Leiders V7 accepteren besluit van KTPI

17

PARAMARIBO, 17 feb – De leiders van politieke combinatie V7 verklaren hierbij het besluit van KTPI te accepteren en respect te hebben voor haar standpunt.” Dit stellen de leiders van de politieke combinatie V7 in een verklaring. V7 gaat zonder KTPI door met haar politieke activiteiten.

Zes politieke partijen maken nu deel uit van V7. Een gesprek op de valreep leverde niets op. “Op zondag vijftien februari is de KTPI- voorzitter dhr. Willy Soemita, vergezeld van zijn ondervoorzitter dhr. I.Ganga, ontvangen door de coördinator van de V7 Combinatie Chandrikapersad Santokhi, om de positionering van de KTPI te bespreken binnen de V7 Combinatie.” Soemita gaf aan dat samen doorgaan niet meer mogelijk was.

Hij had begrepen dat verder onderhandelen over posities niet meer mogelijk was. Voor KTPI was dit onaanvaardbaar. Santokhi wees er op dat alles binnen de mogelijkheden geprobeerd is om aan de wensen van KTPI tegemoet te komen. Bilaterale gesprekken hebben ook niet het gewenste resultaat opgeleverd. “Hierna gingen partijen in een gemoedelijke sfeer uit elkaar onder aanbieding van de beste wensen aan elkaar met de aanstaande verkiezingen.”


17 REACTIES

 1. Soemita heeft zijn laatste troef uitgespeeld. Zijn opportunistisch gedrag maakt hem een onbetrouwbare persoon om samen mee te kunnen werken. En dat is heel beleefd uitgedrukt. De VHP/NPS moeten zijn vijver in Commewijne leegvissen met chasnetten van alle grootte en maten.


  Maak melding

 2. Hadden ze een andere keus dan?

  Niemand zou met een stelletje geboren losers opgezadeld willen zitten.

  Somo de sluwe vos heeft zijn berekening gemaakt en zag dat hij met V7 nooit in het machtscentrum zal kunnen komen.

  De vraag is welke andere partij zal die losers hierna ook vaarwel zeggen? Ik zet mijn geld op PL.

  De rest zijn veroordeeld tot elkaar en zullen nooit meer in het machtscentrum komen.

  Tegen een grote Volksleider als Bouterse ben je gedoemd te verliezen, deze gasten zijn zo dom dat ze dat al 32 jaar lang niet doorhebben.


  Maak melding

 3. Sabidirie

  “Tegen een grote Volksleider als Bouterse ben je gedoemd te verliezen,”

  Beste Sabidirie,

  Google de naam Bouterse en je komt tegen: coupleger, moordenaar, dictator en drugsdealer

  De omschrijving “Grote Volksleider” komt je niet tegen. Wel in de lege hoofden van de Paarse Kakkerlakken in Suriname.


  Maak melding

 4. Henk Molenaar
  Sabidirie

  “Tegen een grote Volksleider als Bouterse ben je gedoemd te verliezen,”

  Beste Sabidirie,

  Google de naam Bouterse en je komt tegen: coupleger, moordenaar, dictator en drugsdealer

  De omschrijving “Grote Volksleider” komt je niet tegen. Wel in de lege hoofden van de Paarse Kakkerlakken in Suriname.

  De grootste kankerlijder van Nederland Henk de molenaartje.


  Maak melding

 5. Eigenlijk te zot voor woorden, Suriname telt op 500.000 inw bizar veel partijen en al die partijen gaan vreemd bij te leven. Niemand die zich afvraagt wat dit allemaal kost. Hoogste tijd dat Suriname gaat werken met een kiesdrempel. Door al die splinterpartijen is het politieke landschap onoverzichtelijk geworden, ook het formeren van coalities wordt lastiger. Het is chaos !!


  Maak melding

 6. @alleen, ik wil je vragen schelden met ziektes als kanker achterwege te laten. Je ouders, je vrienden of andere dierbaren zullen getroffen worden door kanker. Dit gun je niemand.

  Kan mij niet voorstellen dat de aanhangers van Bouterse dit ook goedkeuren.


  Maak melding

 7. CITAAT
  Tegen een grote Volksleider als Bouterse ben je gedoemd te verliezen, deze gasten zijn zo dom dat ze dat al 32 jaar lang niet doorhebben.
  REACTIE
  Ik wist niet of ik nu vreselijk hard moest gaan lachen of onbedaarlijk gaan janken bij zoveel domheid.


  Maak melding

 8. @Sabidirie

  Alleen jij als een grote IDIOOT kan respect opbrengen voor een lijder met AMNESTIE !!!
  De echte wereldleiders regeren zonder AMNESTIE !!!!

  GOOGLE DE NAAM BOUTERSE en je valt flauw van wat je lezen zal !!!


  Maak melding

 9. Laat de KTPI GAAN !!!
  Ze stellen eenmaal niks meer voor in politieke wereld !!!
  Ze zoeken gewoon een onderdak om zogenaamd nog levend te blijven in de politiek en natuurlijk kruipen ze dan binnen de ndp horde.
  Die beloond je rijkelijk als je hem komt ondersteunen zodat hij zijn amnestie kan behouden !!
  Bedover-over-over-over grootpa Soemita mag gemist worden !!!


  Maak melding

 10. Willy Soemita is de laatste der Mohikanen en heeft zijn uiterste houdbaarheidsdatum al lang gehad. Overrijp!, dus is zelf al ruimschoots de grens van bedorven zijn overschreden. Hij verspreidt geuren, die niet goed zijn voor het milieu en de natuur (bodem, water, lucht). Overal waar hij komt verstoord hij het biologisch evenwicht in Suriname in het bijzonder en de wereld in zijn algemeen. De BOG moet ingeschakeld worden.
  Oplossingen!
  Willy Soemita moet gezien worden als de Surinaamse dino rex en moet op sterk water gezet worden in het Surinaams open lucht museum te Nieuw Amsterdam. Daar horen ook enkele andere hoogbejaarden in de politiek bij met een zeer criminele verleden of ze met een raket van lanceerbasis van Kourou naar de zon te schieten.

  Hoog bejaarde Willy Silent denkt aan zijn enige eigen belang en niet aan het (inter)nationale belang en hoort thuis bij het criminele clubje.


  Maak melding

 11. Ze waren gewaarschuwd, vertrouw geen enkele verrader. Laconiek werd er gereageerd. De tijd,moeite en het geld is llemaal voor niets geweest. Hadden ze geluisterd, ga niet met verraders in zee, dan hadden ze geen gezichtsverlies geleden. Maar al bij al hebben ze geprobeerd en liever nu handelen dan wanneer het te laat is. Zo ook was er gewaarschuwd door vele anderen, vertrouw en geloof nooit onberechte mensenrechtenschenders. De laatste jaren hebben vele oliedomme paarse stommelingen die in 2010 stemden op ndp, ondanks waarschuwingen kunnen zien,horen en ervaren, de aard van de beesten waarop ze he bben gestemd. Ook hun zonen zijn misdadigers. Vele oliedomme aanhangers en ook enkele paarse rijke geworden parasieten (waarvoor altijd moet blijven oppassen) zingen nu paars ontnuchterd anders. Deze verkeizingen zullen niet gaan zonder slag of stoot van beide kampen. het paars kamp ( wetsverkrachters en verachters) tegen de V. Ondertussen wordt flink geld bijgedrukt en geroofd.


  Maak melding

 12. ray ,jo jo ,henk molenaar
  deze getrouwmatiseerde fronters spreken hun eigen tegen .
  jullie hebben somo bestreden en nu zetten deze losers somo op een voet stuk .voellen jullie zelf aan dat het niet kan .hebben jullie dan geen keus .met vuur en zwart hebben deze verraders somo bestreden en nu is die pedofiel ineens geen pedo meer maar een hetero.hoe geloofwaaardig moet je front v7 nemen .men zegt voorbeeld doet volgen en dat blijkt .dit zijn de propagandisten van front v7 .de woord voerders , de goebels .houden zo jongens het volk telt de maanden de weken en de dagen ,25 mei is het uur van de waarheid.


  Maak melding

 13. @Henk Molenaar

  “Google de naam Bouterse en je komt tegen: coupleger, moordenaar, dictator en drugsdealer”

  Ik zocht Henk Molenaar op google en ik kwam tegen pedo, pedofiel, kindermisbruiker, uitkeringtrekker, kinderspeelplaats, papegaaitje en idioot.


  Maak melding

 14. Bouterse is en blijft de grote volksleider en VOLKSPRESIDENT.
  Je mag jalours zijn maar dat is hij.
  Mensen die hem niet gunnen zijn mensen die geen ontwikkelings visie heeft.Gelukkig dat de massa hem respectvol accepteert.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.