Nationaal Jeugdparlement Suriname bezoekt minister

2

Een delegatie van het Nationaal Jeugdparlement woensdag op kennismakingsbezoek bij minister Edmund Leilis van Binnenlandse Zaken. Ze lieten zich daarbij informeren over de voorbereidingen van de verkiezingen van 25 mei. De afvaardiging heeft ook met de minister van gedachten gewisseld over hoe jongeren, die pas de eerste of tweede keer moeten gaan stemmen, extra te motiveren om uiteindelijk op de verkiezingsdag naar de stembus te gaan. Volgens het ministerie gaat het om ongeveer 41.000 ‘first and second time voters’.

2 REACTIES

  1. Het NJS had de minister van Financien een bezoek moeten brengen en erop moeten staan om de lodging en voeding voor de jeugdparlementariers van het binnenland, uit te betalen aan de belanghebbenden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.