DJ Chuckie weer op Phagwa Festival in Suriname

0

PARAMARIBO, 4 mrt – De wereldbefaamde Surinaamse Dj Chuckie is dit jaar wederom als headliner te bewonderen op het Lustig Events ‘Gives Back’ Phagwa Festival. Met dit evenement dat op vrijdag 6 maart op het Onafhankelijkheidsplein plaatsvindt, geeft Lustig Events terug aan de gemeenschap. “Vaak betalen mensen een toegangsprijs voor een evenement van Lustig Events. Dit maal worden de bezoekers verwend met een geweldig festival met top artiesten, groepen en Dj’s zonder dat ze daar een prijs voor hoeven te betalen”, vermeldt de organisatie.

Het plein wordt verdeeld in twee Areas. Naast DJ Chuckie zullen in de DJ area optreden: NutzBeatz uit Aruba, Oefmeister, Ambro G, Splashmaster Gilly, Cat, Loco Mo-Co en Marcel . In de Live area zullen optreden: Aptijt, Express en Danza uit Nederland, The Future Club, Kasimex House Band, Madan Tulsie & Friends. Vorig jaar trok het Lustig Events ‘Gives Back’ Phagwa Festival ruim 15.000 bezoekers.

Chuckie (artiestennaam van Clyde Narain) is een van de weinige internationale dj’s, geboren in Suriname, die op internationaal niveau zijn stempel heeft gedrukt en meerdere genres van muziek kan presenteren. Het festival begint om 12.00 uur en zal eindigen om 00.00.[Paramaribo Entertainment Newz Network P.E.N.N]

Een vorige editie van het Phagwa Festival in Suriname:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.