Internationale voorleesdag ook in Suriname

6

De presidentsvrouw, Ingrid Bouterse – Waldring, leest woensdag een verhaal voor aan pupillen van de GLO Ritfeldschool. Ook defensieminister Lamuré Latour, politiechef Humphrey Tjin Liep Shie en parlementariër Melvin Bouva hebben op dezelfde dag voorgelezen op deze school. De activiteit staat in het teken van de Internationale Voorleesdag. Schoolhoofd Chequita Sylvester- Wiebers zegt dat ze met de voorleesdagen wil bereiken dat de pupillen steeds vaker een boek pakken. Dat zou de lees- en taalontwikkeling een boost geven.


6 REACTIES

 1. Deze kinderen worden allemaal gebrainwashed. De geschiedenisboeken zijn in de opdracht van Bouterse ook herschreven. Walgelijk dat zo’n vrouw voor de klas verschijnt.


  Maak melding

 2. ‘Aap Noot Mies + Loes en mama = SRD 6000,-/maand’ voor onze Ingrid.

  Voor SRD 6000,- in de maand wil ik ook wel één keer per jaar, geholpen door een heel leger (Lamuré, Humphrey en Melvin), gaan voorlezen uit een kinderboek dat meer illustraties dan letters bevat.


  Maak melding

 3. @Henkes

  Als er geen plaatjes en te veel woorden in het boek staan raakt ze in de war. Gaat haar niveau te boven. Daarom lezen de NDP-ers ook alleen aan de laagste klassen voor.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.