Eerste middelbare school in Saramacca

39

Van links naar rechts: Ashwin Adhin (minister van Onderwijs en Volksontwikkeling), Robert Peneux (directeur Onderwijs) en Jules Wijdenbosch (ex-president 1996-2000, adviseur president Desire Bouterse). Het trio voert een geanimeerd gesprek in het gebouw van de eerste middelbare school van Saramacca. Adhin heeft vrijdag de school, een combinatie van vwo en havo, geopend in het district.


39 REACTIES

 1. en daarom zeg ik tegen de oppositie front v7 laat het volk op 25 mei beslissen .enkel het surinaamse volk mag en gaat beslissen als paars corrupt bezig was of niets heeft gedaan zoals de oppositie beweert .

  scholen, bruggen water naar de man brengen ,huizen bouw ,goten ophalen ,vuil ophaal ,ja teveel om op te noemen .al die werken die paars heeft verricht worden aan het volk gepresenteert en zij mogen beslissen als paars weg moet of blijft .paars is niet in paniek paars doet voor het volk wat gedaan moet worden .


  Maak melding

 2. Corruptie altijd al geweest. De vinger wijzen naar MC/NDP leidt naar de vraag of NPS VHP KTPI en PL minder corrupt zijn.

  In ieder geval heeft NDP bewind steeds geschiedenis geschreven. Het volk praat erover.

  Eerst Wijdenbosch bruggen. En nu volk faciliteren in sociale-educatieve sector.

  Onderwijsfaciliteiten: Para Nickerie Saramacca. Hierover zal het volk zeker nu en id toekomst praten.

  Het volk mag voor één keer corrupt zijn. En dat is op 25 mei 2015.

  Ik ken wel 1000 mensen die bereid zijn de stemoproepingskaarten te vernietigen. Uiteraard voor de moeite hangt er een prijskaartje.

  Ik mag dan voor een enkele keer corrupt zijn.


  Maak melding

 3. NDP : Leve het niet gestarte Onderzoek naar de Verkoper
  van onze staat, Dino B !
  Leve de duizenden hectares concessies voor de
  schoonzoon van minster Hok !
  Leve de gratis overgang van de oude concessies Bruynzeel
  naar de rechterhand van Bouta !
  Leve de niet-werkende MEGA-mabassade te Parijs !
  Leve de 18.000 niet gebouwde mini prefab huizen !
  Leve de twee bruggen waarvoor driemaal betaald is !
  Leve de lege staatskas en gehalveerde staatsreserves !
  Leve de dertig scalians die tot heden toe ons goud
  wegdragen en niets aan de staat afdragen !
  Leve de zogenaamde kleine gouddelvers die NIETS aan
  de staat afdragen ! De werklozen met gratis ziektekosten-verzekering !

  jaja, en corruptie is er niet alleen bij de NDP/Ronnie,
  na so a de !


  Maak melding

 4. de eer komt het DNA-lid Chitan en familie toe. zonder hun gulle gave was er geen terrein om die school op te zetten. bedankt deepak en familie. moge de goede God jullie zegenen.


  Maak melding

 5. Ja Ja Brada.Wat dhr. Adhin van Onderwijs doet is heel goed. Stel je voor,dat de schoolkinderen helemaal van Saramacca naar Paramaribo zouden moeten komen voor VWO/HAVO ,dan zou dit niet leuk zijn. Dus je kan nagaan wat een sociaal denkend mens kan betekenen in de Suri Gemeenschap. Bravo Adhin!!!!


  Maak melding

 6. “Eerste middelbare school in Saramacca”

  WEER EEN NDP verworvenheid.

  20 jaar front aan het bewind en het is nooit in ze opgekomen.

  Oops sorry, dit zal ook wel een front plan geweest zijn volgens het waterkant gepeupel.


  Maak melding

 7. ….dus als de verkiezingen niet in 2015 gehouden zouden worden zou de school in Saramacca ook niet komen !!!
  Hahahaaaaaa…./.
  Mijn part Mogen bouta en brunsie zich inschrijven als de eerste twee leerlingen want geen van ze bezitten een lagere school noch een mulo school diploma !!!


  Maak melding

 8. En dan nog even dit,

  De ambassade in Parijs, Frankrijk, moet worden opgedoekt. Dit vindt de voorzitter van DRS, Clifford Marica.

  De beloofde economische en commerciële diplomatie vanuit Parijs heeft volgens hem geen invulling gehad met de creatie van de ambassade aldaar.

  Het is slechts een geldverslindend experiment geweest dat ons land weinig of niets heeft opgeleverd. Het is in het belang van de natie om deze ambassade op te heffen.

  DRS zal zich richten op het plaatsen van ambassades, slechts daar waar het van strategisch belang is voor Suriname.


  Maak melding

 9. 18 febr. 2015

  Eindelijk middelbaar onderwijs in Saramacca !!!!!

  En eindelijk zullen de kinderen van @Ray en c.s. in eigen regio hun havo of vwo diploma kunnen behalen.

  Het moet toch een opluchting zijn dat toch na tientallen jaren van verzoeken de bevolking van Saramacca in eigen regio recht op verhoogd onderwijs krijgt.

  @Ray, je bent nu aan zet !!!

  Geef aan de minpunten maar een exponentiële groei! Dat is ook een stuk verhoogd onderwijs !
  Srika


  Maak melding

 10. @Srika

  Nogmaals,zo vlak voor de verkiezingen…..dit noemen wij VOLKSVERLAKKERIJ,OMKOPERIJ !!!

  De saramaccanen gaan dit trucje niet kopen !
  WAT je baasje allemaal moet doen om een paar zetels…!!!!


  Maak melding

 11. @pero en Afu Sensie, als een particulier zijn grond niet had afgestaan was ook de vraag of er een school zou komen, dit omdat de staatskas anders rinkelt.

  -Ik ben trots op die meneer die dit voor zijn land en volk heeft gedaan en het is NIET de NDP mensen!!!!!

  @pero, die twee fabrieken, cassave en sukade zijn twee bestaande fabrieken en een was/is van een Hindoestaan die je helemaal niet mag. Die opening was gewoon een show van baas Bouterse.

  =ophalen van vuil is niet iets van Bouterse, omdat het al heel lang bestaat.

  =Heel veel heeft de vorige regering NIET kunnen doen en weten jullie waarom niet???omdat jullie baas Bouterse alles kapot heeft gemaakt en de staatskas ook LEEG was. Onderzoek het zelfs maar.
  DE WAARHEID


  Maak melding

 12. @Srika

  Hahahaaaaaaa….na 35 jaren Suriname te terroriseren en gegijzeld te houden bouwt bouta vlak voor de verkiezingen een middelbare school in Saramacca!!!!
  En de prijs….JE STEM VOOR DE NDP !!!


  Maak melding

 13. ….dus als de verkiezingen niet in 2015 gehouden zouden worden zou de school in Saramacca ook niet komen !!!
  Hahahaaaaaa…./.
  Mijn part Mogen bouta en brunsie zich inschrijven als de eerste twee leerlingen want geen van ze bezitten een lagere school noch een mulo school diploma !!! jij ongeletterd ding. wanneer moest die school komen dan? wanneer heeft de familie het terrein ter beschikking gesteld?? ik snap jou reacties niet. ziet achter de PC om steeds je frustratie kwijt te raken?? woon je in holland bezoek RIAG of laat je onderzoeken in het Pieterbaan centrum.


  Maak melding

 14. @Alleen

  Echt ,je bent nog nat achter de oren!!
  Je moet eerst een heleboel over de politiek in Suriname gaan leren alvorens een zinloze reactie te plaatsen !


  Maak melding

 15. ira ray

  en daarom zeg ik …ik kam niet alle hindoestanen over een .daliets zoals ray en ira denken gauw in hokjes zoals ik gisteren heb aangegeven over die casave fabriek die jullie afkammen omdat het een ndp initiatief is .ray en ira al deze verworven heden zijn van ons allemaal niet enkel ndp het is voor zowel de creool ,hindoestaan javaan chinees blanken noem maar op .ik kan niet zeggen jou kinderen maar mijn kinderen en kinderen in suriname gaan er gebruik van maken om een bijdrage te leveren in de maatschappij .sommigen van mijn hindoestaanse broeders denken nog steeds in hokjes en dat is een groot probleem voor mensen als ray en ira jojo om zich aan te passen .denk nationaal denk niet dat je er mee opschiet om dat vhp gedachte te propageren .niets doet de regering bouterse niets en dan ook niets in de ogen van de vhp verenigde hindoestaanse partij .ik pero ben er heilig van overtuigd dat de vhp haar langste tijd heeft gehad om etnisch te denken .de vhp .de hindoestanen gaan anders denken nu ze inzien dat het zo niet verder kan met dat etnische denken .velen hebben op de ndp gestemt en ik weet dat er velen weer zullen zijn die voor het lands belang gaan stemmen en niet omdat het hun soort genoot is .alles wat de regering bouterse doet keuren die vhpers af ,alles wat de regering doet is corruptie .mie gado …de vhp heeft genoeg kansen gehad om suriname tot grote hoogte te brengen samen met de nps wat hebben ze gedaan .ze hebben alleen naar ondernemers gekeken en zich verrijkt , en dat zien de andere hindoestanen in en daarom stemmen ze ndp omdat de ndp niet in hokjes denkt ,zij denken in nationaal belang en dat weten velen .neem een voorbeeld van die school ray ira en jojo die grond komt van een hindoestaanse broeder wat is er mis mee ben je jaloers dat hij die grond niet ter beschikking heeft gegeven aan een vhper .ik kam niet elke hidoestaan over een dat heb ik jou meerdere keren gezegt ray dit is een mooi voorbeeld .denk in nationaal belang ,denk niet in partij belang of groeps belang .laten jullie ray jojo ira die boitie gedachte achter wege .het gaat om ons land suriname ,niet om land van pero maar om ons land .


  Maak melding

 16. Dit is een goede ontwikkeling. Maar men is niet vergeten dat een paarse parasiet een grote njang heeft gemaakt. Met dat geld kon de school ook groter worden gemaakt. Al bij al staat de nationale dieven partij er berucht om, bij elke project een grote njang te maken. Vergeten is men die tjoekoe die Ballast Nedam moest betalen om die brug over de Surinaamse rivier te bouwen. Lokoe soema dape….ai boi…….ex pleziertent opa de pragmaticus. Paarse lol


  Maak melding

 17. @pedo…aanvulling…

  devaluatie van de srd met 20%
  Miljoenenboetes aan o.a Ballast Nedam,
  Miljardenschuld (buitenlandse leningen),
  Miljoenen achterstallige betalingen,
  Mislukte na-schoolse opvang,
  GEEN 18000 woningen,
  GEEN nieuwe zeehaven,
  GEEN fly-overs,
  GEEN snelweg naar Brazilie,
  GEEN tramlijn (zou in Juni 2015 operationeel zijn),
  TOENEMENDE criminaliteit,
  TOENEMENDE corruptie,
  NEPOTISME,
  MACHTHEBBERS Bouterse en Brunswijk die op internationale opsporingslijsten staan en het land NIET uit kunnen.

  enz. enz. enz…. wat PAARS heeft verricht.


  Maak melding

 18. pero

  en daarom zeg ik tegen de oppositie front v7 laat het volk op 25 mei beslissen .enkel het surinaamse volk mag en gaat beslissen als paars corrupt bezig was of niets heeft gedaan zoals de oppositie beweert .

  scholen, bruggen water naar de man brengen ,huizen bouw ,goten ophalen ,vuil ophaal ,ja teveel om op te noemen .al die werken die paars heeft verricht worden aan het volk gepresenteert en zij mogen beslissen als paars weg moet of blijft .paars is niet in paniek paars doet voor het volk wat gedaan moet worden .
  >
  >
  Pero je hebt gelijk de enig wat de Haters tegen vooruitgaan kunnen brengen is de december moord terwijl Bouterse Persoonlijk geen onschuldigen heeft vermoord in tegenstelling tot SANTHOKI. Bouterse is samen met NEDERLAND medeverantwoordelijk voor de gebeurtenissen!! Wat de drugs beschuldiging betreft de kroongetuigen die zijn eigen nek redde zo dat Nederland een politieke aanslag kon plegen op Bouterse. Nederland heeft niet eens één fysiek bewijs van Bouterse betrokkenheid slecht de woorden van een kroongetuigen die na het zitten van zijn straf toegaf dat hijgelogen had onder stimulans van de Nederlandse officier van justitie!


  Maak melding

 19. Santhoki en zijn Hindoestaanse partij zijn schijterds, ze durven niet een s toegegeven dat Sandopie de President kandidaat is, omdat ze bang zijn dat meer keizers van de coalitie zullen afhaken. Wat doen die bedriegers ze komen met een constructie dat alle 7 partijen ooh jee zei ik 7 ik bedoel 6 partijen een kandidaat gaan leveren en daaruit wordt de president gekozen. Dit noem ik het manipuleren van de bevolking , wees eerlijk en zegt tegen het volk dit is onze kandidaat TAKE it or Leave it. gegradeerd dat bevolking wil Leave it!


  Maak melding

 20. @Frontliner en @pero, wat heeft Santhoki nou met die school in Saramacca te maken???het stukje grond is wel van een Hindoestaan.

  @Frontliner, positieve mensen schelden niet uit en geven toe dat een ander verkeerd is.

  NDP mag best wel winnen hoor, mijn familie is beschermd en zal eten zonder een cent van Bouterse.


  Maak melding

 21. ira
  deze recht geaarde hindoestaan is een surinamer .
  jij ira zou naar jou soort kijken en dat moeten wij niet .je zegt zelf dat het een hindoestaan is die die grond heeft .je hebt hindoestanen zoals jou ira en ray die in hokjes denken en daarom zeg ik tegen jullie dat jij soort hindoestanen in hokjes denken en zo denkt santhoki segebai persad ook en daarom zeg ik tegen jullie …de komende verkiezingen gaan wij winnen met al jullie front v7 of hoe je wil v10 .het volk heeft al beslist ,deze president is een idool hij is onder alle rassen alle bevolkings groepen geliefd ,laat santhoki segebai bewijzen dat hij zo geliefd is onder het volk.
  niet voor niets zeg ik dat bouterse de sterke man is en blijft .
  over enkele maanden is het zover dan zal het volk bewijzen als ze niets hebben gedaan of dat ze hun best hebben gedaan .jullie mogen van alles verzinnen ,ik zal bewijzen dat het aferechts werkt die leugens van santhoki segebai persad ,en tjekre tjekre somo .
  bouterse racist hihihihihihihih schaam jullie ,jaloers zijn deze losers dus dan maar voor de regering liegen .die domme massa van jullie zullen er in trappen niet de meerderheid.


  Maak melding

 22. Ik zou kiezen voor ambassade Parijs sluiten en dit
  geld reserveren voor deze school. Dan heeft de school
  enig houvast voor budget in de toekomst !

  School openen is makkelijk zonder structureel vastgelegd
  budget in een solide begroting van de staat !
  En daar ontbreekt het aan !

  Zie de achterstanden in betalingen aan andere lands-
  dienaren, ook die in de districten. De achterstallige
  betalingen bij de naschoolse opvang en de betalings-achterstanden die de regering heeft bij poliklinieken en ziekenhuizen !

  Het kan juist zijn dat er in Saramacca een middelbare
  school dringend nodig is,maar vul alles, ook financieel
  structureel goed in, anders is het een wassen neus,
  nep-reclame van NDP !

  De betalingsachterstanden van deze regering zijn nog
  steeds gigantisch en meneer president WEIGERT
  gewoon om de onnodige uitgaven te saneren, te snoeien !

  Laatse voorbeeld is het toch weer benoemen van een
  ambassadeur in Parijs ! Soso lassi monnie !

  PS : Winti wai lanti pai, totdat SRD WEER keldert !


  Maak melding

 23. Leuk zo’n school tijdens het lopende schooljaar en toevallig vlak voor de verkiezingen. Alleen zijn er geen docenten en is er ok geen geld voor docenten want de begroting is niet aangenomen. En zelfs als de begroting wordt aan genomen dan blijkt dat het gebouw niet deugd en er gen geld voor deze school geplanned is.

  Kortom de zoveelste lege en schaamteloze verkiezingsstunt.


  Maak melding

 24. ira die uitslag staat al vast ,de ndp is de partij die vooruitgang brengt .werken zul je om je maag te vullen .de regering helpt de minst bedeelden en zo hoort het .ik val niet onder de minst bedeelden maar ik gun school gaande kinderen een beter leven dan mij ,ik gun ouderen een financiele steuntje ,ik gun de oudjes een goede medische zorg ik ben niet jong ik ben niet oud ik moet voor hen betalen dat geeft niet .wat deet de nps wat deet de vhp om dit alles te realiseren toen zij het voor het zeggen hadden .nu kammen ze alles af wat de regering bouterse doet .het volk zal gek zijn om op deze gasten te stemmen terwijl ze ook nog ontwikkelings gelden kregen .wij doen het wat wij het volk beloofd hebben .ik pinaar niet ik eet en velen met mij .wij zijn van de werkende klasse .ik eet niet van bouterse maar hij doet wat voor dit land en dat waderen velen zowel hindoestanen ,creolen ,javanen .het volk laat zich niet door het karretje van de oude politiek spannen .jullie bedonderen het volk .de vhp pl en nps hebben hun tijd gehad .de hoofdstad wordt toch onderhouden ,riolen opgehaalt bruggen scholen ja waarom noemen die fronters v7 geen positieve werken die gelevert zijn door de regering .ze hebben het steeds over 180000 huizen ,amnesty ,drugs .het volk wil brood op de plank segebai santhoki en dat doen wij .8 december moorden gaat je niet helpen president te worden van dit land ,je speelt met de gevoelens van de nabestanden door politiek te bedrijven met hun leed .telkens als de verkiezingen naderen komen ze met amnesty en december moorden .wij willen vooruit kom met je programma santhoki ,dat heb je niet ,je houdt de boel voor de gek behalve de ndpers .deze santhoki dacht te scoren als hij al deze onderwerpen naar voren brengt maar je slaat de plank mis ,het slaat nietb aan , ook bij nederland slaat het niet aan santhoki persad segebai ,ga je huiswerk over doen .


  Maak melding

 25. ira
  ray

  het is een bekent verschijnsel wij kennen het al niets is goed wat de regering doet .scholen bouwen bruggen bouwen ,wegen betegelen ,riolen schoon maken, niets is goed …aldus de vhp ,nps ,pl .

  25 mei zal het volk beslissen als wij niets hebben gedaan .

  dag ira
  dag ray
  dag consorten .


  Maak melding

 26. DINO-proces en gevolgen/betrokkenheid van/voor
  NDP-leiders zal zeker enorme invloed hebben op
  welke leiders de kiezers hun vertrouwen geven !

  Duidelijk is dat de NDPers de financiele ramp waar
  Sranan op afstevent, verborgen trachten te houden
  voor het volk !
  Hoe lang nog ? Velen vinden de SRD waardeloos !

  Wachten is op de TWEEDE NDP-devaluatie !

  PS : Maduro in Venezuela, ook met zijn MEGA-
  uitgavenbeleid, is deze week gedwongen geweest
  de Bolivar te DEVALUEREN en wel met meer dan 70 % !!!

  Maduro heeft meerdere ondernemers in het gevang
  gesmeten en heeft hun supermarkten met geweld
  overgenomen. Regering Maduro geeft nog steeds
  teveel uit en schuift de schuld voor de schaarste van
  levensmiddelen etc in de schoenen van de ondernemers !


  Maak melding

 27. srafu

  jij vindt die srd waardeloos maar je hebt geen moer .
  met mijn srd koop ik koreaanse kias.
  wat kan jij kopen met die euro
  so so ka ka joe e taki boi .ik p[ero koop je en ik verkoop je weer .
  jij bent wardeloos zoals santhoki waardeloos is voor suriname .jij bent dat soort daliet ,die surinaamse dollar is duizend maal sterker dan jou indiase roepia .geef mij die srd en jij die roepia .grote smoel hier op zetten terwijl je geen bal hebt .wees nederland dankbaar voor die uitkering die je hebt .ik heb geen uitkering nodig mijn handen zijn mijn uitkering werken voor je doekoe .deze taliban en zitten in nederland op hun ballen alsof zij nederland hebben opgebouwd ,deze vhpers hebben dat land meer dan 50 jaar geregeert wat hebben ze aan opbouw gedaan .laat ze een grote infrastructurele werken wijzen wat ze hebben gedaan zoals de ndp kan bewijzen wat ze hebben gedaan voor dit volk .50 tot 60 vhp, nps niets totaal niets kunnen ze bewijzen wat ze hebben gedaan voor dit volk , en moet je nagaan dat ze ook nog steun kregen van nederland elk jaar .hun eigen vet mesten dat deden deze vhpers .die tijd is voorbij ,jullie kunnen het schudden .dat geld gaat naar het volk wij investeren in het volk ,al;s er deviezen zijn of niet wij verhongeren niet wij investeren in infrastructurele werken en het volk ziet dat .neem een kijkje in su dan zal men zien waar het geld gaat .wij geven die vhpers de kans niet het geld in hun zogenaamde neppe aannemers vriendjes te verkwanselen .jullie kunnen niet bij die jam pot en dat doet pijn .jullie moeten leren het volk te dienen en niet enkel jou soort alleen .je bent in een multiculturele samen leving .met leugens en bedrog zijn jullie gedoemd te mislukken .jullie hebben je kansen gehad .
  te kaw njang a moesoe gie assie passie .
  nu is het de ndp die de scepter zwaait.


  Maak melding

 28. De minnetjes idioot is weer heel minnetjes bezig.

  Neus

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Leuk zo’n school tijdens het lopende schooljaar en toevallig vlak voor de verkiezingen. Alleen zijn er geen docenten en is er ok geen geld voor docenten want de begroting is niet aangenomen. En zelfs als de begroting wordt aan genomen dan blijkt dat het gebouw niet deugd en er gen geld voor deze school geplanned is.

  Kortom de zoveelste lege en schaamteloze verkiezingsstunt.

  donderdag 19 februari 2015 om 00:28 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -40


  Maak melding

 29. @PeroNDPdog Als betaalde NDPkracht MAG/KAN je niet
  zien dat de SRD nep is ! Jouw baas Desi WEIGERT te
  bezuinigen en goed te begroten en vernietigt daardoor de
  waarde van de SRD !

  De dombo van de Centrale Bank, schoonzoon van Desi,
  blijft de SRD maar steunen met miljoenen, ten koste van
  de Staatsreserves van Sranan ! Terwijl hij dient te weten
  dat zonder drastische BEZUINIGINGEN, het steunen
  weggegooid geld is !
  Alleen NDPers blijken dit niet te snappen !

  Kijk maar op GFC Nieuws van heden wat politieke groep
  DRS (Duurzaam & Rechtvaardig Samenleven) stelt over
  de SRD !
  De Sranan economie “Dollar-iseert en Euro-iseert” steeds
  meer goederen etc worden in die munteenheden geprijsd
  en afgerekend !

  Sranan moet de waarheid onder ogen zien voordat het
  financieel nog meer uit de hand loopt : DEVALUEREN !

  Volg het voorbeeld van Maduro met zijn Mega-uitgaven-maatschappij en Devalueer 70 procent !!

  PS : Ga door met UW NDP-Spooktreinproject,
  Spookambassade met Spookambassadeur in Parijs en
  Spookambassadeur in Turkeije , monnie de !!!


  Maak melding

 30. @PeroNDPdog Ik ken Santokhi niet, weet alleen dat hij
  drugs-deskundige is en in CICAD (Inter-American Dugs
  Abuse Control Commission avn ed OAS) participeerde
  namens Sranan !

  Hoge NDPers en Desi zij daarom BANG voor deze man !

  Dus… veel racistische uitingen en zwartmakerij !

  PS : Zaak DINO / USA-justice zal helderheid voor de
  Sranan bevolking brengen mbt de drugskartels en
  de betrokkenheid daarbij van hoogvliegendeNDP-ers !


  Maak melding

 31. @Pero
  Een gebouw is nog geen school. Zie de ervaringen met het internaat in Atjoni waar het 2 jaar geduurd heeft voor dat het bruikbaar werd.
  Zie de onderwijzers woningen in Albina zonder water en elektriciteit.

  Er lopen wat hoogwaardigheidsbekleders rond vlak voor verkiezingen er is geen kind, geen leraar of een directeur te bekennen.
  Of er elektriciteit, telefoon, internet etc aangesloten zijn lijkt mij gezien de ervaringen zinvol om te checken.

  Een gebouw is nog geen School beste Pero. Voor dat het een School is kan het al wel versleten zijn.


  Maak melding

 32. srafu

  de naam zegt het al ,ga je ontwikkelen ,je komt heel veel tekort .jij zoekt spijkers op laag water ,wat heeft dit met de zoon van bouterse te maken .de verkiezingen zijn nog enkele maanden verwijdert en jullie zijn al in paniek .wat jij allemaal hier zegt srafu bewijst alleen maar hoe paniekerig jullie zijn .een ding wil ik jou mee geven ,en zet het op je harde schijf ….de ndp heeft de ogen van het volk geopend .
  het volk wil geen almoes het volk wil vooruitgang en een toekomst .het volk wil met de tijd mee gaan .ik ben tevreden en velen zijn tevreden de regering zit nog maar vijf jaar en ik gun ze nog vijf jaren .jullie oude boeven hebben meer dan 50 jaren gehad met nederlandse hulp wat hebben jullie gedaan voor dit volk .het is zeker een verwijt .zoveel hebben jullie gestolen en niets achter gelaten voor het nageslacht ,de ndp kan bewijzen wat het voor het nageslacht achter laat zonder nederlandse steun en dat weegt zwaar .srafu je hebt gelijk ,het volk verdient een regering die het zelf wil en de juiste regering is de ndp goed gezien .


  Maak melding

 33. Wat doet die zuiplap/alcoholist nog in de politiek. Hij kan beter advies geven over alcohol. Bosje ga toch rentenieren met je niet eerlijk verdiende geld. Dit waren je eigen woorden in Ned. Maar dat weet je niet meer want je was alweer bezopen. Schaam je en geef het geld aan de armen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.