Andy Ristie wint Superfight tijdens Glory 19

10

De Surinaamse Kickboxer Andy Ristie heeft vannacht in de Verenigde Staten de Glory 19 Superfight wedstrijd tegen de Australische vechter Steve Moxon(rechts) gewonnen. Ristie werd winnaar na een technische knock-out in de eerste ronde. Glory 19 werd gehouden in The Hampton Colosseum in Hampton, Virginia. Ristie mag het in april opnemen tegen de Nederlander Robin van Roosmalen op Glory 20 in Dubai. Filmpje van de wedstrijd(erop klikken):

10 REACTIES

  1. Koos, we overtreffen de vlag van het voormalige moederland in dat opzicht nog lang niet. Niet alleen in Suriname kunnen we daarvan getuigen maar ook in Indonesië, Ghana, Brazilië, Sri Lanka, de voormalige Nederlandse Antillen, Guyana, Nieuw Guinea en zo kunnen we nog een poosje doorgaan. De gouden koets waar jullie zo trots op zijn is b.v. met dat soort geld gefinancierd en nog steeds staan de meeste XTC fabrieken in de wereld in jouw land, dus voordat je @#$% komt vertellen over onze vlag, moet je eerst maar naar je eigen besmette vlag kijken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.