiezingen mag men elke combinatie creëren wat men wil.

  Hiermee zullen we het kaf van het koren scheiden, sommige partijen zullen gewoon buiten de boor vallen, anderen zullen merken dat ze zelf niet zo groot zijn. Dit zal orde scheppen en elke partij zal een echte programma moeten presenteren om zich te onderscheiden.

  NDP na de verkiezing, zal en moet er alleen met partijen gepraat worden en niet met combinaties, alleen op basis van een regeer/partij programma zal er onderhandeld moeten worden en geen enkele mannetjes/functie onderhandeling voordat er een duidelijk regeerprogramma is uitonderhandeld.


  Maak melding

 8. Wie niet wil inzien welke kant DDB, NDP en de gangsters op willen gaan met Suriname zal ik het nog voor de aller laatste keer duidelijk maken.

  DDB is een moordenaar, die in Suriname, Nederland en USA voor strafbare zaken tegen de menselijkheid in de gevangenis hoort en moet zijn. Voor wie dit nog niet duidelijk is, Ga naar Google en tijp in: Bouterse.
  DDB en de NDP en de gangsters hebben niet de visie en de richting die Suriname op moet gaan, vandaar dat hij aangeeft dat Suriname op een kruising is. Op een kruising mag men alleen zijn als men van richting gaat veranderen en Suriname gaat hoort niet naar links en ook niet naar rechts te gaan. Maar Suriname hoort rechtdoor te gaan, de grondwet van de republiek Suriname en internationale verdragen van UN zijn daar de grondslag voor en andere internationale verdragen, voor ontwikkeling, vrijheid, voor vooruitgang, veiligheid, mensenrechten, samen werken met alle landen in de regio, de wereld, die daar een bijdragen aan kunnen leveren, voor welvaart en welzijn voor iedereen en dat kan alleen in een democratische rechtsstaat.

  DDB weet dat hij en de gangsters van de NDP, die zichzelf verrijkt hebben en nu nog steeds verrijken met inkomsten uit de natuurlijke hulpbronnen hier ook strafbaar voor zijn, willen kosten wat het kost aan de macht blijven, omdat ze hiervoor ook door het Surinaamse Volk ter verantwoording zullen worden geroepen en dit moeten verklaren en weten dat ze hiervoor vervolgd zullen worden.

  De landen en dictators waarmee DDB (en de gangsters, NDP) goede relaties mee heeft/hebben zijn:
  – Venezuela – Maduro,
  – Equatoriaal Guinee – Theodore Obiang,
  – Cuba – Fidel Castro en Raul Castro
  Al deze landen zijn dictaturen, net zoals:
  – Zimbabwe – Robert Mugabe,
  – Rusland – Poetin,
  – Noord- Korea – Kim Jung-Un
  – Saoedi – Arabië, alle moslimlanden in het midden-oosten, waar de dictator, hun gezin, families en vrienden al generaties lang aan de macht zijn, stinkend rijk zijn, in grote paleizen wonen, dure limousines hebben, goud, sterke drank, vele vrouwen, zware wapens, helikopters, vliegtuigen, meerdere paleizen en verblijven, in het land, worden beveiligd door bodyguards, die zwaar bewapend zijn. enz. In deze dictaturen blijven de dictators hun hele leven op de troon zitten of worden door hun volk verdreven door een opstand of worden door de USA opgepakt en opgesloten in de gevangenis. Dat willen DDB en de gangsters ook van Suriname maken en houden het Surinaamse volk sinds 25 februari 1980 voor de gek en zijn ook sindsdien bezig dit te doen. Zie google: Bouterse

  Zie DDB en de limousine,
  zie te topsalarissen van DDB en de gangsters,
  zie DDB en zijn dure paleis aan de Surinamerivier
  zie DDB en zich vaak terug trekken in Brokobaka of elders in het oerwoud van Suriname,
  zie de beveiliging van DDB
  zie de dure auto’s die hem overal volgen,
  zie mensenhandel in Suriname,
  zie wapenhandel,
  zie hoe sedert 25 februari 1980, alles in Suriname is komen stil te gaan, de grondwet aan een kant is gezet, en ellende begon en wie hieraan schuldig is/zijn,
  zie de goudvelden,
  zie doorvoerland van cocaïne,
  zie chinezen die in grote hoeveelheden in Suriname zijn
  zie de Casino’s
  zie hoe alles in Suriname duurder wordt
  zie hoe het Surinaamse volk steeds armer wordt
  zie de kleine kinderen die knippa verkopen in het drukke stadsverkeer in de wegen van Paramaribo
  zie hoe Albina kappot geschoten is en een vieze vuile armoedige hoofdplaats van het district marowijne is en vraagt u zich af wie hiervoor verantwoordelijk is geweest
  zie hoe het gesteld is met mensenrechten in Suriname
  zie hoe het gesteld is met normen en waarden, principes
  zie het gesteld is met de rechtsstaat, de grondwet, de vrijheid,
  zie de angst in de ogen van anders denkenden
  zie de paarse vlaggen
  zie mensen in overheidsdienst die bang zijn voor hun baan,
  zie de schoolmaaltijden,
  zie de spoorlijn met tram/treinverbinding van Poelepantje naar Overwacht, oa langs Indira Gandhiweg/ info Jozefzoon
  zie hoe mensen worden bang gemaakt
  zie de grote armoede onder de Surinamers
  zie de overvallen in woningen van hardwerkende mensen en de gevolgen ervan
  zie de Turken en Marrokkanen in Suriname,
  zie de dure zonnebrillen, dure kleding, dure schoenen, dure baddoeken die hij als zakdoek gebruikt om zijn borstelsnor te vegen als hij op het podium het Surinaamse volk zand in de ogen strooit,
  zie de dure advocaten die in de USA betaald worden,
  zie de scalians op het stuwmeer en de Surinaamse rivieren, die goud winnen,
  zie het mint house bij Zanderij, die al het Surinaams goud snel naar het midden-oosten brengt,
  zie het SLM-vliegtuig dat als privé wordt beschouwd,
  zie naar welke landen hij (regelmatig gaat) Cuba, Venezuela, Equatoriaal Guinee,
  DDB en de gangsters houden het Surinaamse volk totaal voor de gek, zie de luchtkastelen, oa, 18000 woningen, diepzeehaven, fly-over naar Brazilië bruggen over de grensrivieren, vierbaansweg naar Brazilië, Casavefabriek en meel voor heel Caraibischgebied, Gouden Kerst, laptops voor iedere leerling met internetverbinding, enz, enz, enz.

  DDB belazert het totale Surinaamse volk, ook de jeugd en jongeren en verrijkt zichzelf, de gangsters en vrienden en het totale volk in heel grote armoede laten leve, zoals in Venezuela, Cuba, Haïti, Noord – Korea, Moslimlanden, Saoedi Arabië, Egypte, Tsjaad, Syrië, enz , Afrikaanse landen, Zimbabwe, Equatoriaal Guinee, Libië, Marokko, enz

  DDB wil van de democratische rechtsstaat een dictatuur (,zoals hier boven genoemd) maken en op de troon blijven zitten tot zijn dood, anders wordt hij opgesloten voor misdaden tegen de menselijkheid.

  Nederland
  De enige manier waarom het Koninkrijk Der Nederlanden niet om de uitlevering van DDB hebben gevraagd om de gevangenisstraf van 11-jaar voor drugstransport vanuit Suriname naar Nederland te laten plaats vinden, komt omdat DDB momenteel President van de Republiek Suriname is. Als hij dat niet meer is, is hij wanted en kan het Koninkrijk Der Nederlanden dat verzoek aan zijn opvolger laten plaats vinden en de kans is heel groot, gelet op de goede banden tussen Suriname/rs en Nederland/ers, dat dit ook zal gebeuren. Zie hoeveel Surinamers in Nederland met vakantie komen en naar Suriname gaan. zie waar de schoolboeken van Suriname komen/ vraag het maar aan Jozefzoon,

  USA
  Ook de USA wil DDB voor het gerecht in Miami hebben en ook voor het gerecht in New York hebben voor drugstanssport vanuit Suriname naar USA en andere strafbare zaken.

  Suriname
  Op 8 december 1982 heeft DDB opdracht gegeven om onschuldige Surinamers te laten oppakken en vermoord e/o onder zijn verantwoordelijkheid laten doodschieten. Standrechtelijke executie in Fort Zeelandia, zonder een proces. Een rechtszaak hierover liep bij de rechtbank/krijgsraad in Boxel in het district Commewijne tegen DDB ea werd door de huidige regering van DDB werd stopgezet door een omstreden amnestiewet. ( zie verder uitleg hier onder in dit bericht)

  Let op!
  – Een rechtszaak dat bij de rechter is, kan en mag niet door een omstreden amnestiewet worden stop gezet,
  – volgens de grondwet van de republiek Suriname, moet een ieder die een andere vermoord heeft of voor verantwoordelijk is, voor de rechter verschijnen en de rechter/krijgsraad moet hierover een vonnis geven. DDB ea
  horen volgens de grondwet van de republiek Suriname voor de rechter/krijgsraad in Boxel in Commewijne te verschijnen. Niemand staat boven de grondwet van de republiek Suriname. De grondwet van de republiek
  Suriname geldt voor iedere Surinamer, ook voor DDB,
  – Zijn DDB en de anderen van de 8 decembermoorden, Surinamers? daarom hoort DDB naar Boxel te gaan, ja toch?

  Als het Surinaamse volk wil voorkomen dat Suriname een dictatuur wordt, dan zullen alle democratische politieke partijen in de rechtsstaat Suriname er zorg voor moeten dragen, samen met de kiezers die kunnen denken en weten wat goed is voor Suriname en de Surinamers moeten kiezen voor de democratische rechtsstaat ( en stem daarom op V7 en andere democratische partijen).

  DDB en de gangster, NDP is uit om van Suriname een dictatuur te maken. U moet zich even verplaatsen in de persoon DDB en de gangsters, dan zult u zien en begrijpen, waarom Suriname geen land moet worden, zoals: Venezuela, Cuba, Haïti, Noord-Korea, Moslim-landen, Zimbabwe, moslimlanden in het midden-oosten, enz, enz. Landen waar de burger niet een eigen mening mag hebben, het volk bang gemaakt wordt, mensen verdwijnen en niemand weet waar die zijn, in gevangenissen, vermoord zijn, geen eigen mening, geen vrijheid, de totale bevolking straatarm is, enz
  kiezers, Surinamers, U bent gewaarschuwd!

  Time4Chan(ge)!
  Stemt u massaal voor V7
  Chan4Pres!
  (jonge)Kiezers/ brada nanga sisa!
  Stemt u massaal voor/flogo. flogo, flogo!:
  voor de kandidaten van V7, dr- en rr-leden van V7
  zie de leiders en partijen van V7:
  – Chandrikaperad Santhokhi – VHP,
  – Gegory Rusland – NPS,
  – Paul Salam Somohardjo – PL,
  – Celsius Waterberg – BEP,
  – Guno Castelen – SPA,
  – Winston Jesserun – DA91

  Stemt u V7
  Yes We Can!
  Yes We Can!
  Yes We Can!

  Time4Change!
  Time4Chan(ge)!
  Time4 V7

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Stemt u voor politieke partijen die na de verkiezing samen met V7 gaan samen werken om een coalitie te hebben en hun dr- en rr-leden samen een andere president gaan kiezen.
  Yes We Can!,
  Yes We Can!
  Yes We Can!
  Een andere periode en een andere president, bakka 25 mei 2015
  Wan dai foe tjon tjon, wan dai foe sabakoe!
  Stree, Def Stree, Wi No Sa Frede.
  Alle macht berust bij het Surinaamse Volk/de kiezers,

  Gelukkig dat DDB na 25 mei 2015 geen president meer van Suriname is, omdat geen enkele politieke partij of combinatie 3/4 van de 51 zetels in de DNA gaat behalen en zoals het dan gebeurt, de president in de volksvergadering gekozen gaat worden door rr- en dr-leden. Laat u niet omkopen, want dat geld gaat opraken en er zijn veel belangrijkere zaken door de vooruitgang, welvaart, welzijn, veiligheid, ontwikkeling enz, van het land Suriname. Laat Suriname geen Cuba, Venezuela, Noord- Korea, Equatoriaal Guinee, Zimbabwe, Rusland, Moslimlanden enz, worden.

  Alle Surinamers hebben recht op de inkomsten uit de natuurlijke hulpbronnen, Surinamers hebben niets aan beloften en voor de gek houdenrij en clowneske gedrag en dat de lijder, familie alleen maar rijk is/zijn
  en het volk in heel grote armoede en ellende leeft. DDB en de gangsters horen allemaal in de gevangenis thuis, in Suriname, Nederland en USA.

  Stree Def Stree, Wi No Sa Frede!

  maandag, 25 mei 2015
  Algemene en nationale verkiezingen voor de DNA-leden en een andere president in de Republiek Suriname
  dinsdag, 26 mei 2015
  Wan Tra Wintie Moes Kon Waai in Sranankondre!
  – Leve V 7
  – Leve de democratische rechtsstaat Suriname
  – Leve de verstandige kiezers van de republiek Suriname
  – Leve de vrouwen van de republiek Suriname
  – Leve de mannen van de republiek Suriname
  – Leve de grondwet van de republiek Suriname:
  – wetgevende macht,
  – uitvoerende macht,
  – rechterlijke macht.
  – Leve internationale verdragen, die hoger zijn zijn de grondwet van de republiek Suriname, oa mensenrechten.
  Time4Change!
  Time4Chan(ge)!

  De grondwet van de republiek Suriname is hoger dan de amnestiewet en daarom hoort voor moord op andere Surinamers van 8 december 1982, Moiwanamoorden, enz, enz, DDB ea voor de rechter van rechtbank/krijgsraad in Boxel in Commewijne voor te komen en er een vonnis komt. Niemand kan in de democratische rechtsstaat Suriname anderen vermoorden en vrij blijven rondlopen. dink a (s)torie boeng!

  Weg met de DDB, NDP en de gangsters!

  God Zij Met Ons Suriname(rs)!


  Maak melding

 9. Is DDB dan zo zeker van zijn winst??? Ik vermoed dat hij dan van een koude kermis thuis komt. Vraag mij ook af wat DDB zou doen als hij de verkiezingen grandioos verlies. Hij zal het niet kunnen en willen accepteren. Maar wat hij dan doet is een vraag.

  Er is ook een ander scenario. op dit moment zijn er o.a. grote problemen in Saramacca en daarbij loopt mn. Sital aardig voor de voeten. Die zelfde Sital die al maanden van het toneel lijkt te zijn. Het zou best kunnen dat DDB de maand maart nog gebruikt om zijn greep op de NDP te versterken. Pas als dat gebeurt is zal hij met andere partijen willen samenwerken.

  Het zou mij dan ook helemaal niet verbazen als we medio april op eens horen dat ABOP, etc. samen met de NDP de verkiezingen in gaan.


  Maak melding

 10. Dames en heren Frontliners had jullie gezegd dat de strijd der Javanen hard en smerig zal worden en dat jullie je popcorn moeten klaar zetten. Lang hoeven jullie niet te wachten Somohardjo werpt de eerste steen nu gaat het feest echt beginnen. Mogen de Slechtste winnen. Als superieure analist heeft frontlinie een grondig verkiezingen analyse gemaakt en jullie verteld dat NDP de verkiezingen gaat winnen en Bouterse weer de sterke man van Suriname. ondanks de steun van Nederland aan V7 wordt Bouterse gedragen en gesteund door de multiculturele volk van Suriname en de hersen spoeling van Nederland zal niet werken. Alles gaat volgens plan, de stenen zijn geschud en de goden staan klaar om de enige echte etnische partij van Suriname naar de verdoemenis te helpen. onze grote vriend Santhoki en zijn manipulerende V7 ratten geloven niet in opiniepeilingen, ze zeggen het zijn moment opname. Hoewel V7 niet in opiniepeilingen geloofd houden ze hun eigen opiniepeilingen met hun betaalde mensen voor een graag gehoorde uitslag, vreemd he je zelf zo voor de gek houden. Een paar maanden geleden konden we nog genieten van onze grote propagandist RAY maar nu zien we hem sporadisch op waterkant en zijn masala gebrul wordt minder en minder. waarschijnlijk heeft ons geliefde brul aap Ray het licht gezien en besluit hij langzaam van Nick te veranderen. Frontliner en alle slimme dames en heren van waterkant die jullie paars noemen hadden jullie gewaarschuwd met het bouwen van luchtkastelen want die zullen snel instorten, de aanhangers van de VRatten op waterkant en Suriname verlaten het zinken schip en komen met nieuwe Nick op waterkant en dit had ik jullie ook voorspeld in henkmolenaar zijn woorden ik pis elke avond in mijn bed hahahaha.
  Lees verslag de oorlog der javanen ik zet mijn geld op Soemita hij gaat die somo FILEREN !
  PL-leider maakt Soemita uit voor verrader
  paul somohardjo en willy soemita
  De politicus tevens PL-leider Paul Somohardjo schoot zondagavond in een gesprek met GFC Nieuws flink uit zijn slof tegen Willy Soemita van de KTPI, na te zijn geconfronteerd met berichten dat PL uit V-7 is gestapt.
  Somohardjo betreurt deze berichten en zegt gerechtelijke stappen te zullen ondernemen tegen de journalist die een dergelijk bericht het afgelopen weekend heeft gelanceerd.
  Aan onze redactie zegt Somohardjo dat PL geen KTPI is en wenst de partij niet te worden geassocieerd met de KTPI van Willy Soemita. “Wij zijn geen KTPI; ik ben geen Willy Soemita. PL pleegt geen verraad”, voerde Somohardjo aan.
  Somohardjo noemt dergelijke acties ‘een poging om verwarring te stichten’ en ‘het volk te misleiden’.
  Somohardjo: “Ik heb nimmer gezegd dat wij uit V-7 stappen; niet op een podium, maar ook niet intern. Wij zijn geen KTPI die ondanks een samenwerkingsovereenkomst verraad pleegt”.
  Somohardjo zegt dat inmiddels wordt nagetrokken als de journalist van SRS daadwerkelijk een dergelijk bericht heeft gelanceerd. “Indien het waar is, zal ik een klacht indienen, omdat er onnodig wordt gezorgd voor verwarring. Wij hebben de attitude niet om onbetrouwbaar te zijn’, besluit hij.


  Maak melding

 11. @passant

  Met alle respect maar lange reacties op fora worden nauwelijks gelezen. Als er ook nog alleen maar onzin wordt verkondigd dan leest helemaal niemand die lange woordenbrij.


  Maak melding

 12. Frontliner: DE SUPERIEURE ANALIST!! Alleen een BOUTISTA waant zich SUPERIEUR aan anderen.

  Zo gedraagt DDB zich ook wanneer hij BELOFTES komt doen op de diverse podia. Alleen hij, DDB, kan deze gedane BELOFTES waarmaken.

  Ik vermaak me met deze Figuren!!!


  Maak melding

 13. Indien de NDP daadwerkelijk op solo-tour gaat , mag de volgende conclusies getrokken worden , nl ;
  – Er is een geheime agenda dat een kabinet NDP / VHP mogelijk moet maken na de verkiezingen
  – Het begin van de ondergang van de NDP
  Mark my words !!!

  PS ; analyse heeft betrekking met de fragiele blokken-vorming


  Maak melding

 14. NDP is gewoon lekker bezig. Wat zij in zo’n korte tijd bereikt hebben voor Suriname is super. De oppositie maakt geen schijn van kans. 100% garantie dat het land weer naar de kl0te gaat als NPD niet wint. Enige waar ze wat aan mogen doen is de toestroom van Chinezen etc. Ik bedoel het moet wel Suriname blijven.


  Maak melding

 15. Ik was er zooo van overtuigd dat er een treintje, zou komen en hiermee onze tourisme met 1000% zou doen toenemen.
  DDB klonk zooo overtuigend…..
  Moet ik die.man nog gelove.


  Maak melding

 16. Als we de reacties van vee/fronters en de NDP’ers/Boutisten vergelijken op waterkant.net. Kunnen we geruststellen dat de NDP’ers/Boutisten superieur zijn.

  De fronters komen als een stelletje debielen over met hun dom geklets.


  Maak melding

 17. @Sempa

  Ik geloof niet in een samengang van NDP en VHP. Bouterse is een meesterschaker en zal zijn reputatie wederom waarmaken. De NDP is in staat de VHP volledig te verpletteren en heeft deze etnische partij helemaal niet nodig. Etnische partijen hebben hun langste tijd gehad in Suriname omdat het volk een eenheid wil zijn.


  Maak melding

 18. NDP is al ZEER VERZWAKT voor elke verkiezing, er is maar
  EEN programmapunt, hou Desi uit de bak, dus MOET hij
  president worden !

  Dat weten alle andere spelers, dus is Desi HOOGST
  chantabel !

  Hoe dom kun je als partij zijn, het enige wat Desi heeft
  opgeleverd is lege staatskas, drastisch afnemende reserves, wankele SRD, vergroting ambtenarenapparaat, MIN 19.000 woningen en een spooktreinproject !
  Corruptie en criminaliteit zijn op dit moment MEGA !

  Misschien kan het stevige USA-vonnis tegen crimi-zoon
  Dino enkele sribi-srafu’s doen ontwaken !!!


  Maak melding

 19. Als ik de NDP zou mogen adviseren zou de vhp ook niet mijn eerste keus zijn, nu in ieder geval niet. Met de vhp samengaan zou ze een soort van bestaansrecht geven, terwijl ze geen enkele bestaansrecht hebben. In Suriname van nu hebben etnische partijen geen betsaansrecht, ik hoop dat de Surinamers deze partijen dan ook heel erg gaan afslachten door massaal niet op ze te stemmen.


  Maak melding

 20. @Frontliner, niet hard schreeuwen, omdat ik Somohardjo persoonlijk heb horen praten op de radio. Hij blijft gewoon in V7.

  Verkiezingen zijn er bijna en er gebeurt van alles en nog wat om mensen kapot te krijgen.
  Ik zou mij maar zorgen gaan maken om de misleider die zij Bouterse noemen. Het volk zal het weten net als Venezuela.

  5 maanden is de zorg gratis voor 0 tot 16 jaar en voor 60 en ouder na 5 maanden mag een ieder die zogenaamde verhoging terug gaan betalen aan de staat.
  -Mocht Bouterse winnen, wat niet zal gebeuren, omdat hij toch samen moet gaan werken met anderen dan zal het volk wakker worden, maar dan is het al te laat.

  Zie maar, nog steeds geen buitenlandse investeerders.

  -Maduro van Venezuela heeft altijd een grote mond naar die Amerikanen toe, maar nu zijn er sanctie ingevoerd voor een paar mensen en piept hij nu anders. Als hij macht heeft laat hij het maar gaan opheffen.

  =Suriname volgt nog==


  Maak melding

 21. Afu Hersens : Geheel NDP is een Hindostaans complot !

  Neks multicultureel of gemixt , de grote bonzen zijn de
  Hindostaanse topleden ! Die hebben het voor het zeggen !

  Maarrrrrr, nex no fout ! Zegt Desi van Oranje !


  Maak melding

 22. @No hypo C ,
  Etnischiteit speelt hierin geen noemenswaardige rol .
  Money talk !!!
  De VHP heeft in de afgelopen 4,5 jaar achter het net gevist .
  Is de informatie ook bij jouw terecht gekomen omtrent de weigering van de toenmalige partij – voorzitter van de VHP , dhr.Sardjoe , om deel te nemen in een regering met de NDP ( 2010 )?
  Dat resulteerde in boze gezichten , waaronder bij Santi , himself .
  Sardjoe werd onderdruk gezet door zijn eigen gelederen en het kostte hem zijn voorzitters-hamer .
  NDP op solo tour , gaat niet het nodige overgrootte meerderheid behalen om alleen een kabinet te kunnen vormen en derhalve komen zij verlegen te staan om een partij die het nog te vormen kabinet een bredere draagvlak ( politiek ) kan bezorgen om zodoende bij het regeren geen rekening hoeven te houden met de oppositie ( quorum-spook) .
  En de enige partij in de fragiele V6 blok die de potentie heeft en het ook kan leveren is de VHP , met Santi als vice -pres .
  Rethink , mark my words !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.