Suriname op Carnaval Curaçao

4

Danseressen van Major Toppers tijdens een optreden in Paramaribo. De Surinaamse kaseko drumband Major Toppers, One Quality Brassband en enkele individuele carnavalsvierders zijn naar Curaçao afgereisd om deel te nemen aan diverse carnavalactiviteiten. Het gaat om meer dan zestig personen.

Major Toppers en One Quality Brassband liepen gisteren mee in de Grand Carnival Parade en zullen ook deelnemen aan de afscheidsoptocht op 17 februari. Zij zijn, samen met enkele individuele Surinaamse deelnemers, ingedeeld bij de stoet ‘Buitenlandse Deelnemers’, waarin ook Nederlandse, Dominicaanse en Barbadiaanse carnavalsliefhebbers meelopen.

4 REACTIES

  1. Die bruine bonen en zoutvlees gassen moet toch weer eruit komen en waar kan je dat het beste wanneer er veel lawaai dan hoor je de scheten niet maar je ruikt het wel.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.