Dean Gorré wordt bondscoach van Suriname

22

Dean Gorré (44) wordt vandaag gepresenteerd als bondscoach van Suriname. De in Paramaribo geboren oud-speler van onder meer Feyenoord en Ajax moet proberen het land naar het WK 2018 in Rusland te loodsen. Dat schrijft De Telegraaf vandaag.

De verbintenis van Gorré met de nationale voetbalbond loopt voorlopig tot en met juni. De bondscoach die wordt geassisteerd door voormalig AZ-speler Ervin Lee, heeft er veel vertrouwen in dat ze iets moois kunnen neerzetten.

“Ik doe het ook uit liefde voor Suriname, want het is geen betaalde baan. Ik krijg alleen een onkostenvergoeding. Maar mijn ouders wonen nog in Suriname, dus ik eet lekker bij mijn moeder” aldus Gorré tegen de Telegraaf.

22 REACTIES

 1. Als er de mogelijkheid is,kijk ik naar de Afrika Nation Cup.Georganiseerd in het land van Obiang.De spelers die daar spelen,zijn allemaal voetballers die spelen in Europa,Japan en de US.En het spel is ook op wereld niveau.
  Wat belet onze regering dan om ook onze buitenlandse jongens in te zetten?
  De trainer is er al!!


  Maak melding

 2. ach….hij is terug bij mamma…..wat lief.
  Rot op met die achterlijke lulverhalen. Ze mogen niet eens meedoen om een krokettencup. Kansloos zooitje ongeregeld.


  Maak melding

 3. Felicitaties aan D. Gorré, de SVB, voetbalminnend SME, en aan alle overige SMErs. De juiste stappen worden gezet om het Surinaams voetbal, met de mogelijkheden die we hebben, op een veel hoger nivo te heffen. Het zal fantastisch zijn als door deze stappen SME inderdaad vertegenwoordigd zal zijn in Moskou in 2018. Een realist als ik ben verplicht ik onze jongens niet om deze droom daadwerkelijk te verwezenlijken.
  Het is voor mij een ideaal maar geen plicht.
  Veel suc6 toegewenst!!


  Maak melding

 4. ABAISA zie je wel! jullie kunnen niks het moet weer uit HOLLAND komen.whaaahaahaaha. wat een zielig gebeuren als je ook nog voetballers uit NL moet halen,Hoe kan je het dan het Surinaams elftal noemen waar is de trots.O ja,trots is ver zoek in SURINAME.


  Maak melding

 5. Ik wens hem het allerbeste toe en veel succes met het Surinaams voetbal en hoop van ganser harte dat de Surinamers hem zullen begrijpen en accepteren !

  We hebben al gezien wat de Suri’s met hun eigen top atlete Laetitia Vriesde hebben gedaan, dus hoop ik dat Dean een sterke back up heeft om de toekomstige publieke en bestuursaanvallen te pareren.


  Maak melding

 6. Ik hoop niet dat het droom armer en desillusie rijker wordt.

  De Surinaamse voetballer moeten goed naar hun mentaliteit kijken, verder hun conditie en als ze niet aan geld denken, willen luisteren, leren, denken aan het nationale belang en het doel willen verwezenlijken met alles wat ze in zich hebben dan is er hoop.

  2018 komt veel te vroeg.


  Maak melding

 7. Ik blijf erbij. Word Louis van Gaal bondscoach dan halen we zeker het WK. Kost wat maar dan heb je ook wat.
  Is leuk dat alle Surinamers iets willen doen uit liefde voor Suriname maar zo kom je er niet. Kijk maar naar de Verenigde Arabische Emiaten/Dubai.


  Maak melding

 8. Het richten op het WK van 2018 is eigenlijk te vroeg, 2022 is realistischer!
  Het Surinaamse voetbal staat al heel lang stil en om het nu te reanimeren met een shocktherapie is goed maar heeft gewenning nodig.


  Maak melding

 9. @ aboikoni…
  zie je het al voor je ;
  Louis van Gaal voor het surinaams elftal.??
  wij zijn de beste !!!!!!!!!
  ahahahhahhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiii

  soso lafu


  Maak melding

 10. En ik hoop echt van harte, dat Ronnie Brunswijk, al dan niet met geweld en pistolen de spitspositie niet op zal eisen…

  Hij is een echte topspits maar er zijn betere in Suriname toch, laten we eerlijk zijn…


  Maak melding

 11. @aboikoni.

  Lois van Gaal verdient in GB tussen de twee en vier miljoen euro per jaar. En dan denk jij dat hij het in Suriname gaat doen op basis van onkosten vergoeding?

  Als ik naar jou kijk moet ik aan een liedje denken: en die ging zo.
  NA A KRONTO. NA A KRONTO E LAW MI BRAIN.

  Lol

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 12. Lekker positief allemaal. De SVB. toont in ieder geval lef met de aanstelling van Dean Gorre. Durf te wedden dat Dean meer geld op z’n bankrekening heeft staan dan de SVB. in kas heeft dus voor het geld doet hij het niet. Andere Surinaamse ex top spelers in NL. kiesen ervoor om poker toernooien af te lopen, bij de amateurs te gaan werken of nemen een normale baan, dus alle respect voor Dean. Dat zijn ouders weer in Su wonen zal ook zeker hebben meegespeeld. Nu maar hopen dat het stelletje ongeregeld in DNA de wet ter verkrijging van de dubbele nationaliteit alsnog spoedig in behandeling neemt zodat we een goed elftal op de been kunnen brengen. Su heeft genoeg talent maar vandaag de dag redt je het in het internationale voetbal niet meer met amateurs. We zijn in de byzondere omstandigheid dat we zoveel talent in NL. en de rest van EU. hebben rondlopen dat we wel vijf elftallen kunnen neerzetten die het allemaal landen als Costa Rica en de VS het enorm moeilijk kunnen maken dus waarom zouden wij zo ingewikkeld doen doen over een simpele wet die al helemaal is voorgekauwd door een batterij aan juristen en mensen met specifieke kennis van deze materie. Als het om in Su woonachtige Brazilianen, Chinezen of what ever zou gaan kon ik me enige voorzichtigheid nog indenken. Maar het zijn gewoon Surinamers die boys die laatst daar waren dus maak die wet snel in orde in de DNA. zou ik zeggen. NL. Zal deze jongens hun Nederlands paspoort echt nooit afpakken… Wat een grap. Anyways Dean succes!!!


  Maak melding

 13. @pietpetiet,

  hahaha je lacht er misschien om maar ik zie het wel zitten hoor.

  @Djamoe,

  Bij mij gaat het niet om geld. Andere landen doen het trouwens ook. Als Louis het gratis zou doen stond hij er. Bij mij gaat het om inzicht en tactiek. Niets ten nadele van Gorre maar niemand had vertrouwen in het Oranje maar Louis wist het beste eruit te halen en ze presteerden ver boven verwachting. En dat heeft Suriname nodig.


  Maak melding

 14. @ Sjang:

  De beste man heet Ten Cate. Gorré doet het overigens uit liefde voor het Surinaamse voetbal, Ten Cate voor het geld, dat is het verschil.


  Maak melding

 15. Het gaat niet om liefde of geld. Gaat om kwaliteit en tactiek. Maar aan de andere kant kun je ook niet voor een dubbeltje op de eerste rij zitten.


  Maak melding

 16. FLYER,……[.lees ba weerede],…jij bent de fattu hier,ik sta altijd weer versteld van ,elke keer weer hoe dom een omhoog gevallen figuur kan zijn…ma ja ga zo door wij moeten wat te lachen hebben,Clowns moeten ook leven.look for a woman dan wordt je misschien relaxed.[or a man],,,just get a life…Suriname heeft niks aan idiots.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.