Zaak Dino Bouterse uitgesteld om oponthoud in Suriname

57

PARAMARIBO, 11 feb – Advocaten van Dino Bouterse zijn klaar met het verzamelen van ontlastend bewijsmateriaal. Volgens Irwin Kanhai, het Surinaamse lid van het verdedigingsteam, is het waarom de zaak eerder is uitgesteld. In Suriname moest nog wat voorwerk worden gedaan.

Daarom hebben de advocaten weer uitstel gevraagd. “De zaak van Dino Bouterse zou verder behandeld worden door rechter Shira Scheindlin in New York. Maar omdat de informatie uit Suriname nog schriftelijk moet worden vastgesteld en moet worden verstuurd naar de advocaten in New York, is de zaak uitgesteld tot tien maart”, zegt Kanhai tegenover de Times of Suriname. Het materiaal uit Suriname wordt als belangrijk gezien voor de verdediging.

Besloten is daarom uitstel aan te vragen, wat ook is verleend. Eerder had Scheindlin ook al uitstel verleend. “De advocaten hebben enkele maanden terug meer tijd aan de rechter gevraagd om ook bewijsmateriaal in Suriname te kunnen verzamelen en nu hebben we alles bij elkaar”, aldus Kanhai. Dino Bouterse is in Panama aangehouden. Volgens de tenlastelegging heeft hij zich schuldig gemaakt aan drugshandel en steun aan terroristische organisaties.


57 REACTIES

 1. Advocaten van Dino Bouterse zijn klaar met het verzamelen van ontlastend bewijsmateriaal. Volgens Irwin Kanhai, het Surinaamse lid van het verdedigingsteam, is het waarom de zaak eerder is uitgesteld.

  Denkende dat na uitstel komt afstelen na afstel komt Amnestie.
  Jaja Amneste, dat kan alleen in verhalenboekjes ennnnnnnnnnn natuurlijk in Suriname waar het lijkt alsof de biggetjes (oppositie) en de boze wolf (DDB) elkaar ontmoeten.

  Ai Irvin Ka-nhai, hoe dom moet je zijn om te verklaren dat je met ontlastend materiaal bezig bent terwijl deze Dino alias Dumbu zelf heeft verklaart schuldig te zijn??????????
  Welk ontlastend materiaal heb je dan nog nodig???????
  Of bedoeld deze Irvin Ka-nhai ontlasting materiaal om te zien als Dino ook een coke gebruiker is?????????
  Sari torie na soso lafoe joe kang lafoe nanga


  Maak melding

 2. Uitspraken van de korpschef dat ze nu de grootste hoeveelheid aan drugs in beslag hebben genomen.
  Deze maand zullen ze ook nog weer meer van deze grote drugsvangsten hebben.
  Kan ook zijn dat de advocaten dit proberen uit te stellen tot na 25 Mei.
  Feit is dat Dino veel jaren achter tralies zal verdwijnen


  Maak melding

 3. Kanhai denkt dat ALLE Srananmans GEK zijn geworden !

  OM In Suriname MAG geen onderzoek naar Dino starten om
  zijn in Suriname gepleegde strafbare feiten, feiten die ook
  gepleegd zijn TEGEN de staat en de Bevolking van Sranan !
  Feiten die de Veiligheid van de staat en van de Bevolking
  IN GEVAAR hebben gebracht/brengen !

  OM/PG, Veiligheidsdiensten en de president zwijgen !

  En dan DURFT hr Kanhai te komen babbelen over
  ontlastend materiaal ???
  Dino moet ook in Sranan terecht staan, desnoods bij
  verstek voor zijn MEGA-misdaden tegen de staat !

  Misschien kan Kanhai wat blanco diplomatieke Sranan paspoorten opsturen naar de rechter in de USA en
  natuurlijk een kopie van het MEGA-strafblad dat Dino tot
  nog toe in Sranan heeft opgebouwd ! Ook een lijstje met
  de opdrachtgevers/medeplichtigen van Dino in Sranan
  zou handig zijn !
  Ter ontlasting van de Veelpleger Dino, hahahahaha !


  Maak melding

 4. Wat voor bewijslast zoeken ze?

  Die man heeft bekend!
  Zoeken ze naar verzachting voor de straf? Want straf krijgt ie zekers weten.

  Anyhow; de uitspraak mag ook op 10 mei vallen, of enkele dagen voor 25 mei 2015.
  In principe is dit gunstiger!
  Hij zit gelukkig toch ver weg opgesloten!

  Dat het stomme volk niet door heeft dat ze meebetalen, vind ik niet zielig.
  Ze begrijpen er geen snars van, bouta bigie tok…….


  Maak melding

 5. Geloof het of niet, men wacht tot de verkiezing voorbij is en dan zal dino worden berecht althans dit is de opzet van de advocaten van dibrie bouterse maar de rechter zowel de o.m. in amerika hebben dit door want als dinootje voor de verkiezing wordt berecht heeft het veel gevolgen voor vader bouterse senior de dibrie nationaal zowel internationaal vandaar dit proces te stagneren, maar of zij gaan slagen zullen wij zien!


  Maak melding

 6. Wie maakt wie wat wijs.

  De rechtszitting is geweest. De verdachte heeft volgens de USA gewoonte een bekentenis afgelegd tegen met als doel strafvermindering.
  De rechter moet slechts het gemotiveerde vonnis te wijzen. Op basis waarvan de verdacht/ veroordeelde moet beslissen in beroep te gaan.

  Weer een grote blunder waar het Surinaamse volk voor mag betalen,


  Maak melding

 7. dit soort uitstellen en manier van uitstellen kon best eens tegen ze gaan werken, iets waar ik dus geen probleem mee heb, integendeel,
  Denken ze nu echt dat de rechters daar zich net zo laten piepelen als in Suriname, door die zwerver van een Kanhai, ik mag toch hopen van niet,
  Waarom vraagt hij niet gelijk amnestie aan


  Maak melding

 8. tegenstrijdig…..baby wolf heeft volmondig bekend…

  advocaat Kanhai heeft ontlastend bewijsmateriaal…….

  Kanhai, de amerikanen hebben geen ‘kronto olie” op hun hoofd….


  Maak melding

 9. Wat de paarse elite ook zal doen, gestraft zal hij worden. Jarenlang hebben ze deze criminele zoon al op de korrel. En de feiten liegen niet, gezien zijn misdadig verleden, handel en wandel. De Gerechtigheid heeft er voor gezorgd dat dit is gebeurd, want wat zou het gevolg niet zijn voor land en volk? Ook zou de aanloop naar de verkiezingen veel erger zijn geweest, en wie weet, al politieke slachtoffers zijn gevallen onder de oppositie? Nu proberen al die oude paarse vossen en vossinnen met bedreigingen en allerlei paarse mislukte revo ideologien het stemgedrag onder hun aanhangers te beinvloeden, ook Parmesje met zijn zgn knieval, wat hen echt niet zal gelukken onder hun oliedomme aanhangers. De Gerechtigheid heeft de paarsen de misleider en lijder gegeven die ze verdienen, omdat ze willens en wetens stemden op onrechtvaardige onberechte mensenrechten schenders. Na vier jaren Mika Combinatie heeft Hij vele oliedomme paarse dwazen de oren en ogen doen opengaan. Ze weten dat ze zijn bedrogen en vele oliedomme paarse aanhangers worden naarmate de dag nadert om te stemmen nuchter. Al die paarse preken en profetien tijdens de bermdiensten olv van de geldgierige tienden eisende voorspoedprediker Stef Anus en de machts wellustige valse profeet Mi Sjie Ka zijn niet uitgekomen.
  Daarom zal net als in 1987 voorgoed worden afgerekend met deze oude misleiders die de oorzaak zijn van de grootste ellende onder het volk, Vele paarse aanhangers zullen stemmen tegen de corrupte lijders, met de gedachte…oen ai nanga jesi kon opo…..ooktoe die opa Tjallie, Noreen,Freites en vele anderen. Daarom zal ndp er alles aan doen om de macht te behouden, daarom stuurden ze opa Herry Bergje met zijn verroeste mislukte boodschap over Afrikaanse wantoestanden. Maar de Gerechtigheid weet alles en zal ook ervoor zorgen dat de paarse kuil van verderf die ze graven voor land en volk hun eigen graf zal worden.


  Maak melding

 10. Kanhai begint verschijnselen van altsheimer te vertonen, de kaarten in Amerika zijn nl. Al lang geschut, en de Amerikanen laten deze zwerver met zijn laatste stuiptrekkingen nog even de tijd nemen om nog even belastemd bewijsmateriaal te verzamelen. En aangezien deze kanhai ook afkomstig is uit dezelfde schurkenstaat als die massamoordenaar ,em zijn zoontje Dinootje Bouterse, laten ze hem nog even aanmodderen, om hem het gevoel te geven, dat de zaak nog gewonnen kan worden, maar helaas blijkt het uitstel van executie te zijn.


  Maak melding

 11. Na 25 mei wanneer V7 aan de macht is ,direct, laten uitzoeken welke strafbare feiten Dino in Suriname heeft gepleegd onder het bewind van Bouta.

  Verder heeft hij ook nog straftijd over de periode toen zijn vader hem vervroegd uit Santo Boma haalde toen hij aan de macht kwam. Dit ook optellen.

  Wanneer hij weer naar Suri komt na het uitzitten van zijn straf in USA hem gelijk weer vastzetten.

  Dan komt hij met een wandelstok weer naar buiten.
  Dit gebeurd ook in andere landen. Dit is heel normaal.

  Zo moet met criminelen worden omgegaan die ons land willen verkopen en in gevaar willen brengen.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 12. Ondertussen gaat de roof gestadig door onder het mom van….ontwikkelinge vo land en volk….voor 2015 is er geen valuta meer en als de onverbeterlijke dieharde oliedomme aanhangers wederom krijsen..baas na oenoe lijdsman……….MEGASCHULDEN LASTEN IN HET QUADEAAT.


  Maak melding

 13. Ondertussen gaat de roof gestadig door onder het mom van….ontwikkelinge vo land en volk….voor mei 2015 is er geen valuta meer en als de onverbeterlijke dieharde oliedomme aanhangers wederom krijsen..baas na oenoe lijdsman……….MEGASCHULDEN LASTEN IN HET QUADEAAT.


  Maak melding

 14. Ding sabie mang lai ……prasie oso nanga koemakooisi afkatie …
  geweldig mang typisch 8000km overzeeeeeeee
  …I LOVE SU WOON EN WERK ..2015年的新闻南迦帕尔法案.
  DESS FOR PRESS 2015


  Maak melding

 15. Ik ben blij dat de Advocatenwet unaniem is aangenomen in de DNA. Nu kunnen die incompetente, frauderende, uit de pas lopende, partijgeboden “advocaten” eindelijk eens aangepakt worden. Opvallend is dat Kanhai meer in het casino te zien is dan op de publieke fora. De meester van de vertragingstaktiek, de advocaat van de duivel, en zo ziet hij er ook uit. Ik wil de eindnota van het proces tegen Dinootje wel eens zien. Openbaar maken alsjeblieft. Dan kan het volk zien waarvoor ze uiteindelijk via de belastingen betaald hebben!


  Maak melding

 16. Kanhai blijft maar uitstellen want als die show in NY is afgelopen met dino moet hij terugkomen naar Suriname om dino’s pappie tekst en uitleg te geven. En dat zal natuurlijk niet meevallen na al die miljoenen US dollars geen moer hebben opgeleverd voor de familie b en dino nog heel lang gaat toeven in de Florence supermax in Colorado als officiële gast van de USA. In de tussentijd, Kanhai blijf maar lullen.


  Maak melding

 17. Alleen in verwordend SuriBabwe kan baardaap Kan Haai het voor zover krijgen om onberechte moordenaars,drugsbonzen en misdadigers vrij te pleiten. Natuurlijk tegen een absurd hoge loon, zoals bij de I.m nasty wet. Ook is deze ontwikkeling goed voor een zak vol paars belastingsgelden. Vele oliedomme paarse stommelingen gaan bij het minste en geringste vergrijp de bak in…………soso lobi mr. I’ m Nasty no e jepi gi deng oliedomme criminele aanhang onder de paarsen. Stree de foe stree….soso ka lobi paars.neks no fout.a boi onskultig.a fout sa a mang doe a no neks.


  Maak melding

 18. Meneer Kanhai, Suriname naar New York is heel ver no!
  ai mi boy, Wat een afstand van Suriname naar New York, U weet zeker ook niet waar het ligt, ha ha !

  U gaat hem Amnestie verlenen.
  Meneer Kanhai New York is geen Suriname!


  Maak melding

 19. Ai baja sommige zijn mr, dr, dr’s, Ir, Prof maar het zijn ook gewone simpele idioten.

  Eentje durft gewoon te zweren dat de rechtszitting al geweest is. Maw wat de advocaten hebben kunnen verdagen is gewoon een baseball wedstrijd.

  Het klopt wie maakt wie wijs, feit is dat je sommige mensen niets meer wijs kan maken, het is verloren tijd.


  Maak melding

 20. Kanhai breng jouw Ontlastend Materiaal voor de oude
  Desi mbt de 8 december-massamoord DIRECT naar de
  Krijgsraad dan kan eindvonnis worden geveld !

  Daarna Ontlastend materiaal Moiwannamoorden , idem van
  moorden op lijfwachten Brunswijk etc etc !

  Kanhai, yu tja WROKO !

  PS : Welk deuntje heeft Muntslag gefloten bij zijn verhoor
  door justitie USA !! Pampertekort Sranan neemt toe !!!


  Maak melding

 21. Uitstel moet je vertalen als nog meer geld ontvangen.
  Per slot komt alleen de zon voor niets op.

  Zoals hier door velen aangehaald, de stumperd heeft
  reeds toegegeven dat hij door gierigheid tot zijn daden
  is gekomen. Anders dan stelen, moorden en mensen
  kleineren kan deze jongen niet net als zijn vader.

  De awarra valt nu eenmaal niet ver van de boom.
  Als iemand het moet weten is het Paraman.


  Maak melding

 22. Muntslag business men of the year 2015 in new-york ,deze meneer zal het zwaar hebben in de gevangenis bhaja dubbele pamper is een optie of een gopong.


  Maak melding

 23. Alleen de DWAAS en de ZOT spekken de advocatenpot. Vandaar dat drugsvliegtuig,( wat ze nu nog aan het zoeken zijn,) van vorige week in het binnenland. Was nodig om de tekorten aan te vullen. Deze miljoenen verslindende grap krijgen al die revo-kleuters nog op hun bord om decennia lang terug te betalen.


  Maak melding

 24. kort en krachtig …
  als deze dino werkelijk drugs heeft verhandelt mag hij voor mij die prijs betalen die hij verdient ,netzoals ik de oppositie minacht .minacht ik dino bouterse die een smet op zijn naam heeft zoals hij zelf schuld heeft bekent in amerika om straf vermindering te krijgen .
  maar dat men de vader verantwoordelijk houd voor een zoon van 41 die 13 kinderen heeft vindt ik tever gaan .dat vindt ik spijkers op laag water zoeken .wees mans genoeg om deze volwassen zoon van bouterse zelf verantwoording draagt en niet anderen om politiek gewin bij te betrekken in dit geval de vader .dan gaan jullie de plank mis slaan .


  Maak melding

 25. De Frontjes geven elkaar schouderklopjes in de vorm van plusjes , nu horen we NEUS niet klagen van moderators kan je die plusjes bakroes blokkeren. De frontjes hebben hun D DAY met dino Bouterse op 25 mei zal het Surinaamse volk Hun D DAY vieren met delano desire Bouterse. 25 mei wordt voor de frontjes de dag der Trauma!


  Maak melding

 26. Pero
  De daden van Bouterse Junior zijn geheel voor zijn rekening.
  We mogen echter ook aannemen dat de vader van Bouterse junior een beetje zicht had op de daden en acties en het verleden van Junior.
  Ook al is er maar de helft waar van waar men junior van beschuldigd dan is het geen lief, braaf kereltje geweest.

  Ook als je aanvaard dat mensen zich kunnen verbeteren en meerdere kansen moeten krijgen er iets van te maken. Dan nog is het van de Vader meer dan onverstandig:

  1) Zoonlief te betrekken bij veiligheidsfuncties.
  2) Zoonlief tot de beste van de besten te prijzen.
  3) Zoonlief in staat te stellen staatsmiddelen in te zetten voor eigen activiteiten.
  4) Het juridische onderzoek naar de vermeende daden van zoonlief niet hoog op de agenda te plaatsen.
  5) Familie te betrekken in zaken van de staat.

  Vader Bouterse heeft als President Bouterse een heel grote inschattingsfout gemaakt en is niet bereid daar over echt schoon schip te maken. Het verhullen en verdoezelen is het geen dat verwijtbaar is en politieke gevolgen zou moeten hebben in een rechtstaat.


  Maak melding

 27. Dat Irvin naar ontlastend materiaal zoekt (Dino’s ontlasting is al lang geanalyseerd door de FBI) kan erop duiden dat hij voor een heleboel andere bijkomende zaken ook is aangeklaagd, bvb zaken die indruisen tegen de Surinaamse wetten in!


  Maak melding

 28. Kanhai moet de rechters wijs maken dat Dino Desi helemaal niet kent. Alleen dan heeft Dino namwlijk een kleine kans om er zonder levenslang vanaf te komen, want als slechts één van de rechters op het idee komt om Desi D.B. te Googlen ziet het er voor iedere verdachte die zegt vriend of familie te zijn van Desi, niet best uit.


  Maak melding

 29. Papa Desi is 100 % medeverantwoordelijk door als
  president Dino te benoemen tot Hoofd CTU en hem
  op legale wijze zware wapens in handen te geven !

  Een zoon die een lang strafblad heeft met Drugs- en Geweldsdelicten ! No maangggg !

  Ook mochten de veiligheidsdiensten zich niet met Dino
  bemoeien, hetgeen idioot is en ertoe heeft geleid dat Dino
  oa kon beschikken over blanco Surinaamse diplomatieke
  paspoorten. Hiermee kon hij terroristen te helpen en zelf
  vrij rondreizen !

  Tot nog toe heeft Bouta elk onderzoek naar deze misdadige
  feiten van Dino in Sranan en tegen Sranan, tegengehouden !
  Why ???

  Mede-daders en handlangers van Dino in Sranan, zijn tot
  nog toe buiten beeld gebleven en bewijsmateriaal zal zijn
  weggewerkt !

  De houding en handelwijzen van Desi in deze strafzaak zijn MEGA-verdacht ! Wanneer een staatsburger een erge vorm
  van terrorisme steunt, zou elk ander land DIRECT optreden
  en ALLES onderzoeken!

  Zelfs toen gebleken was dat de veiligheid van de Surinaamse staat en van de Bevolking in het geding was wegens
  terrorisme, hield Desi zijn mond !

  Er werd alleen maar geroepen dat er een USA-complot was
  tegen Sranan was, terwijl het om een INDIVIDUELE
  CRIMINEEL ging, een VEELPLEGER !
  DESI blokkeerde, weigerde ALLE ONDERZOEK !

  De rechtstaat, de veiligheid van Sranan en van de Bevolking
  laten Desi koud !

  Vandaar dat de Amerikaanse justitie zich ook focust op de
  mede-verdachten van Dino, waaronder ook de president !

  PS : Momenteel bidt de top vd NDP in Parbo dat Muntje niet
  doorslaat ! Men is MEGA-bevreesd voor een oorlog in de NDP
  om een nieuwe leiding/leider aan te stellen !


  Maak melding

 30. Als het Amerikaansbelang erom vraagt dat zij wie dan ook moeten hebben, dan is dat een fluitje van een cent. Het gaat absoluut niet om namen alswel BELANGEN als de UNASUR en goedkope GRONDSTOFFEN!


  Maak melding

 31. In Amerika geld nog steeds dat je onschuldig bent tot dat je schuld is bewezen.Voor degene die niet bekend zijn met het Amerikaans rechtssysteem hier het volgende soms wordt je geadviseerd door je advocaten om schuld te bekennen zodat je maar een korte straf hoef uit tezitten.Ook in Amerika gaat er heel veel mis bij de rechtzaken kijk maar hoeveel blakamans onterecht in de gevangenis zitten.En deze klootzakken maar denken dat ze het goed kunnen maken met geld.Zelf leveren zij geen onderdanen uit die een strafbare feit pleegd buiten Amerika.Ze zijn bezig met andere westerse landen bezig om moslim landen te bombarderen en moslims uit te roeien onder het mom van terrorisme.In Europa schijten ze nu in hun broek want deze moslims gaan nu het gevecht aan in hun eigen land.

  odi odi Mundo


  Maak melding

 32. @Mundo ,
  JIJ hoort ook in de gevangenis thuis voor het tonen van sympathie voor de terroristen !
  Als je baasje hetzelfde regel van …innocent until proven guilty ..zou handhaven zouden wij vandaag 8Dec 1982 niet kennen !!


  Maak melding

 33. @ParamanNoSabi Zaak DINO is INDIVIDUELE MEGA-
  strafzaak tegen een hardnekkige crimineel, die door vader/
  president wordt gestimuleerd en beschermd !

  De criminele FEITEN gepleegd door deze MEGA-crimineel
  staan vast ! In uw visie heeft Amerika’s president Obama er
  zelf voor gezorgd dat Dino Crimineel is !
  Yu na Ekte Sribi Srafu !

  De NDP-haat tegen USA is duidelijk, daarom wilde Dino de terroristen helpen Amerika te vernietigen !
  Ook schrok hij er niet voor terug Sranan te verraden en eiste
  hij een eigen Hezbollah-leger te mogen installeren tegen de bevolking van Sranan !

  De UNASUR is poppenkast, spelen geen rol van betekenis
  economisch gezien ! Verkoop uw grondstoffen maar aan
  de Nieuwe Kolonisator China of Rusland en sluit uw ogen
  voor de RAMP (“disaster”) die deze landen aanrichten in uw landen van Herkomst in Afrika !

  Het is nog niet doorgedrongen tot massamoordliefhebbers
  dat terrorisme de vrijheid van ALLE democraten in de wereld
  bedreigt, ook de vrijheid in Suriname !

  Of verwelkomt u figuren die u met GEWELD komen
  OPDRAGEN welke godsdienst u moet aanhangen,
  met feest en sopi ???

  Dongdong-Ikko !!! WIKiiiiiiiiii !!!


  Maak melding

 34. HAHA Bouterse probeert zijn Surinaamse tactieken om de justitie tegen te houden ook in de VS. Gaat niet werken, boontje komt op zijn loontje. Dino gaat lekker lang wegrotten en goed geboeld worden. Vader volgt binnenkort.


  Maak melding

 35. MUNDO jij woont nog in een boom??met wat voor onzin kom jij nou!jij wil wat krom is recht praten.Jou neef gaat gewoon netjes berecht! worden en lekker lang zitten.En wat weet jij nou van europa en moslims,het staat toch mijlen ver van Dino B.dus niet zo dom lullen,kom uit die boom en ga werken.


  Maak melding

 36. En Mundo in Suriname schijten jullie voor Bouterse,te laf om te demonstreren,en voor jezelf opkomen.Denk je dat men europa bang is voor terrorisme,dan loop je wel erg achter in deze wereld.


  Maak melding

 37. @Mundo
  In de VS is men onschuldig tot dat het bewezen is. Nu dat aspect is opgelost aangezien de heer Bouterse Junior schuld bekend heeft voor een aantal feiten.
  Aangezien de heer Bouterse junior een heel stevig advocaten team tot zijn beschikking had moet u niet achteraf terug krabbelen omdat er zoveel mis gaat en er zoveel onschuldigen in de VS gevangen zouden zitten.
  Bouterse Junior heeft de maximale kans gehad, Bouterse Junior heeft slechts procedureel verweer gevoerd en niet op de inhoud of wel de heer Bouterse Junior heeft slechts onderhandeld over het maximaal haalbare reductie van straf.

  Ik en velen met mij zijn slechts benieuwd naar de tekst van het vonnis waarin de overwegingen van de rechter geordend weer gegeven gaan worden. Daarmee gaan wij allemaal zien wat er echt van belang is.
  Wie weet worden uitspraken van Roger Kahn en Muntslag nog mee genomen.

  We zullen zien.


  Maak melding

 38. suriboy,
  goed gezien, men denkt dat de amerikanen slapen als het om de tactieken die de advocaten toepassen en als je alles terug leest over de aanhouding dan denk ik dat alles al gezegd is door de justitie (o.m) in amerika, verder los van dat dino flink geboeld zal worden is een feit, maar vriend muntje gaat het zwaarder hebben en zal fluiten als een kanarie die saka saka zakenman.


  Maak melding

 39. Ray ik denk dat je je moet laten nakijken.Zodra iemand een andere mening heeft over een onderwerp is Bouterse zijn baasje,het lijkt mij dat jij veel erger ben dan Bouterse.In jou optiek mag niemand een andere mening hebben.Ik heb een goed advies voor jou haat leidt tot zelfvernietiging.Probeer positief te staan in het leven dan zal het zeker goedkomen met jou.Nogmaals een iedre heeft recht op een eigen mening als je het nou mee eens ben of niet respecteer de mening van iemand anders/denkwijze.Ik zal ook niet meer op jou reageren met dit moest ik ff kwijt.Hopelijk begrijp je dit.Want wat jij doet is een van de oorzaken van alle ellende in de wereld het bekritiseren van anders denkende.

  odi odi Mundo


  Maak melding

 40. Anders denkende, niet bedoeld als kritiseren van anderen :

  Straf ALLE Massamoordenaars zeer hard ! Geen uitzondering !

  Straf ALLE vernietigers van de jeugd, de Harddrugsdealers
  Zeer Hard ! Ook al zijn ze president of wat dan ook !

  Verwijder met Screeningswet ALLE misdadigers uit
  politieke funkties !

  Stop ALLE corruptie, te beginnen met een solide Anti-
  corruptiewet !

  Babbel niet over andere landen, start met herstel rechtsstaat
  in Sranan !

  PS : Probeer Sribi Srafus in Sranan WAKKER te schudden !

  Leve een VRIJ Sranan zonder Criminele leiding !


  Maak melding

 41. Beste Mundo

  Ik heb nog nooit of slechts bij een slip van de Pen mensen die Bouterse een goed hart toe dragen als slaafjes van het baasje weg gezet.
  Ik heb een genuanceerdere mening dan vele aanhangers van de NDP maar ook van de FrontPartijen.
  Ik probeer bij de feiten te blijven. Ik ben genegen enige ironie in mijn teksten te gebruiken als duidelijk is dat de andere zijde zich wel heel erg blind opstelt en de feiten niet wil kennen. Of die feiten nu uit de pers komen of van de centrale bank van Suriname of gewoon uit het meer jaren ontwikkelingsplan van de regering.

  Dus toon aub een beetje respect.


  Maak melding

 42. @Sabidieri
  Laat ik het zo zeggen in ben mij er van bewust niet altijd 100% gelijk te hebben en sta open voor de argumentatie van anderen zelfs die va u.
  Alleen heeft u nooit een argument.

  Ik haal de feiten uit de het ontwikkelingsplan 2011-2016 van deze regering en dat volgens de president op basis van de grondwet bij wet is vastgesteld.
  Ik haal de feiten uit de vonnissen van de rechtbank die gepubliceerd worden en uit de woorden van de heer Kanhai.
  Ik haal de feiten van de website van de president en ik haal de feiten van de communcatie website van de CIA. Ja ook de laatsten hebben een portaal waar zij statistieken delen met de massa.

  Doet u eens een poging om mijn reactie en argumenten te weerleggen op een iets hoger niveau dan wat u nu doet. Probeert u het eens.


  Maak melding

 43. Vragen van uitstel is GEEN AFSTEL tot veroordeling!

  We kunnen de boel rekken, we kunnen allemaal goedpraten:

  Feit is en blijft dat uit feiten en omstandigheden onomstotelijk vast is komen te staan dat Bouterse als president en vader zijn zoon uit de gevangenis heeft gehaald door Amnestie te verlenen. Vervolgens heeft vader Desi de zoon een zeer hoge functie gegeven binnen de CTU met als doel een drugs en wapenlijn op te zetten en te runnen. Tevens hebben Desi en Dino zich schuldig gemaakt aan het steunen en opzetten van terreur in het binnenland van Suriname. Alles inruil voor geld…….en Bouterse….. die gaf zoonlief paspoorten zodat die naar alle landen kon om zijn drugs- en wagenhandel uit te breiden/deals te sluiten.

  E.e.a. heeft totaal NIETS met Santokhi of anderen te maken dat die schorem van zoon is gearresteerd.

  Ik hoop dat het geen doodstraf zal worden maar nog altijd levenslang…..Je kunt wel deals sluiten in Amerika maar ze zijn daar niet gek, er is te veel en zelfs misdaad tegen de menselijkheid zal hem ten laste worden gelegd.

  Het is een kwestie van tijd dat Desi Bouterse ook wordt aangehouden en uitgeleverd…..

  Geloof me mensen, lijkt ver dat Desi zal worden gearresteerd, maar het is dichterbij dan we denken.

  Dus wat mij betreft:

  Dino, ik hoop dat je life time vast zit in Amerika.

  Dit krijg je als je van een hersensloze desi president van Suriname maakt……..en ZO WORDT JE OVERAL TER WERELD TE KIJK GEZET.

  Sterkte allen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.