KLM masterclass beveiliging in Suriname

17

PARAMARIBO, 7 feb – Suriname wil al het mogelijke over beveiliging leren van vliegmaatschappij KLM. Dit zegt Melvin Linscheer, directeur van het Bureau Nationale Veiligheid, BNV. De tweede masterclass over luchtvaartbeveiliging van de KLM in Suriname is daarom een welkome gelegenheid.

Tijdens de opening zei Linscheer dat rekening gehouden moet worden met veranderingen en bedreigingen in de wereld. De masterclass kan dan ook worden gezien als een bron van informatie ‘die ook in andere sectoren gebruikt kan worden’. We zijn blij samen blij samen te kunnen werken met een grot bedrijf, te leren, over te nemen en aan te passen aan onze situatie”, aldus Linscheer. Dat is kennelijk hard nodig.

KLM is een en al bereidwilligheid. “We moeten samen kijken hoe dit mooie land verder te beveiligen. We zitten in een tijd van disruptive change. We moeten waken voor onveiligheid vanuit verwachte en onverwachte hoek. Daar zullen we gezamenlijk aan moeten werken”, zei Ben Zwager, topfunctionaris veiligheid bij KLM en lid van de Tweede Kamer.


17 REACTIES

 1. Goed initiatief, wat mij opvalt, KLM moet 700 miljoen besparen, sanering komt eraan en die meneer Ben Zwagerman gaat juist geld uitgeven. Het strook niet met het beleid van AIRFFRANCE- KLM


  Maak melding

 2. Volgens Melvin Linscheer “De masterclass kan dan ook worden gezien als een bron van informatie ”

  Dat juist hij dat zegt klinkt in mijn oren heel verontrustend.

  Ben Zwager, topfunctionaris veiligheid bij KLM en lid van de Tweede Kamer, houdt hem wel een paar maanden aan het lijntje. Af Fikkie, zitten, pootje geven. 😉


  Maak melding

 3. Ach natuurlijk waarom niet, al jaren lang geen beveiliging en nu ineens leren voor veiligheid. Zou het niet beter zijn om een cursus tegeven hoe je niet je fam en vrienden zomaar voorrang moet geven dan de betalende passagiers en hoe vriendjes politiek tegen tegaan. Al deze investeringen zullen de passagiers moeten betalen in hun ticket. Trouwens deze zal ook op deze uitgebuit worden. Het wordt niet voor niets de goudenlijn van de klm genoemd. Ik ben benieuwd.


  Maak melding

 4. kolibri

  Ach natuurlijk waarom niet, al jaren lang geen beveiliging en nu ineens leren voor veiligheid. Zou het niet beter zijn om een cursus tegeven hoe je niet je fam en vrienden zomaar voorrang moet geven dan de betalende passagiers en hoe vriendjes politiek tegen tegaan. Al deze investeringen zullen de passagiers moeten betalen in hun ticket. Trouwens deze zal ook op deze uitgebuit worden. Het wordt niet voor niets de goudenlijn van de klm genoemd. Ik ben benieuwd.
  >
  >
  helemaal mee eens kolibri,
  Anticorruptie cursus voor de Surinamers met een vervolg cursus normen en waarden is de beste investering voor Suriname.


  Maak melding

 5. KLM-Air France, dus die Fransen/Frans -Guyana, Frankrijk, Nederland, EU, Vreemdelingenlegioen, Gendarme, zijn er ook bij betrokken.

  USA, NATO, EU houden alles goed in de gaten, zo ook Brazilie.

  SLM en Linscheer kunnen niets anders dan meegaan.

  Bigbrothers is watching you/us! Eilanden bestaan niet meer, zelf Cuba heeft het licht gezien.


  Maak melding

 6. Wel erg opvallend en doorzichtig dat de vrijerij met de Noordzee plotseling in volle gang wordt gezet. De wolf moet wel heel erg in het nauw zitten om dit te accepteren. Mijn advies aan Nederland is….doorknippen die navelstreng met dit corrupte, onbetrouwbare narcostaatje.


  Maak melding

 7. Suriname wil al het mogelijke over beveiliging leren van vliegmaatschappij KLM. Dit zegt Melvin Linscheer, directeur van het Bureau Nationale Veiligheid, BNV

  Maakt Linscheer zich nu al zorgen om DDB?????????? Word hij de privé beveiliger van DDB na 25 mei 2015?????????
  Volgens mij is dit een overbodige luxe want Santo Boma heeft haar eigen beveiligers / bewakers.


  Maak melding

 8. @Rinus, en vele anderen, gelijk hebben jullie en wat hebben sommige negatieve NDPérs nou te zeggen dat zij Nederland niet nodig hebben ?

  -Op het podium roepen dat Santhoki Suriname gaat verkopen aan Nederland wat helemaal niet kan, en wij Surinamers Nederland niet nodig hebben, maar zie nu wat er allemaal gebeurt.


  Maak melding

 9. Beste K.L.M. denk niet dat jullie zo stom zullen zijn om alle kneepjes van het vak te leren aan de paarse coca criminelen. DINO ZIT MET GROOT VERLOF IN AMERIKA EN ER ZIJN ZAT DINOOTJES DIE MISBRUIK KUNNEN MAKEN VAN WAT ZIJ VAN JULLIE LEREN. U bent gewaarschuwd!


  Maak melding

 10. ‘Ach natuurlijk waarom niet, al jaren lang geen beveiliging en nu ineens leren voor veiligheid. Zou het niet beter zijn om een cursus tegeven hoe je niet je fam en vrienden zomaar voorrang moet geven dan de betalende passagiers en hoe vriendjes politiek tegen tegaan. Al deze investeringen zullen de passagiers moeten betalen in hun ticket. Trouwens deze zal ook op deze uitgebuit worden. Het wordt niet voor niets de goudenlijn van de klm genoemd. Ik ben benieuwd.

  >> Wacht maar tot dat de huidige generatie uitgestorven is,de goudenlijn gaat in bronzenlijn veranderen. V7 moet straks open Sky toestaan. Laat ook de Emirates, TAP, Air Zeeland etc. ook op Zanderij de landingsrechten krijgen. Huidige regering durft het niet (steekpenningen in geding?).


  Maak melding

 11. Jawel!! het is een goede zaak!! de Surinamers kunnen wel van de Hollanders keren!! Hollandse meesters dus!!! Ik las op de forum elders dat Suriname altijd beter wist!! neen dus!!!


  Maak melding

 12. De beveiliging van de KLM laat ook al jaren te wensen over, daarover is inmiddels al vele malen een uitzending geweest.
  Grote lekken bij de pascontroles, ontslagen personeel loopt nog steeds zo naar binnen, passen worden klaarblijkelijk niet geblokkeerd al iemand geen dienstverband meer heeft!
  Hoeveel coke transporten komen er jaarlijks door de controle heen? Niemand die daar over praat.
  Dat de beveiliging bij KLM vele malen beter is dan bij de SLM mag duidelijk zijn, daar hoeft niemand aan te twijfelen.
  Maar blijf alert, ook bij de KLM zijn nog grote slagen te maken op het gebied van veiligheid.


  Maak melding

 13. big brother ; je bedoelt de schaduw regering die boven obama staat! dat zijn hagedis achtige wezen; die ten allentijden je gedachten kunnen lezen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.