woensdag, juni 12, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentDenise Jannah zet Suriname op de kaart in Rusland

Denise Jannah zet Suriname op de kaart in Rusland

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/ROTTERDAM, 23 feb – Zangeres Denise Jannah toert momenteel door enkele steden in Rusland. De toer, die op 10 februari begon, tot en met 26 februari loopt en 9 concerten telt, is nu al een groot succes te noemen. “Ik reis van stad tot stad en geniet van alles hier. De mensen zijn erg vriendelijk en super enthousiast”, vertelt ze. “Mensen komen uit het publiek op verschillende momenten tijdens het concert naar voren en brengen me bloemen, meest rozen, erg lief. Mooie boeketten. En na afloop wil bijna iedereen met je op de foto”, vult de zangeres aan.

“Wanaisa” heeft de mensen geraakt
Waar Denise Jannah erg onder de indruk van ben, is hoe het lied “Wanaisa” de mensen heeft geraakt. “Ik vertel ze sowieso altijd waar ik vandaan kom en zing ook in het Sranan. Maar nu heb ik dit lied ook een paar keer als extra toegift gezongen. A Capella (dus zonder begeleiding) en ook zonder microfoon. En dat deed elke keer wat. Het heeft mij geraakt om te ervaren hoe zo ver van Suriname vandaan de mensen ontroerd worden”.

In de stad Kemerovo waar ze op Valentijnsdag 14 februari optrad, kwam een vrouw na het horen van “Wanaisa” helemaal ontroerd naar de zangeres toe . “Terwijl ze me een brasa gaf begon, ze te huilen en sprak ze tot me, veel… ik kon haar natuurlijk niet verstaan maar verstond haar hart. Ik hield haar ook vast en luisterde naar haar. Haar ziel was geraakt, dat was duidelijk”.
Een andere vrouw greep na haar concert in de stad Abakan Denise’s handen en zei: “we gaan door moeilijke tijden op dit moment, maar jij hebt dat vanavond een beetje van ons weggenomen…”

Het is niet de eerste keer dat Jannah Rusland bezoekt voor optredens. De eerste keer was in februari 2011 toen ze 3 concerten gaf in de “Composers Club in Moskou. Vanwege het groot succes dit jaar is ze door de organisator al gevraagd voor een nog grotere tour volgend jaar. Daar zal dan ook nog een symfonie orkest bij komen.

Bron: Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. Mijn zoon is ook artiest en hij heeft gemiddeld twee optredens per jaar in Rusland. De mensen zijn dol enthousiast over zijn optredens.Hij verdient er goed en hij heeft vele vrienden gemaakt. Als men de problematiek van Rusland met het westen vanuit de Russische perspectief bekijkt zal men pas begrijpen waarom de Russen de Amerikanen en de Navo niet vertrouwen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES