zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijKrijgt Suriname wet die discriminatie LHBT's strafbaar maakt?

Krijgt Suriname wet die discriminatie LHBT’s strafbaar maakt?

-

Does Travel - naar Suriname

Suriname krijgt mogelijk een wet die discriminatie van Lesbisch, Homo-, Bi-, en Transgenders (LHBT’s) strafbaar stelt. Zo bleek deze week tijdens gesprekken tussen parlementariërs in Paramaribo en oud-D66-leider Boris Dittrich, die nu advocacy director van de LHBT-divisie van de internationale organisatie Human Rights Watch is.

Human Rights Watch was afgelopen week met een delegatie in Suriname. Hoog op de agenda stond de bescherming van LHBT’s. De delegatie volgt na rapportage van de mishandeling van twee transgenders vorig jaar door een paar agenten van het politiebureau Keizerstraat in het centrum van Paramaribo.

Dittrich benadrukte vorig jaar dat Suriname het, vergeleken met andere landen in de regio, niet slecht doet wat betreft bescherming van homoseksuelen. ‘Er is geen reden tot bezorgdheid, wel tot alertheid.’

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. De wereld zal ophouden te bestaan. Mensen weten niet eens meer hoe zij verworden zijn tot mens, waar hun ontstaan aan te wijten is en of waar hun bestaan toe dient. Dit is slechts de ionisatie! Uiteindelijk zal er geen overlevring meer zijn!


  Maak melding
 2. Paraman
  De wereld zal ophouden te bestaan. Mensen weten niet eens meer hoe zij verworden zijn tot mens, waar hun ontstaan aan te wijten is en of waar hun bestaan toe dient. Dit is slechts de ionisatie! Uiteindelijk zal er geen overlevring meer zijn!

  Kan iemand mij uitleggen wat Paarse Paraman nu bedoelt met zijn braaksel?


  Maak melding
 3. Toch opvallend dat Paraman grote bewondering heeft voor een man die kritische tegenstander afslacht en negatief is voor mensen die gewoon van elkaar houden maat toevallig van het zelfde geslacht zijn….


  Maak melding
 4. Hoe rijmen ze onderstaande teksten met elkaar??

  De delegatie volgt na rapportage van de mishandeling van twee transgenders vorig jaar door een paar agenten van het politiebureau Keizerstraat in het centrum van Paramaribo
  …..
  Er is geen reden tot bezorgdheid, wel tot alertheid.’

  =================
  Ik maak mij zeker zorgen. Mede omdat de paarse bekend staan als domme egocentrische figuren zonder empatische


  Maak melding
 5. Eindelijk gerechtigheid. Deze wet ter bescherming van LHBT’s is een eerste stap in de goede richting. Mensen kunnen niet ongestraft blijven door hun ongerief te botvieren op anders voelende medemensen.

  En de tweede stap is de guillotine voor de overtreders, want niemand heeft het recht om zijn persoon hoger te stellen dan het leven van een anders geaarde medeaardbewoner. Ook anders geaarde stervelingen zijn normaal volgens de alom heersende natuurwet, dat ieder gelijk is als levend wezen zijnde, maar elk in zijn soort met zijn eigen aard, vorm, talenten, vaardigheden, eigenaardigheden etc. Kortom eenheid in verscheidenheid.

  Mensen die volgens hun godsgeloof of om welke reden of idioterie dan ook soortgenoten discrimineren horen niet op deze aarde thuis waarin mensenliefde de basis is van gelijkwaardigheid.

  Niemand is meer of minder dan een ander, en geen enkele godsboek is gerechtigd een oordeel te vellen over de ander, daar alle zogenaamde heilige boeken zijn voortgekomen uit handen van kwaadaardige en verwaande mensen/heersers en niet van en door welke god dan ook.

  God bestaat alleen maar in het ziekelijke of vergiftigde brein van kwaadaardige en hooghartige mensen. De natuur heeft de mens geschapen en de mens heeft god geschapen naar zijn evenbeeld, en the Devil is God himself.

  django


  Maak melding
 6. Henk Molenaar, Paraman bedoelt met zijn koeterwaals waarschijnlijk dat LBHT personen niet voor nageslacht zorgdragen (wat natuurlijk niet in alle gevallen opgaat).

  Paraman, niemand dwingt jou om LHBTer te worden, ga jij maar, net als Dino, door jullie ongebreidelde voortplantingsdrift, door met de wereld naar de afgrond te helpen. De kans dat we door overbevolking van de aarde er allemaal aan ten onder gaan is groter dan dat er niet genoeg mensen zullen zijn waardoor de mensheid uitsterft. Eigenlijk zou de niet LHBT gemeenschap blij moeten zijn dat de wereldbevolking niet nog sneller groeit dan nu reeds het geval is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES