Assuria neemt maatschappij op Trinidad & Tobago over

2

Het in Suriname gevestigd bedrijf Assuria N.V. heeft onlangs een belang van 77% in de op Trinidad & Tobago gevestigde levensverzekeraar MEGA Insurance Company Ltd. (MEGA) verworven. Met deze acquisitie wordt een tweede verzekeraar gevestigd op Trinidad & Tobago, opgenomen in de Assuria-Groep. In april 2013 werd de schadeverzekeraar Gulf Insurance Ltd. al overgenomen.

Op een bijzondere vergadering van aandeelhouders van MEGA op 27 februari jl. is goedkeuring verleend voor de wijziging van de statuten van de vennootschap. De naam van MEGA zal worden gewijzigd in Assuria Life (T&T) Ltd.

De acquisitie van MEGA moet gezien worden als een strategische stap in het kader van het vergroten van het belang van Assuria in de Caraïbische regio. Zoals bekend is Assuria behalve op Trinidad & Tobago sinds 2012 ook in Guyana actief. Binnenkort wordt gestart met de ‘rebranding’ van het bedrijf.


2 REACTIES

  1. Een strategische en mooie transactie van Assuria N.V. Uit de naam van deze vennootschap af te leiden, is het een 100% Surinaamse onderneming. Een zeer goede stap van Assuria om in de regio uit te breiden.


    Maak melding

  2. Dit is bijzonder goed voor Suriname proficiat. Kijk naar het bestuur ik denk the right man on the right place. De politiek kan hier een voorbeeld aan nemen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.