woensdag, november 29, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politie Amsterdamse crimineel geliquideerd in Suriname

[VIDEO] Amsterdamse crimineel geliquideerd in Suriname

-

De Surinaams-Nederlandse crimineel uit Amsterdam, Marchano P., is vannacht door kogels om het leven gebracht in Suriname. De schietpartij vond plaats rond 08.00 uur Nederlandse tijd in de PP Shisha Lounge, in het noorden van de hoofdstad Paramaribo. Volgens ooggetuigen werd er gericht geschoten.

De afrekening lijkt een link te hebben met de Amsterdamse liquidatiegolf. De 37-jarige Marchano P. wordt namelijk in verband gebracht met de moord op Najib Bouhbou, een van de hoofdrolspelers in het conflict. Hij werd doodgeschoten voor het Crowne Plaza Hotel in Antwerpen.

Het is niet de eerste keer dat P. onder vuur werd genomen. In oktober 2014 al werd er tijdens een schietpartij in café De Zon in Amsterdam Oost door twee mannen op hem geschoten. Daarbij kwam P. er ongedeerd vanaf, maar raakten twee anderen (zwaar)gewond.(Foto: Politie)

UPDATE 3 maart:
De Surinaamse politie heeft vandaag een filmpje verspreid waarop te zien is hoe de Nederlander Marchano P. in een bar in Paramaribo van dichtbij wordt doodgeschoten. De politie hoopt door de verspreiding van de beveiligingsbeelden meer informatie over de daders te krijgen, aldus een woordvoerder.

https://www.youtube.com/watch?v=YacaoX02zZg

UPDATE 16 maart:
Volgens het Dagblad Suriname is de vrouw van de onlangs in Paramaribo geliquideerde crimineel Marchano P. ook in Paramaribo overleden. Zij was daar in verband met de begrafenis van P. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

36 REACTIES
 1. Waarschijnlijk had P zich niet gemeld bij het kabinet.Anders zou hij beschermd worden door Linscheer en zijn garde.Lieden als P zijn ten alle tijden welkom in Sur.en kunnen rekenen op bescherming indien ze blijk geven van hun aanwezigheid.


  Maak melding

 2. Het is aan de crimineel en drugssmokkelaar Bouterse te wijten dat drugscriminelen een veilig heenkomen in Suriname zoeken en denken dat ze veilig zijn voor hun concurrenten. Marchana Pocornie, de drugscrimineel uit Amsterdam is op een gewelddadige wijze geliquideerd door andere drugscrimineel. Je dacht zeker veilig te zijn in paramaribo no ?


  Maak melding

 3. Zo zie je maar. Eenmaal met poeder bevangen is er geen ontkomen aan tenzij je al je vijanden om zeep helpt.

  @ Jacobus
  Maar dan had hij ook in Suriname moeten leven maar dan voor zijn hele leven net als DDB en Bravo die zich niet meer in het buitenland kunnen vertonen.

  De naam Pocornie (Poco) is een bekende naam in de samenleving in Suriname en zeker in Coronie.


  Maak melding

 4. @Pokai Tongo zegt: “net als DDB en Bravo die zich niet meer in het buitenland kunnen vertonen.”

  Dat klopt; tegenwoordig zegt men meer dat de heren uitlandig zijn, maar dat de heren uitstedig zijn.
  Veelal houden zij zich nu op in wereld-metropolen zoals Baboenhol, Kwamalasemutu, Pikien slee, e.d. alwaar met wereldleiders strategische plannen worden bedacht voor de verdere ontwikkeling van hun geliefd Suriname.


  Maak melding

 5. De Surinaamse drugsmaffia heeft politieke macht verworven en zit nu in het bestuur van het land en doet zich voor als ontwikkelings-deskundige. Voert een populistisch verspillend bestuur.


  Maak melding

 6. Uit bepaalde postings uit het verleden kon ik opmaken dat bepaalde forumleden andere forumleden bij naam en toenaam konden noemen op dit forum. Dus is er een manier om de naam te traceren.

  Daarom geen commentaar van mij!! De armen van de maffia reiken ver, zo meteen worden mijn gegevens bekend gemaakt aan de mafia en komen ze me neerknallen omdat ik iets verkeerds hebt geschreven 🙂


  Maak melding

 7. Wat nou Amsterdamse crimineel….doodgewoon een zwarte Surinamer. Niks meer of minder. Zuid- Amerika is eenmaal het broeinest van criminelen…van politie-agent tot president.


  Maak melding

 8. Hallo,
  Als je in de onderwereld zit kan jij je beter laten opsluiten, anders ben je niet veilig.
  Ze weten jou altijd te vinden overal ter wereld,dat is een feit.
  En tegenwoordig als ze jou niet meteen kunnen vinden, dan gaan jou kinderen of vrouw eraan.
  Als je een familie hebt die in de onderwereld zit,kan je beter afstand nemen van die persoon.

  Snel geld verdienen is mooi maar er zit altijd iets achter.


  Maak melding

 9. Flyer: “wat nou Amsterdamse crimineel…..doodgewoon een zwarte Surinamer. Niks meer of minder”.

  Flyer, waarom hoor ik nooit ‘wat nou Nederlands elftal?’ Dat bestond/bestaat ook voor een groot deel uit zwarte Surinamers, die niet zonder meer voor Suriname mogen/kunnen uitkomen.
  Deze Pocorni woonde en ‘werkte’ in Amsterdam en had een Nederlands paspoort, hij was daardoor een Amsterdamse/Nederlandse crimineel, die (misschien) op werkbezoek of familiebezoek was in Paramaribo en toen werd doodgeschoten als Nederlander van Surinaamse afkomst, niets meer of minder.


  Maak melding

 10. @ Loes Bereh
  @Pokai Tongo zegt: “net als DDB en Bravo die zich niet meer in het buitenland kunnen vertonen.”

  Dat klopt; tegenwoordig zegt men meer dat de heren uitlandig zijn, maar dat de heren uitstedig zijn.
  Veelal houden zij zich nu op in wereld-metropolen zoals Baboenhol, Kwamalasemutu, Pikien slee, e.d. alwaar met wereldleiders strategische plannen worden bedacht voor de verdere ontwikkeling van hun geliefd Suriname.

  Loes Bereh
  Je bedoeld zeker:
  Veelal houden zij zich nu op in wereld-metropolen zoals Baboenhol, Kwamalasemutu, Pikien slee, e.d. alwaar met Bush leaders strategische plannen worden bedacht voor de verdere negatieve ontwikkeling van hun geliefd Suriname o.a. kwikgebruik, ontbossing etc.


  Maak melding

 11. De 37-jarige P. was in oktober waarschijnlijk al doelwit toen schutters het vuur openden in café De Zon in Amsterdam. Twee mensen raakten toen gewond tijdens die wilde schietpartij. P. wordt gezien als een van de vermoedelijke moordenaars van
  =Zodra je in de criminele wereld beland weet je precies wat je te wachten staat. Heb helemaal geen medelijden!!!!

  Najeb Bouhbouh. Hij werd in 2012 doodgeschoten voor het Crowne Plaza Hotel in Antwerpen. Die moord was een startpunt in de nog altijd voortdurende onderwereldoorlog in Amsterdam, die definitief in de hoofdstad ontbrandde met de grote schietpartij in de Staatsliedenbuurt.

  Bouhbouh was een goede vriend van de crimineel Gwenette Martha, die in mei zelf werd geliquideerd in Amstelveen. Een verdwenen partij drugs in Antwerpen was in 2012 de ’trigger’ voor de ruzie tussen groepen criminelen.


  Maak melding

 12. @AHE

  Uit bepaalde postings uit het verleden kon ik opmaken dat bepaalde forumleden andere forumleden bij naam en toenaam konden noemen op dit forum. Dus is er een manier om de naam te traceren.

  Ja er is een manier.

  Jan Willem = Esmerald


  Maak melding

 13. Reeds in 2002 heb ik de kwestie van drugshandel in de Caribbean ter sprake gebracht. De adviseur van Curacao, dhr. Saleh, was het roerend met mij eens dat de concentratie van deze zware criminaliteit Suriname zou worden. Niet alleen vanwege de pull factoren maar zeer zeker ook door de aanwezigheid van de Bouterse clan. Toen was mijn voorspelling dat de straten van Paramaribo het beeld van Chicago jaren ’30 zou vertonen, gangsteroorlogen, drugsmoorden, liquidaties, corruptie en een drugsoorlog tussen Columbianen en Surinamers enerzijds en Turken en anderzijds. Voilà, het gaat veel erger worden. De oorzaak ? Een uitermate zwakke regering die alleen zijn zakken vult en het volk voor de gek houdt.


  Maak melding

 14. Nogmaals oook su is ondekt door criminelen. Bij mijn laatste bezoek vorig jaar merkte ik op dat er zoveel turken en marokkanen aan boord zaten. Voor mijn gevoel stoned en gestrest.woddt er nog gecontroleerd?


  Maak melding

 15. Als je naar de video kijkt zie je dat dit goed is georganiseerd en dat er 2 daders zijn en nog twee als reserve.
  Bijvoorbeeld als het slachtoffer naar buiten zou rennen.
  Je ziet ze van links ( buiten) wegrennen.

  Wat gaat President Bouta doen.
  Gaat hij het accepteren dat de Mokro drugsoorlog zich uitbreid in Suri?

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 16. ABU DADA zou de gelegenheid ontruimd hebben als hij daar wilde vertoeven. P had niet zoveel macht.
  Maar zelfs de meest elementaire veiligheid maatregel heeft hij niet genomen.NL met de rug tegen de muur zitten zodat niemand je van achteren kan benaderen en de ingang in de gaten houden.


  Maak melding

 17. Deze 2 daders kunnen geen kant op, niet naar frans-guyana / frankrijk. ook niet naar Guyana / Engeland en niet naar Brasil / Portugal. Het jachtseizoen tot in de bossen van het binnenland lijkt geopend op deze 2 opvallend getinte daders. suri – police kent geen genade, aftellen begonnen…opgeruimd netjes.


  Maak melding

 18. @Kolibri, helemaal met u eens maar de tendens was reeds in 2002 al door mij opgemerkt. Surinamers houden van slapen en daarom onderneemt het geen actie tegen de drugscriminelen uit Europa en Noord Afrika.


  Maak melding

 19. Wedden dat de daders amnestie krijgen !!!!
  Zo ken ik er nog een tegenstanders op de vlucht doodgeschoten !!!

  Drugsmaffia en criminaliteit zijn magneetpolen die mekaar aantrekken in een crimineel aantrekkelijk land.

  Klote zooi is van het land geworden.


  Maak melding

 20. @UTI

  How stupid can you be.
  Dit zijn nou net de berichten die ik oversla, idioot!

  Maar………….verhip, Jan Willem heeft helemaal gelijk!

  Not my cup of tea this bullocks.

  Trouwens AHE, weet wie ik ben, dus je kletst.


  Maak melding

 21. Dit heeft niets met een bendeoorlog te maken. De moorden op Nederlandse criminelen lijkt meer het werk van Nederlandse doodseskaders.


  Maak melding

 22. toch lijkt het mij niet prettig dat iedereen kan zien hoe je overlijdt. dat is een prive moment, net als geboren worden.

  beste criminelen, willen jullie hier aub aan denken, of jullie familie, want die gaan nu afschermen, maar het is te laat.

  laat jullie dochters en zonen, wanneer ze niet voor de gehele wereld willen sterven, andere leuke dingen gaan doen. please. zelfs die foto met het bebloede hoofd is te bekijken!


  Maak melding

 23. @Dre, u heeft deels gelijk maar een regering die daadkrachtig tegen criminelen, en dan met name de drugsbaronnen die een veilig heenkomen in Suriname hebben gezocht en gevonden, optreedt, weet veel ellende te voorkomen. Ik zit nu op bijna 17.000 km verder van Suriname en binnenkort worden 8 drugscriminelen, waaronder twee Australiërs, voor het vuurpeloton gebracht. De Australische overheid heeft al zijn ongenoegen geuit over het voornemen om de drugscriminelen ter dood te brengen. Daar trekt het niets van aan. Dat noem ik nou eens een daadkrachtig optreden!


  Maak melding

 24. @flyer jij bent duidelijk een van die ‘ras’opprtunisten Als ze het goed doen zijn het Nederlanders, als ze fout zijn zijn het Surinamers en marokkanen. Walgelijk gewoon. OostIndisch racisme!


  Maak melding

 25. Het commentaar wat hier wordt geuit is echt beneden alle peil. Ik kan mij niet bedenken dat er mannen bestaan die op deze manier zich uiten over andere mannen. Hoe fout en verwerpelijk het gedrag dan ook mag zijn van de besproken persoon.
  Ik vraag mij zeer ernstig af hoe het leven van dit soort mannen (vrouwen laat ik even buiten bschouwing) eruitziet. Wat bezield dit type man om zo afgunstig over andere mannen te praten? Kan iemand mij dit uitleggen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES