“Pertinente leugen dat 500 VHP’ers zijn overgelopen”

54

PARAMARIBO, 2 feb – “Het is een pertinente leugen dat 500 VHP’ers zijn overgelopen naar de NDP. Dit verhaal van de NDP verwijzen wij naar het rijk der fabelen” aldus de VHP vanmorgen in een persbericht. De politieke partij reageert hiermee op een nieuwsbericht dat afgelopen zaterdag in de Surinaamse media verscheen. Daarin werd vermeld dat ruim 500 VHP’ers en 200 NPS’ers in het district Para overgelopen waren naar de NDP, tijdens een wijkvergadering op La Vigilantia.

In het persbericht van de VHP is verder te lezen: “Heel opmerkelijk was dat de zogenaamde 500 overlopers niet op de vergadering aanwezig waren. Een lokaal medium meldde dat er overwegend kinderen en minderjarige tieners op de ressortvergadering van de NDP zaterdagavond te La Vigilantia aanwezig waren. Het is lachwekkend dat Parmessar en de overloper Keshopersad Gangaram Pandey zich bedienen van een trukendoos vol smerige streken om propaganda te maken voor de NDP”.

Volgens de partij zijn de kernen van VHP in Para volledig intact en op volle sterkte. “De overloper Keshopersad Gangaram Pandey probeert zand te strooien in de ogen van de samenleving. Hij is zich niet van bewust dat hij aan volksbedrog doet, hij misleidt en schaadt zijn eigen NDP met zijn verhaal dat 500 VHP’ers zijn overgelopen naar de NDP” aldus de VHP Mediacommissie in het persbericht.


54 REACTIES

 1. Surinamers zijn vaak laat op afspraken of komen helemaal niet opdagen, je hoeft maar te kijken naar onze Nationale Assemblee, discipline is hen vaak vreemd en nu verschijnen er plotseling 700 Surinamers OP TIJD op de vergadering van de NDP om zich gedisciplineerd aan te melden bij de NDP, nadat ze zich eerst netjes hebben afgemeld bij de VHP en de NPS. Wie denken Keshopersad en Rabin voor de gek te houden?

  Wacht even, wat lees ik nu? Het waren er volgens K. en R. wel 700 maar ze waren niet lijfelijk aanwezig op de vergadering, blijken het toch nog echte Surinamers te zijn. Als ik K. en R. was zou ik er maar niet te veel op rekenen dat ze op de dag van de verkiezingen wel op tijd op het stembureau zullen zijn om op de NDP te stemmen.


  Maak melding

 2. er lopen bij De NDP blijkbaar figuren rond met hele dikke duimen, niet zo gek als je bedenkt dat het volgelingen zijn van DDB, met zijn beloftes van tieduizenden woningen, Fly-overs, een trein die zou rijden van ergens naar nergens voor de verkiezingen nog wel en een gouden kerst, alleen heeft hij niet gezegd van welk jaar.
  Zijn aanhang zal wel denken, als de grote baas kan fantaseren mogen wij dat ook wel, het paarse gepeupel.


  Maak melding

 3. Vanaf het begin hield ik er al rekening mee, dat het hier om een verzonnen verhaal ging. Deze agent van politie liegt alsof het gedrukt staat. DNA-lid wordt hij in ieder geval niet. Ook politici moet je kunnen vertrouwen. Alleen zij die modder hebben in hun hoofd – en dat zijn de meeste paarse vlinders – zullen de overstap naar NDP doen.

  Laat u niet gek maken, want deze jongens zijn alles toe in staat, alleen maar om de schijn op te houden. De wal zal het schip keren op 25 mei. En vergeet niet deze week is heel belangrijk, want de uitspraak van Dino volgt en van zijn vriend Muntslag de komende week. Daaaaaaaaag papie!!!!!!!!!!


  Maak melding

 4. @Ray,

  DDB cq de NDP weet niet wat een gedragscode inhoudt. Het is toch bekend dat deze gasten liegen pè grasie no è gro. DDB is CEO van de FIRMA LIST EN BEDROG.

  DDB en Consorten zijn TopBedriegers, DDB is geen vent om op zijn woord te geloven, liegen en bedriegen zit in zijn bloed.

  WANG LEE MANG NA WANG KIERIE MANG!!!!


  Maak melding

 5. Heel veel jongeren zijn lyrisch over Bouterse en veel mensen zijn de NDP dankbaar voor de geweldige economische vooruitgang onder hun leiding. Velen willen het zo houden en zullen ongetwijfeld NDP stemmen. De pakweg twintig vaste frontboys op deze site maken zichzelf onsterfelijk balachelijk met hun dagelijkse reacties op deze site. De oude partijen zijn niet meer interessant voor de Surinaamse bevolking en wekken alleen maar hoon en spot op. Vooral in Nederland lopen een aantal idiote ex-Surinamers rond die al tientallen jaren niet in Suriname zijn geweest maar wel een mening daarover denken te kunnen vormen. De VHP speelt totaal geen rol hier in Suriname en verder dan een paar bleke oranje vlaggetjes op onbewoonde erfjes komen ze niet. Het is vooral NDP dat hier de klok slaat.


  Maak melding

 6. Geen probleem mijne mensen. We zouden dit (aan de hand van het aantal behaalde NDP stemmen) na de verkiezingen exact kunnen meten en weten.

  Indien de NDP Para Noord minimaal ca 700 stemmen (in vergelijking met de vorige verkiezing) meer zou behalen dan kan dit verhaal van zwevende kiezers of ex VHP’ers kunnen kloppen.

  Maar is dit aantal minder dan 700, dan is deze set misschien een scenario van de VHP zelf, en daar zijn we ook alert op want wij zijn zeker niet dom.

  Ik vond het trouwens zeer moedig van die VHP mevrouw (ik dacht
  VHP kernvoorzitter in Para) om in het hol van de leeuw, op het podium en in oranje blouse de confrontatie aan te gaan met de NDP’ers. Ik vond haar stoer !

  Dit is een vrouw met ballen, I like that ! Of moet ik anders zeggen een vrouw met een stevige klit ? Of is dit misschien ietwat sexistisch uitgedrukt ?


  Maak melding

 7. @Henry

  Lees het hele verhaal hier over de oerstomme ndpers en keskesipersad gangaram panday,

  ‘Lachwekkend dat Parmessar en Gangaram Panday trukendoos vol smerige streken gebruiken’

  Het is een pertinente leugen, dat 500 VHP’ers zijn overgelopen naar de NDP. Dit verhaal van de NDP verwijzen wij naar het rijk der fabelen. Heel opmerkelijk was dat de zogenaamde 500 overlopers niet op de vergadering aanwezig waren. Het is lachwekkend dat Parmessar en de overloper Keshopersad Gangaram Pandey zich bedienen van een trukendoos vol smerige streken om propaganda te maken voor de NDP.

  De kernen van VHP in Para zijn volledig intact, ze zijn op volle sterkte. Wat wel is overgelopen, is een stapel NDP-inschrijfformulieren. Een lokaal medium meldde, dat er overwegend kleine kinderen en minderjarige tieners op de ressortvergadering van de NDP zaterdagavond te La Vigilantia aanwezig waren.

  Om mensen op de vergadering te krijgen heeft de overloper Keshopersad Gangaram Pandey, zogenaamde bereidverklaringen, als lokaas gebruikt. De mensen zijn voorgehouden dat ze hun bereidverklaringen tijdens de wijkvergadering zouden ontvangen. Voorts zijn de bewoners openlijk bedreigd. Wie geen NDP vlag op het zijn erf wilde plaatsen, zou moeilijk aan zijn grondpapieren komen. De meeste mensen die op de vergadering waren, zijn mensen die extra aandacht vroegen voor hun grondpapieren, die tot op heden, na zoveel loze beloften door hun eigen volksvertegenwoordigers nog niet in orde zijn gemaakt.

  Op die avond kondigde Keshopersad aan, dat er een verrassing was, kennelijk bedoelde hij daarmee bereidverklaringen, maar de echte verrassing van die avond was mevrouw Soeshma Bahadoer, de kern-voorzitter van de VHP Para-Oost.

  Ze hebben haar op het podium geroepen met de bedoeling haar om te kopen met goedkope smoesjes, wat niet gelukt is. Een NDP-trui werd aangeboden om aan te trekken, wat geweigerd werd door haar. De overloper Keshopersad Gangaram Pandey verweet haar dat zij via Facebook mensen had opgeroepen om niet naar de vergadering te gaan.

  Ze vroeg Keshopersad om bewijs, die kon niets bewijzen, hij liet Soeshma niet uitpraten en pakte de microfoon uit haar hand. Na de vergadering werd Soeshma door Keshopersad benaderd om over te lopen naar de NDP, wat direct werd geweigerd. Keshopersad verzocht Soeshma weer op het podium te komen om een presentje, een trui, een paraplu en een pet van de NDP te accepteren, dat werd ook geweigerd.

  Op een listige manier heeft Keshopersad Gangaram Pandey enkele inschrijfformulieren van de bewoners ingevuld. Onder het mom van registratie voor een trui heeft hij de ID-kaart van mensen gebruikt om de inschrijfformulieren in te vullen. Gangaram Pandey probeert zand te strooien in de ogen van de samenleving. Hij is zich er niet van bewust, dat hij aan volksbedrog doet, hij misleidt en schaadt zijn eigen NDP met zijn verhaal dat 500 VHP’ers zijn overgelopen naar de NDP.

  De VHP Para had 16 januari een druk bezochte ressortvergadering belegd. Na die drukke ressortvergadering is de NDP in paniek geraakt.

  Aan de samenleving vragen wij om rustig te blijven, maar ook alert te blijven. Ten overvloede willen wij u geruststellen dat er geen VHP’ers zijn overgelopen, de VHP is juist aan het groeien in Para, wij zien geen enkele reden om ons aan te sluiten bij een groep volksbedriegers.

  DCT en kernen VHP Para

  @Henry

  DE ndpers zijn zenuwachtig en in paniek !!
  Ze gaan ten onder op 25 mei 2015 en hun baasje rechtstreeks naar Santo Boma of Alcatraz in US,waar hij en zoonlief elkaar kunnen troosten .
  Hahahahaaaaaa….


  Maak melding

 8. Over gedragscodes gesproken………

  Wie NDP en Mega combi bende, stelletje criminelen die zelf de regels willen bepalen. Bouterse, ik zie, voel en proef alleen maar dat Suriname een dictatuur nadert. Bouterse geeft alle voortekenen dat niemand veilig zal zijn als hij geen president meer is.

  Mensen, dit zijn ordinaire criminelen, een optelsom:

  Bouterse wil
  20 miljoen voor de Surinaamse verkiezing
  Bouterse wil gedragscode
  Bouterse als moordenaar, drugshandelaar, couppleger dagvaard in haar eigen gecreëerde paradijs de tegenstander Santokhi voor de rechter te verschijnen. Wat is de rechtspraak nog waard in Suriname want Bouterse schijnt ook rechter te zijn?. Een moordenaar, martelaar, oplichter, drugsdealer, deze man is in staat zichzelf, zijn vrienden en zijn zoon gratie te verlenen na de vreselijkste strafbare feiten. EN DEZE ZELFDE MAN DURFT NU DE TEGENPARTIJ VOOR DE RECHTER TE DAGEN???

  WEL IK ZEG HET:

  NDP en Mega combi shit, JULLIE ZIJN GEWOON EEN CRIMINELE BENDE.

  Jullie besteden jullie eigen land en volk en een ieder moet maar mondje dicht houden want anders krijg je dictator Bouterse achter je aan?

  Linglong zegt: Fuck de hele criminele bende.!

  Weg met Bouterse, vaarwel Bouterse en we zullen NIET rusten eer Bouterse en zijn vrienden in het gevang zitten, DIT BELOVEN WIJ het volk!


  Maak melding

 9. Milton
  Ik waardeer dat u correct onder ogen ziet dat de mevrouw van de VHP respect verdiend.

  De wijze waarop getracht haar response te ontkrachten was minder geslaagd.
  Die meneer Keshopersad Gangaram Pandey heeft niet echt een goede indruk achter gelaten bij mij.


  Maak melding

 10. @ Jojo, moet je zeggen dat ik deze mevrouw een toffe meid vind en dus iemand zie die ontzettend durft, muv al die broek poepers en pissers binnen de VHP !
  Deze mevrouw zou zeer goed passen binnen de NDP organisatie omdat dit de enige en echte Surinamers zijn die durven te zeggen waarvoor ze staan ! Very big shame on you VHP !!!

  Heb verder haar respons of moed helemaal niet willen ontkrachten omdat vrouwen (naar mijn weten) geen ballen hebben, maar als u het het anders ziet dan hoor ik dit wel.


  Maak melding

 11. Linglong,

  Zou het niet beter kunnen verwoorden, het is onbegrijpelijk dat deze mensen achter een massamoordenaar en drugsdealer met zijn criminele organisatie de Ndp rennen, het lijkt wel of dat gedeelte van het Surinaamse volk het niet beter wil krijgen, kijk waar dit soort hersenloze figuren wonen. In de meeste gevallen in gettho,s of in hutjes met een golfplaat erop, die ook nog vaak niet waterdicht is.


  Maak melding

 12. -Waar ik mijn zorgen om maakt is het gedrag die vele leiders vertonen en de manier van praten. Wat een opvoeding naar de jeugd toe. Een ieder vecht voor zijn eigen baan
  Er is al geroepen dat Misiekeba weer op de lijst staat en dat hij zijn baan mag behouden.

  Bouterse is nu weer afwezig, de vraag of hij weer ziek is geworden, en dan nog 5 jaar voor een bejaarde?????
  Abrahams geeft aan dat 8 december niets uitmaakt en dat de buren Dino gebruiken om zijn vader kapot te maken. Wat een imbeciel zeg!!!!

  -Nu al beloofd Brunswijk dat kinderbijslag voor meerdere kinderen wordt uitbetaald en dat mensen nu eigendomstitels op gronden krijgen.
  Hij weet niet eens of er geld in kas is en ja hoor al die mensen die geoccupeerd hebben kunnen gewoon doorgaan.
  Je hoeft volgens mij niet geschoold te zijn om je af te vragen waarom hij het in deze periode nooit voor elkaar heeft gekregen.

  -Mevrouw Hart krijgt geld van de staat voor het begeleiden van jongeren. De huur (familie boedel) wordt door de staat betaald.
  Nu zegt zij dat door een ingeving van GOD nu zij een politieke partij gaat beginnen.
  De personen die haar nu helpen gaat zij concurreren. Wat een lachertje in Suriname.

  Je kunt precies nagaan welke partijen een goed programma hebben.

  Ik hoop echt het beste voor land en volk.


  Maak melding

 13. Dat deze VHP mevr werd toegelaten tot de vergadering en zelfs haar zegje mocht doen, geeft natuurlijk het democratische gehalte weer van de NDP. Je zou dit moeten flikken bij een van de V7 partijen, dan lag je waarschijnlijk nu op de intensive care.

  Ok het waren geen 500 maar die ene meneer die de podium heeft betreden heeft duidelijk aangegeven dat hij wel VHP’er was en zijn papieren aan deze mevr. had geven.

  Waar maken we ons druk om, alle 3 zetels van Para gaan naar de NDP.

  Trouwens deze van de vhp vond ik een mooie, de wereld op zijn kop “Hij is zich niet van bewust dat hij aan volksbedrog doet,”

  Volksbedrog is dat niet precies wat de vhp en v7 precies doen en hebben gedaan?


  Maak melding

 14. Jammer voor de VHP en haar verbond, maar deze valse lieden moeten de waarheid onder ogen durven te zien. De leider van de groep die met de 500 mensen van de VHP is overgestapt naar de NDP, heeft haar zegje gedaan op de Surinaamse radio.Men is daadwerkelijk overgestapt naar de NDP. De VHP en de aanhangers van de oude politiek hebben het nakijken.


  Maak melding

 15. RobG wat je nu allemaal leest van de vhp is typisch het laatste gevecht van een drenkeling.

  Waar maken ze zich druk over, overal vertrekken mensen bij de oude politiek om zich bij de NDP aan te sluiten, op 25 mei zullen ze massaal schreeuwen, fraude want hoe kan het dat wij zo weinig stemmen hebben behaald.


  Maak melding

 16. Milton die toffe meid had geen andere keus dan naar de vergadering van de NDP te gaan, had ze dat niet gedaan zou ze de enige thuis zijn, voor de rest was heel Para daar aanwezig.


  Maak melding

 17. @ Sabidirie & Jojo, het is niet om wat maar ik zou deze mevrouw ook binnen een (c.q onze) organisatie hier in Ned willen hebben want het is iemand die durft !
  Ik heb zoveel mensen hier gehad en voorbij zien komen maar zo iemand met lef kom je niet vaak tegen.
  Zal haar naam proberen te achterhalen en checken wie deze persoon eigenlijk is.


  Maak melding

 18. 1ding staat vast de leugens van de VHP zijn dagelijks en ieder seconde voelbaar op het internet. Tot op heden heb ik geen grammetje waarheid gehoord uit de monden van de VHP, nu zijn deze zogenaamde eerlijk mensen boos omdat men leugens verteld!. De VHP hebben de ministers van regering Bouterse meerdere malen voor corruptie beschuldig toen men de VHP vroeg naar bewijzen zeggen ze dat als men iets vermoed hoeft men geen bewijs te leveren. De grootste leugens die de VHP vertelde was dat het heel slecht gaat met de Surinaamse economie alle staat op instorten tot dat de IMF en andere buitenlands economische instituten schreven dat de Surinaamse economie hard groei en de regering Bouterse goed bezig was en de VHP had meteen diarree want het was tijd voor de volgende leugen. De laatste manipulerende leugen van de VHP was dat een groep Surinaamse muzikanten bij elkaar kwamen om een verkiezing CD voor Santhoki te maken en de betreffende CD werd aan Santhoki overhandig met al trompetten en toeters. Achteraf Blijkt dat de Surinaamse muzikanten bij elkaar kwamen om een toerisme promotie CD voor Suriname te maken , toen men aannam dat hun promotiemuziek CD werd gebruik als steun voor Santhoki als president kwamen ze massaal in actie en zeiden ze steunen Santhoki niet dit was een promotie CD voor Suriname. Wanneer gaat men eindelijk begrijpen dat het Surinaamse volk Santhoki niet lust en de V7 heeft zich zelf in de vinger gesneden wan de leden van V7 die niet zitten te wachten op een VHP president zullen niet voor hun partij gaan stemmen en de geluiden daarover worden heviger!


  Maak melding

 19. Ray
  GEEN Leugens vertellen is toch 1 van de gedragscoden ?!
  )
  )
  Geen leugens vertellen? Was het niet dezelfde Ray die ons in januari 2014 met veel bombarie vertelde dat de Amerikanen op het punt staan Bouterse op tehalen. Ray had de bewijzen gezien en was ervan overtuig dat het heel snel zou gebeuren. Januari werd februari, februari werd maart , maart werd april, april werd zeker weten MEI. Toen ging de branden Kaars die Ray heette langzaam uit, iedereen op waterkant weet dat men Ray zijn reacties niet serieus moet nemen want liegen is zijn beste vriend. Ray denkt dat hij ons met zijn Leugens kan manipuleren maar wat hij niet weet is niemand neem hem serieus behalve een paar Blinde niet goed zelfdenkende front aanhang op waterkant.


  Maak melding

 20. dit schrijven de buitenlandse kranten die regering Bouterse het afgelopen 4,5 jaar het leven zuur hebben gemaakt. nu weten we waarom Nederland zo snel mogelijk een ambassadeur in Suriname wilde, ze wisten dat Santhoki geen schijn van kans had daarom heeft men nu de V7 opgericht , binnenkort heet het V9 met partij ABOPP en DOE erbij toch zullen ze de verkiezing verliezen .
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23631229/___Verkiezing__Bouterse_favoriet___.html


  Maak melding

 21. @ Sabidieri

  “Je zou dit moeten flikken bij een van de V7 partijen, dan lag je waarschijnlijk nu op de intensive care.”

  Toen NDPers recent in Nickerie buiten het hek liepen te posten (controle op vermeende overlopers) zijn ze uitgenodigd om gewoon binnen te komen. Zij weigerden en maakten herrie op afstand.

  In het neutraal onder ogen zien wat er gebeurt het volgende:
  1) De Telegraaf meldt dat DDB vanwege een aantal rationele aspecten de meeste kansen op succes heeft in de verkiezingen. Volgens kenners heeft hij voorsprong omdat hij charisma en autoriteit heeft (Surinamers zijn een gezagsgetrouw volk) en omdat de oude politiek verafschuwd wordt en de etnische kaart tegen Santohki gespeeld wordt en niet door Santohki.

  2) Het gaat bij niemand over programma’s en prestaties maar om personen. Dus verwijt elkaar geen visieloosheid. Beide kanten ontbreekt het aan visie.

  3) Heel erg jammer omdat de prestaties van Venetiaan aanzienlijk beter waren dan men wil doen geloven en die van Bouters toch heel wat slechter zijn dan men presenteert en dat er heel veel ketelmuziek gespeeld wordt als eigen succes terwijl het geleend is.

  4) Als voorbeeld de raffinaderij die met dwang op een historische datum in gebruik genomen wordt maar nu door KINDERziekten niet functioneert. Dat wordt niet gemeld maar komt door een contract verlening van Waaldijk in beeld zodat Elias zich kan bezig houden met de kinderziekten. Het zijn stevige kinderziekten als de general manager er voor vrijgemaakt moet worden.
  Ik haal dit aan als voorbeeld. Jubelen doe je als iets werkt en niet op een te vroeg tijdstip.

  5) Zie de video’s van de recente optredens van Parmessar waarin hij voor veel kinderen (stoelen bezetten) en niet al te enthousiaste mensen de bedreigende buitenlanders kaart speelt. Hier net zo weinig inhoud als bij de oude politiek. Het creëren van vijandbeelden is een voorbeeld van weinig eigen-kracht maar het creëren van angst.

  6) Letwel V7 beperkt zich ook slechts tot het punt tegen, tegen en nog eens tegen. Het voornaamste dat hun bind is tegen een oude man die moe is (eigen worden van vriend Abrahams). Een oude man die bang is en zich vast klemt aan het presidentschap dat hij naar eigen zeggen nooit ambieerde maar dat hem nu zo goed uit komt om buiten de klauwen van het internationale recht te blijven.


  Maak melding

 22. Wat verwacht men van een partij (ndp), waarvan de leider
  een veroordeelde drugscrimineel, moordenaar (07-09 dec 1982)
  en landverrader (Nederlandse coup 25 februari 1980) is?

  Juist, list en bedrog!!!

  Weg met de landverrader, drugscrimineel en moordenaar!


  Maak melding

 23. De VHP is een door en door corrupte politieke partij. De VHP-er JOGIE lid van het parlementariër is door zijn politieke contacten een groot-grond-bezitter van Suriname geworden.

  DE MAN HEEFT MEER DAN 100 GROTE PERCELEN KUNNEN BEMACHTIGEN.HIJ KREEG DAARBIJ HULP VAN PAUL SOEMOHADJO EN MICHAEL JONG-TJIEN-FA VAN DE PL. HET ZIJN BOEVEN VAN HET VOLK.ZE STELEN, ROVEN,LIEGEN DE BEVOLKING VOOR.DE OUDE POLITIEKE PARTIJEN ZIJN ZEER ONBETROUWBAAR.


  Maak melding

 24. De kans om vrouwen hun politieke stem af te nemen of hen uit te sluiten uit de politieke sfeer zal zeker niet lukken, zolang we moedige vrouwen zoals Soeshma Bahadoer, kernvoorzitter van VHP (video) Para-Oost hebben. Tijdens een wijkvergadering van de NDP te La Vigilantia probeerde ceremoniemeester Keshopersad Gangaram Panday op een heel subtiele wijze de moedige kernvoorzitter van VHP Para-Oost, die ter plekke aanwezig was, onder andere te beschuldigen voor het aanzetten van mensen via Facebook om deze wijkvergadering niet bij te wonen. Bahadoer op haar beurt liet het niet daarbij en gestoken in oranje, maakte ze fel en duidelijk haar mening en feiten kenbaar.

  Met haar voorbeeld, haar moed en vastberadenheid om te winnen, heeft ze vele vrouwen weer hoop helpen geven. Meer dan ooit is de strijd van Bahadoer ook onze vrouwen strijd. Wij, VHP vrouwen uit het rijstdistrict Nickerie, betuigen dan ook onze solidariteit met haar moedige actie. Soeshma Bahadoer heeft wederom getoond dat vrouwen durven opkomen voor hun mening en politiek actief kunnen en willen zijn. Wij hopen dan ook in de toekomst meer van deze Bahadoer (dappere) vrouwen te horen en te zien.

  Politiek over de hele wereld hoort een afspiegeling te zijn van de maatschappij. Aangezien iets meer dan vijftig procent van onze bevolking vrouw is, lijkt het meer dan logisch dat dit dan ook een verlengstuk wordt in de politiek. Immers, een verwittigde vrouw is er twee waard.

  VHP Vrouwen Nickerie,
  Harriet Ramdien


  Maak melding

 25. @Frontliner

  De zoon van je baasje zit gevangen in Amerika,en pappie die doodsbang is om zijn Eigen lot heeft de moed niet kunnen opbrengen om zoonlief te gaan bezoeken in Alcatraz ,zelf moet pappie ook in de rechtszaal te Boxel verschijnen maar pappie weet hoe hij thuis de rechters kan manupileren maar omdat hij geen enkel invloed kan uitoefenen over de amerikaanse rechters blijft pappie lekker thuis en zegt vol bedrog…dino ,dino who??Ken dino niet !….Aldus pappie. Ieder ander vader die niks en niemand te vrezen heeft zou zijn zoonlief gaan halen desnoods morele steun gaan verlenen wanneer zoonlief voorgeleid zou worden en voor de rechter zou verschijnen. Maar niet pappie Desi hoor, die vertikt het om dinootje langer als zijn zoon te hebben. Wat een grapjas is je baasje hoor Frontliner,,,die kan niet eens bij de amerikaanse ambassade in Suriname om rekenschap gaan vragen over zoonlief dina…eh bedoel dinootje, hij is bang dat hij dan gelijk in de boeien geslagen zal worden want echt de amerikanen zij geen Belfort die de criminelen een warm hart toedragen.
  En die van Amerika komt bouta je baasje halen…..hallo alles heeft zijn einde. Je baasje gaat niet naar Amerika bang voor zijn Eigen lot dus zal het niemand verbazen als Amerika hem zelf komt halen.. Je baasje speelt STRUISVOGEL POLITIEK. Hij begraaft zijn kop in de zand en denkt,ik zie Amerika niet ,en Amerika ziet mij niet.
  Hahahaaaaaaa…je ;geweldige’ baasje lijdt aan OUDERDOMSVERSCHIJSELEN en dat zegt Abrahaampje zelf.
  Hij moet zijn mars naar santo boma begeven kan hij in een cel over zijn zonden nadenken.
  Op 10 februari aanstaande zal het gezellig worden. Een vonnis zal uitgesproken worden en ik weet zeker dat jij op dit moment aan het bidden bent dat dinootje weer uitstel zal krijgen. Mij part mag hij 100 jaren lang uitstel krijgen , hij komt toch nooit vrij en gaat nergens , hij blijft in Alcatraz !


  Maak melding

 26. Iedereen weet dat Bouterse de komende verkiezingen weer zal winnen omdat de oppositie te gefragmenteerd is en het volk Desi Bouterse nog steeds op handen draagt. De jeugd is lyrisch over onze president en de V7 is het onderwerp van ontzettend veel hoon en spot. Bouterse heeft zich ontpopt tot de sterke man van Suriname en heeft het land economische vooruitgang en een gedekoloniseerd bewustzijn gebracht, iets wat onder het nieuwfront maar niet wilde lukken. Ondanks de door Nederland ingefluisterde propaganda van de VHP is de NDP als een onomkeerbaar proces overal aanwezig in Suriname en haar aanhang groeit met de dag. Met de mantra ‘Bouterse deugt niet’ wint men geen verkiezingen omdat men daarmee ook de intelligentie van het Surinaams kiezersvolk onderschat. De V7 zal afgestraft worden en de tekenen zijn nu al zichtbaar door grote aantallen overlopers die zich bij de NDP aansluiten. Een regering met Santokhi en aartsschurk Somo wordt als een nachtmerrie gezien en heeft geen enkele kans van slagen. Iedereen in Suriname weet dat Somo onbetrouwbaar is en Santokhi is geen haar beter. Suriname zit niet te wachten op een marionettenregering aangestuurd door de voormalige kolonisator en het volk is zeker niet van plan te opteren voor deze desastreuze optie. Gelukkig wijst alles op een herverkiezing van de huidige president en de geest van vooruitgang manifesteert zich gelukkig in het hele land. Suriname gaat voor Bouterse en geloof in eigen kracht en kunnen.


  Maak melding

 27. De NDP-kolonialisten trachten weer anderen schuld te geven
  voor hun FINANCIEEL en OVERIG WANbeleid !

  Naast Santokhi moet ook de USA moet het ontgelden :
  USA hebben arme Dino in een val gelokt, hebben hem valse Surinaamse blanco diplomatieke paspoorten in handen
  geduwd, hebben hem harddrugs geleverd, hebben hem
  wapens geleverd, hebben hem met terreurgroep Hezbollah
  laten samenwerken, hebben de Surinaamse veiligheidsdienst gesaboteerd waardoor Dino vrij spel had en in de val kon lopen ! Tje poti !

  De USA en Santokhi hebben volgens deze leeghoofdige Staatsadviseurs van Bouta ervoor gezorgd :

  Dat de staatskas door wanbeleid leeg is !
  Dat er geen productieve activiteiten zijn ontwikkeld !
  Dat er teveel staatsleningen worden afgesloten voor
  onproductieve activiteiten !
  Dat er MEGA-overschrijdingen zijn op alle begrotingen !
  Dat ALLE Sranan-reserves botweg worden opgemaakt !
  Dat de SRD wankelt door de veel te hoge MEGA-uitgaven !
  Dat het parlement wegens gebrek aan quorum niet kan vergaderen !

  Het heeft er veel van dat de USA en Santokhi aan de macht waren/zijn in Sranan !

  Maar, ome Desi gaat ALLES oplossen : we gaan gewoon
  GELD BIJDRUKKEN want wij moeten welvaart brengen !

  Er komt een Gouden Kerst ! ONZE Drinkwaterexporten via Frankrijk, onze Poort Naar Europa, zullen ons miljarden euro’s opleveren !

  PS : Brada nanga Sisa, Dino komt binnenkort vrij en er zijn
  geen mede-verdachten of handlangers in Sranan !
  Het complot van Santokhi en de USA tegen Sranan wordt door
  de NDP-deskundigen Herrenberg en Doekhi onschadelijk gemaakt !

  PS : Maduro heeft beloofd mij enige pakken extra grote
  pampers te zenden !

  PS : Maduro heeft in Venezuela bevolen dat zonodig gewoon
  op demonstranten kan worden geschoten ! Shoot to kill !


  Maak melding

 28. Linglong,

  Debatteren met Bouterse en zijn vrienden blijkt een illusie te zijn, om dat hun niveau en denkwijze niet overeen komt met mensen met een normaal verstand, en met normen en waarden, en ook geen criminele achtergrond hebben.
  Wanneer je in dialoog gaat met dit doort mensen, en hun woordenschat hun parten gaat spelen, gaan ze agressief worden, en je bedreigen. ik praat uit ervaring.


  Maak melding

 29. Adviseur Herrenberg zegt dat “Santokhi e hebing gi DINO” !
  (Neen Herrie Dino heeft zelf vier lovers id Jail uitgezocht !)

  Alzheimer heeft heel rare effecten ! Deze adviseur van Bouta
  moet weten dat ALLE bewijzen tegen Dino er al lang liggen !

  Hij Dino heeft trouwens bekend en zeker ook mededaders in
  Sranan aangewezen ! Vandaar de Alzheimer-reactie van
  HERRIE, aangewakkerd door extreme vrees !

  Heeft Santokhi de veiligheidsdiensten van Sranan opgedragen NIET op Dino te letten, VERBODEN zich met de veelpleger te
  bemoeien ?

  Santokhi yu tja konni nanga Makti yere, volgens deze Nep-
  revolutionair ! MEGA-USA-hater !

  PS : Obama laat heel binnenkort van zich horen !!


  Maak melding

 30. Deze vermeende 500 + 200 hebben alvast een gratis abonnement gekregen voor de Para-trein. Maar omdat die trein onzichtbaar is, verkozen ook zij om onzichtbaar te blijven op de NDP-meeting.


  Maak melding

 31. jullie dwalen van het onderwerp af mang .
  als het om het geval dino gaat distancieer ik mij van dat onderwerp.
  als dino in die chit zat moet hij brommen maar op dit moment gaat het om de ndp ,het gaat om mijn president desi delano bouterse de sterke man op dit moment van mijn land suriname .de hoop die vele surinamers op hebben gevestigt dat hij wat van suriname zl en gaat maken .bouterse is een volks president .laat santhoki segebai bewijzen dat hij die roem heeft .bouterse vaart een onfhankelijke koers ,daarmee bedoel ik dat bouterse durf heeft moet heeft om dit land te leiden onder elke bevolkings groep .laat die hokjes denkende verenigde hindoestaanse partij de vhp bewijzen wat ze in die 60 jaar gepresteert hebben ,hun eigen soort bevoordelen dat kunnen ze goed .nps zelfde wat hebben ze voor land en volk gedaan .gebakken lucht dat hebben ze voor het volk .de nps en de ndp hebben een ding gemeen en dat is suriname onafhankelijk maken van nederland wel zaken doen maar geen heerschappij van die nederlander .wat dat betreft hulde aan el vene en bouterse .zoals castro het vol gehouden heeft als het gaat om amerika ,en nu de erkentelijkheid obama heeft het ijs doorbroken die boycot heeft niet gewerkt .die boycot van front heeft ook niet gewerkt toen ze nederland vroegen om su te boycotten ,ze haalden hun ambassade terug uit suriname maar moesten met hangende poten terug komen en verzoeken als die ambassade mocht worden heropend ,en ja na vele verzoeken van nederlandse zijde gaf bouterse toestemming de nederlandse ambassade te erkennen ,ze hebben hun les nu geleert ,en dat is toch te dnken aan de stanvastigheid van de surinaamse huidige regering bouterse.ik denk dat de nederlandse regering zich tweemaal gaat bedenken voor ze uitspraken gaan doen bij de komende verkiezingen ,ze gaan zich niet meer voor het karretje laten spannen door de front regering zo je wil g7 .de oppositie en nederland weten dat deze president een volks president is dus voorzichtigheid is geboden .


  Maak melding

 32. de water kant heeft pero op allemogelijke manieren proberen te verwijderen ,maar ik ben er nog steeds ,ze zijn dom achterlijk en zijn eenzijdig ten voordele aan front g7 .als bepaalde figuren hier spuien hun racistische opmerkingen op een andere bevolkings groep maar deze waterkanters verbanen die figuren niet en dat neem ik ze kwalijk .meten met twee maten .jullie zijn niet transparant ,.oeng dong no ka.


  Maak melding

 33. Beste Pero
  Het lijkt wel genetisch bepaald dat er met 2 maten gemeten wordt. Een soort Surinaamse kwaal

  In de betreffende NDP vergadering waren in vergelijking met het verleden relatief weinig mensen (dat kon je zien). Er waren relatief veel kinderen en er wordt beweerd dat er gelokt is met het afhandelen van grondpapieren.
  De productie van Grondpapieren is de laatste tijd enorm gestegen en vindt niet op neutrale (staats) grond plaats maar bij NDP manifestaties. Net of de overige 60% tot 70% (de niet NDPers) er niet toe doen.

  De 700 papiertjes voor overlopers zijn op z’n minst discutabel geworden.

  Het Verweer van de lokale VHP voorzitster was ontluisterden voor de heer Panday te noemen. Net als het ontbreken van de krachtige leider van de NDP op de bijeenkomst in Land van Dijk. De krachtige leider is oud geworden en moe volgens zijn loyale ondersteuner Abrahams.

  Wat wil ik hier mee zeggen. Wat u een sterke leider vind is veel minder sterk dan u voorwend. U weet dat ook wel.

  Ja Bouterse lijkt een VolksPresident te zijnmaar kan men met Populisme een land leiden en tot ontwikkeling brengen. Nee.
  Met een paar grappen en wat vals zingen heb je de lachers op je hand en ben je het populairste jongetje op het schoolplein maar je repareert er het lekkende dak van de rechtstaat niet mee. Grappen en grollen met de achterban zorgen er niet voor dat je internationaal gezien wordt (zelfs niet in Equatoriaal Guinee).

  Indien de President sterk en een volkspresident geweest zou dan had deze voor de eigen integriteit de affaire Dino in eigen land tot de bodem laten uit zoeken. Er is immers sprake van het gegeven dat aan niet Surinamers diplomatieke paspoorten van de republiek Suriname verstrekt zijn. Er zijn dus grote veiligheidslekken binnen de regering. Veiligheidslekken die tot grote rampen kunnen leiden edoch niemand weet hoe dit kan en waarom het niet onderzocht wordt.

  Geen enkel zich zelf respecterend land kan vertrouwen op de waarde van het Surinaamse paspoort zolang niet duidelijk is of deze paspoorten beschikbaar gesteld worden aan malafide, criminele en/of terroristische organisaties of lieden die dat met veel dollars voorwenden te zijn.


  Maak melding

 34. wHAHHAHAHA ach we zijn toch niet anders gewend van DDB en consorten ??? Wie nemen ze in de maling… zichzelf toch, wat denken ze nu dat er nog 5000 en 2000 zullen volgen ? Lekker stevig in hun schoenen staan ze niet…. het is al klaar als een klontje wie de verkiezingen gaan winnen enige wat er moet gebeuren is zeer zeer goed opletten , verkiezingen 2010 / stemmers / Para 😉 mag niet weer gebeuren, toen loste ze het op met fraude, en nu met leugens waarbij ze vet willen misleiden…. alles bij deze regering is korte termijn, wel de termijn van 5 jaar is ook afgelopen .

  JUST GO HOME

  EN STEM V7 VOOR EEN BETER LEVEN !


  Maak melding

 35. pertinente leugen of niet jullie vhpers zijn de grootste leugenaars en bedriegers .de verenigde hindoestaanse partij de vhp heeft het volk meer dan 50 jaar bedrogen en benadeeld .ze hebben hun eogen soort bevoordeeld .ik ben geen npser maar niemand kan met een vinger wijzen naar de nps als het om corruptie gaat maar de vhp is de goeroe ze zijn nooit meer in te halen als het om corruptie gaat .steeds liegen dat de huidige regering corrupt is moet je bewijzen hard maken die zaak maar niet met propaganda leuzen komen dat deze regering corrupt is .ik geloof heilig in dat er ongeoorloofde praktijken zich voor doen maar dat men elke seconde het over corruptie is in de regering is een kwestie van jaloezie dat deze vhpers niet bij die jam pot kunnen komen .wat zij veelvuldig aan corruptie praktijken hebben gedaan projecteren ze het op deze regering .ze denken het volk te misleiden .


  Maak melding

 36. Ik denk niet dat VHPérs zijn overgelopen.Wat wel mogelijk is dat een deel van de familie Gangaram Panday is overgelopen.Zij zijn toch de gtootste gatlikkers en onderkruipsels.


  Maak melding

 37. De hindustaanse overlopers zijn stelletje huichelaars, ze gaan voor eigen gewin hebben geen geweten.
  Ze zijn voor geld te paaien. kijk maar hoe keshopersad voor schut werd gezet door die dame van de vhp op het podium. Hij probeerde haar te ontwijken.

  Mensen hebben liever een moordenaar/crimineel als president het land is naar de klote geholpen baapre.


  Maak melding

 38. Om te bewijzen dat jojo een groot probleem heeft met begrijpend lezen, ik heb jojo inmiddels meerdere malen op zijn beperkingen gewezen. Jojo weet van geen ophouden en gaat maar lekker door met fantaseren, liegen, bedriegen, verzinnen enz. enz. jojo is dus een volleerde fronter of Vee.

  Jojo leest een artikel in een Nederlandse dagblad en is gaan proberen vrij te vertalen wat hij heeft gelezen.

  Dit zweert jojo gelezen te hebben, wie de twee stukken leest en vergelijkt en nog zou twijfelen aan jojo geestelijke gesteldheid is nog gekker dan jojo zelf.

  “In het neutraal onder ogen zien wat er gebeurt het volgende:
  1) De Telegraaf meldt dat DDB vanwege een aantal rationele aspecten de meeste kansen op succes heeft in de verkiezingen. Volgens kenners heeft hij voorsprong omdat hij charisma en autoriteit heeft (Surinamers zijn een gezagsgetrouw volk) en omdat de oude politiek verafschuwd wordt en de etnische kaart tegen Santohki gespeeld wordt en niet door Santohki.”

  En onderstaand staat letterlijk gekopieerd uit de Telegraaf.

  Fotograaf Hijn Bijnen (65) kan er niet omheen, hoe groot zijn afkeer van Bouterse als belangrijkste verdachte van de 8 decembermoorden ook is. „Surinamers zijn autoriteitsgevoelig. Bouterse is een idool, dé verpersoonlijking van de ideale leider. Alleen maar roepen dat hij een moordenaar is, is niet voldoende om mensen op andere gedachten te brengen. En de afkeer van de oude partijen is zo groot, dat de oppositie geen schijn van kans maak”, meent Bijnen, die al meer dan twintig jaar in Suriname woont.

  Ramses Man, de Nederlandse directeur van CliniClowns Suriname, dicht Bouterse ook de grootste kansen toe. „De NDP is een brede volkspartij die de gewone man aanspreekt. De oppositie is weliswaar gebundeld in het politieke blok V7, maar is inhoudelijk erg verdeeld. En de gezamenlijke presidentskandidaat van de oppositie, Santokhi, is leider van de Hindoestaanse partij VHP, en spreekt daardoor veel kiezers met een andere culturele achtergrond minder aan”, analyseert Man.
  Het gaat in de Surinaamse verkiezingen vooral om personen en veel minder om de inhoud. De leiders handelen daar ook naar. Een tekenend voorbeeld daarvan is Ronnnie Brunswijk, leider van grootste bosnegerpartij, die regelmatig vanaf het podium geld naar zijn fans gooit.

  De 33-jarige Nederlandse onderneemster Laura Haitel ziet ook dat de campagnes nauwelijks over inhoudelijke thema’s gaan. Terwijl die er genoeg zijn. Bijvoorbeeld de groeiende onrust over de vele Chinezen die naar Suriname komen en langzaam maar zeker een deel van de Surinaamse economie overnemen.


  Maak melding

 39. Ach jongens waar maken jullie je druk over op waterkant.net

  Onderstaand een observatie van een nederlander die in Suriname woont.

  “Bouterse is een idool, dé verpersoonlijking van de ideale leider. Alleen maar roepen dat hij een moordenaar is, is niet voldoende om mensen op andere gedachten te brengen. En de afkeer van de oude partijen is zo groot, dat de oppositie geen schijn van kans maakt”, einde citaat.


  Maak melding

 40. @ Sabidieri

  Idool betekend AFGODSBEELD. Idool is niet the real stuff. IDOOL staat voor namaak.

  Idool kun je niet eten. Idool kost wel veel geld. Idool is over de houdbaarheidsdatum en gaat stinken.

  Ja de marketing van het product Bouterse werkt. Alleen het product Bouterse werkt niet. De vieze vlekken blijven zichtbaar.
  De president is een karikatuur geworden een moe, oud mannetje in een pyama met een sjerp en een raar hoedje op. Zo ziet het buitenland deze meneer. Wees er maar trots op.

  Ook al is voor veel kiezers de geschiedenis niet van belang.
  Papier is geduldig en al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald haar wel.


  Maak melding

 41. @ Sabidirie
  Bewijs dan dat ik ziek ben.

  betekend Idool dan geen afgodbeeld.

  Met mijn gezondheid zit het best goed met mij, ondanks een beetje extra gewicht heb ik recent de Kilimanjaro nog kunnen beklimmen en qua geestelijke gesteldheid vindt men mijn intellectuele prestaties groot genoeg om mij instaat te stellen de voorgenoemde activiteit te betalen.


  Maak melding

 42. Ding mang no wan djie toe dat ding lassie stemmen.ze krijgen een afgedonderd pakrammel van oom Desi Delano Bouterse.op 25 mei.ze raken al in paniek.ha ha.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.