Nationale Partij Suriname ‘enthousiast’ over posities kandidaten

12

PARAMARIBO, 23 feb – De Nationale Partij Suriname, NPS, is dik tevreden over de plaatsen op de kandidatenlijsten van verkiezingsblok V7. Dit zegt NPS-voorzitter Gregory Rusland. De onderhandelingen met de andere partijleiders zijn goed verlopen.

De NPS-leiding deed er verslag van tijdens een partijcongres. “Onze leden hebben tijdens het congres enthousiast gereageerd op de indeling”, zegt Rusland tegenover de Ware Tijd. De partij mag in elk district tenminste één kandidaat voordragen voor het parlement. Op zo een voorrecht kan lang niet elke politieke partij binnen V7 bogen. In Paramaribo zijn zes plaatsen gereserveerd voor de NPS. De lijsttrekker mag ook door deze partij worden aangewezen.

De plaatsen in de district- en ressortraden geven ook geen reden tot grote bezwaren. Het partijcongres heeft de resultaten van de onderhandelingen goedgekeurd. Als hier en daar wat wordt gemord, moet maar naar het groter plaatje worden gekeken. “Ik blijf benadrukken dat niemand tevreden zal zijn, omdat niemand gehad heeft wat hij zou willen hebben. We hebben een groter doel voor ogen met deze samenwerking”, aldus Rusland.


12 REACTIES

 1. Tai Hori Brada Sisa!
  Tai Hori, Libie moest foe Dé1

  Leve Frambo, !
  Leve NPS!
  Leve de overwinning op 25 mei/26 mei 2015

  Leve de (jonge) kiezers!
  Hoera, Hoera, Hoera1

  Time4Chan(ge)!
  Chan4Pres!
  Leve de democratische rechtsstaat!

  God Zij Met Ons Suriname/rs!


  Maak melding

 2. Ray

  Ben je de weg niet een beetje kwijt? De NPS bestaat na de verkiezingen niet meer en dat kan je van de NDP niet zeggen. De V7 op haar beurt is een zeventrapsraket zonder kerosine.


  Maak melding

 3. V7 gaat de verkiezingen grandioos verliezen en dan zullen we zien wat binnen de VHP en de NPS gaat gebeuren. PL zal direct na de verkiezingen zijn heil zoeken bij de NDP.


  Maak melding

 4. Beste N.D.Pers niet zo snel juichen, de heer pengel zij eens : wees gerust alles komt terecht. Momenteel doet een ieder voorkomen dat alles goed gaat , wacht maar tot dinootje van koning Dibrie berecht wordt dan zullen jullie de klokken horen luiden van paramaribo tot diep in het binnenland . Dus even geduld a.u.b.


  Maak melding

 5. @Sabidirie

  V7 gaat de verkiezingen grandioos verliezen en dan zullen we zien wat binnen de VHP en de NPS gaat gebeuren. PL zal direct na de verkiezingen zijn heil zoeken bij de NDP.

  ————————————————————————————–

  Je glazenbol vertoont mankementen. De V7 wordt straks de grootste partij van Suriname, mark my words !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.