Dammers uit finale Damkampioenschap Suriname

5

Landskampioen en sneldamkampioen 2014 van Suriname, Gerson Bendt(foto), is samen met de collega topdammers Guno Burleson, Johannes Alfaisie, Ramon Norden, Jimmy Tay, Krishnapersad Ori, Waldi Anches en Rodney Lion uit de 2015 finale van het Nationale Damkampioenschap van Suriname gestapt. Bendt, Burleson en Alfaisie zijn boos omdat ze in 2014 al bijna in de startblokken van het 18de Pan Amerikaans Damkampioenschap hadden gestaan. Dat toernooi is echter uitgesteld tot april dit jaar. Nu heeft de Surinaamse dambond besloten zij niet vanzelfsprekend meedoen, maar dat deelname alleen kan door kwalificatie via het nu aan de gang zijnde Surinaams Damkampioenschap 2015. Na het vertrek van deze spelers zijn er nog maar zes spelers overgebleven.


5 REACTIES

 1. Van Burleson weet ik dat hij een uitgesproken NDPer is.Hij stotterde in de tijd van de revo mik,mik,mik deng kkkkong enz.Toen heeft de leiding van de volksmilitie hem verboden om mee te zingen.


  Maak melding

 2. Sommige volksstammen hebben zich in besturen van vrijwel alle sportbonden genesteld en maken er, hoe kan het ook anders, een grandioos potje van. Er is sprake van enorme verstrengeling van belangen. Hun tentakels reiken tot ver in aanverwante lidbonden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat niet weinig wedstrijden niet op het speelveld worden beslecht edoch bij het kantongerecht, alwaar zij ook hun klavervieren hebben.


  Maak melding

 3. Jacobus,
  Wat zeur je?
  Van die sport hebben jullie defakto geen ene hol verstand en ook niet de fysieke konditie om zelfs een halve wedstrijd uit te spelen. Ziek zwak en misselijk makend!!!!! Die Neus is ook zo een onvoorstelbare shchijtlaaaaaaars!!!

  Van Burleson weet ik dat hij een uitgesproken NDPer is.Hij stotterde in de tijd van de revo mik,mik,mik deng kkkkong enz.Toen heeft de leiding van de volksmilitie hem verboden om mee te zingen.


  Maak melding

 4. Hoi allen gefeliciteerd 25 februari/Suriname gereorganiseerd,
  Hoezo de Surinaamse DAM BOND reorganiseren Revolutionair?
  Dat is de oorzaak dat Suriname niet op de WereldDamkaart staat.
  Verder Prettig feesten maak een begin vernieuwen met onafhankelijke personen.Groet sx Dambond lid Hoost.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.