maandag, april 15, 2024
HomeFotoUit zeven partijen bestaande politieke combinatie

Uit zeven partijen bestaande politieke combinatie

-

Does Travel - naar Suriname

Paul Somohardjo (l), Chandirkapersad Santokhi (m) en Andy Rusland (r) tonen de V, het symbool voor overwinning in het logo van V7. Santokhi heeft het logo van de uit zeven partijen bestaande politieke combinatie voile week onthuld tijdens de eerste massameeting van het verbond op weg naar de verkiezingen van 25 mei aanstaande.

De V staat voor “volk, voorwaarts, vooruitgang, vernieuwing, verbetering verjonging, veiligheid en vrede”. Santokhi en de andere partijvoorzitters zijn nu al overtuigd van een verkiezingswinst. De massameeting werd gehouden in De Olifant, het partijcentrum van Santokhi’s Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

41 REACTIES
 1. Dit kan nooit goed gaan. Zeven partijen zijn veels te groot om samen een land te leiden. Gaat geheid voor problemen zorgen. Ik kan goed begrijpen dat ze gemeen hebben dat ze tegen Bouta zijn maar dat is niet hetzelfde als het land regeren. Gaat geheid misgaan. Just sit back and watch.


  Maak melding
 2. dit zijn de alibabs die denken mijn president omver te willen werpen .
  no no mie mang ,hij is en blijft de sterke man van suriname ook na mei 2015 .die coup gaat mislukken het volk heeft al beslist .
  ze hadden het geprobeert in 2010 om nederland ook te betrekken bij de verkiezingen door dat nederland het surinaamse volk had voor gehouden dat zij niet op de ndp moesten stemmen anders geen ontwikkelings geld .wij hebben schijt aan nederlandse hulp wij bepalen onze route zelf en dat hebben wij bewezen .nu kunnen deze redimusus nederland niet meer bij betrekken bij de komende verkiezingen omdat nederland heeft ingezien dat het volk bouterse wil .ze gaan zich nu op de achtergrond houden en ze willen graag dat hun ambassade open blijft .dus nederland heeft haar les geleert .santhoki segebai persad ,jou dagen zijn getelt smen met die andere boef somohardjo .volk van suriname wie is jou waarachtige surinaamse president !!!!!! desi bouterse een echte surinamer die hart heeft voor het volk ,en reken maar dat wij voor en achter je staan .jij denkt niet in hokjes en daarom houden wij van je .strede strede wie no sa vrede bouta na wie vesie mang ,herie libie te na dede pero sa vetie gie sranang .no joke


  Maak melding
 3. perootje…

  jouw criminele moordenaar denkt inderdaad niet in hokjes…maar in (15) doodskisten welteverstaan. Wees jij maar trots op jezelf met zo een geindoctineerde visie. Maar later als je een grote jongen bent leer je misschien ooit zelfstandig denken.


  Maak melding
 4. Anti-USA,

  In Suriname is niets een teken van zwakte.
  Als je al wat ouder bent, heb je alles in dit land meegemaakt op het gebied van de verkiezingen.
  Alles kan en niets is voorspelbaar.


  Maak melding
 5. Zeven Partijen combinatie is formidabel. Als de eenheid van deze 7 partijen zo blijft,dan geloof ik wel in overwinning bij de komende verkiezingen van 25 mei 2015. Good Job!!! Jullie moeten de Graaiers en de Zakkenvullers een lesje leren. Opgeruimd staat netjes.


  Maak melding
 6. Slechter dan het nu gaat kan niet, dat voordeel heeft V7 in ieder geval al naast dat er een wel intelligente man is als presidentskandidaat die niet op de opsporingslijst van Interpol sttat en gewoon overal zijn gezicht kan laten zien indien nodig


  Maak melding
 7. Beste forumleden,

  Dit is mijn laatste bijdrage aan dit forum.
  Zeer binnenkort vertrek ik voorgoed naar Curacao, waarin ik ben opgevoed en groot gebracht.
  Ik zal mij daar weer mengen onder de vele Surinamers, die op Curacao wonen en werken.
  Wat ik in al die jaren, dat ik in Suriname heb gewoond vooral heb gemist, zijn de witte stranden en het kraakheldere water van de Caribic, waar je de vissen met al hun mooie kleuren op anderhalve meter diepte met het blote oog kunt zien zwemmen.
  Ik wil toch ook nog een statement maken.
  In de laatste jaren is de toon op de Waterkant enorm verhard en racistisch geworden.
  Als dat de opmaat is naar het toekomstige Suriname, dan vrees ik het ergste.
  Ik ben in verschillende landen op meerdere fora actief geweest, maar wat op de Waterkant mogelijk is aan uitlatingen, heb ik nog niet eerder meegemaakt.
  Ik heb mij wel eens afgevraagd, wat de functie van de moderator is op de Waterkant, maar dat terzijde.
  Ik hoop, dat iedereen in mei kiest op basis van haar of zijn verstand en niet op basis van loze beloftes.
  Ik wens alle Surinamers het allerbeste in de toekomst.


  Maak melding
 8. voor de paarse aanhang hier die de V7 weinig kans van slagen geven, even een opfrisser, was het niet op 5 juli dat de megacombinatie opgericht werd en toen bestond uit de NDP, Palu, Nieuw Suriname, de KTPI, DNP 2000 en de Boeven van Dilip, vielen er al niet wat af voor dat goed en wel de verkiezingen begonnen waren, en werd toen de samenwerking niet aangegaan met de twee andere zeer discutabele heren van de A-combinatie en de PL, iedereen weet wat er uiteindelijk van overgebleven is en waarom, kan ook moeilijk anders met een zogenaamd democratisch gekozen President met diktatoriale neigingen. Het is in ieder geval een goed voorbeeld voor de V7 hoe het dus niet moet,
  Het andere belachelijke verwijt dat er voor andere bevolkingsgroepen geen plaats zou zijn binnen de VHP slaat in dit geval nergens meer op, juist door de diversiteit van de V7 is er hier plaats voor iedereen van welke kleur dan ook, ook voor de tot inkeer gekomen NDPers


  Maak melding
 9. De 3 Verliezers op ’t podium.

  Wat een geruststelling is het om te weten dat deze club van verliezers keihard zal worden afgestraft door de kiezers.

  Hiermee wordt de SMEse natie behoed voor de Tsunami van diefstal, corruptie, en andere wanpraktijken die over het land heen zal denderen mochten deze personages gezamenlijk de dienst uitmaken in SME.


  Maak melding
 10. Onbetrouwbare Somo heeft hier onderdak gekregen. Alleen in Suriname mogelijk anno 2015. Dat het electoraat dit pikt. Je moet wel de fase dom gepasseerd zijn om nog op de PL onder deze man te stemmen..


  Maak melding
 11. V7 de oud garde op de podium noemt zich zelf (VERJONGING) terwijl ze AL een eeuwigheid in de politiek zitten , de enige verjonging die wij zullen zien zijn de buiten vrouwen van deze politici vooral die van Somohardjo want zijn buiten vrouwen moeten zo jong mogelijk zijn. V staat voor het (VOLK) dat hebben wij gemerkt geen van deze politici hebben voor het sociaal akkoord voor het volk gestemd en tijdens de regeer periode van nieuw front stond de V voor Vullen >>>zakkenvullen voor nieuw front. (VOORWAARTS) ze hebben geen plannen en visie hoe ze Suriname voorwaarts willen brengen wat wij horen stem op ons want Bouterse is slecht voor het land terwijl deze mensen nog slechter zijn voor Suriname, V7 is wel voorwaarts in het verdelen van regeerposities die men nog niet gewonnen heeft. V voor (VOORRUITGANG) we hebben in 4,5 jaar regering Bouterse meer voorruitgang gezien dan de regeerperiode Nieuw front, hoewel deze nieuw front leden 5 jaar geleden wel voorruit zijn gegaan toen ze als CADEAU een stuk COMMEWIJNE GROND KREGEN. V voor( VEILIGHEID EN VREDE)toen Santhoki minister van justitie en politie was werden straten waren Santhoki verbleef afgezet voor Santhoki veiligheid en vredige rust, wat Het Volk betreft die kregen geen veiligheid en vrede . veiligheid en vrede is alleen voor elitair zoals Santhoki. V van VERNIEUWING)wat vernieuwd is zijn de Grove leugens die de V7 politici op het podium vertellen en alle kroonjuwelen van Suriname de Grote DIEVEN die Suriname hebben geplunderd en zich zelf hebben verrijk zitten in een V7 combinatie en vechten nu al om een grotere bot. V voor (VERBETERING) dat heeft het volk al gekregen van regering Bouterse, verhoogde pensioenen, verhoogde kinderbijslag en sociaal akkoord dat hun levens standaard kan verbeteren. Wanneer V7 zegt verbetering dan bedoelen ze dat ze hun eigen portemonnee.


  Maak melding
 12. Als ik het niet dacht sommige hier op waterkant.net zijn niet eens Surinamers, wanneer ze door de mand zijn gevallen als moreel corrupte en failliete hypocrieten vluchten ze met de staart tussen de benen.

  Als de racist en hypocriet hans nou ook zo een besluit zou nemen, dan zouden wij dit kunnen zien als het begin van de natuurlijke verschoning van waterkant.net.


  Maak melding
 13. De Vee’s zijn nogsteeds bezig te onderhandelen over POSITIES, ja lees het goed posities, dus geen politieke of verkiezingsprogramma, dat heeft niet de hoogste prioriteit, posities daar gaat het om bij deze lui.


  Maak melding
 14. De zeven oplichters, zeven zakken vullers, zeven kabouters, zeven boeven, zeven crimi’s, zeven doeng mangs, de vooruitgang voor weer zeven jaren teruggezet, Suriname wordt weer een plantage door deze schurken.


  Maak melding
 15. Rudinho
  Beste forumleden,

  Dit is mijn laatste bijdrage aan dit forum.
  Zeer binnenkort vertrek ik voorgoed naar Curacao, waarin ik ben opgevoed en groot gebracht.
  Ik zal mij daar weer mengen onder de vele Surinamers, die op Curacao wonen en werken.
  …………….
  Ik wil toch ook nog een statement maken.
  In de laatste jaren is de toon op de Waterkant enorm verhard en racistisch geworden.
  Als dat de opmaat is naar het toekomstige Suriname, dan vrees ik het ergste.
  ==================================================

  Sabidirie
  Als ik het niet dacht sommige hier op waterkant.net zijn niet eens Surinamers, wanneer ze door de mand zijn gevallen als moreel corrupte en failliete hypocrieten vluchten ze met de staart tussen de benen.
  …………..

  ====================================================

  @Sabidirie,
  Let goed op zijn statement.

  Het zal me niet verbazen als hij/zij onder een andere nick zich de komende maanden nog harder en racistischer zal gaan uiten op dit forum. Hij/zij heeft immers al de toon gezet. Vergeet niet dat haatzaaierij een campagne strategie is van de Vieze 7

  Wat let iemand die zogenaamd naar Curacao terugkeert en die zich onder de Surinamers gaat ophouden om de p.c. te pakken en wat te schrijven? Ik wist niet dat het eiland zich op mars bevindt waar er geen internet toegang is. We zullen het merken maar ik zie ‘t al voor me.


  Maak melding
 16. Insider daar heb ik die paarse Pipo’s ook aan herinnerd, werd dus beloont met een flinke hoeveelheid minnetjes, geeft dus helemaal niets, geeft dus alleen maar weer dat ze niet met de waarheid gekonfronteerd willen worden,
  Sabidirie, Abaisa e.a. “jullie” mogen mij van alles betichten, maakt mij niet uit, zo lang jullie de realiteit niet kunnen zien is er niets aan de hand, ik heb wel meer stoten van ezels gehad, en speel het spelletje van “luis in de pels” graag mee hoor, doe je best zou ik zo zeggen


  Maak melding
 17. Naar aanleiding van de posting:
  el tony

  zo op de valreep een combinatie uit 7 groepen geforceerd. weinig levensvatbaarheid. teveel verschillen en niet geloofwaardig.

  vrijdag 30 januari 2015 om 23:32 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down +27
  =============================
  Het lijkt er sterk op dat hier sprake is van manipulatie vand e onderliggende data base. De posting lijkt in werkelijkheid geproduceerd te zijn rond: zaterdag 31 januari 2015 om 00:33 uur
  Dat is het tijdstip waarop meer “currupte” postings geplaatst zijn met nicknames:
  Liberty zaterdag 31 januari 2015 om 00:31 uur
  Abaisa zaterdag 31 januari 2015 om 00:31 uur
  Keniaan zaterdag 31 januari 2015 om 00:33 uur


  Maak melding
 18. Reden waarom er geen nummer was na de Mega Combinatie omdat het hun achter ban in de war zou brengen.
  Rekenen is zoals we allemaal weten zeker niet het sterkste van ongeschoolden.


  Maak melding
 19. De ene corrupte kabinet maakt plaats voor de andere corrupte kabinet.
  Somohardjo heeft als corrupte man zoveel gegeven aan zijn achterban. Grond etc….
  Santhoki, heeft ook drugshandel via familie etc….

  Er moeten maar 4 dingen worden aangepakt in suriname dan is iedereen tevreden.
  1. Corruptie
  2. Criminaliteit
  3. verkeer
  4.gezondheidszorg

  Nr 1. Met name de grote jongens van het bedrijfsleven en politiek
  Nr2. Dagelijks criminaliteit door de djoeka’s
  Nr 3. Met name vele slachtoffers ook door de djoeka’s , zonder rijbewijs en denken in de stad te rijden als rennen in de jungle
  Nr 4. Corrupte artsen die alleen aan hun portemonnee denken ipv de patient.


  Maak melding
 20. Wiep-Ding

  Bouta ka now now!! schijt innig bruku!!

  ==============================================
  Velen zijn jou voorgeweest.
  De mens wikt, maar God beschikt.
  By the way:…. Kek@ na fu alla sma!!!
  Niemand is op deez aardkloot gekomen om beton te worden,…Ook Bouta NIET!


  Maak melding
 21. Nu al is de boef Somo de baas van al die ezels die zich hebben verenigd in de V7. Hij heeft het zelf gezegd, ik ben de coach. Dus hij dirigeert het hele zootje daar. Daarom heeft hij ook zijn eigen presidentskandidaad. Want hij weet dat de rest hem niets kunnen maken, daar zijn ze te zwak en onervaren voor. Het is dus de V7 met een leeghoofd en pedofiel aan het hoofd, gevolgd door een schreeuwlelijkerd van de Verenigde Hindoestaanse Partij, gevolgd door een intellectueel, die eigenlijk de presidentskandidaad van het zootje zou moeten zijn, maar te laf is om dat te doen, gevolgd door een dementerende KTPI-baas, wiens speech kant nog wal raakte, gevolgd door een arts die totaal de weg kwijt is en hysterisch stond te gillen op het podium dat de president nep is, gevolgd door een aartsverrader/.fraudeur/profiteur/schender van het parlementaire stemgeheim, die alle andersdenkenden duivelsgebroed noemt en eigenlijk niets anders is dan een politieke koeparie, gevolgd door die andere koeparie. Zo,…dat is dus V7 die enkel gaat voor macht en niet voor het welzijn van het land, anders hadden ze aangegeven hoe ze dat denken te doen, maar dat weten ze niet en is ook niet hun intentie. Loosers van de eerste orde.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES