Gespreksavond in Rotterdam met Minister Jim Hok uit Suriname

8

Op vrijdag 27 februari 2015 presenteren Wi Masanga en Stichting Collectief Overzee Suriname een informatie-/gespreksavond over Natuurlijke Hulpbronnen. Op deze avond krijgt Wi Masanga ook een bezoek van minister Jim Hok van het Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen in Suriname.

De bijeenkomst vindt van 19:00u – 22:00u plaats aan de Rauwenhoffstraat 39 te Rotterdam. Op deze avond krijgt u de gelegenheid om zelf vragen te stellen aan dhr. Jim Hok.

Aanmelden voor deze bijeenkomst via www.stgcos.nl en mobiel op 06 – 254 513 46.

8 REACTIES

 1. Ik heb de indruk dat Wi Masanga zich aan het ontwikkelen is als een bolwerk voor de NDP. Het gaat hier om een gesubsidieerde instellingen. Deze mogen over het algemeen geen partijpolitieke activiteiten onderdak bieden. Er moeten in de raad hierover vragen worden gesteld.
  Zie hier weer het begin van de ondergang van de laatste gesubsidieerde instelling voor Surinamers in Rotterdam. Wellicht krijgen zij ook een financiële bijdrage uit Suriname. En één keer raden uit welke bron die komt.


  Maak melding

 2. In Wi Masanga zijn alleen zwarten welkom en andere bevolkingsgroepen zijn uitgesloten. Bah, wat zijn er toch veel racisten onder de zwarte bevolking van Suriname en Hopi komt zijn zakken vullen. Wi Masanga deed in de jaren 80 als een ontmoetingsplaats voor Surinaamse terroristen die de moorden van Bouterse goedkeurden en pro Bouterse aanhangers. Ik weet het nog mij goed te herinneren omdat aan de overkant de lagere school gehuisvest was. Je zag de Surinaamse terroristen. Overdags deden ze al niets behalve marhuanana roken en jonge vrouwen lastig vallen met hun sis geluid. Andere bevolkingsgroepen hebben zich toen van de Wi Masanga afgescheiden omdat de sfeer te grimmig werd. De Chinezen vonden een plek aan de Graaf Florisstraat en konden daar, zonder politieke bemoeienis, samenkomen. De Nederlandse overheid moet deze kliek nauwlettend in de gaten houden.


  Maak melding

 3. -Jim Hok, ik hoop niet dat je in Nederland op de bedel tour gaat. Jou baas heeft dit geroepen:::::::::Wat hem ook goed stemt, is dat Suriname de afgelopen tijd van een low-income country gegroeid is naar een middle-income country. Met de juiste inzet en werk moet Suriname op een gegeven moment groeien naar een high-income country.

  -Was het niet Lackin die zo boos was toen hij merkte dat Suriname naar de middle-income ging, dit omdat Suriname de subsidies mis zou lopen. Hij zou er alles aan doen dit terug te draaien. Helaas is het hem niet gelukt dus maar weer bedelen in het buitenland.

  @Pieter, je hebt groot gelijk en als men die instelling gaat sluiten zullen zij anders gaan piepen.


  Maak melding

 4. Een informatie- en gespreksavond over Natuurlijke Hulpbronnen. What about the Supernatuurlijke Hulpbronnen? Zolas ontwikkelen van het brein, het geweten en de ethiek?


  Maak melding

 5. Ik weet niet waar ik zou moeten beginnen met mijn vragen en het is tegelijkertijd de vraag of hij zou kunnen antwoorden en hoe want ik heb van mijn leven nooit zo een krabdagoe meegemaakt.


  Maak melding

 6. Lezing over de duizenden hectaren goudconcessies voor
  Hok’s schoonzoon in de “aereas of interest” !

  Un denki dat den Sranaman law !!

  PS : Zit het al goed met de DIVERSIFICATIE van de
  economie van Sranang ? Zou toch minder afhankelijk
  worden van de delfstoffen ?
  Nog geen industrie te bekennen, behalve cassave-fabriek
  en goudstavenfabriek ! Pe ding banen/wrokopresi e tang ??


  Maak melding

 7. Aha mi Boy. Weer een lid van de Paarse Bende hier om de Suri Ned om te praten. Hokki weet toch ook,dat die Bigi Baas Bouta en die boef Lonni met illegale praktijken bezig zijn in het binnenland van ons geliefd Suri. Weet een arme bewoner van Suri,dat deze boeven met illegale Goud-en Hout Industrie bezig zijn. Dat zijn dan de Top Graaiers,die het land leeg plunderen. “” Che Poti “”.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.