Debuutvoorstelling van Sergio Bunsee: Moeilijk?!

0

Sergio Bunsee neemt je in zijn debuutvoorstelling Moeilijk?! mee naar het slagveld van de liefde. Aan zijn West-Friese lijfspreuk ‘waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?’ geeft hij een Surinaams tintje. Hij draagt deze levensvisie over aan de wereld en aan het publiek, zodat iedereen met hetzelfde gemak door het leven kan slenteren, als hijzelf. Maar wat gebeurt er als je onverwacht te maken krijgt met tegenslag? Is het dan ook makkelijk om te blijven staan? En wat doe je als man wanneer je wordt verlaten? Dan is er nog maar één oplossing…gek doen…heel erg gek doen!

Moeilijk?! is een voorstelling met muziek, komische sketches en verrassende anekdotes over de moeilijke kant van de liefde waar iedereen weleens mee kampt. De voorstelling wordt gehost door Narsingh Balwantsingh.

Sergio Bunsee
Sergio Bunsee (1981) is geboren en getogen in Hoorn. Een West-Fries met Surinaamse roots. Deze combinatie van tegenstellingen vormt de basis van zijn unieke stand up comedy persona. In 2014 bereikte hij de finale van de Haagse Spot Comedy Award. Al snel komt hij samen met presentator en cabaretier Narsingh Balwantsingh (Trots op Rotiland) en Guus Pengel (Tekstschrijver van oa Jörgen Raymann). Het eerste kindje is snel hierna geboren, hij luistert naar de naam, Moeilijk?!

Al in zijn eerste voorstelling krijgt Sergio Bunsee het voor elkaar om zich van zijn meest kwetsbare kant te laten zien: hilarisch, niet altijd even sympathiek, ontwapenend, maar bovenal grappig. Erg grappig. Gewoon komen dus en niet moeilijk doen!
https://www.youtube.com/watch?v=IlIqxJxGwEU


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.