Dat ding van Tante Es: nieuw programma van Jörgen Raymann

0

Tante Es krijgt eindelijk haar eigen programma op de Nederlandse televisie. Een eigen show op de zaterdagavond: Dat ding van Tante Es. Tante Es was in Raymann is Laat, en later in zo:RAYMANN, de ongekroonde koningin van het programma. Mensen hadden het een dag later nóg over haar spraakmakende vragen, waarmee ze elke gast, van minister-president tot internationale popster, op haar veranda wist te verrassen.

Vanaf 7 maart viert Tante Es elke zaterdagavond feest! En feest betekent bij Es: lekker eten, live-muziek en veel gezellige gasten. Op haar eerste feestje, zaterdag 7 maart, ontvangt Tante Es niemand minder dan onze minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert en de toppers Gerard Joling, René Froger en Jeroen van den Boom.

Later in het seizoen ontvangt zij op haar erf in Rotterdam o.a. Alexander Pechtold, Frans Bauer, Angela Schijf, Dré en Rox Hazes, Martijn Fischer, minister Ploumen, Trijntje Oosterhuis, Ronald de Boer, Willeke Alberti, Emile Roemer, Humberto Tan en Jack van Gelder.

Uitzending: vanaf zaterdag 7 maart 2015, wekelijks om 22.00 uur, NPO 1