Bouterse te moe om wijkvergadering bij te wonen

43

PARAMARIBO, 31 jan – President Desiré Bouterse was te moe om een wijkvergadering bij te wonen van zijn Nationale Democratische Partij, NDP. Behalve een lange dag, heeft hij ook een slopende trip naar het binnenland achter de rug. De partijleider wordt ook een dagje ouder.

Dit zei Ramon Abrahams, verkiezingscoördinator van de partij, tijdens een wijkvergadering te Land van Dijk, in het zuiden van Paramaribo. Het duizendkoppige publiek was merkbaar teleurgesteld. Bouterse’s bezoek was al lang van tevoren aangekondigd. “Hij is moe. We waren in het Tapanahony – Lawa gebied. We hebben in hangmatten geslapen en zijn door weer en wind gegaan. Mijn broeder wordt zeventig en we vragen nog vijf jaar voor hem”, zei Abrahams.

Het bezoek aan verschillende leefgemeenschappen in het oosten van Suriname heeft kennelijk zijn tol geëist. Abrahams vindt dat zijn makker ontzien moet worden. De partij moet er maar aan wennen dat zo zoetjesaan de fakkel wordt overgedragen. “Jongeren zullen het moeten doen. Als wij er niet meer zijn, moet het werk doorgaan. U moet niet teleurgesteld zijn als uw leider hier niet kan zijn. Hij heeft ervoor gezorgd dat we overal kunnen vergaderen zonder de leider.”


43 REACTIES

 1. Feit dat een corrupte ex-minister propagandamaker is van de nationale dieven partij moet toch al die oliedomme paarse stommelingen die misdadigers op handen dragen en verafgoden de oren en de ogen doen openen, maar nee, neks no fout, soso lobi misdadigers. Geen wonder dat moord,roofovervallen en drugshandel blijven stijgen. Hopelijk verwordt het niet als in Venezuela, het corrupste land in Z.A. met het meeste aantal moorden per dag.


  Maak melding

 2. Niemand hoeft tapanahony en alle soela’s en hangmatten aan te dragen om aan te geven dat ome dees moe is. Dat hebben wij kunnen zien de afgelopen periode door zijn foto’s te bestuderen: ome dees is moe en hij heeft iets met zijn been of benen. Kijk maar naar die foto waarin hij een Indianen “dansje” doet. (Voor hem is het een indianen, want dat dansje komt niet van de grond. In ieder geval heeft ome dees schaamteloos iedereen die iets ouder was dan hij belachelijk met de grond gelijk gemaakt. Geniet van uw oude dagen, ome dees. Vene en somo zijn ouder, maar ze lopen nog zonder pijn.


  Maak melding

 3. Geloof me , ik heb eerder gezegd dat bouterse wordt opgevreten dooe zijn eigen leugens , en misdaden. Hij krijgt zijn boete en een volgende regeer periode kan hij op zijn zuil schrijven.


  Maak melding

 4. Dit kan je krijgen met een President die dag en nacht, 7 dagen per week voor het Volk en Landsbelang bezig is.

  De front Presidenten waren bijv. nooit moe, die mannen hadden een zee van tijd.


  Maak melding

 5. Dit kan je krijgen met een President die dag en nacht, 7 dagen per week zit te zuipen op 69 jarige leeftijd en denkt dat hij nog de jongeman is van 18 jaar.


  Maak melding

 6. Toen mijn (zalige) vader 73 jaar oud was, heeft hij de houten vloer van het huis opengebroken en die opnieuw aangelegd. De vloer kraakte naar zijn mening te veel en stond (ook naar zijn mening) scheef. Ondanks zijn gebreken klaagde hij nooit over vermoeidheid en heeft de vloer binnen twee weken vervangen. Steeds als ik aan mijn vader denk, denk ik aan zijn mentaliteit. Nooit klagen over vermoeidheid en ziektes en bleef zijn hobby uitoefenen (klussen en auto’s repareren) En weet je wat het mooie ervan was ? Hij genoot ervan !


  Maak melding

 7. jarenlang drugs- en drankmisbruik eisen hun tol. Deze oude, seniele, infantiele en incontinente meervoudig moordenaar betaald nu de prijs. Strompelend in een luier moet dit FOSSIEL nog 5 jaar lang het land leegroven?? Een langdurig verblijf in Santo Boma zal zijn deel zijn.


  Maak melding

 8. Iedereen die een beetje doordenkt kan concluderen dat er zich donkere wolken samenpakken aan de horizon.

  De voorzitter van de ndp is op. Op van de zenuwen en hij wordt gegeseld door zijn door zijn slechte geweten. Hij is een gevangene in eigen lijf. Ing konsensi ė fom ing.

  Als je de speech van Abrahams analyseert kan je hieruit opmaken dat er onthullingen en ontwikkelingen (die niet in het voordeel zijn van de ndp) aan zitten te komen.
  Daarom zijn ze het volk psychologisch aan het bewerken en nu al op voorhand roepen dat er sprake is van complotten en dergelijke.

  Hopelijk is het volk zo slim om hier doorheen te prikken. Maar ja..heel veel zullen roepen dat ze hiervoor gewaarschuwd waren en dat Abrahams gelijk heeft gekregen.
  Dit is een psychologisch spelletje op niveau.


  Maak melding

 9. Su, van welke planeet kom jij, psychologisch en niveau heb jij die wel wat een academisch gelul van je. Je bent duidelijk een Ned/Su (nep dus.


  Maak melding

 10. @Dr anansie

  Wat een domme reactie.
  Je vraagt eerst van welke planeet ik kom.
  Daarna schrijf je dat ik duidelijk een Ned/Su ben.

  Je hebt je eigen vraag beantwoord. Maar het kan ook zijn dat je denkt dat Ned een andere planeet is.
  Beloof dat je niet weer gaat beginnen over fietsen en rijst.


  Maak melding

 11. @ jOna ik hoorde een stotteraar tegen een ander zeggen: de NDDDDDDP, waarbij de ander zei aha de Nationale Democratische. Partij bedoel je noh………………..
  Toen zei de stotteraar; ikikikkkkk bedoe-oe-oel ndp betekent Nee. Disie. Dat. Dopoe . Domme Doven Dieven. Partij.
  Je kunt alleen maar lachen met deze zieke boeven, die ondanks hun zwakte in alles toch door willen om te stelen. Odi
  Glenny


  Maak melding

 12. “President Desiré Bouterse was te moe om een wijkvergadering bij te wonen van zijn Nationale Democratische Partij, NDP. Behalve een lange dag, heeft hij ook een slopende trip naar het binnenland achter de rug. De partijleider wordt ook een dagje ouder.”eze
  ===============================================

  Gebreken komen te voorschijn, naarmate men ouder wordt. Ook
  deze man ontsnapt hier niet aan. Evenmin kan hij ontsnappen aan
  de door hem gepleegde feiten. Nu al heeft hij last van gezondheid en dan wil hij nog 5 jaar regeren? Wordt het niet tijd dat hij gaat genieten van zijn op eerlijk(?) vergaarde rijkdom?

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding

 13. Bouterse te moe om wijkvergedering bij te wonen?
  Logische als je zo.n trip naar het binnenland achter de rug hebt,
  alleen is dat de oorzaak van slecht plannen, niets nieuws dus, waarom zouden ze dat wel goed doen?
  Het geeft ook wel aan hoe serieus je met je achterban omgaat, bovendien op de foto op facebook, waar die dus “wel” geplaatst is,
  zijn alleen maar jongelui te zien, doet mij weer denken aan de wandel 2daagse van Nieuw Nickerie, waar de NDP ook de grootste groep had, alleen door omkoping, beginnen ze al op lekker jonge leeftijd mee


  Maak melding

 14. Nog 5 jaar Bouterse dan moet zijn opvolger worden klaargestoomd , ik ga voor minister van onderwijs ashwin of een vrouwelijke assemblee lid van de NDP.


  Maak melding

 15. Waarom moest hij dan nog ff naar het binnenland??? Was er soms een probleem met een coke zendig. ?? Ja recent is er weer veel door politie in beslag genomen dus DDB moet er voor zorgen dat er genoeg geld binenn komt om de grote, criminele organisatie te financieren. Al die vriendjes en straks al die losers die hij bij de verkeizingen moet omkopen dat kost handen vol geld.
  Dus was die trip veel belangrijker dan de wijk vergadering.

  Het toont niet alleen dat DDB een ouwe lul aan het worden is. Het toont ook dat zijn organisatie langzaam maar zeker aan het instorten is. Van daar de freudiaanse versprekingen van Abrahams die maar bleef hameren op “organisatie”


  Maak melding

 16. De partijleider wordt ook een dagje ouder.
  Dit zei Ramon Abrahams, verkiezingscoördinator van de partij,

  Ja als je een dagje ouder word en het dagelijks gebruik van coke je hersenen en je gesteldheid aantasten dan kan ik mij zo voorstellen dat je nagenoeg niet eens meer de benen kunt gebruiken laatsstaan je kleine jongen en daarom laat je het steeds maar uit je broodmolen hangen.
  ja mensen ik ben net zo oud als DDB maar loop nog steeds 2 keer per week 10 km die in anderhalf uur word afgelegd.
  Komt omdat ik een eerlijk gezond en cokevrij bestaan heb.


  Maak melding

 17. Wat een drogredenering van deze langa finga abrahams.
  Hij zegt: Geen enkele andere partij kan vergaderen zonder hun voorzitter, alleen de ndp kan dat.
  Wel, ik ging hier dubbel om. Even daarna kreeg ik een triest gevoel omdat ik mij realiseerde dat er toch nog wel landgenoten zijn die dit lulverhaal als zoete koek slikken.


  Maak melding

 18. Laat Me
  waarom is niks waar waarom is alles een complot 8 dec is een complot het niet is gebeurd de veroordeling van DDB in Ned complot ook niet gebeurd Dino in de USA weer een complot ook nooit gebeurd en dat alles staat zwart op wit(gerechtelijk onderzoek) mijn verstand zegt het is wel waar maar waarom kan ik het niet aannemen dat het niet waar is hoe kom ik aan paarse oogkleppen en een paarse (Zonne) bril,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,LAAT ME rustig met rust.


  Maak melding

 19. Paarse leugenaars,

  Misschien is dit ook het begin van het einde. Moe om naar een vergadering te gaan. Hij is nog geen 70. Bij Venetiaan heb ik dat nooit meegemaakt, ook bij Somo niet. Deze snuiver heeft om de haverklap wat. Als hij het niet kan, bestaat er ook zoiets van terugtreden. Dan kan die andere lul dat tijdelijk overnemen. Hij komt toch niet terug. Ik zie ABOP hem ook niet meer gebruiken, want zij hebben voor het binnenland ook niets van betekenis gedaan.


  Maak melding

 20. Hij sliep in Tapanhony- en Lawagebied in een hangmat. Zie die luie
  hangmatligger in het oerwoud liggen.

  Waarom heeft men niet een kuil voor hem gedolven in Tapa- na- hony-en Lawagebied om voorgoed uit te gaan rusten?


  Maak melding

 21. @Frontliner

  “Nog 5 jaar Bouterse dan moet zijn opvolger worden klaargestoomd”,

  Was het niet het idee dat de voorzitter van de NDP geen president zou worden. Daarna werd het 5 jaar en dan werd het tijd voor anderen en nu moet er nog eens 5 jaar bij terwijl de man duidelijk moe is.
  Beste Frontliner het gaat toch opvallen dat deze president en zijn partij niet kunnen plannen, hun woord niet nakomen en steeds voorwaarts vluchten naar een punt in de toekomst.
  De president gaat meer en meer zijn wassies halen in het binnenland.
  De president is permanent de weg kwijt en is er niet voor het volk. Als hij er voor het volk was dan zou hij de vragen van de DNA van zowel oppositie als coalitie beantwoorden en verantwoording afleggen voor het gevoerde beleid.

  Het is te triest voor woorden dat deze man nu al moe is. Neem een voorbeeld aan Venetiaan die wist zich te beheersen en zijn energie te doseren en was altijd bereid antwoord te geven.


  Maak melding

 22. Pas wel op met Abraham!! een Sneki!!! overloper straks!!!!

  We hebben in hangmatten geslapen en zijn door weer en wind gegaan. Mijn broeder wordt zeventig en we vragen nog vijf jaar voor hem”, zei Abrahams.
  En nu vormt hij Abrahams samen een V7 pas op!!
  en nu mis ik zeker wel een V en dat is voor de Veroordeling!!!!


  Maak melding

 23. Hahahahaaaaa….whaahaaaahaaaaa….

  Dit is me een MOP !!!
  Ai boi,bouta is moe en hij werkt nooit maar is moe.
  LIEVER LUI DAN MOE …denk bouta.
  En hij wordt oud zegt abrahaampje !!!
  Deze ziet zijn luxueuze criminele leven in gevaar raken dus nog 5 jaartjes bedelen voor zijn amnestie baasje en dit gewoon uit EIGENBELANG !!!Welk voordeel heeft Suriname aan een BEJAARDE AMNESTIE CRIMINEEL als bouta !!???
  Mars richting Santo Boma boua,MARS GWE !!!!


  Maak melding

 24. President Baas zit gevangen in eigen land. Hij werd niet uitgenodigd voor de tweede inzwering van de Braziliaanse President, de buurvrouw. Ra,ra? Is hij niet meer welkom in Brazion? Is toch DEMOCRATISCH gekozen?


  Maak melding

 25. Als Bouterse, die steeds meer trekjes vertoont van Mugabe, zo moe wordt dat hij de pijp uit of het hoekje omgaat en het stokje en de sjerp noodgedwongen moet overdragen, hoeven we, wat Abrahams betreft, ons geen zorgen te maken, want hij, Brampie de grote coordinator, staat klaar om op de stoel van de president plaats te nemen, het eerste wat Brampie zal doen is die stoel pimpen, hij zal even laten zien aan het volk en aan al zijn slappe voorgangers, inclusief Bouta, hoe je daadkrachtig met het geld van de belastingbetaler moet omgaan.


  Maak melding

 26. @Henkes
  Als Brampi aan de macht komt laat hij zijn kinderen een gouden troon maken voor in de DNA.
  Zal achter af blijken dat het waaibomenhout is bekleed met “fools gold”


  Maak melding

 27. Ik ben ongesteld (Diarree) en stuur mijn Eerste Plaatsvervanger,de Man met TIEN Schone Vingers,
  winnaar van de Corruptie-Verdachten-Cup, de OW-
  jaarbudget-weggoochelaar, mister Abrakadahbrahams !

  Desi, waarom de NDP-achterban zo zwaar BELEDIGEN !

  Een grote schandvlek deze hufter, laat hem maar zoveel
  mogelijk als NDP-uithangbord op de podia verschijnen !

  PS : Ontknoping “USA-Dino-complot” is nabij, ontmaskering
  van de NDP-elite als mede-verdachten en handlangers van
  DINO ! De blanco-diplomatieke paspoorten, wapens en harddrugs kwamen toch ergens vandaan !

  Zij zijn er GLOEIEND BIJ ! Vandaar de DIARREE !


  Maak melding

 28. Deze massamoordenaar cq oud fossiel is te moe om de vergadering bij te wonen, maar tevens vraag je nog 5 jaar erbij, hoe valt dat te rijmen, als je nu al te moe bent om te verschijnen..zal zeker moe zijn van alle leugens en bedrog naar het volk toe, dat gaat je een keertje opbreken.


  Maak melding

 29. Oude Bout moet meer neuken, en dat wijf van waldering die op de transferlijst staat van de hand doen, wie weet zal dat hem goed doen, want binnenkort kan het allemaal niet meer als hij eindelijk is opgesloten.


  Maak melding

 30. Te Bouta wien a verkiezing,..gaat er een loesbere golf plaats vinden onder de so wieso al gefrustreerde loosers te beginnen hier op de site !,beginne jullie veel closet papier te bestellen…de voorraad is beperkt.jullie hebben nog 4 maanden tot de LOESBERE DAY.sterkte,er is nog net tijd genoeg om verstandig te worden,..loop over.,voordat jij overloopt…..de vorige president behoorde tot de groep “POLITIEK FOLKLORE” !!..zoals het hoopje onbenul hierboven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.