donderdag, mei 30, 2024
HomeNieuws uit SurinameNieuwe Surinaamse ambassadeur in Parijs

Nieuwe Surinaamse ambassadeur in Parijs

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 30 jan – Suriname krijgt een nieuwe ambassadeur voor Frankrijk. Dit meldt de Ware Tijd. De regering heeft Reggy Nelson aangesteld als vervanger van Harvey Naarendorp.

Nelson is reeds in diplomatieke dienst. Voor zijn nieuwe missie was hij ambassaderaad in Brussel, België. Op deze ambassade is hij onder meer betrokken bij het onderhouden van betrekkingen met België en de EU. De jurist was voor zijn diplomatieke carrière functionaris Legal & Policy geweest bij Conservation International. Direct na zijn beëdiging door president Desiré Bouterse vertrekt Nelson naar zijn post in Parijs.

Hij wordt pas de tweede Surinaamse ambassadeur in Frankrijk. De ambassade in Parijs is kort na aantreden van de regering Bouterse – Ameerali geopend. Frankrijk wordt gezien als de poort voor Suriname naar Europa. Deze rol was traditioneel weggelegd voor Nederland. De oppositie is faliekant tegen. VHP-leider Chandrikapersad Santokhi zegt zelfs de ambassade in Parijs te zullen sluiten als hij aan de macht komt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

29 REACTIES
 1. Wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ai boi…………..hoe oliedom en stom zijn alle oliedomme paarse aanhangers die geloven in onberechte misdadigers. Ma bun bigi tingi lila pola…………zo stinkemnd is de paarse verwording olv onberechte moordenaars.


  Maak melding
 2. ” De ambassade in Parijs is kort na aantreden van de regering Bouterse – Ameerali geopend. Frankrijk wordt gezien als de poort voor Suriname naar Europa”
  ================================================

  Het was eerder een poort(lees) ingang van bodemloze put waarin miljoenen Euro’s zijn gestort zonder enig rendement
  voor Suriname heeft opgebracht. De instelling van een ambassade in Frankrijk is haar doel voorbij geschoten.

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding
 3. Dit is een benoeming voor slechts enkele maanden. Nutteloos zo’n ambassadeur. Geldverspilling van de bovenste plank. Nelson heeft geen enkele diplomatieke uitstraling, geen gewicht en op intellectuele hoog standjes kun je hem niet betrappen. Hij is gevormd door die donkenboer, die zich nog voor een paar maanden ambassadeur in Brussel mag noemen. Na 25 mei terug naar de veegploegen in Paramaribo.


  Maak melding
 4. Dat is toch die ambassade die miljoenen kost en die nooit open is en waarvan het personeel heerlijk de hele dag in Parijs loopt te shoppen.

  Probeer eens te bellen: er wordt NOOIT opgenomen,


  Maak melding
 5. Alweer,gaan wij alweer duizenden aan belastingscenten moeten uitgeven aan een huurpand voor het gemak van de ndpers?!
  De surinaamse ambassade in Parijs die is eerder gesloten en geen ene kip die iets gemerkt heeft of last heeft ontvangen door de sluiting wat wil zeggen dat het NODELOOS IS !!!


  Maak melding
 6. Snap er geen donder van.
  Eerst miljoenen smijten om een niet actuele ambassade te Parijs te vestigen.
  Tegen beter weten in heeft het volk van Suriname geen reactie gegeven over deze geldverslindende verspillende actie.
  Ja om niet te praten over het bedrag dat aan de strijkstok bleef hangen die waarschijnlijk nu word aangewend om zaken te bekostigen die niet tot de zaken van de overheid behoren.

  Ieder weldenkend mens met een vooruitziende blik kan aan zijn natje voelen dat dit besluit wederom iemand in de omgeving van de coalitie een njang te laten maken.
  Ieder weldenkend mens met een vooruitziende blik kan aan zijn natje voelen dat dit besluit indruist tegen elke principe.

  Waarom dit besluit laten tot na 25 mei als je zeker weet dat je weer, zoals Mi-Sji-Ka-ba dat heeft gezegd 29 zetels, als overwinnaar tevoorschijn komt op 25 mei???????

  u word V7 hiermee opgezadeld. Hoe misdadig is deze actie?


  Maak melding
 7. Forummers, odi odi.

  Nieuwe Surinaamse ambassadeur wordt benoemd voor Frankrijk in Parijs.

  Mijn vraag in deze is!
  Heeft Harvey Naarendorp sedert hij in 2011 tot ambassadeur was benoemd tot heden daadwerkelijk zijn functie uitgeoefend in Parijs?
  Ik weet dat de Kat van Ome Willem wel naar Parijs is geweest.

  En naar aanleiding van een actie op de Nederlandse TV gisteravond van een malloot, hebben ze vandaag in de media ook over Suriname geschreven.

  Suriname, wederom ongewild in het nieuws door een actie van een malloot op de Ned. TV.

  30-01-2015: Niet eerste keer geweld in televisiestudio.
  (Bron-telegraaf.nl & het parool.nl)

  HILVERSUM –
  Het incident donderdagavond in het pand van de NOS was niet de eerste keer dat er op een gewelddadige manier werd geprobeerd een televisie-uitzending te verstoren. Lukte het de 19-jarige verdachte, voorzien van wat achteraf een nepwapen bleek te zijn, niet om live in te breken, kregen anderen dat in het verleden wel voor elkaar.
  1984 op de Nederlandse TV (Somo & Tjon) in gevecht over DADA (DDB).


  Maak melding
 8. Spook18duizendwoningen-SpookTreinproject-

  SpookBetalingsachterstanden-SpookStaatsreserves-

  SpookBegrotingen-SpookHezbollahterrorismecomplot-

  SpookPresidentszoon-SpookGoudenKerst-SpookAmnestie-

  SpookMinisterraad-SpookMeerderheidDNA,

  SpookAmbassadeParijs !


  Maak melding
 9. Mik Unu Sabi

  joNa ben je wel heel ! oliedom of goed gek ?

  Noem het maar hoe je wil, een ding is een feit, allen die vertrouwen hebben in onberechte moordenaars als misleiders en lijders zijn vervloekt.


  Maak melding
 10. Ay Papie…..Vlak voor de verkiezing in mei 2015 wordt er een nieuwe Ambassadeur in Parijs benoemd.Deze man zal ook een lid uit de Paarse Bende zijn. Weer een corrupt geval van Bigi Baas Bouta.


  Maak melding
 11. Gario is weer bezig. Viel bijna van mijn stoel. Wat een idioot.

  AMSTERDAM – Anti-Zwarte Piet activist Quinsy Gario heeft bewondering voor de Zimbabwaanse dictator Robert Mugabe. Dat zei Gario op zijn Twitter-account. Gario schrijft: ,,De eer voor de strijd van Robert Mugabe tegen dekolonisatie en apartheid zou datgene wat hij sindsdien heeft gedaan, moeten overschaduwen.”

  Gario heeft een moeizame relatie met Twitter. Vlak na de ramp met vlucht MH17 bijvoorbeeld oogste een tweet van hem veel kritiek. Gario stelde toen dat premier Mark Rutte ‘witte slachtoffers’ van de rampvlucht belangrijker zou vinden dan ‘bruine’.
  Hitler

  Mugabe was een van de leiders in de strijd tegen apartheid in Rhodesië, zoals Zimbabwe tot de onafhankelijkheid in 1980 heette. Sinds die onafhankelijkheid heeft hij het land met harde hand geregeerd, eerst als premier en sinds 1988 als president. Daarbij heeft hij veel kritiek gekregen. Zo zou hij racistisch ten opzichte van Zimbabwaanse blanken zijn en omschreef hij homo’s en lesbiënnes als “erger dan honden en varkens”.
  De Zimbabwaanse dictator is door Groot-Brittannië vergeleken met Adolf Hitler. In reactie daarop zei Mugabe: ,,Deze Hitler heeft maar één doel: gerechtigheid voor zijn volk, soevereiniteit voor zijn burgers, erkenning van de onafhankelijkheid van zijn volk en hun recht op de grondstoffen [in hun land]. Als dat is wie Hitler is, dan ben ik een tienvoudige Hitler.”


  Maak melding
 12. ….ach een nieuw held voor de paarsen is geboren en hij heet Gario.Hij is net als hun baas bouta ,haat Nederland en vriendjes zijn met alle dictators in de wereld.
  Moet je straks zien hoe de paarsen het gaan komen opnemen voor hun nieuw ‘held ‘Gairo en de minnetjes gaan niet liegen !!


  Maak melding
 13. kinderen in functies….check
  families in functies….check
  matties in functies…..check
  buitenvrouwen in functies….check
  vette salaris voor iedereen…….dubbel check

  belangen van het surinaamse volk….whuahahahahaha…who cares, overgrote deel is toch zo goed gelovig..ook op 25-5-2015.


  Maak melding
 14. Wat een verspilling van geld.
  En dat Frankrijk voor Suriname de deur naar Europa geloof ik al hgelemaal niet.
  De Fransen hebben niet voor niets de grenscontrole in Frans Gyana verscherpt.
  Net als de VS houdt Frankrijk Suriname heel goed in de gaten.
  Behalve Bouta staat ook Brunswijk op hun wensenlijstje.
  Ik kan iedereen aanraden de internationale opsporingslijsten van Interpol er eens op na te lezen.
  Dan weten zelfs de Boutisten onder de forumleden genoeg.


  Maak melding
 15. Ha Ha Ha , zure maar vooral hoogst vermakelijke reacties hier ! Vele “beste” stuurlui en betweters hier die het allemaal beter weten (In 2010 leken de prognoses wel de apocalyptus 🙂 , we weten inmiddels wel beter ), jammer voor hun dat ze allemaal aan de (andere )kant ( meestal van de oceaan 😉 ) als vrijwillige bannelingen staan te …..:-) , en de karavaan trekt verder , ook na Mei ‘ 2015 !


  Maak melding
 16. @KRE : LEGE schatkist is grootste bottleneck !
  Devaluatie SRD zal nekslag Bouta zijn !

  Eerste horde is de MEGA-Kaakslag van de justitiele
  diensten van OBAMA ! Misschien de definitieve !

  Sranan blijkt een president “ïn charge” te hebben die
  terroristische daden gericht tegen de USA faciliteert en
  ondersteunt !

  Maar de NDPers en Ronnie sussen de meute in slaap door
  te benadrukken dat wij (Sranan) GEEN Suri-staatsburgers
  uitleveren aan de USA !

  PS : Un sa tan tikkie !


  Maak melding
 17. Voor de koloniaal ingestelde Witmangs ( en de zielige Surinaamse redi musu’s en oranje schildknapen ) is t vreselijk zuur ,bitter en pijnlijk dat Pres ( lees Suriname )ze te slim af is geweest ,, en ondanks alles nb Pres is geworden .en dat koloniale juk echt heeft afgeschud vanaf 25-2-80 ! We zijn al tig jaren wakker ! T is afgelopen , “à kaba 😂😛 ! Nb “shooting me is à waste , another Rasta Will take my place”! Blijven jullie maar aan de kant schreeuwen en schreien 😃, t is een onomkeerbaar proces ! Nooooit meer terug baar die oude domme nederige en achterlijke situatie van voor ’80 ! A kaba ! ! 😝


  Maak melding
 18. @KRE Abrahams spreekt van complot, maar DE FEITEN zijn
  hard en onweerlegbaar : Medeplegen van Internationale Terroristische Misdrijven, Internationale Wapenhandel en Internationale Harddrugshandel !

  Zie hier het CV van de NDP-presidentkandidaat !

  PS Met complottheorieen zwaaien zal NDP-Schenders van
  Onze Grondwet niet helpen !
  NDPers blijf kalm, “We leveren toch geen Misdadigers met
  Suri-nationaliteit uit ” !!
  Van “ophalen van internationale misdadigers”, waar zij zich
  ook bevinden hebben de staatsadviseurs nog nooit gehoord !


  Maak melding
 19. Aha ha….Een nieuwe Ambassadeur in Parijs voor de a.s.verkiezingen van mei 2015. Wat gaat deze diplomaat daar eigenlijk doen voor ons geliefd Suri.Volgens mij gaat hij de Poort naar Europa open houden voor Cocaine.Want die Bigi Baas Bouta ziet zijn verlies al naderen op 25 mei bij de verkiezingen in Suri.Dus er moet een depot zijn in Parijs voor zijn toekomst.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES