zondag, maart 3, 2024
HomeNieuws uit Suriname‘Hebzucht machthebbers in Suriname grenzeloos’

‘Hebzucht machthebbers in Suriname grenzeloos’

-

De Nationale Carrierebeurs

PARAMARIBO, 9 mrt – De sociaaleconomische situatie van vrouwen is de afgelopen vijf jaar sterk verslechterd. Dit stelt de Surinaamse Partij van de Arbeid, SPA. Het is geen toeval. De nationale opbrengsten worden ongelijk verdeeld. Het blijft daar niet bij.

Nu spelen “politieke inhaligheid en grenzeloze hebzucht, oneerlijkheid van de huidige machthebbers, norm- en waardenvervaging, de steeds voortdurende devaluatie van de Surinaamse munt, de sterke stijging van prijzen van levensonderhoud met gevolg de daling van de koopkracht”, stelt de SPA. Corruptie, vriendjespolitiek en slecht openbaar bestuur scheppen een onveilig en angstig gevoel bij burgers en hebben hun impact op het sociaal en economisch leven.

“Deze ontwikkelingen maken de Surinaamse vrouw armer en houden haar vooruitgaan op. Vrouwen hebben nu minder te besteden dan vijf jaar geleden en zijn twintig tot dertig procent armer geworden.” Alle hoop is gevestigd op de verkiezingen van vijfentwintig mei. Acties voor meer vrouwen op verkiesbare plekken en politieke macht- en besluitvormingsstructuren worden daarom ondersteund.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

16 REACTIES
 1. Verbaasd me niks. Kijkende naar een bekend figuur, Dino, die delend met zijn zaad de dames afloopt en tegelijkertijd 14 nakomelingen op deze wereld zet.
  De ijdele hoop, om nu eens een goede lieve kind zorgende vader an de haak te slaan, van deze vrouwen worden de grond ingeboord (zoals zo velen in Suriname).
  Maar ja, zoals mijn overleden moeder altijd zei “je bent arm geboren maar aan jou ligt het om arm te sterven”, zie hier wat echt opgaat voor deze dames en hun kroost.


  Maak melding
 2. Dank aan deze regering dat de eens goeie en nette vrouwen van Suriname pier-voetoe vrouwen van de hele regio is geworden. Geen wonder dat Suriname heel hoog scoort met sekstoerisme.


  Maak melding
 3. Mijne heren ik heb 1 ding geleerd wij mannen denken nog steeds dat wij een vrouw versieren.Laat mij uw mannen uit deze droom helpen en dan misschien zullen jullie niet meer stoer lopen te doen.Het is nog steeds de vrouw die bepaalt welke man zij wil,als ze niets van jou moet hebben zal ze het jou ook duidelijk maken.Dus dat er mannen hierop aarde lopen die tig kinderen hebben ligt niet aan die mannen.De vrouwen hebben de keus om die zwangerschappen af te breken als ze zien met welke kaaiman ze te maken hebben.Ook bepalen zij van welke man zij kinderen willen.Wake up.
  Denk maar aan Boris Becker enz enz.

  odi odi Mundo


  Maak melding
 4. Dre
  @Caracas

  link gezien: schokkend. geen woorden voor.

  Helemaal me eens Dre. Het zal je papa maar wezen die zijn manneke achterna loopt alsof dit manneke meer verstand heeft dan de achtervolger.
  Walgelijk te noemen wat hier de 2 foto’s weergeven.

  En de president maar schreeuwen en
  de minister van justitie maar preken dat zijn partij de volgende president moet leveren.
  Schande


  Maak melding
 5. Ook ABU DADA had zich die dag[24 feb] in zo een stemming gedronken en gesnoven op het podium.Maar op zijn leeftijd is de kaboela een dans te ver voor hem.Zonder kaboela viel hij bijna omver.


  Maak melding
 6. Lach mij kapot om die foto van Gekke Lonnie BBA. Hey Mano Rat doet je goed hoor op een podium met je partij lijder die zwaait met zijn toi toi. Al die vrouwen in Abob weten wat ze op kunnen rekenen met gekke lonnie.


  Maak melding
 7. @Caracas, daarom heb ik ook geen respect voor Brunswijk en Bouterse, dit vanwege hun gedrag en ook de vele leugens die zij aan het volk verkondigen.

  -Brunswijk zijn shirt is naar boven getrokken alleen zijn broek nog die naar beneden moest. Wie weet.

  =Wat voor opvoeding geef je dan aan je kinderen??


  Maak melding
 8. Snap niets van die verbaasde reacties. Hij heeft in het verleden toch al bewezen dat je alles van hem kan verwachten. Zelfoverschatting ten top.


  Maak melding
 9. Ai mie boy om 2 fotos zo een heisessie, ik proef een beetje jaloezie.kijk naar je zelf en niet naar een ander…..mij een worst wat die brunsie doet …er lopen ook een heleboel pedo,s rond in nl, en je druk maken om een foto…….in nl moeten jullie je druk om maken,over 2 foto op 8000km verderop……a san na soema e seering ing ma joe moest bay ing fhos ing ai kong opo…DESS为按2015年 ……..des for pres 2015 I LOVE SU WOON EN WERK……………


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES