V7 optimistisch over loyaliteit KTPI

40

PARAMARIBO, 9 feb – De politieke partijen die deelnemen in V7 zijn niet ongerust over het gedrag van de KTPI. De partij van politiek veteraan Willy Soemita heeft zich weliswaar ontevreden getoond. Er is ruimte genoeg om obstakels te overkomen.

Soemita ziet die obstakels levensgroot op zijn pad. KTPI is op de elfde plaats beland van de kandidatenlijst voor Paramaribo. Niet genoeg, vindt Soemita. De partij wordt niet goed genoeg gewaardeerd. Dus vindt de leider dat hij zijn onderhandelingsmandaat maar terug moet geven aan zijn partijbestuur. “We weten niet waarmee het te maken heeft. Misschien willen ze verjonging”, zegt Wayne Telgt, woordvoerder van V7-partner NPS, tegenover de Ware Tijd.

KTPI trok zich enkele maanden geleden terug uit de Mega Combinatie van Desi Bouterse. Ook daar was hij ontevreden over de bejegening van zijn politieke partij. Bij V7 wordt de deur nog altijd opengehouden. “Zolang de onderhandelingen nog gaande zijn, blijft het geven en nemen. En als dingen anders moeten, waardoor het resultaat voor het land er uiteindelijk beter van wordt, praten we daarover”, aldus Telgt.

40 REACTIES

 1. Het beste is Soemita eruit te schoppen en hij heeft dan geen enkel ander keuze dan zich aant te melden bij de NDP. Op dit moment hebben wij meer vertrouwen in SOMO dan in SOEMITA.
  Soemita die lijkt alsof hij uit de doden is verrezen,hij krijgt nog een kans maar als hij tantrums aan het gooien is dan royeren deze soemita !


  Maak melding

 2. @Sjang

  Het is helemaal niet wat jij wenst dat het moet zijn !!
  Bij de V7 is het mogenlijk dat een ieder zijn of haar mening mag uiten zoals het binnen een democratie hoort.
  Deze geluiden zouden zij niet dureven te maken bij de NDP ,daar staat vast wie weer voor lijder gaat o,wee, je gebeente als anderen hun walging binnen de ndp laten merken……en dan 8 DEvc 1982…en de rest is geschiedenis reeds 33 jaren lang.

  By the way hoe gaat het zijn op 10 feb binnen de ndp kamp?!
  Je weet toch het zwaard van Damocles hangt boven de kop van dinootje en kan ieder moment vallen.!
  Hahahaaaaaa……..

  Dino Bouterse, son of Suriname’s President, Desi Bouterse, who pleaded guilty to cocaine and terrorist charges last August, is to be sentenced next month.

  Bouterse was set to be sentenced on Tuesday but his lawyer, Michael Hueston, in November wrote Judge Shira A. Scheindlin, of the United States District Court, Southern District of New York, asking for an adjournment to February 6. The sentencing will now be held on February 10, according to court documents.

  Bouterse will remain in custody until the sentencing.

  The lawyer, in his request for the adjournment, said that the defence needs more time to complete several reports, including a mitigation report.

  “In addition, information we believe necessary for Mr. Bouterse’s sentencing is only available in Suriname, and we require more time to obtain the material. Both the reports and outstanding information will be part of the defence’s analysis,” he said.

  The 41-year-old Bouterse, in August, pleaded guilty to charges of attempting to smuggle cocaine to the U.S. and aid Hezbollah, a U.S.-designated terrorist organization.
  “In 2013, I knowingly provided a false Surinamese passport to a person I believed to be associated with Hezbollah, an organization I knew to be designated a terrorist organization by the United States,” Bouterse said at a court hearing last year.
  The defendant also pleaded guilty to conspiring to import narcotics and carrying a firearm during a drug-trafficking crime. Bouterse faces a sentence of between 15 years and life in prison and he is being accused of attempting to assist individuals he believed to be Hezbollah representatives, to establish a base in Suriname to attack Americans.
  He reportedly negotiated a paycheck of initially US$2M. The defendant was arrested in 2013 in Panama and subsequently extradited to the United States on charges that he conspired to smuggle cocaine to the U.S.

  Edmund Muntslag, a co-defendant, was arrested in Trinidad and Tobago at the same time, and is currently fighting a court battle there to prevent his extradition to the U.S.
  Instead of the anti-tank launcher named in the indictment, as part of a plea deal, Bouterse admits that he was brandishing a handgun when he showed persons, who later appeared to be undercover agents, a quantity of cocaine in his office in Paramaribo.
  Judge Shira Scheindlin had warned in August that if a terrorism enhancement applies to Bouterse’s case, his minimum sentence could double from 15 years to 30 years behind bars.

  The undercover operation to trap the defendant took about nine months. Documents indicate that Bouterse was approached by two confidential informants of the Drug Enforcement Administration, who claimed to have ties with the Mexican drug organization, who were looking to put up shop in Suriname.

  According to the indictment, Bouterse promised that he could help with the cocaine trafficking operation and that he also could provide firearms. A test run of 10 kilos cocaine he tried to export from Suriname to the US, was seized in Trinidad and Tobago


  Maak melding

 3. zelf dacht ik dat het enige obstakel dat soemita zou moeten opmerken zijn oudheid en de oudheid van de partij zou zijn.

  is er eigenlijk een ander obstakel?


  Maak melding

 4. @Sjang

  Hoe zit het HIERMEE,

  Aarti Vishnudatt van het kabinet van de president en mogelijke DNA-kandidaat van de Nationale Democratische Partij (NDP) in Saramacca, heeft een perceel van 5 hectare in het voornoemde district aangevraagd. Dit blijkt uit stukken waarop Dagblad Suriname de hand heeft kunnen leggen. Uit de stukken blijkt echter dat het perceel, gelegen te Uitkijkpolder no. 92, reeds op 1 maart 2011 was aangevraagd door de ondernemer en landbouwer Avinash Rambali. Deze zegt dat het perceel decennialang door zijn familie voor landbouwdoeleinden werd gebruikt. De landbouwer die de traditie voortzet, heeft meerdere malen een aanvraag bij het ministerie van Ruimtelijke Ordening, Grond en Bosbeheer (RGB) gedaan. Desondanks wordt hij steeds van het kastje naar de muur gestuurd en heeft hij tot nu toe geen grondbeschikking in handen. Nadat hij het perceel volledig beplant had, hoorde hij tot zijn schrik dat het perceel was toegewezen aan Vishnudatt. RGB heeft hem nu medegedeeld dat zijn oorspronkelijke stukken zijn verdwenen. De landbouwer had gelukkig nog enkele stukken bewaard, waarmee hij zijn verhaal waar heeft kunnen maken. Volgens Rambali had hij reeds alle vereiste adviezen binnen van de verschillende overheidsinstanties. “Toch wordt de aanvraag van Vishnudatt, van 3 april 2012, in behandeling genomen en mogelijk ook goedgekeurd”, stelt de boer.

  Percelen aangevraagd voor openbare doeleinden
  Vishnudatt met deze informatie geconfronteerd, zegt aan Dagblad Suriname dat zij niet inhoudelijk op deze zaak kan reageren, omdat zij meerde percelen in Saramacca zou hebben aangevraagd. “Ik heb een paar percelen aangevraagd voor openbare doeleinden. Wij zijn tevens bezig met verkavelingsprojecten”, stelt de kabinetsmedewerker. Vishnudatt adviseert Rambali om zich naar de juiste instanties te wenden om zijn probleem opgelost te krijgen. Zij gaat ervan uit dat zij een rechtsgeldige aanvraag heeft ingediend. Vishnudatt kon in haar reactie niet aangeven waarom zij percelen voor openbare doeleinden moet bezitten en welke openbare werken zij zal uitvoeren.

  Beroep op minister Relyveld
  De voorzitter van de Boerenorganisatie Uitkijk en Erfpachtpolder, Radjen Jewlal alias ‘Brood’, zegt dat dit probleem al jaren een rol speelt. Volgens hem is het vaker voorgekomen dat percelen van boeren op slinkse wijze worden onteigend. Hij verzoekt minister Relyveld een halt hieraan toe te roepen door de grondpapieren zo snel mogelijk in orde te maken. De landbouwers en de boeren van Uitkijk- en Erfpachtpolder in het ressort Jarikaba, Saramacca, hebben zich onlangs gebundeld tot een boerenorganisatie. Het ligt in de bedoeling dat alle activiteiten van de boeren in dit ressort in kaart gebracht worden, waardoor men dialoog kan voeren met betere perspectieven voor de boeren. Deze organisatie zal in samenwerking met het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij, de boeren bijstaan met adviezen, vorming en ontwikkeling, begeleiding en ondersteuning, waardoor de productie verhoogd kan worden.

  Dagblad Suriname heeft eerder ook melding gemaakt van grondaanvragen die door familieleden van NDP-bonzen in Saramacca zijn gedaan, waaronder de voormalige dc van Saramacca (Aroenkoemar Ramdhani), NDP-assembleelid Frits Moesafirhoesein, hoofdbestuurslid Clifton Koorndijk en kernlid Sandjai Badjalala. De percelen variëren tussen de 5 en 11 hectare en de aanvragen zijn allemaal op één dag ingediend: 8 december 2014. Het betreft gronden die zijn aangevraagd te Kampong Rewel (Kampong Baroe), enkele kilometers verwijderd van de hoofdplaats Groningen


  Maak melding

 5. @Sjang

  De gehele ndp horde mag van mijn part minnetjes komen plaatsen bij mijn reakties.
  Die minnetjes kunnen heleaas de waarheid niet doen weg gaan !!
  Hoe meer minnetjes de meer ik GELIJK HEB !!
  Ik zie dat jullie de ndpers al zenuwachtig beginnen te worden !!!


  Maak melding

 6. DNA plaatsen binnen de v7 is al een probleem.
  Gelukkig dat de VHP reeds 2 ministers heeft bekendgemaakt nl
  Mr. I gangabisoensingh ( min van ow om zijn families te accomoderen met werk gunningen en zichzelf te verrijken).
  Heer Jogie ( Min van Justitie en politie om alle geiten dieven op te sluiten).


  Maak melding

 7. Opnieuw toeriste verkracht in India
  Een Japanse toeriste is in India verkracht door een man die zich voordeed als een gids. Dat melden media in het land maandag. Het is niet de eerste keer dat een toeriste het slachtoffer wordt van seksueel misbruik.
  De 20-jarige toeriste huurde de jonge gids in om haar rond te leiden door de stad Jaipur. De man gaf haar echter eten met drugs erin en verkrachtte haar.
  Vorige maand werd een bende opgerold die een Japanse een maand lang zou hebben vastgehouden en misbruikt. De bendeleden deden zich eveneens voor als gidsen en vergrepen zich vermoedelijk ook aan andere vrouwen die alleen reisden.
  De afgelopen jaren doken regelmatig verhalen op van Indiase mannen die zich vergrepen aan vrouwen en toeristen. Het bekendste verhaal is dat van een Zwitserse, die in 2013 door zes mannen werd verkracht op een fietsvakantie. Door de vele verkrachtingszaken krijgt het Indiase toerisme zware klappen. Het aantal toeristen dat India bezoekt daalt al jaren en vooral vrouwen mijden het land.
  De Indiase politie pakte maandag zeven mannen op voor een andere verkrachtingszaak. Ze worden ervan verdacht een 28-jarige, verstandelijk gehandicapte vrouw te hebben verkracht en vermoord in het plaatsje Rohtak. Haar naakte lichaam werd vorige week verminkt gevonden in een veld, deels opgegeten door wilde dieren. Zondag blokkeerden betogers een snelweg uit protest tegen de gruweldaad en het weifelachtige optreden van de politie. De vrouw was als vermist opgegeven, maar de politie legde de zaak naast zich neer.
  Maandag haalde ook een derde verkrachtingszaak de Indiase media. Zondag werd het lichaam van een 26-jarige vrouw gevonden in een verlaten gebouw in de stad Amritsar. Ze is verkracht en gewurgd met haar sjaal door meerdere mensen, aldus de politie. Die onderzoekt de zaak en zegt de daders op de hielen te zitten. Die waren vermoedelijk dronken, aldus de politie.
  De Indiase overheid heeft alle moeite om de golf aan brute verkrachtingen in het land het hoofd te bieden. Maatregelen helpen niet om het aantal zaken terug te brengen en de politie komt vaak pas in actie na kritiek.


  Maak melding

 8. Het is goed dat er mensen zijn die de criminele handelingen van Aarti Vishnudatt openbaar maakte. Er moet een onderzoek komen en de minister die verantwoordelijk is voor de administratie van de aanvragen inclusief betrokken ambtenaren moeten direct ontslagen worden.

  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  @Moderator wanneer komt u uit de hangmat en wordt het minnetjes probleem eens opgelost. Er zijn voldoende mogelijkheden alleen lijkt de wil te ontbreken.


  Maak melding

 9. Ik denk zelf dat er binnen de huidige V7 kliek of bende er 1 bijzonder grote kikker(Krastodo) en 1 kleinere Papitodo aanwezig zijn die, na 25 Mei 2015, heel onverwachts een move richting NDP zullen maken.

  Maw de VHP en de NPS zullen en moeten gelijk richting NDP springen anders zullen zij nooit meer regeermacht krijgen.
  Het is nu of nooit voor de VHP en NPS om samen te gaan werken met de Moederpartij (NDP) !

  Als de sheriff dit niet doet zal hij straks met z’n cowboy hoed in z’n apenpak met holster en pistool, echter zonder kogels, langs de zijlijn staan. En een cowboy of politieagent met pistool maar zonder kogels c.q. patronen is net een aap met de nieuwste smartphone van Apple of Samsung.

  De NDP jongeren (van alle volkspluimage) die nu het grootste deel van het electoraat vormen zullen ervoor zorgen dat de oude politiek nu zeker tot de prehistorie zal gaan behoren.

  We leven nu in Suriname 5.0 waar binnenkort bijna alles digitaal zal gaan gebeuren dus heeft de jeugd geen tijd voor fossielen uit de oude politiek.

  Santokhie en Rusland, jullie zijn dus gewaarschuwd want het zou zomaar eens afgelopen kunnen zijn met jullie partij en carriere !


  Maak melding

 10. Hhahaha die Ganga bisoensingh, voorzitter van de vereniging arya samaaj, werkt bij ow en woont op Houttuin.Hij gaat puur voor zijn eigen succes met zijn lange vingers, waar vriendjes en families de voorkeur krijgen. Krijg je straks Ganga alibaba met zijn v7 rovers, de vraag is of dit soort figuren wel te vertrouwen zijn die al eerder zijn handen vies hebben gemaakt. Met een ambtenaren salaris heeft hij binnen een afzienbare tijd een kasteel gebouwd.


  Maak melding

 11. Milton,

  We leven nu in Suriname 5.0 waar binnenkort bijna alles digitaal zal gaan gebeuren dus heeft de jeugd geen tijd voor fossielen uit de oude politiek.

  ————————————————————————————

  De halve NDP bestaat uit oud revo gedienden met Bouterse als opperhoofd. Hou toch op man, idioten als Alibux, Boerenveen, Herrenberg en Abrahams houden iedere ontwikkeling van het land tegen. Er is ook een leven zonder het NDP als morgen zoonlief Dino for life achter de tralies verdwijnt gaat Suriname een nieuwe hoofdstuk in. Na morgen is Bouterse Sr. een target van de Amerikaanse justitie en terecht.

  Er is ook een kans dat de verkiezingen niet doorgaat, want de yanks komen eraan. En vergeet niet Bouterse heeft de macht om de verkiezingen uit te stellen. Ook die kans is na morgen groot.


  Maak melding

 12. @Koos, als jij en de Surinamers er trots op zijn en accepteren dat de ‘yanks er aan komen’ dan wens ik jullie heel veel succes.

  De hele wereld heeft reeds gezien wat voor puinhoop en teringzooi deze yanks hebben achtergelaten in Irak, Afghanistan, Tunesie, Egypte, etc. etc.
  Als de Surinamers zullen en willen accepteren dat hun zogenaamd vredelievend land verandert in een nieuwe brandhaard in de wereld, dan moeten ze maar blij zijn met een overname door de Amerikanen !

  Let wel, de Amerikanen doen hun ding, vertrekken en laten de Suri’s met hun shit achter !

  Hetzelfde is reeds gebeurd in Rwanda toen de Belgen de Tutsi’s en Hutu’s tegen elkaar hebben uitgespeeld en ook zijn vertrokken !

  Als jij hetzelfde wilt voor Suriname, so be it ! Maar laat weten wie jij bent zodat we jou en je kinderen en kleinkinderen hiermee kunnen confronteren !


  Maak melding

 13. Wat had die recente verkrachtingszaak in India met dit onderwerp te maken VHP-er Ray? Jij wordt nu al para. Na 25 mei zie ik het niet meer zitten met jou. De schok zal te hevig zijn. En jij zal de wil van het Suri volk moeten gehoorzamen en weer in je kooi moeten gaan. Tegen beter weten in zijn een aantal gasten zich hier moed aan het aanpraten. Binnen V7 weten ze dat een regering zonder NDP niet mogelijk is. Ze proberen zoveel mogelijk zetels te halen om samen met de NDP een regering te vormen. De NPS is nu al bezig op een sluwe manier over te lopen. De KTPI heeft het door. De VHP blijft hopen dat alle hindostanen etnisch zullen stemmen. Wordt vervolgd. Lekker lezen is het die uit onmacht geschreven van stupido Ray. Ik like the Djoegoe Djoegoe.


  Maak melding

 14. Soemita en somo zijn principeloze hoeren zonder loyaliteit. Hun politieke aspiraties bereiken ze niet door algemene ontwikkeling maar blackmail.


  Maak melding

 15. =Maakt voor mij niet uit wie president gaat worden, maar het moet geen moordenaar zijn, dit omdat het voor de jongeren geen goed voorbeeld is. Brunswijk wil ook president worden. Met dit gedrag kweek je criminelen.

  -Als je de waarheid aan het licht brengt geef men aan dat je leugens schrijft. De jongeren van BEP hebben nu alles op een rij gezet om aan te geven wie wat gedaan heeft en vanwaar dat geld allemaal afkomstig is.
  Vandaag vertelt Sondrejo en Brunswijk wat ze allemaal gedaan hebben voor die mensen, terwijl dit helemaal niet waar is.
  Zelfs Bouterse kan niet de naam dragen dat hij ervoor betaalt heeft, Jammer dat het volk voor de gek wordt gehouden.

  Ik hoop dat men het model van Trinidad gaat overnemen dan weet men ook gelijk hoe een project tot stand is gekomen.

  -Het ergste van alles is dat er mensen zijn die zich uitgeven dat zij echt van het land en volk houden, maar lees al die bedreigingen maar eens.
  Herrenberg moet echt opgenomen worden on een inrichting.

  Om het land weer te vernietigen en culturen te vernietigen zegt genoeg van iemand zijn of haar IQ. Lafaards allemaal.

  Jammer dat de armen het zullen voelen en anderen hun bezit zullen gaan vernietigen, omdat zij niet eens meer te eten zullen hebben.

  Ik hoop dat het buitenland deze mensen op de zwarte lijst plaatsten.


  Maak melding

 16. V7 gebruik woorden als loyaliteit voor een partij, ik dacht dat de verkiezingen over Suriname en het Surinaamse volk ging je weet toch V7 zogenaamde landsbelang. Loyaliteit hoort bij een land en niet bij een partij want bij V7 ging het toch om landsbelang en geen partij belang. KTPI gaat alleen de verkiezing IN LETTEN JULLIE OP EN DIE ANDERE JAVAANSE CLUB PL daar moeten ze voor uitkijken. Als PL de V7 verlaat dan is het helemaal gebeurd met V7. Zoals ik al zei de Javaanse partijen kan je niet vertrouwen en als de V 7 nu al problemen heeft mochten ze regeren(God behoede ons voor de Dieven) dan is het helemaal gebeurd. Zoals ik al zei met zoveel rovers op een schip kan het nooit goed gaan met Suriname, straks gaan ze vechten om ministerposten want ieder wilt een post waar iets te roven valt. Ik hoor helemaal niks van de zo geprezen charismatische leider Santhoki die los zand als eenheid kon smeden en op water kon lopen volgen Ray, je hoort hem niet en ziet hem niet de zo geprezen LIJDER. Dames en heren het is POPCORN tijd de SHOW des dieven gaat nu beginnen en RAY de VHP Propagandist zal zich krom moeten schrijven om de hoop in te houden. Als KTPI alleen de verkiezing ingaat dan zal PL dat ook doen let op! Nu kijken wat MAARSCHALK Bouterse gaat doen, gaat hij toeslaan of gooit hij een klein beetje OLIE op de V7 schip om ons warm te houden .


  Maak melding

 17. Met ander woorden de volksvertegenwoordigers doen waarvoor ze gekozen zijn en riant voor betaal worden. Er moet een wet komen dat men alleen betaald wordt bij prestatie en bij behaalde doelen die begin van het jaar op tafel worden voorgelegd. Bij het niet behalen van de doelen moet men hun salaris met terugwerkende kracht terugstorten. Als assemblee leden weg blijven tijdens vergaderingen moeten ze hun loon inleveren. Wanneer het assemblee verzuimd te doen waarvoor ze gekozen en betaald worden moeten ze publiekelijk worden aangesproken op hun gedrag!


  Maak melding

 18. oeng njang keka met je goed gekeurt worden oenoe na keka overal komt pero terecht dat bewijs ik pero jullie van de waterkant .pero is in su pero in in amerika ,pero is in suriname en pero is op de antillen .
  jullie van de waterkant zijn bang voor pero .oeng drai drie lees salto dang oeng smeer oeng go pritie boi.


  Maak melding

 19. MMilton, een grotere financieele puinhoop dan er nu al is, is schier onmogelijk en de crimimaliteit neemt steeds ernstiger vormen aan, volgens mij kan het alleen maar beter worden, als dat zooitje zelfverrijkers (Abrahams, D.Sardjoe) moordenaars en drugshandelaren (Bouterse en Brunswijk) opgerot of geborgen is, en jij noemt de jongeren het electoraat, ik eerder de non havens die niets te verliezen hebben , maar geindotrineerd zijn tot op het bot en blij gemaakt worden “gratis” T-shirts, petjes en rist met bruine bonen, de oude Romeinen zeiden het al geef het volk brood en spelen, maar houdt ze dom, dus niets nieuws onder de zon


  Maak melding

 20. @RAY van artikel zus en zo verkracht in India’

  Luister als je ballen hebt dan reageer niet onder mijn naam RAY ,OKAY,,’
  gebruik je Eigen nick name !


  Maak melding

 21. @Frontliner

  V7 zal blijven bestaan.

  Morgen is DOOMSDAY voor jullie,’
  Hahahaaaa…..het zal worden of Vonnis,of UITSTEL
  Voor de rest van ons is het een win-win situatie,
  Uitstel of vonnis ….maakt niks uit,dinootje blijft gevangen !!


  Maak melding

 22. @pero, jammer voor al die cijfers, maar jij kan nooit als Surinamers een goed voorbeeld zijn voor de jongeren. Lees zelf het gescheld van jou.

  -Ik ben niet bang voor Bouterse en ben zelfs 100x veel beter opgewassen dan hem en kan hem gewoon in zijn gezicht zeggen wat ik van hem vind. Mijn vader is hij niet en als hij dat was zat hij allang in de gevangenis.
  Ik bescherm geen mensen die slechte daden op hun geweten hebben.

  GOD is de enige persoon voor wie ik bang moet zijn de rest!!!!!!NO


  Maak melding

 23. Districtscommissaris (dc) Remy Pollack van Commewijne maakt openlijk propaganda voor de NDP en dat mag absoluut niet.’ Dat zegt VHP-kopstuk Radjesh Mohan te Alkmaar vandaag, maandag 9 februari 2015, in het Dagblad Suriname.

  ‘Pollack bezoekt openlijk alle NDP-vergaderingen, met zijn dienstauto, gaat naar alle ressorten en probeert openlijk de NPS-aanhang richting NDP mee te nemen.’

  Mohan stelt, dat in plaats van het ophalen van sloten in Commewijne en onderhouden van straten, Pollack zich liever bezig houdt met partijpolitieke aangelegenheden. ‘Waarom kan de burgervader zich niet bezig houden met het veiligheidsbeleid aan de Oost-Westverbinding? Kijk maar naar de infrastructuur van Commewijne. Er is veel werk aan de winkel. Mensen beschikken nog steeds niet op tijd over water. In plaats van dat de dc ze helpt met water, vraagt hij omgekeerd om stemmen. Dat is toch belachelijk’, zegt Mohan.

  De VHP’er zegt verder, dat de inwoners van Comemwijne met diverse problemen zitten waaraan de dc totaal niet werkt. ‘Het enige wat hij doet is stemmen vergaren voor de NDP.’

  De redactie van de krant schrijft diverse keren de dc te hebben gebeld voor een reactie, maar zijn mobiele telefoon was uitgeschakeld

  Er is genoeg nieuws uit Suriname te vertellen/lezen en 1 enkeling gaat richting India om nieuws te halen voor ons,alsof dat belangrijk is voor ons !!


  Maak melding

 24. hans
  heb het over jou land nederland .zie die criminaliteit zie vandaag weer in de telegraaf weer een pedo trainer die kinderen misbruikt .
  het zijn geen incidenten het zijn struturele gevallen die plaats vinden kijk daar nou naar inplaats naar suriname kijken .zie die balk in eigen oog voor je die splinter in iemand anders oog ziet .je moet je schamen .elk land heeft zijn kruis maar bij jullie als rijk land zijn de ellende inmens groot in vergelijk met suriname .de regering bouterse valt nederland niet lastig financieel dat merken jullie toch !!!!
  wij doppen onze eigen boontje .vuile pedofiel .


  Maak melding

 25. De bedrieger Telgt heeft zijn ware gezicht getoond, door openlijk de V7 te gaan promoten. Hij heeft heel lang volgehouden dat hij een onafhankelijke journalist was, maar wij hadden hem allang door. \hij hoopt op de baan van Limbo. Hij denkt dat het nu erop of eronder is en gaat er openlijk voor. Dit wordt lachen na 25/5. Maar nu al blijkt dat hij de skills mist als woordvoerder van welke organisatie dan ook. Dingen in een talkshow roepen en een politieke organisatie uitdragen zijn twee heel verschillende dingen en dat blijkt uit de knulligheid waarmee hij dit geval bespreekt. Enfin, a drape kaba, de ontbinding van het doodgeboren gedrocht dat zich V7 noemt is begonnen en de persoon die er beter van wordt is Somo. Dem man groeng. Ze kunnen niet tegen Somo op, hij is het paard van Troje in de V6. Nu nog Da en Spa, dan gaat hij zijn powerplay beginnen.


  Maak melding

 26. Ray, ga je pillen slikken en in je mand liggen. Je bent duidelijk de kluts kwijt. Zoveel onzin op een artikel schrijven is een gave die alleen een hersenloze garnaal kan hebben.


  Maak melding

 27. Wiki pikinso baja, Limbo-bouta-poptji wordt met
  BELASTINGCENTEN gesponserd om op Surinaamse
  staatszender “tegenstanders” af te branden en beledigen,
  leugens te verspreiden, en te manipuleren !

  PS : Handlangers van Dino komen in de schijnwerpers
  te staan ! Blijft PG zwijgen ???

  In de Venezuela-Bouta-broederstaat gaat ook het goed TOCH,
  er mag op demonsttranten geschoten worden ! Wikiiiiiii !


  Maak melding

 28. raken jullie nie in paniek ,front g7 of g6 ,jullie kunnen geen eenheid vormen tegen de ndp ,de drang om verraad te plegen bij een van de zeven is groot omdat jullie elkaar niet vertrouwen .jullie bedonderen het surinaamse volk en dat weten zij .als ik zie wat deze regering heeft gepresteert in vergelijk met front dan mag het volk 25 mei zelf bepalen in die stembus wie het vertrouwen verdient om verder te regeren .een ding weet ik ,bouterse is en blijft de sterke man van suriname ook na 2015.


  Maak melding

 29. Soemita begrijpt heel goed dat hij straks na de verkiezingen over mannetjes in de DNA moet beschikken om zichtbaar te zijn voor zijn achterban. In de huidige regering is hij al keihard in die valkuil gelopen. Stel dat hij zich weer niet kan profileren, dan is de KTPI verledentijd.

  @Nuchtere man
  Elke alcoholist beweert altijd nuchter te zijn.

  @Ray
  Ook ik had een tijdje terug een posting op mijn naam staan die duidelijk afkomstig was van een ander. Hij was nieuw, niet van mij en toch was de plus/min grijs. Dwz of het systeem herkende het als mijn nick of er is toen direct in de tabellen gerommeld.

  @Moderator.
  Hoe is het mogelijk dat er een paarse idioot regelmatig postings plaatst onderde de nacknam van anderen??? !!!


  Maak melding

 30. Willy (81 jaar) en Somo ( < 70 jaar) hoelang doen die reeds mee? Ook in de Andere partijen heb je een paar fossielen rondlopen. Time For change. Verjonging!!! Wegstemmen die oude mannetjes die goed voor zich zelf zorgen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.