Politie reikt buiten grenzen Suriname in zaak Pocorni

26

PARAMARIBO, 4 mrt – Het Korps Politie Suriname, KPS, heeft de hulp ingeroepen van collega’s in het buitenland. Volgens waarnemend korpschef Agnes Daniëls is die hulp nodig bij het oplossen van de moord op de Nederlander Marciano Pocorni. Behalve de grenslanden, is ook de bijstand ingeroepen van de Nederlandse politie.

Pocorni is in koelen bloede doodgeschoten in een bardancing in het noorden van Paramaribo. De buitenlandse hulp moet garanderen dat de moordzaak zo snel mogelijk worden opgelost. “We hebben al contacten gelegd met onze buitenlandse partners. We willen alle mogelijkheden aanwenden en alle zoeklijnen uitzetten”, zei Daniëls tijdens een persconferentie.

De zaak wordt als iedere andere behandeld, ongeacht de justitiële status van het slachtoffers. Pocorni werd in Nederland verdacht van medeplichtigheid aan de moord op de Amsterdamse crimineel Najeb Bouhbouh. Die werd op in oktober 2012 door meerdere schutters onder vuur genomen en gedood. In oktober was er een kennelijke vergelding. Toen werd Pocorni zelf beschoten in een uitgaansgelegenheid in Amsterdam Oost. Hij bleef toen ongedeerd.

https://www.youtube.com/watch?v=z-zmKXv9aeQ


26 REACTIES

 1. Buitenland heeft ook een arrest en uitleveringsverzoek voor onze president en keizer van Marowijne. Waarom voert onze politie dat ook niet uit?


  Maak melding

 2. Showtime bij justitie, men weet donders goed wie het gedaan heeft. Denk terug naar de zogenaamde blindenmuur gedoe van wijlen Goeding.


  Maak melding

 3. Ram Singh….
  hypocrisie / met 2 maten meten / angst en lafheid van het volk, zijn de redenen waarom een tot president gebombardeerde drugsveroordeelde coupe-pleger, dictator en meervoudig moordenaar niet opgepakt, veroordeeld en levenslang opgesloten wordt.


  Maak melding

 4. HOOLIGAN Ram Singh, het gaat hierbij om een moord waarbij het slachtoffer in koelen bloede doodgeschoten is.

  Toentertijd ging het om BEVRIJDING van ons/je VADERLAND, waarin jij en familie nu ZO van (kunnen) GENIETEN.

  We hebben daarom ook VRIJHEID van MENINGSUITING. Jij bijvoorbeeld en KORNUITJES mogen daarom DAGELIJKS jullie gram ophalen en komen ermee weg als ULTIEME BEWIJS dat wij in Suriname zeer RUIMDENKEND zijn. Met onze Regering Bouterse/Ameerali als REPRESENTANTEN.

  DEUGNIET Ram Singh, mag ik jou op herinneren dat je ook GEBRUIK mag maken van VRIJE GENEESKUNDIGE BEHANDELING, wat onze PRESIDENT ook voor jou heeft geregeld.

  HOUD je hoofd trouwens minstens VIJF minuten onder een KOUDE KRAAN/DOUCHE. Ik vond dit onderwerp niet zo moeilijk en toch zie ik je de mist ingaan. VIJF minuten is naast jou VRIJE GENEESKUNDIGE BEHANDELING toch niet veel gevraagd.

  Trouwens jammer zo’n moord. Ik heb jullie HOOLIGANS altijd op het MATJE geroepen met dergelijk ROEKELOOS gedrag. Nu zien jullie wat jullie SOORTGENOTEN (kunnen) veroorzaken.

  Gelukkig heeft onze PRESIDENT een sterke POLITIECHEF benoemd die zeer ALERT heeft gereageerd (zie bovenstaand artikel). Proficiat aan de Korpschef van het Korps Politie Suriname, de heer Humphrey Tjin Liep Shie.

  De Regering die wij nu hebben, is EXPONENT van onze NIEUWE GENERATIE in Suriname.

  Alles wordt als GOEDE TREND, SERIEUS aangepakt.

  DON’T FORGET ONE THING, YOU’RE STILL MY BROTHER!


  Maak melding

 5. De zaak wordt naar mijn gevoel niet als alle andere behandeld, waar is Tjin Liep Shie b.v., hij komt over het algemeen, zelfs als het om minder spraakmakende zaken gaat, ons uitleggen hoe de politie denkt de zaak aan te pakken, waarom moest Agnes Daniëls, waar we het bestaan van niet wisten, ons nu komen uitleggen hoe de politie te werk zal gaan? Wanneer krijgen we de beelden te zien van Tjin Liep Shie, die op een zijspoor duimen aan het draaien is?


  Maak melding

 6. Eigenlijk ligt hier een taak weggelegd voor de Surinaamse bevolking die de criminele zooi zat is. Waarom niet massaal de straat op gaan en demonstreren tegen de liquidatie van Pocorni want heft komt steeds dichter bij. Alhoewel ik al in 2002 de voorspelling had gedaan dat Suriname de bakermat van de drugshandel in Zuid-Amerika zou worden, is mijn prognose sneller achterhaald dan verwacht. Behalve drugscriminelen hebben ook terroristen Suriname ontdekt. Mensen, ga aub de straat op en maak zo veel mogelijk herrie. !


  Maak melding

 7. @peprewatra

  Showtime bij justitie, men weet donders goed wie het gedaan heeft. Denk terug naar de zogenaamde blindenmuur gedoe van wijlen Goeding.
  ======================
  Daar kon je best wel eens gelijk in hebben Dit zijn niet zo maar jongens van de hoek geweest dus de politie zou ze op grond van de beelden al lang herkent moeten hebben. Mogelijk dat ze een shortlist hebben maar dan moet er in enkele dagen duidelijkheid zijn wie van die lijst afgevoerd kunnen worden en welke (twee??( overblijven.
  Ook neem ik aan dat en forensisch materiaal gevonden is want je loopt in SU nu eenmaal niet met handschoenen rond.


  Maak melding

 8. @Freedom2u

  Ik heb verschillende postings van jou gelezen. Maar op deze ga ik wel reageren.

  De politiechef is niet benoemd door Bouta.

  Het was zijn beurt en daarom is hij nu politiechef.
  Jij denkt toch niet dat Bouta iedereen benoemd in Suriname???

  Jij denkt dat dit net zo een politiechef was als die andere die door Bouta naar Nederland was gestuurd om met Interpol te praten om hem van de opsporingslijst te halen.

  Die is toen bij het aantreden van de regering Vene op staande voet ontslagen.

  Hoe kan je vrijheid van meningsuiting hebben als er een veroordeelde drugscrimineel, die bloed aan zijn handen heeft, de president is?

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 9. Tsja, hij had zich niet met de Turkse en Marokkaanse criminelen moeten inlaten. De laatste tijd zijn er zelfs tot in Turkije en Marokko criminelen met een Nederlandse paspoort die actief waren in Nederland doodgeschoten. Nu ook in Suriname dus. De rekeningen worden vereffend!


  Maak melding

 10. Het lijkt er veel op dat er wekelijks erop los wordt gemoord,geroofd en allerlei misdadige wantoestanden aan het toenemen zijn. Misschien wordt het zelfs zo erg dat er door de paarse regering met aan het hoofd een onberechte moordenaar de noodstoestand zal afkndigen. Verkiezingen tot nader order on hold.


  Maak melding

 11. In de Boomskreek aan de David Simonstraat ter hoogte van Sjoeng Ngie is een lijk in verre staat van ontbinding aangetroffen. De politie is ter plekke bezig met het onderzoek.

  Soemintra Ramdas (64) heeft het leven gelaten, nadat ze samen met haar echtgenoot werd gekneveld door vier criminelen die de slaapkamer zijn binnengedrongen. Man en vrouw werden door de inbrekers vastgebonden, terwijl het huis overhoop werd gehaald.

  Tegen N.G. heeft het Openbaar Ministerie (OM) een celstraf van vijftien jaar geëist voor het vermoorden van zijn ex-werkgever op 9 juni afgelopen jaar in het district Sipaliwini. Hij zou gasoline hebben overgoten op zijn ex-werkgever. Daarna zou hij hem in brand gestoken hebben. Dit deed hij toen de man in zijn hangmat lag te slapen. Hij was onder invloed van alcohol toen hij het feit pleegde.

  Giovanni B. wordt ervan verdacht op 16 maart 2006 een beroving gepleegd te hebben in een woning aan De Nieuwe Grondweg. Bij de beroving bij de familie Sewmangal werd de vrouw des huizes dodelijk geraakt. Zij werd in haar onderbuik geschoten en overleefde dit niet. Romano B. die na acht jaren werd aangehouden, ontkent enige betrokkenheid in deze zaak.

  Sinds het aantreden van de nationale dictatoriale partij is het aantal moorden,roofmoorden en zelfmoorden behoorlijk stijgende en als oliedomme paarse stommelingen wederom krijsen..soso lobi baas…..neks no fout…….stem ndp………dan is de verwording van de moordenaarstaat een feit. WELKOM IN SURIBABWE.


  Maak melding

 12. Op 19 februari is aan de Kawilleweg, Pawankoemar Poeran, om het leven gebracht in zijn woning. De politie heeft drie personen aangehouden en ingesloten. Het gaat om de 33-jarige Steven N., de 18-jarige Hitish P. en de echtgenote van het slachtoffer.

  Tijdens een verkeerscontrole heeft de politie twee mannen aangehouden en ingesloten. ‘Popu’ en ‘Kalika’ hadden in hun auto een vuistvuurwapen en andere inbrekerswerktuigen.

  Op 16 februari is Karmini K. (53) in haar woning overvallen en mishandeld. De politie heeft in deze zaak vijf personen opgepakt. Twee hebben bekend en twee zijn voortvluchtig. Enkele gestolen spullen zijn teruggevonden bij de criminelen.

  Op 23 februari zijn er vijf verdachten aangehouden in het binnenland. Zij maken deel uit van een bende die opereert in Brokopondo. Gebleken is dat de bendeleden nog meer op hun kerfstok hebben. Zij hebben bekend ook buitenlanders te hebben beroofd.

  Dieven hebben ruim 150 batterijen gestolen uit de masten van telecombedrijven. In deze zaak zijn er negen personen aangehouden. Een groot deel van de accu’s is teruggevonden en afgestaan aan de bedrijven.

  Op 11 februari is een taxichauffeur beroofd van zijn auto. Hij werd in de kofferbak opgesloten. Met de auto is even later een overval gepleegd. De politie heeft in deze drie personen aangehouden en ingesloten. Zij hebben bekend de feiten te hebben gepleegd. Zij hebben een vrouw in haar woning overvallen.

  De politie heeft zes personen gearresteerd die op illegale wijze motorfietsen het land binnen brachten. De motorfietsen worden bij delen geïmporteerd en hier geassembleerd. Daarna worden met valse documenten de luxe motoren op de wegen gebracht. De politie gaat door totdat de hele organisatie achter slot en grendel is geplaatst.

  In een geval van een levensberoving heeft de politie klaarheid gebracht. Een vrouw heeft haar partner met een mes doodgestoken. Uit onderzoek is gebleken dat de vrouw vaker mishandeld werd door het latere slachtoffer. Op de bewuste dag was er weer mot. Zij stak hem in de borststreek. Hij is gestorven aan de verwonding.

  De politie is bezig met een speciaal onderzoek naar de vermissing van jonge meisjes. De meeste meisjes keren na gemiddeld drie dagen terug. Maar de verklaringen over hun zijn heel vaag. De leeftijden variëren tussen de 12 en de 16 jaar. Vermoed wordt dat de meisjes naar de goudvelden worden gelokt of elders voor prostitutie. Er worden nog tien meisjes vermist.

  In het geval waarbij een lijk werd aangetroffen in een afgebrande auto, is er een persoon aangehouden. Het onderzoek wordt afgerond.
  In een levensberoving te Brokopondo zijn er al verdachten in beeld gebracht.
  In het geval waarbij een woordenwisseling uitmondde in een kappartij is er een persoon in verzekering gesteld. Bij deze ruzie is er een hand afgekapt.
  In een zaak waarbij er uit een brandkast zes kilo goud en grote geldbedragen zijn buitgemaakt, zijn er twee personen aangehouden.

  Om de moord op Marchano Pocorni op te lossen heeft de politie de hulp ingeroepen van buitenlandse partners. Pocorni is maandagochtend in een bar-dancing door twee schutters van dichtbij doodgeschoten.

  Met een onberechte moordenaar als lijder van het land zal de misdaad nog lugubere vormen aannemen. Met dank aan alle paarse moordenaaraanhangers.


  Maak melding

 13. Freedom4u je bent vermakelijk hoe belangrijk jij je opinie vindt met je gratis computer je mag blij zijn dat ze in bejing ook een copie van je gezeur krijgen. Meld je aan met je heldhaftige opinie voor je gratis perceel en huis.


  Maak melding

 14. freedom2u…

  ==========================================
  toentertijd ging het om BEVRIJDING van ons/je VADERLAND, waarin jij en je familie NU zo van (kunnen) GENIETEN.
  ==========================================

  15 onschuldige landgenoten landgenoten die door jouw meervoudig moordenaar zijn GEMARTELD…VERMINKT en standrechterlijk zijn VERMOORD kunnen niet meer in VRIJHEID van het leven genieten.

  Evenals de 39 afgeslachte vrouwen en kinderen in Moiwana, die door hetzelfde BLOEDMONSTER van het leven zijn beroofd.

  Dus leer je geschiedenis kennen voordat jij je geindoctrineerde, paranoïde lulkoek hier komt uitbraken….

  Je profileert jezelf als een paarse randdebiel en dorpsidioot…MONGOOL!!!!!!!!


  Maak melding

 15. “We hebben daarom ook VRIJHEID van MENINGSUITING. Jij bijvoorbeeld en KORNUITJES mogen daarom DAGELIJKS jullie gram ophalen en komen ermee weg als ULTIEME BEWIJS dat wij in Suriname zeer RUIMDENKEND zijn.”
  Jaja, Dankzij Bouterse is er nu vrijheid van meningsuiting.
  Vergeet nooit de brandstichting van Radika, ABC en Vrije Stem en cencuur op het nieuws van De Ware Tijd en Apinti en het vermoorden van kritische journalisten door deze zelfde Bouterse.


  Maak melding

 16. @konsensi

  “Vreselijk irritant zijn de mensen die hier op elk item hun ongenoegen moeten uiten over bouta….. dit gaat nergens over…”

  Dat vind ik namelijk ook.

  Veel van deze hersenloze idioten wonen niet eens in Suriname en zijn familie van de redimusu-elite die na de revolutie hun privileges zijn kwijtgeraakt. Ze hebben geen aanzien meer in Suriname en ook niet in hun huidige thuisland Nederland. Hun reactie daarop is uit frustratie trappen naar Suriname en onze leider. Eigenlijk vind ik deze lieden nogal zielig.

  Inhoudelijk:

  De Surinaamse politie maakt grote kans deze zaak op te lossen vanwege de gemaakte beelden. In Nederland tast men willens en wetens in het duister naar de opdrachtgevers van deze liquidaties. Ik denk ook dat Suriname met de oplossing heel veel roet in het eten van die pietlovers zal gooien.


  Maak melding

 17. Lever ALLE gevonniste criminelen uit ! Start met bescherming
  vrijheid en democratie in Sranan !

  Welke funktie een persoon heeft maakt niet uit, bescherm het
  land en de bevolking !

  Crimis horen een land niet te besturen !
  Gedrag van Surinaamse crimis verergert als er crimis in de
  top van het land zitten !

  Schoon de zaak op ! Screeningwet nu aannemen !

  PS : Lever de Zeeuw Bouta uit aan zijn vaderland voor het uitzitten van zijn elf jaar celstraf voor internationale harddrugshandel !

  Ook Brunsie mag zijn opgelegde straf voor harddrugshandel
  niet ontlopen !


  Maak melding

 18. @Ram Singh

  Je kunt duidelijk de discussie met Freedom4u niet aan en valt terug op de gebruikelijke mantra ‘gezeur’ . Ik had je hoger ingeschat.


  Maak melding

 19. beste mensen wat crimineels doen in drugs afpers en vrouwen handel als pooier dit is een ramp voor veel landen er word te weinig gedaan maar de mensen moeten zelf ook tips geven aan de politie kan dit wel zijn de politie van nu te vertrouwen de helf niet zijn omgekocht door zware jongens of maffia en zelf onder drukt afpers wat nu zoo zit de wereld in elkaar aan alles kom een einde maar duur te lang over dat crimineels van elk ras nu elkaar af maak vind ik niet erg door deze crimineels worden kinderen verslaafd aan druks en meisjes ook zelf volwassen mensen en allemaal door deze crimineels over al in de wereld is dit een groot probleem nu ook in nederland de naam mokro maffia is een roep naam hier zitten surinamers en marokanen antilianen en blanke bakra zigeunirs die samen in 1 groep zitten en vechten tegen de echte turks zware jongens waar je wel moet voor op passen die zijn goed orginiseert en turken heb wel maffia niet de sterkste maffia want die is japan dan rusland en china en dan van zuid amerika krijg je de zware jongens columbia nu zijn turken al in suriname de casino van maffia wit was en de turken uit nederland zijn helemaal tot in suriname gekomen en heb de criools crimineels dood geschoten zoo als eerder ajuma de zwager van bruins wijk de ripper die werd ook gepakt door de zware jongens van moluks aflomst de molukkers zoo volg er meer columbia pak nu ook de mokro maffia aan en de turken wat je nu hoor zoo veel dooden van zware turks groep dit doet de columbianen alleen hun kun dit want met columbianen moet je niet spoten en rippen en spelen tot in je huis pak hun je suriname de land zoek zelf probleem door deze crimineels de land in te laten en nu pas samen werking met nederland politie te laat zorg eerst maar dat de turks maffia met hun 100 turks crimineels die nu in suriname opereer en afpers en vrouwen in de hoeren laat werken in suriname laat bouta en die klote amiralie nu maar wat doen ze doen niks omdat hun zelf met hun bevriend zijn judas ik hoop dat de columbianen de turken crimineels tot in suriname ook op ruimt voor derest maak mij niks uit of ze elkaar dood maken want het zijn crimileels en zelf teroristen weten de zwakke plek van suriname toegang koop baar met geld alle surinaasm mensen in suriname en holand moet op komen voor de mooi land suriname harder aan pak met politie en omdat er laats tijd veel criools crimineels zijn ook afgemaakt tot in suriname in de discotheek door de turken dan staat nu de volk op maar ook bruinswijk is bedreigt door de turken paar jaar terug en toen had de volk al stappen moeten nemen tegen de regering van suriname en politie maar hoe bouta en amiralie en bruinswijk en santokie ze zitten zelf in deze drugs hoe vang een boef een ander boef nooit ze blijven altijd kijken naar geld dus surinamers hou je vast want de turken heb nu zelf zwarma zaak in suriname allemaal wit was nederland weet dit al lang tjauw


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.