Zes leiders bezegelen samenwerkingsband V7

16

PARAMARIBO, 24 feb – De zes leiders van V7 hebben het onderlinge samenwerkingsverband tussen hun politieke partij bezegeld. Gezamenlijk zal worden deelgenomen aan de algemene verkiezingen op vijf en twintig mei op de niveaus van parlement en regionale raden.

In de samenwerkingsovereenkomst wordt onder meer bevestigd dat de onderhandelingen over posities op kandidatenlijsten zijn afgerond.
“Nadere of nieuwe onderhandelingen met betrekking tot het aantal toebedeelde kandidaat-plaatsen en positionering op de respectievelijke kandidatenlijsten per politieke organisatie, op DNA, DR en RR niveau, zoals door de partijen zijn overeengekomen zijn uitgesloten.” Afwijken kan wel.

Maar dit kan alleen als het belang van de combinatie het vereist. Er is ook een voorbehoud voor de samenwerking tussen de zes nieuwe partners. “In geval één of meerdere van eerder vermelde politieke organisaties niet in combinatieverband geregistreerd kan/kunnen worden bij het Centraal Hoofdstembureau, wordt deze overeenkomst onmiddellijk ontbonden met die politieke organisatie(s).”


16 REACTIES

 1. GEFELICITEERD V7 !!
  En nu de corrupte en criminele NDP regerig en ndpers uitroeien met tak en wortel !!!

  Morgen ,ja morgen gaan we opiniepeilingen van IDOS,NIKOS EN RAPAR deel 2 zien.
  Want na zo een SCHOK moet er toch iets zijn om de Paniekerige ndpers te Kalmeren ?!!!


  Maak melding

 2. Gefeliciteerd V7

  En mensen die zweven, kies voor V7

  Tune/ToontjeLager gaf wel 1 goed ding aan en dat is dat het bij V7 overzichtelijk is, dat is het bij de andere partijen idd absoluut niet, heel goed opgemerkt ToontjeLager


  Maak melding

 3. Namens het overgrote deel van de totale kiezers van Suriname die voor de overwinning van V7 gaan stemmen, feliciteer ik de 6 politieke partijen en hun leiders en al deze democratische kiezers.

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Leve V 7
  Leve de democratische rechtsstaat
  Leve de V 7 kiezers

  God Zij Met Ons Surinamers


  Maak melding

 4. 10 maart 2015 zal een nationale feestdag zijn want DDB zal worden gedagvaard door justitie in New York.
  We zullen feest vieren want de vloek DDB voor Suriname zal voorbij zijn.


  Maak melding

 5. Het is toch een verschil met de paarse partij.Noch in Sur.noch in het buitenland worden de leiders van V7 gezocht en of opgespoord.Verfrissend.
  Ook de jongste telg van de paarse partij wilde Noreen Cheung een pak rammel geven.Jammer dat Tjin Atsoi dat voorkomen heeft.Anders hadden wij een assemblee lid in levende lijve achter de tralies.Het bezichtigen waard.


  Maak melding

 6. Jürgen Habermas: ‘De politiek wil de bevolking erbuiten houden’

  De Duitse filosoof Jürgen Habermas waarschuwt voor zelfgenoegzaamheid. De politieke elite heeft zich opgesloten in een technocratisch systeem en luistert niet meer naar de kiezers. ‘We hebben behoefte aan een controversieel en polariserend debat.’

  Groet,Ram Ram, Goeda Hafies(Veel wijsheid!!!)


  Maak melding

 7. @Armand

  PFFFFffffffffff….
  De NDP staat voor bouta en bouta alleen !!
  NDP = Bouta
  Bouta= NDP

  V7 vertegenwoordigd de gehele multiculturele samenleving in Suriname!


  Maak melding

 8. De foto laat een aantal saaie nietsnutten zien die totaal geen uitstraling hebben. Je schaamt toch dood met deze lui aan de macht. De V7???? Wat een afgang.


  Maak melding

 9. V7 vertegenwoordigt alle groepen in de samenleving.

  De NDP doet alsof het een afspiegeling is van de maatschappij maar dat is fake. De NDP toppers bestaan uit een bevolkingsgroep de andere groepen fungeren als een marionet voor de partij. Toen de megacombinatie de verkiezing won geen enkel ministerpost was toe bedeeld aan een hindustaan.
  Waar was de afspiegeling van de NDP?

  Pas toen incompetente ministers werden gereshuffeld waaronder de grootste boef ,toen heeft de NDP Hindustaanse ministers aangesteld zoals Parmessar, Algoe en Adhin. Overigens hebben deze ministers heel goed werk verricht voor de paarse partij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.