dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieProtest Surinaamse staatsradio tegen dreigende veiling

Protest Surinaamse staatsradio tegen dreigende veiling

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 14 feb – Het publieke radiostation SRS staat op het punt geveild te worden. Dit zegt Guno Ravenberg, lid van het managementteam. Auteursrechtenwaakhond Sasur staat op zijn strepen en dat moet met de politiek te maken hebben.

Althans, zo zien artiest Ruben Silvin en andere collega’s het. SRS staat onder meer bekend als medium voor actualiteitenprogramma Bakana Tori. Sommigen noemen het programma een propagandamachine van de regering Bouterse. Nu springt Sasur in om er allemaal mee af te rekenen en dat komt niet goed aan. “We onderhandelden nog, maar toen kwam er plotseling een brief, waarin Sasur zegt dat er niets te bespreken valt”, zegt Ravenberg tegenover STVS.

Er wordt één miljoen Surinaamse dollar (ongeveer tweehonderd en vijftig duizend euro) geëist. Dat is de opgelopen dwangsom bij een niet uitgevoerd rechterlijk vonnis. Volgens Ravenberg kan en zal het geld niet worden betaald. Maar de kans is dan groot dat het bedrijf wordt geveild. SRS wil artiesten mobiliseren voor een straatprotest. Sasur zegt wel artiesten te vertegenwoordigen, maar heeft tot nog toe geen cent uitgekeerd aan royalty’s.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

56 REACTIES
  1. Ik dacht dat die rommel van Sasur was opgelost. De artiesten moeten wel betaald worden maar deze man bij sasur schijnt zeer druk bezig zij eigen zakken te vullen.
    Zal hem goed in beeld brengen voor een top postitie bij de huidige machthebbers.


    Maak melding
  2. Als Ravenberg zich niet aan afspraken en de wet wenst te houden dan zal en moet hij merken dat er in Suriname, hoewel zeer gering, nog steeds een klein beetje recht en gerechtigheid geldt.
    Ravenberg denkt dat hij sterk is omdat DICTATOR DDB achterhem staat. Het is niet SASUR maar Ravenberg die politiek bedrijft.

    Plaats Ravenberg maar op de lijst met namen van personen die nooit of te nimmer meer een politieke of overheidsfunctie mogen bekleden wegens antinationale en asociale karakter fouten.


    Maak melding
  3. Dat het met auteursrechten van artiesten, schrijvers, dichters, enz in Suriname niet was en is wat het moet zijn is bekend dat het een grote rotzooi is en er in Suriname een gat in de markt was /is op dit gebied en dat Sasur dit gezien heeft en erin gesprongen was, was ook te prijzen! Alleen was het plan van aanpak en uitvoering in de praktijk niet om er over naar huis te schrijven. Dit kan de opmaat zijn om ook hiermee orde op zaken te stellen en het doel waarvoor het staat te laten zien.

    In het geval van radio SRS heeft het voor de volle 100 % mijn goedkeuring en waar er misbruik wordt gemaakt, Surinamers worden beledigd, worden gekleineerd, enz moet Sasur een daad stellen en haar waarde en kracht laten gelden. Sasur kan hiermee laten zien, waar het eigenlijk voor staat. Het doel heiligt de middelen.
    Sasur kan aan de Surinaamse gemeenschap laten zien wat normen en waarden zijn, als de directeur van de SRS en anderen in de politiek ( veel al criminelen van de NDP) dat nalaten en zelf achter staan en er geen klachten hiervan komen bij de rechtbank, er misbruik van een Staatsmedium, de SRS wordt gemaakt door misdadigers, dan heeft Sasur toch zijn/haar waarde en zijn/haar doel laat zien en gelden.
    Wan ogri tja wan boen, zouden de bigiesma van mij zeggen.
    Ofschoon het de vraag is of het zo is, want in een land waar criminelen, misdadigers het hoogste woord hebben en zelf de rechters buiten spel zetten, staat ook vast hoe zit zal aflopen.

    Sasur heeft de aanval geopend en staat nu met 1 – 0 voor. De beste tactiek is vaak/altijd de aanval. Wie de eerste klap geeft staat voor en kan Sasur nu hergroeperen, nadenken even kijken, wat dit uitwerking van is en om dan te zien wat te doen, nog een tweede slag toebrengen om deze tjoet tjoetbank te krijgen of de tegenslag te pareren. De eerste slag is (een) surinaamse daalder(s) waard.

    Sasu doordrukken, de houtgreep inzetten en niet loslaten en laat de tegenstanders aftikken. Dit is alles in één brokobana voetbak op saksiewee, boksen, worstelen, bijten, wurgen. Hier geldt de dood of de gladiolen

    Betalen! of einde oefening! Meer keus is er niet.

    God Zij Met Ons Suriname/rs!


    Maak melding
  4. @MODERATOR
    Hoe is het mogelijk dat iemand onder mijn nickname een posting plaatst??? Dan is er toch echt iets goed mis met de site dat dit zoveelste geval van PAARS WANGEDRAG zomaar kan!!! Het betreft:
    ==================
    zaterdag 14 februari 2015 om 16:54 uur
    Neus

    Sazuur is een criminele organisatie die alleen geld int maar nooit uitbetaalt. Deze criminele poppenkast moeten we zo spoedig mogelijk afschaffen
    ==================================
    Deze posting is voor iedereen duidelijk NIET VAN NEUS AFKOMSTIG !!! SCHANDALIG DAT DIT MOGELIJK IS.

    Ik zal bovenstaande ook via de contact pagina melden maar die pagina is om onduidelijke reden op dit moment niet beschikbaar.. Vermoedelijk is de paarse crimineel ook onder Rastaman actief.


    Maak melding
  5. @Neus (de enige echte)

    Hahahahahaaaaa……ik zie dat de zogenaamde neus van de ndp zich intussen heeft aangemeld en binnen record tijd ndp thumps up heeft kunnen vergaren. Boi, zelfs onze NICK gebruiken ze voor hun snode daden,

    @DE NDP HOOLIGANS

    Het NF/VHP-assembleelid Sheilendra Girjasing betreurt het dat bepaalde mensen uit de NDP steeds ertoe overgaan om vergaderingen en activiteiten van de VHP te saboteren. Volgens de politicus, die samen met zijn partij een serie meetings op straatniveau gestart is in Commewijne, worden NDP’ers steeds aangezet om de orde op VHP-vergaderingen te verstoren. Zo was de partij donderdag bezig met haar activiteiten in Mariënburg. Volgens Girjasing waren de uitnodigingen naar de mensen reeds van tevoren gestuurd. De opkomst was naar zeggen van de politicus ‘buitengewoon goed’. Een deel van de mensen stond zelfs op straat. Toen verscheen een groep jongeren, onder leiding van een coördinator van de paarse partij in Mariënburg, op de vergadering. De coördinator begon zich, volgens Girjasing, op straat al irritant te gedragen en uitlatingen te doen over de activiteiten van de oranje partij.
    Op een gegeven moment vroeg de NDP-coördinator het woord en begon de mensen op de vergadering te beledigen en uit te schelden. Girjasing was uiteindelijk genoodzaakt de man het woord te ontnemen en hem uit de zaal te verwijderen. De politicus zegt dat hij de laatste tijd heeft opgemerkt dat mensen door de NDP worden opgezet om zoveel mogelijk de activiteiten van de VHP te hinderen, waardoor deze geen voortgang kunnen vinden. Afgelopen maandagmiddag vond al intimidatie door NDP’ers plaats tijdens een ‘meet the people campagne’ van de VHP in de Kasoedjieweg te Clevia. Daarna kent Girjasing ook een geval waarbij een sheriffhoed door aanhangers van de paarse partij in brand is gestoken.
    Het VHP-assembleelid zegt dat hij zelf op de hoogte is gesteld dat de NDP opdracht aan derden geeft om VHP-vlaggen te verwijderen van terreinen. ‘Is dit de democratie van Suriname? Ik doe een beroep op deze mensen om een vreedzame strijd te leveren, maar vrees ik tegelijkertijd ook voor de eerlijkheid bij de verkiezingen’, stelt de parlementariër. De VHP’er zegt dat hij nu genoodzaakt is om ondersteuning van de politie in te roepen bij partijactiviteiten. Dit, om ervoor te zorgen dat de mensen niet onnodig worden aangevallen en in ergere gevallen zelfs worden mishandeld


    Maak melding
  6. Dit gelezend hebbende moet ik Sweetie Mofo het grootste gelijk geven. Suriname staat op het punt om een raciale oorlog te ontketenen tussen Surinamers en Hindoestanen. de voortekenen zijn er al. zijn voorspellingen komen al aardig uit en ik hoop dat ook zijn voorspelling dat de USA Bouterse gaan killen oom uitkomt. want dan pas is vrede mogelijk Bouterse en Zijn aanhang killen


    Maak melding
  7. @MODERATOR

    Hoe kan het dat iemand onder mijn naam zit te posten??
    ——————————
    Neus

    ik heb genoeg met jullie gebabbeld ik ga nu even wat palm drinken en luisteren naar Baks de kikker van Pulle
    zaterdag 14 februari 2015 om 18:08 uur
    ==========================
    Voorgaande is NIET van mij.
    ———————————–
    Daarnaast herhaal ik:

    Neus

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    @MODERATOR
    Hoe is het mogelijk dat iemand onder mijn nickname een posting plaatst??? Dan is er toch echt iets goed mis met de site dat dit zoveelste geval van PAARS WANGEDRAG zomaar kan!!! Het betreft:
    ==================
    zaterdag 14 februari 2015 om 16:54 uur
    Neus

    Sazuur is een criminele organisatie die alleen geld int maar nooit uitbetaalt. Deze criminele poppenkast moeten we zo spoedig mogelijk afschaffen
    ==================================
    Deze posting is voor iedereen duidelijk NIET VAN NEUS AFKOMSTIG !!! SCHANDALIG DAT DIT MOGELIJK IS.

    Ik zal bovenstaande ook via de contact pagina melden maar die pagina is om onduidelijke reden op dit moment niet beschikbaar.. Vermoedelijk is de paarse crimineel ook onder Rastaman actief.


    Maak melding
  8. Magdalena, er bestaat in Suriname geen Surinamers en Hindostanen. De Hindostanen zijn ook Surinamers.
    Onze Indianen zijn de echte Surinamers al die anderen werden naar Suriname getransporteerd. De Surinamers of beter gezegd de bevolking van Suriname bestaat uit Afro-Surinamers, Hindostaans-Surinamers, Javaans-Surinamers, Chinees-Surinamers, Indianen en de rest.


    Maak melding
  9. afro dachten ze allemaal zo als jij dan was het een paradijs maar in praktijk is veel spanningen tussen afro surinamers en hindoestanen waarbij vooral de eerste dom bezig is


    Maak melding
  10. IK HERHAAL

    Neus

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    @MODERATOR

    Hoe kan het dat iemand onder mijn naam zit te posten??
    ——————————
    Neus

    ik heb genoeg met jullie gebabbeld ik ga nu even wat palm drinken en luisteren naar Baks de kikker van Pulle
    zaterdag 14 februari 2015 om 18:08 uur
    ==========================
    Voorgaande is NIET van mij.
    ———————————–
    Daarnaast herhaal ik:

    Neus

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    @MODERATOR
    Hoe is het mogelijk dat iemand onder mijn nickname een posting plaatst??? Dan is er toch echt iets goed mis met de site dat dit zoveelste geval van PAARS WANGEDRAG zomaar kan!!! Het betreft:
    ==================
    zaterdag 14 februari 2015 om 16:54 uur
    Neus

    Sazuur is een criminele organisatie die alleen geld int maar nooit uitbetaalt. Deze criminele poppenkast moeten we zo spoedig mogelijk afschaffen
    ==================================
    Deze posting is voor iedereen duidelijk NIET VAN NEUS AFKOMSTIG !!! SCHANDALIG DAT DIT MOGELIJK IS.

    Ik zal bovenstaande ook via de contact pagina melden maar die pagina is om onduidelijke reden op dit moment niet beschikbaar.. Vermoedelijk is de paarse crimineel ook onder Rastaman actief.
    ——————
    HET IS INMIDDELS GEMELD.


    Maak melding
  11. Grappig te lezen hoe mensen echt geen enkele kennis hebben over een onderwerp en daarbij nog eens duizenden kilometers ver weg wonen hier op dit forum fulmineren tegen deze huidige regering.

    Gelukkig ben ik beter ingevoerd over de gang van zaken betreffende Sasur. Het is een strategische vondst geweest die helaas voor haar uitvinders als een boemerang zal gaan werken.

    Verder merken de bewoners van dit land wat er de afgelopen jaren is gerealiseerd in tegenstelling tot de voorafgaan de 15 jaren.

    De V 7, of Zes heeft geen enkele andere agenda dan de persoon Bouterse. Dat is een magere basis, nee correctie, geen enkele basis om een land te gaan regeren. Dat heeft de massa allang door.

    Verder is het in het land Suriname gelukkig erg rustig, men bereidt zich voor op een heerlijke spannende verkiezing.

    Spanning over hoe groot de overwinning van de NDP zal zijn. Want dat deze partij historie zal gaan schrijven met de komende verkiezingen staat als een paal boven water.

    Wat elementen aan de andere kant van de oceaan ook mogen schreeuwen, willen en doen.

    Nederland en de USA hebben strategisch allang posities ingenomen omdat ook zij weten door hun inlichtingendiensten en informanten dat het einde oefening is voor de oude politiek.

    Die zal in mei definitief worden begraven. Voor de mensen in Suriname, althans het overgrote deel is er eigenlijk geen alternatief voor Bouterse als president.

    De rest heeft het niet en zal het ook niet krijgen. De NDP zal moeten beginnen met kader trainingen om de opvolging na deze komende termijn van Bouterse te regelen.

    Ondanks alle middelen en trucjes, die worden doorzien door de bevolking, lukt het v7 niet om potten te breken. En al zou het een V 100 worden, het wordt niets.

    Al die zogenaamde democraten aan de overkant van de plas zou ik adviseren zich bij de uitkomsten van de verkiezingen neer te leggen. Het Surinaamse volk weet het beste wat goed voor haar is.

    Wat Sasur betreft om weer terug te komen bij het zoveelste instrument dat de oppositie gebruikt, Ook dit is een instrument dat niets anders dan stemmenverlies zal opleveren. Het maakt de regering nog populairder dan ze al is.

    Mensen in Suriname gaan eindelijk meegenieten van de ontwikkelingen in Suriname. Jammer voor een kleine kliek maar daar laten we ons niet door tegenhouden.

    Bouterse heeft meer vaderlandsliefde in zijn kleine teen dan de totale V7 bij elkaar. Dat telt voor de mensen. Hij laat het daarbij niet bij retoriek maar laat het de afgelopen jaren ook gewoon zien.

    Ziekenfonds, AOV, infrastructuur, en veel meer.

    Tijdens de tweede termijn moet de laatste belofte worden nagekomen en dat is nieuwe verse krachten de trein te laten overnemen. Hij weet als geen ander dat er bepaalde mensen over tijd zijn en vervangen moeten worden. Daar is het nu tijd voor.

    Mensen die het echt menen met Suriname, houden op met zeuren en komen hier hu schouders eronder zetten. Want ondanks jullie gehijg, oeverloos gezeur en leugens hebben jullie, ook voor deze huidige president een plekje in Suriname mits je een positieve bijdrage wil komen leveren.

    Wees consequent en kom dan opbouwen zou ik zeggen.

    Deze president houdt ook van jullie hoor, ook al houden jullie niet van hem. En dat is het grote verschil met de rest.


    Maak melding
  12. @DongDongDoordrinker Er is volgens u veel gepresteerd
    door de gevonniste Desi : Ziekenfonds, AOV, infrastructuur,
    en veel meer.

    Lachwekkend : Persoonijk kan iedereen zonder veel kosten of zonder een ministers- en adviseursploeg de door u genoemde
    maatregelen in een dag nemen ! Het zijn gewoon GROTE GELDUITGAVEN !

    Prestatie is economische bedrijvigheid te creeren waar opbrengsten voor Sranan uit voortvloeien ! En ook werkgelegenheid ! Hier falen Desi en NDP VOLLEDIG !

    Door falen van Desi, alleen uitgaven aan NON-productieve
    zaken, is onze staatskas dan ook leeg en worden nu onze reserves door Desi verbrast !

    De economie van Sranan moet worden verbreed, niet enkel
    op grondstoffen draaien !

    Bij devaluatie SRD gaan de mensen die bijvoorbeeld AOV ontvangen, direct terug naar af !

    Leest u aub de door CBvS uitgegeven kwartaalcijfers dan
    ziet u zelf wel dat het NIET-DRASTISCH-BEZUINIGEN door
    Desi , onherroepelijk leidt tot DEVALUATIE SRD !

    Nog 5 jaar met lege staatskas en gedevalueerde SRD ??

    No way !! Srananman mus fu Wiki !!!

    PS : Misschien kunnen neveneffecten van de MEGA-
    strafzaak tegen Veelpleger-Dino,Sranan uit de droom helpen !


    Maak melding
  13. @allen Hierbij een zeer indringende/intruigerende zin uit een
    reactie : de bevolking van Suriname bestaat uit Afro-Surinamers, Hindostaans-Surinamers, Javaans-Surinamers, Chinees-Surinamers, Indianen en de rest.

    “EN DE REST” is ZEER denigrerend, waarbij ik er op wijs dat
    De REST Sranan bijeen houdt ! Ervoor zorgt dat geen van
    de groepen in Sranan een rassenoorlog ontketent !
    DE REST heeft de democratie terug gebracht !
    DE REST is zonder meer voor Rechtsstaat en Democratie !
    DE REST steunt Onze Grondwet onvoorwaardelijk !

    Hopelijk verlost DE REST ons Land ook van ALLE
    CRIMINELEN in het LandsBestuur !
    Hopelijk zorgt DE REST voor een stevige Anti-corruptiewet
    en een strenge SCREENINGSwet die voor ALLE bestuurders geldt !

    Dus eigenwijze mensen babbel verstandiger over DE REST !

    PS : Voor de rest zit Dino nog rustig vast in USA jail !
    Maduro kan wegens pampertekort in Venezuela zijn
    Surinaamse vrienden niet voorzien van extra pampers !


    Maak melding
  14. Gelukkig komt alles aan het ligt, maar wat betreft al die paars benevelde oliedomme achterlijke aanhangers meer dan alles, ze openbaren vol zelfsverloochening……..we sijn egte oliedom koppige paarse zombies aan het worden, want we kaan weer ga stemme op…..onse egte onschuldigste enige god en lijder……….di di bri. Leve de misdadigers.


    Maak melding
  15. Zien al die oliedomme paarse stommelingen niet in dat ze gewoon zijn belazerd door hun lijders. Zijn ze zo dom, dat zelfs van een idioot kan worden gezegd, hij is idioot wijs. Maar al die oliedomme stommelingen hersendode zombies.


    Maak melding
  16. Alleen op de Staatsradio is het mogelijk mensen via een beruchte propaganda programma mensen op te roepen tot burgelijke ongehoorzaamheid.
    SRS,
    Het is jammer jullie hebben de rechtzaak verloren en jullie dienen je daaraan te onderwerpen.
    Belfor en kundige juridische adviseurs dachten via een omweg de zaak in hun voordeel te beslechten. Zij zijn de schuldigen en hebben deze zaak totaal verkeerd aangepakt.


    Maak melding
  17. @ Doordenker

    “Wat Sasur betreft om weer terug te komen bij het zoveelste instrument dat de oppositie gebruikt, Ook dit is een instrument dat niets anders dan stemmenverlies zal opleveren”.

    Lees ik niewsgierig een post van iemand die claimt inzicht te hebben in de materie. Lees ik alleen ongefundeerde meningen en teksten dat het allemaal strategie is etc. Geen enkel argument of iets wat op een feil lijkt.

    Het simpele feit is dat er een gerechtelijk vonnis ligt met een dwangsom. Als dat er is is het verstandig dat de veroordeelde beroep aantekend en zijn dossier ordent en zich aan het vonnis houd.
    De directie van SRS houd zich niet aan het vonnis, speelt hoogspel en verliest en moet nu meer betalen dan indien men gewoon in gegaan was op de claim van SASUR, Sinds 2007 SRD 5.500/maand. Nu moeten ze SRD 1.000.000 betalen terwijl SASUR aanspraak kan maken op de helft als men gewoon afgerekend had.
    De directie van SRS denkt wellicht dat zij boven de wet staan en dat is niet zo.

    U haalt de oppositie en Nederland en de VS bij deze strikt lokale soap. SASUR is niet de oppositie het zijn een stelletje jokers die rare dingen doen ten aanzien van auteursrechten. Meer niet.

    Doordenker u heeft te ver doorgedacht en u snappertje geblesseerd.


    Maak melding
  18. Ja, ja domme Ray, de jorkasoepoe die Chan heeft gebrouwen begint te werken en het kan hem en jou niet schelen dat het staatseigendom, dus eigendom van de Surinaamse mens is. Zo ken ik jullie VHPers weer. Slechts eigenbelang en macht telt. Als jullie daarvoor alles en iedereen moeten vernietigen is dat slechts bijzaak. Vuile volksverraders!


    Maak melding
  19. @jojo De directie van SRS houd zich niet aan het vonnis, speelt hoogspel en verliest en moet nu meer betalen dan indien men gewoon in gegaan was op de claim van SASUR, Sinds 2007 SRD 5.500/maand. Nu moeten ze SRD 1.000.000 betalen terwijl SASUR aanspraak kan maken op de helft als men gewoon afgerekend had.
    Dat is nou net het hele vieze eiereten. Meneer Ramlal en zijn vrouw willen van de SRS 5500SRD/mnd vangen en dan is alles vergeven. In Suriname heb je zeker of meer radiostations. Maandelijks wil Ramlal voor zichzelf en zijn vrouw dus, zonder maar een keer vroeg op te staan minstens 20 X 5500= 110000 SRD per maand vangen. Zij hebben zichzelf maandelijks een directeuren salaris toebedeeld, heeft Ramlal zelf bekend gemaakt, dus die 110000 is zo weg als je de zoals hij dat noemt, operationele kosten erbij pakt. Daarnaast vangt hij per show een fiks bedrag, de TVstations moeten volgens hem ook betalen. Hij heeft intussen al enkele miljoenen geind MAAR NIEMAND IS UITBETAALD!!! De man heeft van Chan een vrijbrief gehad om de samenleving leeg te zuigen. Wedden dat hij een van de sponsors is van de VHP?? Chan werkt dus met BLOEDGELD.


    Maak melding
  20. Een levensgevaarlijke actie van een justitie minister om elke volgende regering af te persen! Er zijn waarachtige Surinamers en er zijn “zich zo noemenden”!


    Maak melding
  21. @magdalena ;schrijft
    suriname staat op het punt om ee raciale oorlog te ontketenen tussen suriname en hindoestanen.dat punt suriname en hindoestanen begrijp ik niet of zijn de hindoestanen geen surnamer


    Maak melding
  22. De man heeft van Chan een vrijbrief gehad om de samenleving leeg te zuigen. Wedden dat hij een van de sponsors is van de VHP?? Chan werkt dus met BLOEDGELD.


    Maak melding
  23. ik heb alles door genomen en tot de conclusie gekomen dat al die
    idioten die willen dat srs op de veiling gaat zijn die elke keer ndp verrot uitschelden .
    daarom jullie zijn heel laag aan de grond want ook wat gebeurt mensen gebruiken hun eigen namen niet als dat zou gebeuren dan zouden jullie zien wie al die mensen die zo uitschelden.


    Maak melding
  24. @nationalist
    Je moet in teksten nooit een harde return binnen een zin gebruiken. Doe je dat wel dan krijg je van die gekke teksten als in de eerste regels van je posting hier boven.

    Je hebt duidelijk nog niet zoveel ervaring met digitale media. Daardoor van je door de mand want zonder die ervaring kan het niet anders dan dat iemand je het verhaal van je posting heeft ingefluisterd.

    Hoeveel verdient dat nu, zo’n eenvoudige tekst plaatsen??
    En moet je de tekst zelf schrijven of krijg je die aangereikt??
    Heb je ook dezelfde LBO opleiding als Paraman, de KMS??


    Maak melding
  25. @Neus, niet lullen en bij de les blijven !!! Laat Nationalist z’n compu c.q. ICT vermogen effe buiten beschouwing, en probeer inhoudelijk te reageren op zijn postings.

    Het is duidelijk dat de oppositie nu een andere strategie heeft toegepast en Sasur voor hun karretje wist te spannen.
    We weten allen dat Sasur directe links heeft met de VHP dus is het niet verwonderlijk dat Sasur zich ook op het politiek glad ijs heeft begeven.
    Ex minister Waterberg had z’n mond eerder ook al voorbij gesproken want hij riep tijdens een recente vergadering nog dat de V7 (nu V6)groep Bakana torie zou stop zetten als ze de macht zouden heroveren !

    Echter maakt de VHP een grote misstap want indien de SRS alsnog op de veiling beland, zal dit de VHP worden aangerekend en dat zullen vele Surinamers absoluut niet pikken.

    Denk nogmaals aan de woorden van Henk Herrenberg een week of twee terug !!!!

    Mensen, wees op je hoede want de vlam kan zomaar eens weer in de pan slaan !

    Mi bari yu !


    Maak melding
  26. @milton

    @Neus, niet lullen en bij de les blijven !!! Laat Nationalist z’n compu c.q. ICT vermogen effe buiten beschouwing, en probeer inhoudelijk te reageren op zijn postings.
    =========================
    Zowel jij als Nationalist reageren nooit inhoudelijk omdat jullie daartoe de intellectuele vermogens missen.
    De posting waarop ik reageerde bevatte weinig inhoudelijks om inhoudelijk op te kunnen reageren. Het was niet meer dan een slecht gelay-oute paarse onderbuik posting vol onzin.


    Maak melding
  27. @Neus, GVD ! Probeer eens een keer te reageren op de inhoud van mijn posting om 11:36 uur, van Nationalist om 09:59 uur of van Doordenker om 21:17 uur ! Kun je dat wel brada ‘noso’ ?

    Of wil je enkel jou eigen verhaal keer op keer vertellen en keer op keer lezen wat jij zelf wil horen c.q. lezen ?

    Is dat wat jij ‘intellectueel vermogen’ noemt ? Kom op sukkel, en laat ons achter met een briljante reactie wat stof tot nadenken geeft en misschien dat wij je dan serieus gaan nemen.

    Wat een stumperd ben jij zeg !


    Maak melding
  28. @Milton

    Je begrijpt nog steeds niet dat er een verschil is tussen veel woorden posten en iets inhoudelijks posten. Doordenker plaatst veel woorden maar geen inhoud. Een inhoudelijke reactie is dan onmogelijk. En dat geldt ook voor de andere genoemde postings: inhoudsloos, smakeloos en zonder niveau typeert juliie of moet ik jou zeggen omdat er feitelijk maar één poster is??


    Maak melding
  29. @ Lucien

    “Wedden dat hij een van de sponsors is van de VHP?? Chan werkt dus met BLOEDGELD.”

    Lucien iedereen raad maar wat en trekt conclusies. U zegt wedden dat Ramlal de VHP sponsort en trekt de conclusie dat Chantokhi met bloed geld werkt.
    Of er een relatie Ramlal/Sasur met de VHP bestaat is minimaal onduidelijk.Zo ja hoeveel er dan aan bijdrage die kant uitgaat is helemaal onzeker misschien verdwijnt alles wel in het gat operationele kosten. wie weet.
    Als u de boeken niet kent bent u veel te makkelijk met een wel erg stevige conclusie.

    Het vervelende is dat dit soort harde conclusies aan alle kanten getrokken worden op basis van veel verbaal gedoe. Laat de mensen Links/Rechs, Oppositie of Coalitie aub eerst eens naar de feiten kijken en dan pas conclusies trekken.

    Voor mij is gezien wat iedereen roept over SASUR dat het geen echt prettige organisatie is en dat het meer om de directie draait dan om de rechten van artiesten en auteurs. Echter dat is niet de zaak waar het omdraait. Indien SASUR niet functioneert is dat aan de benadeelden om te handelen.

    SRS en allerlei anderen proberen met de Surinaamse hobby lekker gratis (copieren) helemaal niets te betalen en daar worden ze nu op aan gesproken en veroordeeld.

    Het gaat helemaal niet om bloedgeld dat wel of niet richting een partij vloeit. Het gaat om de blunders van de mensen die aan de knoppen zitten. Mensen die duidelijk incompetent zijn want anders komt het niet zo ver.


    Maak melding
  30. @Neus

    Jij ziet overal spoken maar mijn conclusie is dat men jou gewoon niet lust op dit forum. Je lijdt aan grootheidswaan en narcisme en die eigenschappen druipen er eigenlijk vanaf. Je vertoont ook tekenen van een psychiatrisch patient en dat zou verklaren waarom je niet inhoudelijk kunt reageren. Gelukkig krijg je een uitkering en psychiatrische hulp want anders zouden we het ergste moeten vrezen.


    Maak melding
  31. @Natsoe, hoe vaak lees en hoor ik niet dat Hindoestanen terug moeten naar waar zij vandaan komen. Ze moeten terug naar India. Begrijp je het nu en kom niet zeggen dat dit waar is want dan ben jij een kale leugenaar.


    Maak melding
  32. Milton
    Het gaat niet om mogelijke strategieen achter de coulissen waar wij allemaal geen weet van hebben.

    De soap SASUR loopt al zolang (onder andere door ingrepen van de minister van JusPol) dat u er geen actueel scenario met betrekking tot het tot zwijgen brengen van Limbo achter mag verwachten.

    De rare zaken van SASUR zijn niet meer dan een zakelijk gevecht tussen partijen de radiostations etc. willen gratis en SASUR wil mee snoepen uit de ruif van rechten.
    Verwijt SASUR niet dat het haar kansen grijpt en voor haar rechten (wel of niet moreel verantwoord weet ik niet) op komt. Als dan de directie van SRS een vonnis van de rechtbank aan haar laars lapt en niet het geld heeft om tot een goed vergelijk te komen rest er niets anders dan dat er geveild wordt en een koopjes jager diens slag slaat.

    U kunt niet boos zijn op iemand die in diens recht staat maar u zou boos moeten zijn op de rare directie die het zover heeft laten komen.


    Maak melding
  33. Maak elkaar maar lekker af. zolang jullie mijn indianen met rust laten.Jona en Magdalena,met deze idioten die denken dat ze een land kunnen regeren zal Suriname nooit vooruitkomen.Geen weldenkend mens laat een moordenaar president worden.Alleen een volk dat bang is krijg je zover.Probeer voor de grap in Suriname met kennissen of vrienden te praten over de regering. niemand durft wat te zeggen,of het wordt gefluisterd.Dat is democratie in Suriname.


    Maak melding
  34. -Zie hier hoe “wij” ons gek maken en ook afmaken, terwijl men gewoon rijk wordt op de ruggen van het volk. Lees maar een klein stukje:::::::

    Surinamers hebben US$ 722.3 miljoen op Zwitserse banken

    =De International Consortium of Investigative Journalists heeft van de week een rapport vrijgegeven, waaruit blijkt dat er van 2006 tot 2007, miljarden aan dollars werd gehouden bij meer dan 60.000 interne banken in Zwitserland.
    Het rapport vermeldt dat HSBC Private Bank in Geneve rekeningen heeft onderhouden voor 30 landen in het Caribisch gebied. Suriname behoort ook tot de 30 landen in de regio. US$722.3 miljoen is het geldbedrag dat volgens de documenten op naam van Surinaamse rekeninghouders staat geregistreerd. Het geld behoort volgens de uitgelekte documenten 9 cliënten toe. 11% van de cliënten is in het bezit van de Surinaamse nationaliteit. Acht cliënten hebben hun bankrekeningen tussen 2000 en 2005 geopend, die gelinkt worden met 27 banken. Suriname staat volgens de uitgelekte documenten op de 52ste plaats tussen de landen met de grootste bedragen in dollars.


    Maak melding
  35. @Magdalena. Ik begrijp je wel. De Hindoestanen hebben de Afro Surinamers altijd Srananman genoemd en zichzelf Hindoestani en zij doen het nog steeds. Onlangs nog bij in de branding werd door een Hindoestaanse vrouw een Afro Surinaamse man aangeduid met: “a ben de wan Srananman” toen de reporter vroeg wie het feit had gepleegd, ik begrijp je dus. De Hindoestanen hebben zich voor het grootste deel meer verbonden gevoeld met India dan met Suriname, niet wetend hoe denigrerend de Indiers denken over de Surinaamse Hindoestaan. Velen afkomstig van de laagste klasse, doch zich in Suriname Brahmaan noemend omdat de rest niet beter weet.
    @Jojo. Ramlal heeft het auteursrechten systeem bekeken en er een Surinaamse variant op gemaakt. Deze werd ingediend bij Santoki, toen minister van Justitie, De daarop geformeerde commissie heeft Santoki ens stelligste ontraden de beschikking af te geven. Hierop stelde Santoki een andere commissie samen omdat het antwoord hem niet beviel. Echter ook die commissie heet een negatief advies uitgebracht. Santoki heeft toch doorgedrukt en de beschikking aan dhr Ramlal gegeven. Ramlal nu begon overal in het wilde weg mensen te beboeten, te bedreigen, te onteigenen, voor het gerecht te slepen, zaken te veilen en te verkopen. Zijn argument: ik ben in Suriname de eigenaar van het auteursrecht van het wereldrepertoir. ZELFS OP BRUILOFTEN EN BEGRAFENISSEN heeft hij gedreigt met juridische stappen. Zo heeft dit heerschap miljoenen uit de gemeenschap gehaald als vertegenwoordiger van internationale auteursrechtenbureau’s middels tarieven die hij zo eventjes zelf heeft vastgesteld.Echter heeft dit heerschap NOOIT een artiest, schrijver, arrangeur, uitvoerder een cent uitgekeerd onder het mom van operationele kosten. Door devoormalige minister van JusPol Misidjan is zijn beschikking ingetrokken, hetgeen werd bekrachtigd door de rechter. De zaak tegen SRS is een zaak van voor de intrekking en meneer wil nu nog even zoveel mogelijk binnen halen om daarna waarschijnlijk weer naar Nederland terug te gaan, Suriname met een enorme kater achterlatend. Vanwege het maatschappelijk belang hoop ik dat de rechter hem woensdag een juridische trap in zijn hol geeft. De Surinaamse artiesten die producten bij bijvoorbeeld Buma Stemra hebben geregistreerd roep ik op hem voor het gerecht te slepen. De ma is multimiljonair geworden over de ruggen van de Surinamers en Santoki heeft hem daartoe instaat gesteld, tegen beter weten in, tegen advies in, voor mij en velen willens en wetend. Vind je het raar dat er dan geroepen wordt dat Chan cq de VHP er wel bij vaart? Waarom denk je dat Chan hier nooit iets over zegt? Schermen met “het ligt bij de rechter” scheept hij een ieder af en weigert verantwoordelijkheid te nemen voor deze door hem bereidde jorkasupu!


    Maak melding
  36. @Lucien
    Je vertelt halve waarheden. en de tories die je vertelt zijn niet verifieerbaar en twijfelachtig. Daarmee van 0 en generlei waarde.

    Belangrijkste wat je vergeet te melden is dat DDB meer dan 4 gaar geleden beloofde dat hij er voor zou zorgen dat de artiesten hun geld kregen. Ondertussen is, zoals vaker bij DDB, zijn gedrag volkomen tegenstrijdig met wat hij beloofde. Het is DDB die nu al bijna 5 jaar president is en tevens hoogste baas van veel radio stations waar hij, gezien de verpaarsing en verpaupering, zich intensief mee bemoeit.


    Maak melding
  37. @Lucien
    uw benadering kan in begrijpen en volgen. Het vervelende is dat er zoveel verbale onzin in omloop is dat ik het eerst moet zien voor dat ik het kan geloven.
    Er zijn te veel mensen die gratis willen en er alle belang bij hebben de Surinaamse variant van BUMA STEMRA in diskrediet te brengen.

    Indien deze meneer zo naar en onzorgvuldig te werk gaat waarom is er dan niemand opgestaan om dit gedrag met wortel en tak uit te roeien. Een minister kan wel een vergunning of licentie intrekken maar zal dat wel volgens de geëigende weg moeten doen. Gezien de soap die maar door gaat is dat duidelijk niet gebeurt. Velen in Suriname denken dat de mond krant de waarheid verteld en dat men boven het recht staat.


    Maak melding
  38. Het is algemeen bekend dat een bepaalde groep afkomstig uit het armste continent zich niet aan wet en regels houden.
    Omdat ze geen beschaving kennen.
    Het enige beschaving wat ze kennen is het oerwoudbeschaving.
    Bruine bonen met zoutvlees heeft hen meer beschadigd dan goed gedaan.


    Maak melding
  39. Zag de jaarrekening van Sasur van 2011. Personeelskosten bijna 4 miljoen SRD is bijna 1 miljoen Euro. Dat is een hoop geld voor zo’n kleine organisatie. Dat is echt niet pluis. Goed dat er voor de componisten en tekstdichters wordt opgekomen, maar dit is gewoon niet pluis.


    Maak melding
  40. @ John Lal
    indien de personeels kosten SRD 4 mio. bedragen dan is SRD 5.500 / maand = SRD 66.000/jaar voor de artiesten etc/ geen onoverkomelijke post.
    Met alle andere kosten er bij gezien eigenlijk een te verwaarlozen post waar voor de directie van SRS het bestaan van de organisatie in de waagschaal leg door een gerechtelijk vonnis te negeren en zich zelf boven de wet te plaatsen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES