Bouterse: “Ze weten niet met wie ze te doen hebben”

55

PARAMARIBO, 25 feb – “Ze weten niet met wie ze te doen hebben.” Dit zegt Desi Bouterse naar aanleiding van de recente opiniepeilingen en de reacties. De resultaten van de peilingen maken weinig indruk op de leider van de NDP. Hoe het ook zij, er is werk aan de winkel.

Deze conclusie was al lang getrokken. “De opiniepeilingen, daar maak ik me niet druk om. Je moet weten met wie je de strijd aangaat. Vanaf het moment van de bundeling van V7, had ik al een internationaal bureau aan het werk gezet. Ik kan je precies zeggen wat jongeren willen van de oostelijke polders”, zei Bouterse tijdens de herdenking van vijf en twintig februari 1980. “Ze (V7, red.) zijn op achterstand, maar we moeten nog harder werken.”

Volgens Bouterse staat Suriname aan de vooravond van ‘groot succes’. “Samen de criminaliteit beheersbaar maken. Over vijf jaar wil ik dat alle Surinamers tussen Marowijne en Corantijn, tussen de Atlantische Oceaan en Toemoek Hoemak beschikken over goed drinkwater, politiefaciliteiten, internet en onderwijs. Het is een gigantische opdracht. We willen voor de toekomst een complete wireless government, voor onder meer geboorte-uittreksels.”

55 REACTIES

 1. Ze hebben te doen met een gewetenloze dictator, couppleger, drugsdealer en moordenaar.

  Dat is het verschil.

  Het opreden van Bouterse gisteren was een definitieve ontmaskering van een paarse clown die wordt omgeven door ja-knikkers en rovers doe het land voor de derde keer onder leiding van sergeant Bouterse de financiële afgrond in jaagt.


  Maak melding

 2. Henk Molenaar. Denk aan je bloeddruk. Al die benamingen die jullie geven aan Bouterse maakt echt geen indruk op mensen. Vergelijk de massameeting van de NDP, ja alleen NDP (30.000) en die van V7-6 (8.000) volgens een Nederlandse journalist. A no mie takki. Jullie probleem is (niet de mijne) dat jullie weigeren de realiteit onder ogen te zien. Ik amuseer mij wel met jullie negativos.


  Maak melding

 3. Desi, ferberde seki no abi dresi!

  Een complete wireless government voor geboorte-uittreksels?

  Wanneer je dat na vijf jaar eindelijk voor elkaar hebt gekregen, samen met de uitbetaling van de leraren van de naschoolse opvang, moet dat wereldkundig gemaakt worden op BBC, CNN en Al Jazeera, zo iets mega-geweldig heeft de mensheid nog nooit eerder meegemaakt.


  Maak melding

 4. Bouterse is een leider met visie en heeft alles in zich om leiding te geven aan Suriname. Zo iemand hebben we in onze geschiedenis niet eerder gehad en zo iemand is er misschien eens in de honderd jaar. Dat de NDP de strijd zal winnen om van Suriname een echt functionerende nationale staat te maken, is zo goed als zeker. En de marionetten van het buitenland? Ach, geef die mensen een botje, dan zijn ze ook zoet.


  Maak melding

 5. 25 febr. 2015

  Beste @Henk Molenaar,

  Als de inhoud van jouw posting (woensdag, 25 febr. 2015:14.43) klopt, moet dan direct bijgenomen worden dat de Nederlandse regering mede hiervoor verantwoordelijk is.

  Srika verwijst je naar youtube/ laakpoort. Daar vind je de feitelijke historie, zoals verteld door die er bij waren en verantwoordelijk zijn geweest voor de coup en de naweeën daarvan.

  En waarom geeft Nederland het geheime dossier over de voorbereiding en de actie van de coup van 1980 in Suriname niet vrij???

  @Henk Molenaar,
  Ga eerst op zoek naar de waarheid en stop eens eindelijk met het steeds uitkraaien van nonsens !!
  Srika


  Maak melding

 6. DE WERELD weet wie je bent !Je bent een CRIMINEEL , EN INTERNATIONAAL WANTED !!
  Je bent een couppleger,Moiwana slachter,DEC MOORDENAAR en een Amnestie lijder !!!
  Is er nog iets crimineels aan je waarover wij nog niet weten?!
  Hij zegt ik heb een international bureau aan het werk gezet….hahahaaaa…please naam bekend maken van deze international bureau !!!
  Hahahahaaaaaaa……wie werken in je international bureau…de ndpers uit Suriname!??
  Hahahaaaaaa….begin een international bureau op te zetten in naam van je zoonlief Dino anders ga jij het op 10 maart niet kunnen overleven !!!!


  Maak melding

 7. Die man moet zulke dingen aan zijn house nigga’s vertellen.Vanaf zijn opkomst,heeft hij stelselmatig alle vooruitgang van Sur.tegen gewerkt.En wat er was,vernietigd.Hoe weten ze niet met wie ze te doen hebben!?


  Maak melding

 8. Er bestaat al een “wireless-government”, Sranan
  veiligheidsdiensten en president Desi hebben en hadden
  “wireless-verbinding” met Onze Mega-misdadiger Dino,
  inclusief BLanco Wireless Diplomatieke paspoorten !

  PS – Obama nanga USA/justitie o potti verstang dji unu !

  Een bejaarde couppleger `afkomstig uit Zeeland’ ,
  hoofdverdachte massamoord op onze eigen
  Srananman, snelt richting LEGE Staatskas-Devaluatie !


  Maak melding

 9. Dit geef aan wat het niveau is van het intellect, denken is van mijn Suriname. Wellicht is er goed over nagedacht want het geld moet ergens vandaan komen. Ben geen boekhouder maar ik kan mij best wel voorstellen dat dit inflatie gevoelig is want het moment je meer de besteden heb worden de prijzen duurder. En dat moet een economie als Suriname met een populatie van 500.000.
  Het gaat goed met Suriname


  Maak melding

 10. @ Henkes,

  Wat heeft de nationale overheid nu te doen met geboorte-akten, naschoolse opvang, uitbetaling leraren en dergelijke? Ik neem aan dat deze overheidstaken gedecentraliseerd worden? Wordt dit niet op lokaal niveau (lees: gemeenteniveau c.q. provinciaal niveau c.q. districtsniveau) geregeld? Lijkt me erg ver gaan als de centrale overheid zich met allerlei zaken moet bemoeien die een lagere overheid ook kan uitvoeren. Hoe is het daar bij jullie in Suriname eigenlijk geregeld op bestuurlijk gebied?


  Maak melding

 11. Volgens Bouterse staat Suriname aan de vooravond van ‘groot succes’. “Samen de criminaliteit beheersbaar maken. Over vijf jaar wil ik dat alle Surinamers tussen Marowijne en Corantijn, tussen de Atlantische Oceaan en Toemoek Hoemak beschikken over goed drinkwater, politiefaciliteiten, internet en onderwijs. Het is een gigantische opdracht. We willen voor de toekomst een complete wireless government, voor onder meer geboorte-uittreksels.”

  Wat een verbeelding van eigen kunnen terwijl de historie een ander beeld schetst.
  Asi go lontoe ma tok ai ka 4kantie (schijn bedriegt) mensen.
  Criminaliteit? Als je zelf je bloed eigen zoon niet kunt stoppen met criminele activiteiten wie zou je dan kunnen stoppen??????

  Tussen Marowijne en Corantijn nauwelijks een behoorlijke infra structuur kunt opzetten en nog niets eens goed kunt onderhouden is er inderdaad sprake van “joe plak ka na wang planga en ka denki dat a de wan skiderij”

  Atlantische Oceaan en Toemoek Hoemak beschikken over goed drinkwater, politiefaciliteiten, internet en onderwijs.
  Je kan niet eens het milieu beschermen en nagenoeg geen goedwerkende internet op het ADEK bewerkstelligen dan hebben wij het nu ineens over een afstand van vele toenduizenden keer de afstand tussen de provider en ADEK.
  Dit dus zuiver “holle vaten klinken het hardst”

  Ik adviseer een ieder dit met duizenden kilo’s zout te nuttigen.


  Maak melding

 12. Beste meneer de president.
  De wireless goverment is er al als u dat nu wilt en begrijpt hoe het functioneert.
  U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de rekeningen betaald worden en de mobiele infrastructuur functioneert. Dan is een PDFje in no time in Palumeu of waar dan ook.

  Meneer de president u bent van uit het stenen tijdperk en begrijpt heel weinig van deze tijd.


  Maak melding

 13. @Henk Molenaar,
  Ga eerst op zoek naar de waarheid en stop eens eindelijk met het steeds uitkraaien van nonsens !!
  Srika

  Srika is niet gek… Srika is een vliegtuig…….

  Op zoek naar de waarheid???

  Grapjas. De rechtbank is er om de waarheid en het recht te bepalen.
  Daar hebben we Bouterse NOG NOOIT gezien.

  Case closed.


  Maak melding

 14. @Ray,

  Je vergat erbij te vermelden dat DDB de MOORDENAAR is van Politie-Inspecteur Herman Gooding!!!

  Ik weet wie DDB is, Hij is een LEUGENAAR/MOORDENAAR/COKETRANSPORTEUR.

  DDB is een MEGA-DJAFFER!!!


  Maak melding

 15. Ze weten niet met wie ze te doen hebben, want ik ben slim en heb een internationaal bureau aan het werk gezet. M.a.w. spreekt hier iemand die zich veel slimmer en gehaaider acht dan de tegenstanders.
  Jammer alleen dat z’n slimmigheidjes de vele problemen in het land niet kunnen oplossen en dat hij daarmee niet de arrestatie van z’n zoon kon voorzien. en zelfs geen weet had (natuurlijk wel) waar zoonlief zich allemaal mee bezig hield.


  Maak melding

 16. Ze weten inderdaad niet die paarse analfabeten, dat ze met een massamoordenaar en drugsdealer te maken hebben, die nog 5 jaar nodig heeft om buiten de gevangenis te blijven,


  Maak melding

 17. Suriname bezint, eer gij begint: Als deze GEK het nog voor 5 jaar voor het zeggen krijgt in Suriname gaat het land linea recta de AFGROND in.

  Deze MEGA-DJAFFER gaat de Economie kapot maken, de Monetaire Reserves vertonen een dalende trend. Dit is een teken aan de wand.

  En wat zegt DDB de KLOJO; Suriname heeft een verlies van 1 miljard Dollar aan inkomsten gedraaid. Wij gaan ZWARE TIJDEN TEGEMOET: Hij heeft voor even het licht gezien, Waaai Mie worong

  Ik waarschuw jullie voor de zoveelste keer, DDB gaat dit land te gronde richten.


  Maak melding

 18. “wireless-government”,

  Volgens DDB betekent dit dat het NATO-prikkeldraad verboden wordt zodat hij vrijelijk uit BOMA kan lopen en inbrekers vrijspel hebben.


  Maak melding

 19. Henk Molenaar

  Wanneer gaat de spoorlijn open?
  —— ——- ——

  Toen die twee bruggen werden aangekondigd had jij kennelijk ook een grote bek, die nog verder opensperde toen jij erover mocht lopen/rijden.
  Het is toch geen brood met brug geworden.


  Maak melding

 20. Volgens Bouterse staat Suriname aan de vooravond van ‘groot succes’. “Samen de criminaliteit beheersbaar maken. Over vijf jaar wil ik dat alle Surinamers tussen Marowijne en Corantijn, tussen de Atlantische Oceaan en Toemoek Hoemak beschikken over goed drinkwater, politiefaciliteiten, internet en onderwijs. Het is een gigantische opdracht. We willen voor de toekomst een complete wireless government, voor onder meer geboorte-uittreksels.”

  Het Tigri-gebied is niet ons terrein?


  Maak melding

 21. Ze beginnen al in verwarring te raken dat zag ik reeds aankomen.
  De molen kraait van alles en nog wat.
  Men zal nou inzien dat nonsens niet helpen.
  Surinamers in Suriname bepalen wat er in Suriname gebeurd en niemand anders.

  Bouta kraktie mie boi go so doro wie e opo joe na loptoe,joe na a bigie mang foe kondre.


  Maak melding

 22. aah…Ze weten niet met wie ze te doen hebben.
  Een intimiderende uitspraak die dubbelzinnig bedoeld is.

  Maar de clanleider hoeft zich geen zorgen te maken.
  We kennen hem, in 1982 heeft hij zijn gezicht laten zien.


  Maak melding

 23. Wederom beloftes van de megalomane president. Hoe zit het met die 18.000 nieuwe huizen., bruggen, wegen, flyovers, diepzeehavens, cruise terminals, hogere aov, te bouwen ziekenhuizen, betere ov, massa investeerders, versterking dijken, key positie zanderij in zuid amerika en nog veel meer op te noemen … Bouterse maakt niks waar. Allemaal luft


  Maak melding

 24. Henk Molenaar

  Wanneer gaat de spoorlijn open?
  >
  >
  Hou jij je bezig met Nederland, de wedergeboorte van Suriname is aanstaande, wij de Surinamers zullen herrijzen uit het AS. Met al ons gezegende grondstoffen zullen we rijker dan Nederland zijn, Nederland heeft alleen maar aardgas en wanneer ze het uit de grond halen storten d gebouwen in. Wanneer Suriname haar aardgas uit de grond gaat halen dan is het helemaal gebeurd dan hebben we meer inkomsten om werkgelegenheid te creëren. Suriname wordt de PHOENIX van Zuid-Amerika. 1)We gaan onze economie op orde brengen. 2) we worden een grote export land) 3 we gaan het zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk maken zodat de Surinaamse Nederlanders terug naar hun geliefde huis kunnen terugkeren 5)we gaan onze Surinaamse leger en marine opbouwen 6) we pakken alle gestolen land terug van die stelende Guyanezen en maken ze metten een kopje kleiner7) we zullen alle Nederlandse pedo’s in Suriname opsporen en eruit schoppen en we beginnen met waterkant henk MOF!


  Maak melding

 25. Sjang

  Ze beginnen al in verwarring te raken dat zag ik reeds aankomen.
  De molen kraait van alles en nog wat.
  Men zal nou inzien dat nonsens niet helpen.
  Surinamers in Suriname bepalen wat er in Suriname gebeurd en niemand anders.

  Bouta kraktie mie boi go so doro wie e opo joe na loptoe,joe na a bigie mang foe kondre.
  >
  >
  Sjang je hebt gelijk die Ray heeft een acute Diarree en passant komt zakdoekje te kort om zijn TRANEN te drogen. Dan heb je die nog die freedom die is en blijft gewoon weg DOM voor hem is het helemaal te laat om hem met kennen te bevrijden. We zullen ons op 25 mei definitief bevrijden van de etnische partij VHP, de ondergang van de VHP is begonnen en het is aan ons om de VHP in de PUT der Hel te duwen samen met hun LIJDERS!


  Maak melding

 26. W.Whome

  Daar gaan wij weer, 18000 kg. beleoften!!!
  Die ongeschoolde 16 jarigen lusten er pap van!
  >
  .
  Front hoeft slechts 1 belofte te doen aan het volk. We Zullen niet meer stelen van het volk en het land en zullen hard werken voor ons maandelijks loon en geen cadeautjes aan onszelf uitdelen!!


  Maak melding

 27. Ach, die Suri Hollanders worden in hun land uitgekotst en denken hier op deze site naar ons Suriname te kunnen trappen. Bouterse beheerst hun dromen en ze reageren nogal schizofreen. Wat een triest zooitje.


  Maak melding

 28. Wat een mooie beloftes allemaal weer!
  Wat is er terecht gekomen van de vorige beloftes?
  Totaal niets toch!

  Bouterse, de Zeeuwse boer, belooft zoveel dat hij zelf vergeet wat hij heeft belooft.
  Hij verkondigde toch ook af te stammen van de indianen?
  Wat blijkt, een simpele boer, niets meer, en niets minder!
  Alles wat hij roept of beloofd is boeren bedrog!


  Maak melding

 29. Wij weten wel met wie wij te doen hebben!

  – Een moordenaar.
  – Een drugsdealer.
  – Een leugenaar.
  – Een lavard, die niet voor zijn daden wil instaan!
  – Een fly-over naar een luchtkasteel bouwer.
  – Een 18000 woningen bouwer, vertel ons hoeveel
  wonigen zijn er daadwerkelijk gebouwd!

  De enige die niet weten met wie zij te doen hebben zijn
  die ndp 16 jarigen die tot de 2e klas van de BO zijn gekomen.


  Maak melding

 30. Oh…la…la….De Despoot is aan het woord beste mensen.Die krasse taal kan alleen een Dictator spreken. Dus Switi Sranang People un Opo unu aai. Niet als het Kalf verdronken is dan de Put dempen. Dan is het te laat Brada nangha Sisa.A Batjaw no go Hepi moro mi Brada, want you consumeer a batjaw Kaba!


  Maak melding

 31. @Frontliner

  Front hoeft slechts 1 belofte te doen aan het volk. We Zullen niet meer stelen van het volk en het land en zullen hard werken voor ons maandelijks loon en geen cadeautjes aan onszelf uitdelen!!

  Betekend dit dat degenen die miljoenen van het volk en de belasting dienst hebben gestolen in de gevangenis belanden?

  Anders vind ik jou net zo een grote crimineel.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 32. Frontliner
  Henk Molenaar

  Wanneer gaat de spoorlijn open?
  >
  >
  Hou jij je bezig met Nederland, de wedergeboorte van Suriname is aanstaande, wij de Surinamers zullen herrijzen uit het AS. Met al ons gezegende grondstoffen zullen we rijker dan Nederland zijn.

  En Sinterklaas en de Kerstman bestaan ook…..

  Neem nog een snuifje en een Parbo

  Om jou Surinaamse paradijs te bereiken ( wat zeker mogelijk is) heb je nodig

  1) Een president van onbesproken gedrag
  2) Kundige ambtenaren/politici die niet corrupt zijn
  3) Een goed opgeleide en gemotiveerde bevolking
  4) Buitenlandse investeerders.
  5) Een goed werkende economie met gezonde staatsfinanciën.

  Kun je mij aangeven welke van de 5 punten op Suriname van toepassingen zijn zodat het land uit de as kan herrijzen en rijker dan Nederland kan worden?

  .


  Maak melding

 33. ze weten niet met wie ze te doen hebben !!!!!

  Dino zijn zoon dacht er ook zo over maar blijkt dat het de Amerikanen menens is. En straks krijgt papa ook dezelfde behandeling


  Maak melding

 34. Allen,

  Als het klopt dat de peilingen uitgevoerd door een Ned. bedrijf aangeeft dat Bouterse de meeste stemmen zal krijgen, moeten wij toch als democraten gewoon accepteren, of gaan wij nu vertellen dat alle mensen in Suriname “Dom” zijn ?

  Succes.


  Maak melding

 35. Ja, DB is de GROOTSTE Leugenaar van voor en na de
  slavernij in Sranang :

  “Wij hebben deze gevangenen op de vlucht doodgeschoten” !

  Ja, deze Onschuldige en Ongewapende Surinaamse burgers,
  door DB en handlangers gemarteld, verminkt en doorzeefd !

  PS : 10 maart 2015 a stre e go moro fara na ini USA-Court !


  Maak melding

 36. Bouterse: “Ze weten niet met wie ze te doen hebben”

  Ze weten het allemaal, op het internet, wereldwijd is het bekend, met een onberechte mensenrechtender en moordenaar.

  Bouterse: “Ze weten niet met wie ze te doen hebben” …geldt voor al die paars benevelde barbaarse oliedomme stommelingen die onberechte misdadigers verdienen als hun misleader en lijder.

  Laten ze maar weer stemmen, ze willen niet luisteren, geef ze maar de lijder die ze verdienen die hen barbaars zal doen lijden.


  Maak melding

 37. Wij gaan nog voor 5. Gefeliciteerd President. Laat de anderen die nog in de oudheid denken en geloven.
  U denkt vooruit en heeft ontwikkelingsvisie,vandaar dat je ook tegenstanders van de oudheids denkers heeft.


  Maak melding

 38. waterkant mensen jullie blijven maar op een ding maar .ik zie geen ene positief woord. hebben jullie gezien of hij het gedaan heeft alleen maar van horen zeggen .in plaats jullie focussen naar de ontwikkeling. wat heeft dino te maken met de verkiezingen. is geen discriminatie maar straks komt er een nieuwe lalla rookh en dan gaan jullie piepen. dong kau


  Maak melding

 39. Bouterse: “Ze weten niet met wie ze te doen hebben”

  Iedereen weet met wie ze te doen hebben, de grootste leugenaar, moordenaar en coca boer van Suriname.

  Bouterse zal alles doen om weer aan de macht te komen, let daar op beste mensen.
  Zijn hele leven bestaat uit liegen, bedriegen en moorden.

  Laat hem niet twee tellen met je dochter alleen, hij zal haar nemen en verminken zoals hij bij zovele heeft gedaan.
  Bouterse moet maar 1 ding, en dat is levenslang de bajes in!


  Maak melding

 40. begin je eigen omgeving op te hogen tegen het opkomende water van het noorden..

  bauta denk zelf aan je eigen toekomst,die staat te wachten in scheveningen en/of amerika al waar je de rest van je leven zult vertoeven..

  het is jou van harte gegund..


  Maak melding

 41. hoever is het met de haai way achter zanderij van 12 km.

  de ziekenhuis die door bauta zelf was mee genomen in s l m vliegtuig.

  waar blijven

  de flay overs,

  de 8 baans wegen in pad van wanica,,

  de diep zee haven voor de kust,

  de treinen die op uiterlijk 25 mei a.s. 2015 gaan rijden

  de flat gebouwen met 250 4 kamer woningen,,

  de 18000 sociale woningen,

  de pensioenen van 1000 srd van 60 plussers,.

  waar blijven de banen van jongeren,terwijl het lantie appaat krioelt van bejaarden oud gedienden,militairen van de groep van zestien en de vrienden en kameraden..

  hoe zit het met de poort van europa in parijs..

  er al daar 7 miljoen euro verdeelt onder de foe toe boys van het eerste uur van de coup 1980.

  er is nog een hele was lijst voor de verkiezingen volgt er nog meer…


  Maak melding

 42. En de laatste couppleger Roy Tolud verdween in 1999 van de aardbodem. Hij zou betrokken zijn bij cocaïnehandel, ripdeals en moord op vrienden van ‘de baas’. En als je aan vrienden van de baas komt, betaalt hij graag terug. Het kleingeld mag je houden. Geruchten doen de ronde dat Roy Tolud ergens in de rijke bossen van Suriname levend begraven is in zijn duurste en mooiste auto.
  Stuart Rahan

  Ik heb het vermoeden dat er een pastor deze weg ook opgaat.ABU DADA kent geen familie,vrienden of heiligdommen.


  Maak melding

 43. DE MANIER HOE HIJ ZEGT; 17 JULI 1997, onderweg met dc 9 naar brasilia. aanboord bouterse, graanoogst en parlementslid mager man met bril… later blijkt deze parlements lid verdronken te zijn in het zwembad van het hotel; u raadt het al! ze weten niet met wie ze te maken hebben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 44. @Makka

  Test jouw kennis van deze meneer.
  A. Moordenaar?
  B. Drugveroordeelde?
  C. Leugenaar?
  D. A, B & C
  ======================
  Volgens mij kon je het alfabet vol malen en afsluiten met:
  Z. A tot en met Y?

  Er is weinig fantasie nodig voor het juiste antwoord.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.