vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameVHP: geen rechtvaardigheid, welvaart en welzijn in 2016

VHP: geen rechtvaardigheid, welvaart en welzijn in 2016

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 1 jan – Reden is er niet te verwachten dat de regering Bouterse in 2016 rechtvaardigheid, welvaart en welzijn zal brengen voor de samenleving. Dit stelt VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi. De situatie nu laat weinig ruimte voor optimisme. Surinamers zullen het vooral van elkaar moeten hebben.

“In 2016 zullen wij de sociale verantwoordelijkheid die wij ten opzichte van elkaar nemen, daarom meer tot uitdrukking moeten brengen. Adviseer uw kinderen, buren, vrienden en familie hoe ze het beter kunnen hebben. Ondersteun zo mogelijk waar financiële nood heerst”, zei Santokhi tijdens de jaarafsluiting van de Verenigde Hervormings Partij. Mensen die het wat beter hebben zullen anderen de weg moeten wijzen.

De solidariteit, het elkaar schragen is waar de doorsnee Surinamer het uiteindelijk van zal moeten hebben. “Het wordt een jaar van bezuiniging, de buikriem strakker aantrekken. Pijnlijk is dat grote delen van de kiezers daar niet verantwoordelijk voor zijn. De samenleving weet waar het mis gegaan is met het beleid, ondanks vele waarschuwingen. Juist dat volk moet het gelag betalen”, aldus Santokhi.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES