Huldiging van jubilarissen en pensionarissen Sociale Zaken

2

Minister Alice Amafo(l) van Sociale Zaken en Volkshuisvesting in Suriname heeft dinsdag meer dan 450 jubilarissen en gepensioneerden over de jaren 2012 en 2013 in de bloemetjes gezet. Amafo zegt dat de huldiging van jubilarissen en pensionarissen in het vervolg op reguliere basis zal plaatsvinden, waardoor mensen die voor langere tijd hun krachten hebben gegeven aan het ministerie niet zolang hoeven te wachten op dit feest. Daarnaast is het logistiek ook veel eenvoudiger als de groep gesplitst is.

2 REACTIES

  1. In de jaren 2012 en 2013 had ze geen tijd voor deze mensen maar nu er verkiezingen aankomen heeft ze vlug een doos met speldjes uit China laten aanrukken. Was een cadeau bij een gouden ketting die ze daar kocht.


    Maak melding

  2. Ik zoek een oud medewerker die heeft gewerkt bij ministerie van sociale zaken
    Hij heet Rudy Mathoura en zal nu ongeveer 68 of 69 ofzo zijn misschien iets ouder?
    Kent u hem?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.